Bitcoin Bull Run

Viimeaikainen laskusuhde Bitcoin-markkinoilla ei ole estänyt merkittäviä sijoittajia ja kommentoijia tekemästä hintaennusteita.

Viime aikoina Tim Draper – merkittävä riskipääomasijoittaja, joka on tehnyt varhaisia ​​investointeja Google Baidun, Teslan, Skypen ja Bitcoinin Kiinan versioon – on kaksinkertaistanut pyyntönsä, jonka mukaan johtava kryptovaluutta ylittää 250 000 dollaria neljän vuoden kuluessa.

Bitcoin Bull Run

Salamaverkko tuo Bitcoinin “kuuhun”

Maltan tekoälyn aikana & Blockchain Summit tällä viikolla, tunnettu Piilaakson yrittäjä Tim Draper, joka osti ensimmäisen Bitcoininsa yli viisi vuotta sitten, putosi Skypen kautta puhumaan salausta.

Kun kysyi pitkäaikaisesta $ 250,000: sta vuoteen 2022/2023 mennessä Bitcoinin hintaennuste, hän katsoi Lightning Networkia ja muita ratkaisuja, jotka tekevät maksamisesta kryptovaluutalla helppoa:

“Se johtuu Lightning Networkista ja OpenNodesta ja ehkä muista, jotka antavat meille mahdollisuuden käyttää Bitcoinia hyvin vapaasti ja nopeasti, joten se ei ole vain arvovarasto, mutta sitä voidaan käyttää myös mikromaksuihin; sitä voidaan käyttää vähittäiskauppaan, sitä voidaan käyttää kaikkialla. “

&# 128293; Tim Draperin ennuste vuodelta 2022 &# 128293;

Kysyimme varmasti @TimDraper noin @salama viime viikko. ⁰Tämä on hänen otteensa siitä, ja syy miksi hän uskoo Bitcoinin olevan 250 000! ⁰⁰

(Huuda @OpenNodeCo &# 128588;) #AIBCSummit pic.twitter.com/SzbEHxjagj

– Tippin (@tippin_me) 12. marraskuuta 2019

Hän jatkoi, että Bitcoin-maksut “avaavat portit” tälle teollisuudelle, mikä antaa BTC: lle mahdollisuuden muodostaa aikanaan 20% maailman rahoista..

Ei ainoa positiivinen tekijä

Ei vain Lightning Network voi olla hyöty Bitcoinin hinnalle tulevina vuosina. Jonkin sisällä edellinen haastattelu, Draper totesi uskovansa, että fiat-valuutat, jotka hän on kutsunut myös “poliittiseksi valuutaksi”, ovat “huonoja” laadultaan krypto-valuuttoihin verrattuna.

Hän mainitsi erityisesti perinteisten rahamuotojen hallittavuuden, läpinäkyvyyden puutteen ja subjektiivisuuden poliittisten ja sosiaalisten mielihahmojen suhteen.

Amerikkalainen sijoittaja lisäsi, että kun jotkut kirkkaimmista kehittäjistä, insinööreistä ja tutkijoista työskentelevät digitaalisen omaisuuden parissa, monumentaalinen pääoma pakenee fiatista kryptovaluuttoihin todennäköisesti tulevina vuosikymmeninä:

“Uskon, että tietyn ajanjakson aikana kryptovaluutat pimenevät fiat-valuutat. Se olisi 1000 kertaa suurempi kuin mitä meillä on nyt. “

On myös usein mainittu ajatus, että Bitcoinin niukkuus lähettää kryptovaluutan lentämään ajan myötä. John McAfee, maailmankuulu (sisäinen) kyberturvallisuusguru, josta tuli salauksen äänekkäin edustaja, on sanonut miljoonan dollarin hintaennusteensa:

“Tehdään todellinen, bitcoineja on vain 21 miljoonaa. Seitsemän miljoonaa on kadonnut ikuisesti, ja jos sitten Satoshi [bitcoinin tuntematon luoja] on kuollut, lisää vielä muutama miljoona. “

McAfee väittää, että Bitcoinin kysynnän lisääntyessä kryptovaluutan niukka luonne johtaa suureen kysynnän ja tarjonnan epätasapainoon sonnien hyväksi, mikä nostaa hintoja nopeasti.

Bitcoin Mainstreamin tuominen

Draperin viimeisin huomautus siitä, että salamaverkko antaa Bitcoinin kasvaa seuraavalle tasolle, muistuttaa hänen piilolaakson salausta kannattajiensa kommentteja.

Blockstreamin strategiajohtaja Samson Mow puhui salausvaihdon SFOX: lle aiemmin tänä vuonna haastattelussa, että salaman verkko on ratkaisu Bitcoinin “identiteettikriisiin”:

“Sinun pitäisi suorittaa maksuja Lightning-verkon kautta, koska se on välitöntä ja melkein ilmaista. Sille se on suunniteltu. Kaikki on suunniteltu eri tarkoitukseen. Bitcoin on suunniteltu selvitykseen ja varallisuuden siirtoon … Salama on suunniteltu nopeaan ja halpaan maksamiseen. ”

Itse asiassa, juuri nyt, Bitcoin ei ole käytännössä käyttökelpoinen valuuttana miljoonille ihmisille ympäri maailmaa, sillä se harjoittaa kymmenen minuutin estoaikaa, matala enimmäissiirtoteho ja epäjohdonmukaiset palkkiot (vaikka palkkiot saattavat joskus olla alle 0,10 dollaria).

Lightning Network, jos se vastaa odotuksia, näyttää valtavirran kuluttajille blockchain-tekniikoiden todellisen voiman tarjoamalla tehokkaasti ilmaisia, välittömiä ja yksityisempiä maksuja ympäri maailmaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me