PrimeXBT-arvostelu

Prime XBT on vuonna 2019 lanseerattu kaupankäyntialusta, jonka avulla kauppiaat voivat hyödyntää mahdollisuutta käydä kauppaa Bitcoinilla ja muilla tärkeillä kryptovaluutoilla vivulla.

Heistä on nopeasti tullut yksi suurimmista marginaalikaupan toimijoista, jotka ottavat vastaan ​​raskaspainoja, kuten BitMex.

Pörssin tavoitteena on voittaa muiden alustojen yleiset ongelmat, mukaan lukien pitkät KYC-hyväksyntämenettelyt, odottamattomat seisokit, matala likviditeetti, ongelmat kaupankäynnillä epäonnistuneilla markkinoilla, rajoitetut tilaustyypit, huono käyttökokemus ja korkeat kaupankäyntimaksut.

Sen sijaan PrimeXBT tarjoaa hämmästyttävän vipuvaikutuksen, erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, suuren likviditeetin ja kaupankäyntimäärät. Lue koko arvostelu.

Prime XBT -katsaus

Käy PrimeXBT: ssä

Prime XBT -vipu

Vipuvaikutus on yksi monista ominaisuuksista, joita edistyneet kauppiaat pyrkivät etsimään, mutta useimmat käyttöympäristöt tarjoavat hyvin rajoitetun vipuvaikutuksen kryptovaluutan kaupassa. PrimeXBT erottuu tarjoamalla vipuvaikutusta 1: 100.

Tämä tarkoittaa, että jokaisesta 1 dollarista saat 100 dollarin arvoisen osto- tai myyntivoiman. Tämä antaa sinulle pääsääntöisesti paremman markkina-aseman, joten voit ansaita vielä enemmän voittoja tai jopa tappioita.

Vipuvaikutus on yksi PrimeXBT: n pääominaisuuksista ja sen pääominaisuuksien joukossa. Verkkosivusto tarjoaa verkkosivustollaan myös yksityiskohtaisen selvityksen vipuvaikutuksesta auttamaan niitä, jotka eivät ymmärrä täysin.

Tämä selitys sisältää esimerkin esimerkiksi BTC / USD: n kanssa.

  • Oletetaan tässä esimerkissä, että Bitcoin on 10000 dollaria kukin, ja sen hinta nousi 5 prosenttia sijoituksesi aikana.
  • Jos käyttäisit perinteistä vaihtoa ilman vipuvaikutusta, voit ostaa 10 BTC: tä hintaan 100 000 dollaria (10 x 10000 dollaria).
  • Jos hinta nousi 5 prosenttia, BTC: n arvo olisi 10 500 dollaria kukin, joten jos myyt ne, ansaitset 5000 dollaria 100 000 dollarin sijoituksestasi.

Sitä vastoin, jos tekisit saman kaupan PrimeXBT: llä sen 1: 100-vipuvaikutuksella, joudut maksamaan vain yhden prosentin 100 000 dollarin positiosta, mikä tarkoittaa 1000 dollarin sijoitusta edestä.

Samassa tilanteessa tämä tarkoittaa, että ansaitset silti 5000 dollaria, mutta olisit sijoittanut vain 1000 dollaria. Toisin sanoen voit kertoa voittosi huomattavasti samalla määrällä alkupääomaa.

Vipu

PrimeXBT selittää joitain vivutuksella kaupankäynnin etuja, mukaan lukien kyky kasvattaa voittoja, velkaantumismahdollisuudet (kyky vapauttaa pääomaa, jota voit käyttää toiseen sijoitukseen) ja kyky saada, kun markkinat putoavat.

PrimeXBT: ssä on myös kätevä vipulaskin, joten voit selvittää ostovoiman käytettävissä olevan pääoman perusteella.

Muista vain, että vaikka vipuvaikutuksen käyttö lisää varojesi potentiaalista kattavuutta ja potentiaalisia voittojasi, se lisää myös potentiaalisia tappioita.

Sinänsä sinun tulee aina olla varovainen käyttäessäsi PrimeXBT: n tarjoamaa enimmäisvipua. Tästä huolimatta ne, joilla on kauppakokemusta ja luottamus menetelmiinsä, pitävät vipua uskomattoman hyödyllisenä työkaluna.

Voitto markkinoiden liikkeistä

Koska kryptovaluuttamarkkinat eivät aina kasva, PrimeXBT tarjoaa menetelmiä voiton saamiseksi siitä, nousevatko vai laskevatko markkinat. Voit käydä kauppaa minkä tahansa suosituimman kryptovaluutan kanssa ja suojata olemassa olevia omistuksiasi tai hyötyä markkinoiden kokouksista tai laskuista..

Toisin sanoen, voit mennä joko pitkään tai lyhyeksi PrimeXBT: n kanssa. Ostaminen on silloin, kun menet pitkään, kun myynti on, kun menet lyhyeksi. Jos haluat mennä pitkään, ostat Bitcoinin ja katsot tilisi arvon nousua, kun BTC: n hinta nousee.

Tässä tapauksessa BTC: n hinnan lasku pudottaisi tilisi arvon. Sen sijaan voit mennä lyhyeksi, mikä tarkoittaa, että avaat position, joka lisää sen arvoa, jos BTC: n hinta laskee.

Proft Market Upsista & amp; Downs

Voit tarkastella erityisiä esimerkkejä laskelmilla kullekin tällaiselle PrimeXBT-kaupalle. Siellä on myös tietoa voittojesi laskemisesta, jotta voit ymmärtää, mitä tililläsi tapahtuu. Voit laskea voittosi tai tappiosi ottamalla vain hintapisteiden eron avaamisen ja sulkemisen välillä ja kertomalla tämä arvo position koolla. Jos yhdistät sen vipuvaikutukseen, voit kasvattaa sijaintisi kokoa.

Prime XBT Trading

Sen lisäksi, että PrimeXBT kykenee menemään pitkään tai lyhyeen ja nauttimaan jopa 1: 100-vipuvaikutuksesta, se erottuu monin tavoin. Siinä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on täysin muokattavissa ja sisältää tuen useille näytöille.

Kaupankäyntialusta on luokkansa paras vaihtoehto, koska se on turvallinen, luotettava ja nopea. Aloittelijoille on tarpeeksi yksinkertaista ymmärtää, mutta se sisältää edistyneitä työkaluja, joita ammattimaiset kauppiaat haluavat.

Kartoitustyökalut ovat erityisen hyödyllisiä erilaisten kaaviotyyppien, piirtotyökalujen ja indikaattoreiden sekä kaupankäynnin vaihtoehdon kanssa suoraan kaaviosta. PrimeXBT tarjoaa myös erittäin alhaiset kaupankäyntimaksut. Huomaat suorat ja matalat provisioprosentit, joten yllätyksiä ei ole. Lisäksi PrimeXBT tarjoaa tiukkoja spreadeja.

PrimeXBT-kaupankäyntialusta

Sinä pystyt esikatsella live-kaupankäyntialustaa PrimeXBT: stä saadaksesi tuntuman toiminnan toiminnasta ennen tilin avaamista. Alustan esikatseluversio on uskomattoman samanlainen kuin todellinen versio.

Ainoa ero on ruudun alaosassa, jonka otsikko on ”Paikat”. Jos sinulla on reaaliaikainen tili, näet luettelon positioista, joissa on seuraavat sarakkeet kullekin: symboli, sijaintitunnus, aika ja päivämäärä, puoli, koko, täyttöhinta, nykyinen hinta, voitto, lopetettu tappio ja P / L.

Koska esikatseluversiota ei ole liitetty tiliin, tämä osa on hämärtynyt ja sen yli, löydät vaihtoehdon kirjautua sisään tai rekisteröityä.

Kaupankäynnin näyttö

Kaiken kaikkiaan kaupankäyntialusta on juuri sitä mitä odotat, koska se on hyvin samanlainen kuin kaupankäyntisivut, joihin kokeneet sijoittajat ovat tottuneet. Näytön vasemmassa yläkulmassa näet luettelon kryptovaluuttapareista.

Näitä ovat LTC / USD, BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD ja XRP / USD. Jokaiselle voit tarkastella tarjoushintaa, kysy hintaa ja muuttaa. Nämä luvut on värikoodattu valkoisella, vihreällä tai punaisella.

Kuten odotettiin, vihreä osoittaa kasvua, kun taas punainen merkitsee laskua.

Napsauttamalla mitä tahansa tässä luetelluista pareista pääset näyttöön, jonka avulla voit ostaa tai myydä kyseistä salausta. Se näyttää osto- ja myyntihinnat sekä parin matalan ja korkean.

Tämän osan alla, edelleen näytön vasemmalla puolella, näkyy tilauskanta. Tilauskirja näyttää vasemmassa yläkulmassa viimeksi valitsemasi valuuttaparin tiedot. Se on jaettu myynteihin ja ostoihin. Hieno kosketus tähän tilauskirjaan on, että määrien ja hintaluettelon lisäksi se näyttää visuaalisen kuvan taustalla vihreän ja punaisen kaavioiden avulla. Näin voit nähdä nykyiset trendit yhdellä silmäyksellä.

Kaupankäyntisivun pääosa on varsinainen kaavio, joka on suoraan salauslistausten ja tilauskannan oikealla puolella ja vie suurimman osan sivusta. Kaavion vasemmassa yläkulmassa näkyy kauppapari, jota se edustaa.

Voit säätää tätä napsauttamalla ruutua, jossa se on lueteltu, ja kirjoittamalla uuden parin (huomaat automaattisen täytön ehdotuksia) tai napsauttamalla vasemmalla olevaa paria salausluettelossa.

Kauppakaavio PrimeXBT: llä

PrimeXBT-kaupankäynnin oletusasetus on kynttilänjalka. Se on värikoodattu vihreä ja punainen. Hinnat ovat pystyakselilla ja aika vaaka-akselilla. Vie hiiri kaavion minkä tahansa pisteen päälle näyttää tietyn päivämäärän ja kellonajan sekä avoimen, korkean, matalan, sulkeutuvan ja arvon.

Voit suurentaa tai pienentää näytettyä aika-aluetta säätämällä aikakaaviota välittömästi pääkaavion alapuolella. Kaavion yläreunasta löydät eniten asetuksia.

On avattava valikko, jonka avulla voit muuttaa kynttilänjalkojen välejä. Oletusarvo on 5 minuuttia, mutta voit myös valita 1, 15 tai 30 minuuttia; 1, 2 tai 4 tuntia; tai 1 päivä, viikko tai kuukausi. Tämän vasemmalla puolella on vaihtoehto siirtyä kynttilänjalka-kaaviosta viivakaavioon tai pylväskaavioon.

Kaupankäyntikaavio

Tämän vieressä on vaihtoehtoja hiusristikoista. Voit myös valita pitkän tai lyhyen ja lisätä 13 indikaattoria, viivaa ja työkalua. Näitä ovat muun muassa trendi, trendikanava ja Fibonacci Rays.

Edistyneitä kauppiaita kiinnostaa Opinnot-osio, johon pääsee koeputken kuvakkeen kautta yllä olevien vaihtoehtojen oikealla puolella ja Opintojen vasemmalla puolella. Voit valita yhden useista kymmenistä käytettävissä olevista tutkimuksista tai lisätä oman tutkimuksen. Käytä enintään viisi kerralla.

Kaupankäyntiä PrimeXBT: n kanssa on kaksi. Voit napsauttaa paria sivun vasemmalla puolella ja täyttää näkyviin tulevan ruudun. Tai voit käyttää kaavion vasemmassa yläkulmassa olevaa osiota, suoraan parin nimen alapuolella.

Tee tilaus

PrimeXBT-palkkiot & Rajat

PrimeXBT veloittaa kahdentyyppisiä maksuja, kaupankäynnin ja yön yli -rahoituksen. Koska instrumentit ovat vipuvaikutteisia tuotteita, rahoitat vaihdetun arvon yön yli -rahoituksella.

Nämä vieraan pääoman menot (rahoitus) riippuvat kohde-etuuden likviditeetistä. Jos avaat ja suljet vipuvaikutteisen position saman kaupankäyntipäivän aikana, et ole yön yli -rahoituksen kohteena.

Symboli KaupankäyntimaksuRahoitus / päivä PitkäRahoitus / päivä LyhytBTC / USD

ETH / USD

LTC / USD

XRP / USD

EOS / USD

0,05% -3,9 dollaria per 1 BTC -3,9 dollaria per 1 BTC
0,05% -0,13 dollaria per 1 ETH -0,13 dollaria per 1 ETH
0,05% -0,03 dollaria per 1 LTC -0,03 dollaria per 1 LTC
0,05% -0,00038 dollaria / 1 XRP -0,00038 dollaria / 1 XRP
0,05% -0,0025 dollaria / 1 EOS -0,0025 dollaria / 1 EOS

Altistumisraja on aseman koon rajoitus, jonka kukin yksittäinen asiakas voi ylläpitää PrimeXBT: llä. Kaupankäyntialusta ei salli asiakkaiden tehdä toimeksiantoja, jotka ylittävät rajan, jos ne toteutetaan.

Rajoituksen asettaa PrimeXBT-riskienhallintaosasto, ja se riippuu sellaisista tekijöistä kuin instrumenttien likviditeetti, volatiliteetti ja muut markkinaolosuhteet.

SymbolMin. tilauksen kokoMin. tilauksen koon muutos yksittäisen kaupan koko altistuminenBTC / USD

ETH / USD

LTC / USD

XRP / USD

EOS / USD

0,01 BTC 0,01 BTC 15 BTC -3,9 dollaria per 1 BTC
0,01 ETH 0,01 ETH 200 BTC -0,13 dollaria per 1 ETH
0,01 LTC 0,01 LTC 650 LTC -0,03 dollaria per 1 LTC
1 XRP 0,01 XRP 55000 XRP -0,00038 dollaria / 1 XRP
1 EOS 0,01 EOS 8500 XRP -0,0025 dollaria / 1 EOS

Johtopäätös

PrimeXBT ovat luoneet vankan tarjouksen ruuhkaisessa kryptovaluuttakauppatilassa.

Kaupankäyntialustaa on helppo käyttää, ja PrimeXBT erottuu kilpailusta matalilla palkkioillaan, tiukoilla spreadeillaan ja luokkansa johtavalla 1: 100-vipuvaikutuksella. Pörssi avattiin virallisesti viime vuonna, ja se on vahvistanut hyvän maineen alalla.

Kuten kaikentyyppisissä pörsseissä, joissa tarjotaan vipuvaikutusta, suosittelemme, että jatkat varovaisesti, jos et ole aiemmin käynyt kauppaa tällä tavalla. On melko helppoa saada asiat väärin ja päätyä selvitystilaan ja menettää kryptovaluuttasi tällä tavalla, varsinkin jos käytät paljon vivutusta.

Olemme päivittäneet tämän katsauksen vuodelle 2020 ja suosittelemme sitä nyt paljon varmemmin lukijoillemme.

Käy PrimeXBT: ssä

PrimeXBT

src = “~ images \ prime-xbt-review-cryptocurrency-trading-exchange-with-100x-leverage.gif”

alt = “PrimeXBT”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Helppokäyttöisyys

9.0 / 10

Maine

8.0 / 10

Palkkiot

9.0 / 10

Asiakaspalvelu

8.0 / 10

maksutavat

9.0 / 10

Plussat

  • Alhaiset palkkiot
  • Vipu käytettävissä
  • Luottokorttitalletukset käytettävissä
  • Lähetysjärjestelmä
  • Nimetön tili

Haittoja

  • Ei säännelty
  • Sähköpostituki

Vierailla {"@konteksti":"http: \ / \ / schema.org \ /","@tyyppi":"Tuote","nimi":"PrimeXBT","kuva":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 02 \ /primexbt-review.gif","kuvaus":"Prime XBT on vuonna 2019 lanseerattu kaupankäyntialusta, jonka avulla kauppiaat voivat hyödyntää kykyä käydä kauppaa Bitcoinilla ja muilla tärkeillä kryptovaluutoilla vivulla. Heistä on nopeasti tullut yksi suurimmista marginaalikaupan toimijoista, jotka ottavat vastaan ​​raskaspainoja, kuten BitMex. Vaihdon tarkoituksena on voittaa muiden ongelmat…","tarjoaa": {"@tyyppi":"Tarjous","hinta":"0,00","priceCurrency":"$","myyjä": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Oliver Dale"}},"arvostelu": {"@tyyppi":"Arvostelu","reviewRating": {"@tyyppi":"Luokitus","paras":"10","huonoin luokitus":"0","ratingValue":"8.60"},"nimi":"PrimeXBT","reviewBody":"Prime XBT on vuonna 2019 lanseerattu kaupankäyntialusta, jonka avulla kauppiaat voivat hyödyntää mahdollisuutta käydä kauppaa Bitcoinilla ja muilla suurilla kryptovaluutoilla vivulla. \ R \ n \ r \ nNeistä on nopeasti tullut yksi suurimmista marginaalikaupan toimijoista raskaissa painoissa, kuten BitMex. \ r \ n \ r \ nPörssin tavoitteena on voittaa muiden alustojen yleiset ongelmat, mukaan lukien pitkät KYC-hyväksyntämenettelyt, odottamattomat seisokit, matala likviditeetti, ongelmat kaupankäynnissä epäonnistuneilla markkinoilla, rajoitetut tilaustyypit, heikot käyttökokemus ja korkeat kaupankäyntimaksut. \ r \ n \ r \ nSen sijaan PrimeXBT tarjoaa hämmästyttävän vipuvaikutuksen, erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, suuren likviditeetin ja kaupankäyntimäärät. Lue koko tarkistus. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVieraile PrimeXBT \ r \ n \ r \ nPrime XBT Leverage \ r \ n \ r \ nVipuvaikutukset ovat yksi monista ominaisuuksista, joihin edistyneet kauppiaat yleensä näyttävät , mutta useimmat alustat tarjoavat hyvin rajoitetun vipuvaikutuksen kryptovaluutan kaupankäynnissä. PrimeXBT erottuu tarjoamalla vipuvaikutusta 1: 100. \ R \ n \ r \ nTämä tarkoittaa, että jokaisesta 1 dollarista saat 100 dollarin arvoisen osto- tai myyntivoiman. Tämä antaa sinulle pääsyn suurempaan markkina-asemaan, joten voit ansaita vielä enemmän voittoja tai jopa tappioita. \ R \ n \ r \ nVipuvaikutus on yksi PrimeXBT: n tärkeimmistä ominaisuuksista ja sen pääominaisuuksien joukossa. Sivusto tarjoaa verkkosivustollaan myös yksityiskohtaisen selvityksen vipuvaikutuksesta auttamaan niitä, jotka eivät ymmärrä täysin. \ R \ n \ r \ nTämä selitys sisältää esimerkin esimerkiksi BTC \ / USD: stä. \ R \ n \ r \ n \ t Oletetaan tässä esimerkissä, että Bitcoin on 10000 dollaria kukin ja sen hinta nousi 5 prosenttia sijoituksesi aikana. \ r \ n \ tJos käyttäisit perinteistä vaihtoa ilman vipuvaikutusta, voit ostaa 10 BTC: tä 100 000 dollaria (10 x 10000 dollaria) . \ r \ n \ tJos hinta nousi 5 prosenttia, BTC: n arvo olisi 10 500 dollaria kukin, joten jos myyt ne, ansaitset 5000 dollaria 100 000 dollarin investoinnistasi. \ r \ n \ r \ nSitä vastoin, jos piti tehdä sama kauppa PrimeXBT: llä sen 1: 100-vipuvaikutuksella, joudut maksamaan vain yhden prosentin 100 000 dollarin positiosta, mikä tarkoittaa 1000 dollarin sijoitusta etukäteen. \ r \ n \ r \ nSamassa tilanteessa tämä tarkoittaa ansaitset silti 5000 dollaria, mutta olisit investoinut vain 1000 dollaria. Toisin sanoen voit kertoa voittosi huomattavasti samalla määrällä alkupääomaa. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPrimeXBT selittää joitain vipuvaikutuksilla käytävän kaupan etuja, mukaan lukien kyky kasvattaa voittoja. , velkaantumismahdollisuudet (kyky vapauttaa pääomaa, jota voit käyttää toiseen sijoitukseen) ja kyky saada, kun markkinat putoavat. \ r \ n \ r \ nPea PrimeXBT: ssä on myös kätevä vipulaskin, joten voit selvittää ostovoima käytettävissä olevan pääoman perusteella. \ r \ n \ r \ n Pidä mielessä, että vaikka vipuvaikutuksen käyttö lisää varojesi potentiaalista kattavuutta ja potentiaalisia voittojasi, se lisää myös mahdollisia tappioita. \ r \ n \ r \ nSinun vuoksi sinun on aina oltava varovainen käyttäessäsi PrimeXBT: n enimmäisvipua. Tästä huolimatta ne, joilla on kaupankäyntikokemusta ja luottamus menetelmiinsä, pitävät vipua uskomattoman hyödyllisenä työkaluna. \ R \ nTuotot markkinoiden liikkeistä \ r \ nKoska kryptovaluuttamarkkinat eivät aina kasva, PrimeXBT tarjoaa menetelmiä voiton saamiseksi siitä, ovatko markkinat menee ylös tai alas. Voit käydä kauppaa minkä tahansa suosituimman kryptovaluutan kanssa ja suojata olemassa olevia omistuksiasi tai hyötyä markkinoiden kokouksista tai laskuista. \ R \ n \ r \ n Toisin sanoen voit mennä joko pitkään tai lyhyeksi PrimeXBT: n kanssa. Ostaminen on silloin, kun menet pitkään, kun myydään, kun menet lyhyeksi. Jos haluat mennä pitkään, ostat Bitcoinin ja katsot tilisi arvon kasvavan, kun BTC: n hinta nousee. \ R \ n \ r \ nTässä tapauksessa BTC: n hinnan lasku pudottaisi tilisi arvon. Sen sijaan voit mennä lyhyeksi, mikä tarkoittaa, että avaat sijainnin, joka lisää sen arvoa, jos BTC: n hinta laskee. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoit tarkastella erityisiä esimerkkejä laskelmilla jokainen näistä kaupoista PrimeXBT: llä. Siellä on myös tietoa voittojesi laskemisesta, jotta voit ymmärtää, mitä tililläsi tapahtuu. Voit laskea voittosi tai tappiosi ottamalla hintapisteiden erotuksen avaamisen ja sulkemisen välillä ja kertomalla tämän arvon sijainnin koolla. Jos yhdistät sen vipuvaikutukseen, voit kasvattaa sijaintisi kokoa. \ R \ nPrime XBT Trading \ r \ nPaitsi kykyä mennä pitkiin tai lyhyisiin ja nauttia vipuvaikutuksesta jopa 1: 100, PrimeXBT erottuu monin tavoin. . Sillä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on täysin muokattavissa ja sisältää tuen useille näytöille. \ R \ n \ r \ n Kaupankäyntialusta on luokkansa paras vaihtoehto, koska se on turvallinen, luotettava ja nopea. Aloittelijoille on tarpeeksi yksinkertaista ymmärtää, mutta se sisältää edistyneitä työkaluja, joita ammattimaiset kauppiaat haluavat. \ R \ n \ r \ nKarttaustyökalut ovat erityisen hyödyllisiä erilaisten kaaviotyyppien, piirtotyökalujen ja indikaattoreiden sekä kaupankäyntivaihtoehdon kanssa kartalta. PrimeXBT tarjoaa myös erittäin alhaiset kaupankäyntimaksut. Huomaat suorat ja alhaiset palkkiot, joten yllätyksiä ei ole. Lisäksi PrimeXBT tarjoaa tiukkoja spreadeja. \ R \ nPrimeXBT Trading Platform \ r \ nVoit esikatsella PrimeXBT: n live-kaupankäyntialustaa saadaksesi tuntuman toiminnan toiminnasta ennen tilin avaamista. Alustan esikatseluversio on uskomattoman samanlainen kuin todellinen versio. \ R \ n \ r \ nAinoa ero on ruudun alaosassa \ u201cPositions. \ U201d Jos sinulla on live-tili, näet luettelo positioista, joissa on seuraavat sarakkeet kullekin: symboli, sijaintitunnus, aika ja päivämäärä, sivu, koko, täyttöhinta, nykyinen hinta, tuoton voitto, lopetettu tappio ja P \ / L. \ r \ n \ r \ nKoska esikatseluversiota ei ole liitetty tiliin, tämä osa on hämärtynyt ja sen yli löydät vaihtoehdon kirjautua sisään tai rekisteröityä. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKaiken kaupankäyntialusta on mitä odotat, koska se on hyvin samanlainen kuin kaupankäyntisivut, joihin kokeneet sijoittajat ovat tottuneet. Näytön vasemmassa yläkulmassa näet luettelon kryptovaluuttapareista. \ R \ n \ r \ nNäitä ovat LTC \ / USD, BTC \ / USD, ETH \ / USD, EOS \ / USD ja XRP \ /USD. Kullekin voit tarkastella tarjoushintaa, kysy hintaa ja muuttaa. Nämä luvut on värikoodattu valkoisilla, vihreillä tai punaisilla. \ R \ n \ r \ nOdotetusti vihreä tarkoittaa kasvua, kun taas punainen merkitsee laskua. \ R \ n \ r \ nKlikkaamalla mitä tahansa tässä luetelluista pareista tuo sinut näyttöön, jonka avulla voit ostaa tai myydä kyseistä salausta. Se näyttää osto- ja myyntihinnat sekä parin matalan ja korkean hinnan. \ R \ n \ r \ nTämän tilikirjan alla on edelleen näytön vasemmalla puolella oleva osio. Tilauskirja näyttää vasemmassa yläkulmassa viimeksi valitsemasi valuuttaparin tiedot. Se on jaettu myynteihin ja ostoihin. Hieno kosketus tähän tilauskirjaan on, että määräluettelon ja hintaluettelon lisäksi se näyttää visuaalisen kuvan taustalla vihreän ja punaisen kaavioiden avulla. Näin näet nykyiset trendit yhdellä silmäyksellä. \ R \ n \ r \ nPörssisivun pääosa on varsinainen kaavio, joka on suoraan salauslistausten ja tilauskannan oikealla puolella ja vie suurimman osan sivulle. Kaavion vasemmassa yläkulmassa näkyy kauppapari, jota se edustaa. \ R \ n \ r \ nVoit säätää tätä napsauttamalla ruutua, jossa se on, ja kirjoittamalla uuden parin (huomaat automaattisen täytön ehdotuksia) tai napsauttamalla salausta vasemmalla olevaa paria salauslistausosassa. \ r \ nKaavioiden kaupankäynti PrimeXBT: llä \ r \ n PrimeXBT-kaupankäyntikaavion oletusasetus on kynttilänjalka. Se on värikoodattu vihreä ja punainen. Hinnat ovat pystyakselilla ja aika vaaka-akselilla. Vie hiiri kaavion minkä tahansa pisteen päälle näyttää tietyn päivämäärän ja kellonajan sekä avoimen, ylemmän, matalan, sulkeutuvan ja arvon. \ R \ n \ r \ nVoit lisätä tai vähentää näytettyä aika-aluetta säätämällä aikaa kaavio välittömästi päätaulukon alapuolella. Kaavion yläreunasta löydät eniten asetuksia. \ R \ n \ r \ nOn olemassa avattava valikko, jonka avulla voit muuttaa kynttilänjalkojen välejä. Oletusarvo on 5 minuuttia, mutta voit myös valita 1, 15 tai 30 minuuttia; 1, 2 tai 4 tuntia; tai 1 päivä, viikko tai kuukausi. Tämän vasemmalla puolella on mahdollisuus vaihtaa kynttilänjalka-kaaviosta viivakaavioon tai pylväskaavioon. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTämän vieressä on vaihtoehtoja hiusristikoista. Voit myös valita pitkän tai lyhyen ja lisätä 13 indikaattoria, viivaa ja työkalua. Näitä ovat muun muassa trendiviiva, trendikanava ja Fibonacci Rays. \ R \ n \ r \ nLisää kauppiaita kiinnostaa Opinnot-osio, johon pääsee koeputken kuvakkeen kautta oikealla puolella. yllä olevista vaihtoehdoista ja opintojen vasemmalta puolelta. Voit valita yhden useista kymmenistä käytettävissä olevista tutkimuksista tai lisätä oman tutkimuksen. Käytä korkeintaan viisi kerralla. \ R \ n \ r \ nPankki käy kauppaa PrimeXBT: n kanssa kahdella tavalla. Voit napsauttaa paria sivun vasemmalla puolella ja täyttää näkyviin tulevan ruudun. Tai voit käyttää kaavion vasemmassa yläkulmassa olevaa osiota, suoraan parin nimen alapuolella. \ R \ n \ r \ n \ r \ nPrimeXBT -maksut & Limits \ r \ nPrimeXBT veloittaa kahdentyyppisiä maksuja, kaupankäynnin ja yön yli -rahoituksen. Koska instrumentit ovat vipuvaikutteisia tuotteita, rahoitat vaihdetun arvon yön yli -rahoituksella. \ R \ n \ r \ nTämä lainakustannus (rahoitus) riippuu kohde-etuuden likviditeetistä. Jos avaat ja suljet vipuvaikutteisen position saman kaupankäyntipäivän aikana, et ole yön yli -rahoituksen kohteena. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSymboli \ r \ nAsennusmaksu \ r \ nRahoitus \ / päivä Pitkä \ r \ nRahoitus \ / päivä Lyhyt \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / USD \ r \ n0,05% \ r \ n- 3,9 $ / 1 BTC \ r \ n- 3,9 dollaria / 1 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ / USD \ r \ n0,05% \ r \ n- 0,13 dollaria / 1 ETH \ r \ n- 0,13 $ / 1 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ / USD \ r \ n0,05% \ r \ n- 0,03 dollaria per 1 LTC \ r \ n- 0,03 dollaria per 1 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ /USD\r\n0.05%\r\n-$0.00038 / 1 XRP \ r \ n- $ 0.00038 per 1 XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ / USD \ r \ n0.05% \ r \ n- $ 0.0025 / 1 EOS \ r \ n- $ 0.0025 / 1 EOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAltistumisraja on rajoitus aseman, jonka kukin yksittäinen asiakas voi säilyttää PrimeXBT: llä. Kaupankäyntialusta ei salli asiakkaiden tehdä toimeksiantoja, jotka ylittävät rajan, jos ne toteutetaan. \ R \ n \ r \ nRajoituksen on asettanut PrimeXBT-riskienhallintaosasto ja se riippuu sellaisista tekijöistä kuin instrumenttien likviditeetti, volatiliteetti ja muut markkinaolosuhteet. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSymboli \ r \ nMin. tilauksen koko \ r \ nMin. tilauksen koon muutos \ r \ nMaks. yksittäisen kaupan koko \ r \ nMaks. altistuminen \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / USD \ r \ n0.01 BTC \ r \ n0.01 BTC \ r \ n15 BTC \ r \ n- 3,9 $ per 1 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ / USD \ r \ n0.01 ETH \ r \ n0.01 ETH \ r \ n200 BTC \ r \ n- $ 0.13 per 1 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ / USD \ r \ n0.01 LTC \ r \ n0.01 LTC \ r \ n650 LTC \ r \ n- 0.03 dollaria per 1 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ / USD \ r \ n1 XRP \ r \ n0.01 XRP \ r \ n55000 XRP \ r \ n- $ 0.00038 per 1 XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ / USD \ r \ n1 EOS \ r \ n0.01 EOS \ r \ n8500 XRP \ r \ n- $ 0.0025 per 1 EOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPäätökset \ r \ nPrimeXBT ovat luoneet vankan tarjouksen tungosta salausvaluuttakaupasta tilaa. \ r \ n \ r \ nKaupankäyntialusta on helppokäyttöinen, ja PrimeXBT erottuu kilpailijoista matalilla palkkioilla, tiukoilla spreadeilla ja luokan johtavalla 1: 100-vipuvaikutuksella. Pörssi avattiin virallisesti viime vuonna ja on vahvistanut alan hyvää mainetta. \ R \ n \ r \ nKuten kaikentyyppisissä vipua tarjoavissa pörsseissä, suosittelemme toimimaan varovaisesti, jos et ole käynyt kauppaa tällä tavalla ennen. On melko helppoa saada asiat väärin ja lopulta selvitystilaan ja menettää kryptovaluuttasi tällä tavalla, varsinkin jos käytät paljon vivutusta. \ R \ n \ r \ nOlemme päivittäneet tämän katsauksen vuodelle 2020 ja olemme nyt paljon enemmän suosittelee niitä varmasti lukijoillemme. \ r \ nVieraile PrimeXBT: ssä","kirjailija": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Oliver Dale"},"päivämäärä julkaistu":"2021-01-04"},"additionalType":"määrittelemätön","vaihtoehtoinen nimi":"määrittelemätön","myöntää":"määrittelemätön","palkinnot":"määrittelemätön","brändi":"määrittelemätön","kategoria":"määrittelemätön","väri-":"määrittelemätön","syvyys":"määrittelemätön","yksiselitteinen kuvaus":"määrittelemätön","gtin12":"määrittelemätön","gtin13":"määrittelemätön","gtin14":"määrittelemätön","gtin8":"määrittelemätön","korkeus":"määrittelemätön","tunniste":"määrittelemätön","logo":"määrittelemätön","mainEntityOfPage":"määrittelemätön","materiaalia":"määrittelemätön","malli-":"määrittelemätön","sp":"määrittelemätön","Tuotetunnus":"määrittelemätön","valmistus päivämäärä":"määrittelemätön","Ostopäivä":"määrittelemätön","Julkaisupäivä":"määrittelemätön","sama kuin":"määrittelemätön","sku":"määrittelemätön","iskulause":"määrittelemätön","url":"määrittelemätön","paino":"määrittelemätön","leveys":"määrittelemätön"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me