Udemy anmeldelse

Det kan ikke benektes at fremtiden for utdanning og egenutvikling sannsynligvis vil bli dominert av den elektroniske sektoren. Faktisk tilbyr selv universiteter nå kjernekurs via fjernundervisning. Som sådan kommer det ingen overraskelse å oppdage at akademier på nettet liker det Udemy er nå hjem for titalls millioner studenter.

For de som ikke er klar over, er Udemy en online kursplattform som samsvarer med elever og lærere. Enten du ønsker å bygge og selge et kurs eller ta et kurs som student, er plattformen vel verdt å vurdere.

I vår grundige Udemy-gjennomgang dekker vi alt du trenger å vite om nettakademiet. Dette inkluderer viktige beregninger fra både kurstilbydere og studenter, og lar deg deretter ta en informert beslutning før du registrerer deg.

Besøk Udemy

Hva er Udemy?

Lansert i 2009, Udemy er en online plattform som matcher kursleverandører med studenter. Mer spesifikt kan kurs på plattformen lages av alle. Enten du er en erfaren regnskapsfører, WordPress-utvikler eller matematiker – du kan markedsføre ferdighetene dine til et globalt publikum.

For å markere hvor populær Udemy har blitt siden starten for bare 11 år siden, har plattformen siden tiltrukket over 50 millioner studenter. Dette tilsvarer over 150 000 kurs og mer enn 295 millioner kursinnmeldinger. Når det gjelder de som står bak kursene, hevder Udemy at det har vært vert for mer enn 57 000 instruktører.

Udemys hjemmesideUdemys hjemmeside

Det er viktig å merke seg at Udemy ikke er reservert bare for de som snakker engelsk som førstespråk. Tvert imot er plattformen nå vert for kurs på mer enn 65 forskjellige språk. Alt i alt viser disse tallene at Udemy er plattformen for online læring.

Udemy-kurs – Er du kursholder eller student?

Ettersom denne anmeldelsen er rettet mot både kursskapere og studenter, er det best at vi i utgangspunktet deler de to perspektivene, slik at du kan finne ut om plattformen passer for deg..

Udemy Students – The Basics

I den ene enden av Udemy-spekteret kan du være her og lese denne anmeldelsen fordi du ønsker å utvikle noen nye ferdigheter. Avgjørende er at Udemy er så god som det blir i den elektroniske plassen for å lære fag du er interessert i, ettersom plattformen er vert for over 150 000+ kurs.

Mens oppføring av hvert emne ligger utenfor denne gjennomgangens ansvarsområde, kan du være trygg på at du med stor sannsynlighet vil finne en kursstiller som tilbyr det du leter etter.

For å få ballen til å rulle, trenger du bare søk etter kurset du er interessert i å ta. La oss for eksempel si at du vil lære om blockchain-teknologi. Ved å søke etter ‘blockchain’ vil du bli presentert for godt over 1000 individuelle kurs.

Blockchain-kursBlockchain-kurs

Dette inkluderer alt fra et grunnleggende kurs om det grunnleggende om blockchain-teknologi, hvordan du handler kryptovalutaer, og et fullverdig program for å lære soliditet. Når du har funnet et kurs du er interessert i å ta, trenger du bare å legge det til i kurven din og foreta en betaling.

Deretter kan du ta så lang tid du ønsker å gå gjennom hver modul, ettersom Udemy-kurs forblir aktive i en mannsalder.

Velge kurs

Med så mange individuelle kurs på Udemy – Mange av dem tar sikte på å undervise i det samme, du lurer kanskje på hvordan plattformen skiller hveten fra agnet?

Når alt kommer til alt, med mer enn 150 000 individuelle kurs som arrangeres på nettstedet, har ikke Udemy ressurser til å forhåndsdyrke hvert eneste tilbud. Den gode nyheten er at Udemy ikke er pålagt å vurdere kurs selv, da denne rollen er reservert for tidligere og eksisterende studenter.

Faktisk fungerer rangeringssystemet mye på samme måte som en eBay-selger, i den grad de som kjøper varer og tjenester har sjansen til å gi tilbakemelding på varen. Som sådan, med mindre et kurs nettopp har blitt lansert på plattformen, bør du ha en god mengde tilbakemeldinger å trekke fra.

For eksempel, la oss holde oss til vårt søk etter ‘blockchain’, som vi deretter begrenset til ‘Solidity’. Ved å gjøre dette blir vi presentert for 29 forskjellige kurs. Som sådan er den logiske tingen å sortere resultatene etter kursets vurdering.

Dette fører oss til et kurs med navnet ‘Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide’ av Stephen Gride. Totalt rangerer kurset imponerende 4,5 / 5 på i underkant av 10 000 individuelle anmeldelser. Det vi også kan se er at kurset varer i 24 timer totalt, på tvers av 250 forelesninger.

Ethereum and Solidity: The Complete Developer's GuideEthereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide

Utforske et kurs før betaling

Når du har klikket på et kurs du liker utseendet på, får du sjansen til å utforske hva programmet består av. I forkant av dette er en oversikt over [A] hva du vil lære og [B] hvilke moduler du må gjennom for å fullføre kurset.

Det vi virkelig liker er at du får forhåndsvisning av noen av de enkelte modulene i videoformat. Ved å gjøre dette gir dette deg et fullstendig fugleperspektiv av om banen er riktig for deg. Til syvende og sist lærer vi alle på forskjellige måter, så det er alltid hyggelig å se og høre hvordan innholdsskaperne prøver å få informasjonen deres videre.

Hvor mye koster Udemy-kurs

På den ene siden kan kurs på Udemy variere fra $ 0, helt opp til $ 100 eller mer. I de aller fleste tilfeller finner vi imidlertid at kurs ligger innenfor $ 10- $ 30-området.

Uansett hvilket kurs du tar, er det litt uhyggelig hvor mange programmer som er nedsatt med 85% eller mer. Vi antar at Udemy gjør dette for å vise at kursene er verdt mye mer enn de selger for. Når det er sagt, kommer verdien fra rangeringene og tilbakemeldingene som tidligere eller nåværende studenter forlater.

Ikke desto mindre må det bemerkes at mange kurs på Udemy tilbyr et enormt utbytte til et gjennomsnitt på $ 10- $ 30. I henhold til Solidity-kurset som vi kort diskuterte tidligere, betaler du $ 15 for mer enn 250 forelesninger, over 24 timer med høyt innhold.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

En ekstra beskyttelse du har når du kjøper et kurs på Udemy, er plattformens 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Uansett årsak vil Udemy gi deg full refusjon hvis du føler at kurset ikke oppfyller dine forventninger. Dette forblir konstant på hvert kurs på nettstedet.

Etterkurs kreditt og anerkjennelse

På den ene siden er det fullt mulig å lære en ferdighet eller et fagområde betydelig raskere enn du ville gjort ved en tradisjonell akademisk institusjon.

For eksempel, mens en tradisjonell bachelorgrad i regnskap vil ta deg 3 eller 4 år, er det mulig å lære like mye informasjon på minst halvparten av tiden. Dette er fordi du kan kondensere så mye materiale som du kan håndtere. Med andre ord, mens universitetsstudenter vanligvis får 3-4 måneders permisjon per studieår, kan du bruke denne tiden ved å studere flere kurs ved Udemy..

På den annen side er det viktig å merke seg at Udemy-kursene dine ikke blir anerkjent i samme lys som en universitetsbasert grad. Selv om dette ikke nødvendigvis hindrer sjansene dine for å tjene penger på den nye ferdigheten din, er det viktig å huske på det.

Så nå som vi har dekket det grunnleggende om hva Udemy tilbyr de som ønsker å lære en ny ferdighet, vil vi i neste del av vår gjennomgang fokusere på innholdsskapere.

Udemy Course Creators – The Basics

I et nøtteskall, hvis du har en ferdighet som du tror andre mennesker vil betale for å lære – da Udemy er riktig for deg. La oss for eksempel si at du har bygget WordPress-nettsteder i en årrekke. Selv om du ikke har noen kvalifikasjoner per si, føler du at du kjenner plattformen som baksiden av hånden din. Som sådan gir Udemy deg muligheten til å bygge et kurs og selge det på nettsiden deres.

I de aller fleste tilfeller består Udemy-kurs av videoer som er ledsaget av aktiviteter utenfor skolen. For eksempel kan kurset be deg om å fullføre en oppgave før du går videre til neste modul. Hver modul varer vanligvis mellom 5-15 minutter – avhengig av emnets kompleksitet.

Tjen penger hver gang en student kjøper kurset dittTjen penger hver gang en student kjøper kurset ditt

De fleste moduler vil be deg om å ta en quiz av noe slag for å sikre at du forstår materialet. Som vi diskuterer mer detaljert senere, er en av de viktigste fordelene med å bygge et kurs gjennom Udemy at designprosessen er skreddersydd for nybegynnere..

Dette betyr at du ikke er pålagt å ha noen ferdigheter eller kunnskap i å bygge kurs, da Udemy guider deg gjennom hele prosessen på en enkel trinnvis måte. Som sådan får du fokusere på ferdighetene du faktisk ønsker å markedsføre.

Bygg kurset ditt

Som nevnt i avsnittet ovenfor, ønsker Udemy sine kursskapere å fokusere på det de vet best – ferdigheten de ønsker å lære. Som et resultat gjør plattformen det til en sømløs prosess når du bygger banen fra bunnen av.

Din første anløpshavn bør være å laste opp den trinnvise videoserien som Udemy tilbyr. Dette bryter ned hele end-to-end prosessen med hva som skal til for å bygge et kurs.

Litt ironisk nok vil du også finne kurs på Udemy om hvordan du bygger et kurs på Udemy. Selve plattformen tilbyr sin egen versjon gratis, mens andre innholdsskapere har lansert sine egne betalte alternativer. Uansett har du all informasjonen du trenger hos Udemy for å komme i gang med et kurs med en gang.

Det vi også liker er at Udemy gir deg hjelp til det tekniske. Dette inkluderer alt fra å få kameraet og belysningen riktig, til å laste ned og installere screencasting-programvare.

Udemy gir deg også muligheten til å få kurset ditt gjennomgått av et av teamet. Dette koster deg ingenting, og det sørger for at eventuelle potensielle kortfall blir tatt opp før du treffer markedet.

Lærerprofil på UdemyLærerens profil på Udemy

Hvor mye kan du tjene?

Så det bringer oss til det gyldne spørsmålet – hvor mye kan du tjene til å selge kurs på Udemy? Dessverre er det ingen størrelse som passer alle svarene på dette spørsmålet, da det er en rekke variabler å ta i betraktning.

Få riktig pris

Først og fremst gir Udemy deg friheten for å sette dine egne priser. Plattformen anbefaler en sats på mellom $ 10- $ 30 for hver time med kursinnhold.

For eksempel, hvis kurset ditt er 10 timer, anbefales du å belaste mellom $ 100 og $ 300. Dessverre er det lite sannsynlig at du kommer i nærheten av dette beløpet – spesielt hvis det er mange andre etablerte kurs som lærer det samme.

Som sådan trenger du å være veldig presis med hva du bestemmer deg for å lade. La oss for eksempel si at du har laget et kurs om hvordan du bygger din egen blockchain. Din første oppgave bør være å se hva lignende topprangerende kurs selger på. Tross alt, hvis det er kurs med tusenvis av 5-stjerners rangeringer som selger til $ 15, vil du sannsynligvis ikke lande en eneste student hvis du satser på $ 60.

Tvert imot, du vil lansere et nytt kurs uten tilbakemeldinger eller rangeringer, så for å være i sjansen for å skille deg ut fra mengden, kan det være best å tilby kurset til en lavere pris.

Å bygge opp din tilbakemelding

På samme måte som du som e-bokselger på Amazon, vil det sannsynligvis tiltrekke studenter å tilby Udemy-kurset til en kostnadseffektiv pris. Når de har fått muligheten til å glede seg over kurset ditt, håpes det at de vil gi deg positive tilbakemeldinger, sammen med en 5-stjerners vurdering.

Etter hvert som du får flere og mer fornøyde studenter, bør du begynne å legge merke til at kurset ditt går opp på rangeringene. For eksempel, selv om du kanskje først hadde startet på side 10 i søkeresultatene på blockchain-kurset ditt, kan du nå sitte på side 2.

Som sådan vil dette tillate deg å øke prisen på kurset ditt – og deretter sette det mer på linje med dine viktigste konkurrenter. Avgjørende, hvis du er sikker på at kurset ditt gir utmerket verdi for de som kjøper det, bør resten ta vare på seg selv.

StudenttilbakemeldingerStudenttilbakemeldinger

Volumspillet

Vi kommer ofte over online-kurs i det offentlige området som selger for hundrevis, om ikke tusenvis av dollar. Imidlertid ligger de fleste selgere hos Udemy innenfor det viktige $ 10- $ 30-området. Med det sagt, hvis ditt online kurs begynner å fly fra hyllen, kan du tjene noen seriøse penger.

For å illustrere hvor vellykkede noen kursskapere er i Udemy, la oss gå tilbake til vårt forrige eksempel – Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide.

Som nevnt tidligere koster kurset $ 15, og det har i underkant av 10 000 positive anmeldelser. Imidlertid har kurset faktisk blitt kjøpt av litt over 43.000 studenter ved nærmere undersøkelse. Å gjøre matte – det tilsvarer et totalt salg på $ 645.000.

Det er også viktig å merke seg at kursskaperen – Stephen Grider, har 26 Udemy-kurs oppført på nettstedet. Totalt har Grider registrert mer enn 556 000 studenter. Dette regnes med millioner av dollar i inntekter, noe som er enormt.

Imidlertid er det et viktig hensyn du må ta før du begynner å telle fremtidige inntekter – Udemy-provisjoner.

Hvor mye koster Udemy?

Udemy er en online plattform som er i ferd med å tjene penger. Som sådan må du som innholdsskaper inngå en avtale om fortjeneste med plattformen. I Laymans ord betyr dette at for hvert kurs du selger på plattformen, vil Udemy ta en provisjon.

Dette er ikke annerledes enn at YouTube tar et kutt av annonseinntektene dine, selv om det var du som gjorde alt det harde arbeidet. Som sådan er dette bare navnet på spillet.

Likevel er profildelingsmodellen på Udemy noe forvirrende ved første øyekast, da det avhenger av hvordan studenten fant kurset.

 • Organisk: Hvis studenten finner kurset ditt naturlig – for eksempel å finne det gjennom søkefunksjonen, er det en 50/50 splittelse med Udemy. Imidlertid, hvis salget skjer via iOS- eller Android-appen, krever Apple og Google begge et gebyr på 30% på bruttoinntektene
 • Instruktørkampanje: Hvis du selv kunne ta en ny student til Udemy-plattformen, og de fortsetter å kjøpe kurset ditt, får du beholde 97% av inntektene. Imidlertid må studenten oppgi en spesifikk kupong eller henvisningskobling for å kvalifisere seg. Dette er en vinn-vinn-situasjon, ettersom selv om Udemy får mindre inntekter, har de effektivt anskaffet en ny kunde som kan ende opp med å kjøpe andre kurs..
 • Betalt salg av kanaler for brukeranskaffelse: Udemy samarbeider med en rekke tredjepartsfilialer i nettområdet som vil markedsføre plattformen. Hvis den nye kunden ender opp med å kjøpe kurset ditt gjennom et av disse tilknyttede selskapene, får du bare beholde 25% av inntektene.

Som du kan se fra ovenstående, er det ganske ulikhet i hvor mye av inntektene du får beholde. Sitter hvor som helst mellom 25% og 97%, det kommer virkelig an på hvordan studentene dine kommer over kurset ditt.

Er inntektsmodellen rettferdig?

Potensielt, spesielt når du vurderer at du ikke trenger å betale noen avgifter for å opprette eller starte kurset, så den eneste risikoen du tar er tiden din. Avgjørende, når du starter et kurs, får du tilgang til en plattform som er hjem for mer enn 50 millioner medlemmer.

Udemy offentlige anmeldelser og rangeringer

Å ta i betraktning tallene som Udemy publiserer på sin nettside, det er klart å se at plattformen er enormt populær blant både innholdsskapere og studenter. Når det er sagt, er det alltid en god øvelse å se hvordan anmeldelser og rangeringer er i det offentlige området.

Over kl TrustPilot, det er noe overraskende at plattformen har en 3/5 ‘Gjennomsnittlig’ vurdering. Dette er bare på tvers av 495 individuelle anmeldelser, noe som er veldig lavt når du vurderer de 50 millioner + medlemmene som Udemy hevder å ha.

TrustpilotTrustpilot-rangering

Ting er også litt ikke-beskrivende over på Forbrukersaker nettsted, med Udemy for øyeblikket på en 2/5 vurdering. Dette er imidlertid basert på bare 92 individuelle anmeldelser, så dette må tas med en klype salt.

Den gode nyheten er at Udemy-vurderingene er mye mer gyldige på Google Play, med mer enn 212 000 individuelle rangeringer. Dette gir en veldig imponerende score på 4,4 / 5. Ting ser også bra ut for Udemy på Apple Store, med en 4.6 / 5-rangering på tvers av 17.000 individuelle anmeldelser.

Beste Blockchain-kurs på Udemy

Så nå som du kjenner til hvordan Udemy fungerer, skal vi nå diskutere noen av de beste blockchain-kursene som er tilgjengelig for øyeblikket på plattformen.

 1. Blockchain and Bitcoin Fundamentals av George Levy

Hvis du ønsker å lære deg nøkkelelementene i blockchain-teknologi, vil et flott utgangspunkt være å vurdere Blockchain and Bitcoin Fundamentals-kurset av George Levy. Priset til bare $ 16, kurset er en absolutt stjele.

Fundamentals for Blockchain og BitcoinFundamentals for Blockchain og Bitcoin

Hovedforutsetningen for kurset er delt inn i tre viktige segmenter. For det første vil du få en sterk forståelse av hva blockchain-teknologi faktisk er. Deretter vil du utforske viktige vokabular og konsepter i sammenheng med Bitcoin og den underliggende blockchain-protokollen. For det tredje vil du da dykke dypere inn i grunnleggende Bitcoin.

Kurset består av 3 timer med on-demand-videoer, sammen med et lite antall nedlastbare ressurser. Kurset har blitt tatt veldig godt imot av Udemy-studenter, med mer enn 58 000 individuelle påmeldinger. Over 17 000 anmeldelser har kurset en sterk vurdering på 4,5 / 5.

 1. The Complete Cryptocurrency Investment Course av Mohsen Hassan

Hvis du er mer interessert i kryptovalutaer og blockchain-teknologi fra et investeringsperspektiv, kan det være verdt å utforske fordelene med Complete Cryptocurrency Investment-kurset av Mohsen Hassan. Som navnet antyder, vil du bli ledet gjennom hele prosessen med å bli en effektiv kryptovalutahandler.

Komplett investeringskurs for kryptovalutaKomplett investeringskurs for kryptovaluta

Dette begynner helt med råd om hvordan du kan kjøpe kryptovalutaer via en børs eller megler, og deretter gå raskt videre til grunnleggende forskning. Etter det lærer du hvordan du trygt kan sikre investeringene dine, utføre teknisk analyse og lage en risikovillig kryptovalutaportefølje.

Selv om kurset nylig ble lansert, har det allerede blitt gjennomført av 2846 studenter. Over 434 anmeldelser er kurset vurdert til 4,7 / 5. Avgjørende er at du kan få tak i det for bare $ 16. Dette inkluderer 12 timer med on-demand-videoer, som du kan få tilgang til på mobil, stasjonær enhet eller smart-TV.

 1. Blockchain A-Z: Lær hvordan du bygger din første Blockchain av Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko

Hvis du leter etter en seriøs karriere i verden av blockchain-teknologi, kan du ta en titt på Blockchain A-Z: Lær hvordan du bygger ditt første Blockchain-kurs. Laget av Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko, gir programmet deg full ned på hvordan du bygger din helt egen blockchain-protokoll.

Blockchain A-Z ™: Lær hvordan du bygger din første BlockchainBlockchain A-Z ™: Lær hvordan du bygger din første Blockchain

Du lærer en rekke teorier bak kryptovaluta-transaksjoner, smarte kontrakter og det bredere blockchain-økosystemet. Deretter lærer du om å opprette en ny kryptovaluta og distribuere smarte kontrakter. For å være egnet for kurset, er det best at du har grunnleggende kunnskap om Python.

Dette er fordi du må forstå språket for å fullføre den praktiske siden av kurset. Nok en gang betaler du et gebyr på bare $ 16 for programmet, som gir deg livstidsadgang. Dette består av 14,5 timer med on-demand-video, 11 artikler og 3 nedlastbare ressurser.

 1. Blockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution av 365 Careers

En ekstra omtale går ut på Blockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution-kurset fra 365 Careers. Som navnet antyder, er dette kurset rettet mot virkelige virksomheter, og hvordan de kan dra nytte av å omfavne blockchain-fenomenet.

Blockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolusjonenBlockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolusjonen

Kurset starter med en oversikt over hva blockchain er og hvordan grunnleggende fungerer. Etter det får du en indre forståelse av nøkkelbegreper rundt gruvedrift, desentralisering, smarte kontrakter og kryptografi.

Når du har gjennomført det tekniske, går kurset raskt videre til forretningssiden av blockchain-teknologi. Dette inkluderer noen eksempler på potensielle blockchain-applikasjoner som kan ta virksomheten din til neste nivå.

Udemy Review: The Verdict

Oppsummert er det klart å se hvordan Udemy har tiltrukket seg en medlemsbase som nå overstiger 50 millioner brukere. Dette betyr mer enn 295 millioner individuelle kursinnmeldinger, noe som er intet mindre enn uhyggelig når du vurderer at plattformen først ble lansert i 2009.

Fra perspektivet til innholdsskapere har du sjansen til å markedsføre dine ferdigheter, kunnskap og virkelige opplevelser via Udemy-plattformen. Når du gjør det, selv om du trenger å delta i en inntektsdelingsmodell, får du effektivt tilgang til en studentmasse på flere millioner der potensielle inntekter er ubegrensede..

I den andre enden av spekteret har studentene tilgang til over 150 000 kurs ved å klikke på en knapp. Disse kursene dekker nesten alle fagområder som kan tenkes, så det er sikkert noe som passer dine behov. Ikke bare er de fleste kursene rimelige, men du vil dra nytte av et eBay-klassifiseringssystem. Dette sikrer at du velger kurs som har blitt forhåndsvurdert av tidligere studenter.

Besøk Udemy

Udemy

src = “~ bilder \ udemy-gjennomgang-online-læringsplattform-for-studenter-lærere.gif”

alt = “Udemy anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brukervennlighet

9,0 / 10

Rykte

8.0 / 10

Avgifter

8.0 / 10

Kundeservice

8.0 / 10

Design

9,0 / 10

Fordeler

 • Stort utvalg av emner
 • Godt designet & Enkel å bruke plattformen
 • Mobilapper
 • Rimelig pris
 • Spesielle pristilbud

Ulemper

 • Mangel på akademisk legitimasjon
 • Priser kan være inkonsekvente

Besøk {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","Navn":"Udemy","bilde":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /udemy-review.gif","beskrivelse":"Det kan ikke benektes at fremtiden for utdanning og egenutvikling sannsynligvis vil bli dominert av den elektroniske sektoren. Faktisk tilbyr selv universiteter nå kjernekurs via fjernundervisning. Som sådan kommer det ingen overraskelse å oppdage at online akademier som Udemy nå er hjem for titalls millioner…","tilbud": {"@type":"By på","pris":"0,00","pris Valuta":"$","selger": {"@type":"Person","Navn":"Kane Pepi"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Vurdering","bestRating":"10","worstRating":"0","ratingValue":"8.40"},"Navn":"Udemy","reviewBody":"Det kan ikke benektes at fremtiden for utdanning og egenutvikling sannsynligvis vil bli dominert av den elektroniske sektoren. Faktisk tilbyr selv universiteter nå kjernekurs via fjernundervisning. Som sådan kommer det ingen overraskelse å oppdage at akademier på nett som Udemy nå er hjemmet til titalls millioner studenter. \ R \ n \ r \ nFor de uvitende er Udemy en online kursplattform som passer til elever og lærere. Enten du ønsker å bygge og selge et kurs eller ta et kurs som student, er plattformen vel verdt å vurdere. \ R \ n \ r \ nI vår grundige Udemy-gjennomgang dekker vi alt du trenger å vite om online akademi. Dette inkluderer viktige beregninger fra både kurstilbydere og studenter, og lar deg deretter ta en informert beslutning før du registrerer deg. \ R \ nBesøk Udemy \ r \ n \ r \ nHva er Udemy? \ R \ nLansert i 2009, Udemy er en online plattform som matcher kursleverandører med studenter. Mer spesifikt kan kurs på plattformen lages av alle. Enten du er en erfaren regnskapsfører, WordPress-utvikler eller matematiker – du kan markedsføre ferdighetene dine til et globalt publikum. \ R \ n \ r \ nFor å fremheve hvor populær Udemy har blitt siden starten bare 11 år siden har plattformen siden tiltrukket over 50 millioner studenter. Dette tilsvarer over 150 000 kurs og mer enn 295 millioner kursinnmeldinger. Når det gjelder de som står bak kursene, hevder Udemy at det har vært vert for mer enn 57 000 instruktører. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet er viktig å merke seg at Udemy ikke er reservert bare for de som snakker engelsk som et førstespråk. Tvert imot vert plattformen nå kurs på mer enn 65 forskjellige språk. Alt i alt viser disse figurene at Udemy er plattformen for online læring. \ R \ nUdemy Courses – Are you a Course Creator or Student? \ R \ nSom denne anmeldelsen er rettet mot både kursskapere og studenter, er det best at vi i utgangspunktet delte de to perspektivene slik at du kan finne ut om plattformen er riktig for deg. \ r \ nUdemy Students – The Basics \ r \ nI den ene enden av Udemy-spekteret kan du kanskje være her og lese denne anmeldelsen fordi du er ønsker å utvikle noen nye ferdigheter. Avgjørende er at Udemy er så bra som det kommer i den elektroniske plassen for å lære fag du er interessert i, ettersom plattformen er vert for over 150 000+ kurs. \ R \ n \ r \ n Mens du lister opp hvert emne, er det utenfor denne anmeldelse , vær trygg på at du med stor sannsynlighet finner en baneskaper som tilbyr det du leter etter. \ r \ n \ r \ nFor å få ballen til å rulle, trenger du bare å søke etter kurset du er interessert i å gå. La oss for eksempel si at du vil lære om blockchain-teknologi. Ved å søke etter \ u2018blockchain \ u2019, vil du bli presentert for godt over 1000 individuelle kurs. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDette inkluderer alt fra et kurs på første nivå om det grunnleggende om blockchain-teknologi, hvordan du handler kryptovalutaer, og et fullverdig program for læring av soliditet. Når du har funnet et kurs du er interessert i å ta, trenger du bare å legge det til i kurven din og foreta en betaling. \ R \ n \ r \ n Deretter kan du ta så lang tid som du ønsker å gå gjennom hver modul, som Udemy-kurs forblir aktive i en mannsalder. \ R \ nVelge et kurs \ r \ nMed så mange individuelle kurs på Udemy – hvorav mange tar sikte på å undervise det samme, lurer du kanskje på hvordan plattformen skiller hveten fra agnet? \ r \ n \ r \ n Når alt kommer til alt, med mer enn 150 000 individuelle kurs som arrangeres på nettstedet, har ikke Udemy ressurser til å forhåndsdyrke hvert eneste tilbud. Den gode nyheten er at Udemy ikke er pålagt å vurdere kurs selv, da denne rollen er reservert for tidligere og eksisterende studenter. \ R \ n \ r \ n Faktisk fungerer rangeringssystemet mye på samme måte som en eBay-selger, for så vidt at de som kjøper varer og tjenester har sjansen til å gi tilbakemelding på varen. Med mindre du nettopp har startet et kurs på plattformen, bør du ha en god mengde tilbakemeldinger å hente fra. \ R \ n \ r \ nFor eksempel, la oss holde fast i søket etter \ u2018blockchain \ u2019, som deretter ble vi redusert til \ u2018Solidity \ u2019. Ved å gjøre dette blir vi presentert for 29 forskjellige kurs. Som sådan er den logiske tingen å gjøre å sortere resultatene etter kursets vurdering. \ R \ n \ r \ nDette fører oss til et kurs som heter ‘Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide’ av Stephen Gride. Totalt rangerer kurset imponerende 4,5 \ / 5 på litt under 10 000 individuelle anmeldelser. Det vi også kan se er at kurset varer i 24 timer totalt, over 250 forelesninger. \ R \ n \ r \ n \ r \ nUtforske et kurs før betaling \ r \ nNår du har klikket på et kurs som du liker ser du, så får du sjansen til å utforske hva programmet består av. I forkant av dette er en oversikt over [A] hva du vil lære og [B] hvilke moduler du må gjennom for å fullføre kurset. \ R \ n \ r \ n Det vi virkelig liker er at du får forhåndsvisning noen av de enkelte modulene i videoformat. Ved å gjøre dette, gir dette deg et fullstendig fugleperspektiv av om banen er riktig for deg eller ikke. Til syvende og sist lærer vi alle på forskjellige måter, så det er alltid hyggelig å se og høre hvordan innholdsskaperne prøver å få informasjonen deres videre. \ R \ nHvor mye koster Udemy-kurs \ r \ n På den ene siden kan kurs på Udemy variere fra $ 0, helt opp til $ 100 eller mer. I de aller fleste tilfeller finner vi imidlertid at kurs ligger innenfor $ 10- $ 30-området. \ R \ n \ r \ n Uavhengig av hvilket kurs du går, er det litt uhyggelig hvor mange programmer som er nedsatt med 85% eller mer. Vi antar at Udemy gjør dette for å vise at kursene er verdt mye mer enn de selger for. Når det er sagt, kommer verdien fra rangeringene og tilbakemeldingene som tidligere eller nåværende studenter forlater. \ R \ n \ r \ n Likevel må det bemerkes at med et gjennomsnittlig utvalg på $ 10- $ 30, tilbyr mange kurs på Udemy enorm verdi . I henhold til Solidity-kurset som vi kort diskuterte tidligere, betaler du $ 15 for mer enn 250 forelesninger over 24 timer med høyt innhold. \ R \ n30-dagers pengene-tilbake-garanti \ r \ nEn ekstra beskyttelse du har når å kjøpe et kurs på Udemy er plattformens 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Uansett årsak vil Udemy gi deg full refusjon hvis du føler at kurset ikke oppfyller dine forventninger. Dette forblir konstant på hvert kurs på nettstedet. \ R \ nPost-Course Credit and Recognition \ r \ n På den ene siden er det helt mulig å lære en ferdighet eller et fagområde betydelig raskere enn du ville gjort ved en tradisjonell akademisk institusjon . \ r \ n \ r \ nFor eksempel, mens en tradisjonell bachelorgrad i regnskap vil ta deg 3 eller 4 år, er det mulig å lære like mye informasjon på minst halvparten av tiden. Dette er fordi du kan kondensere så mye materiale som du kan håndtere. Med andre ord, mens universitetsstudenter vanligvis får 3-4 måneders permisjon per studieår, kan du bruke denne tiden ved å studere flere kurs ved Udemy. \ R \ n \ r \ n På den annen side er det viktig å merke seg at Udemy-kursene dine ikke blir anerkjent i samme lys som en universitetsbasert grad. Selv om dette ikke nødvendigvis hindrer sjansene dine for å tjene penger på den nye ferdigheten din, er det viktig å huske på. \ R \ n \ r \ n Så nå har vi dekket det grunnleggende om hva Udemy tilbyr til de som ønsker å lære en ny ferdighet, i neste del av vår gjennomgang skal vi fokusere på innholdsskapere. \ r \ nUdemy Course Creators – The Basics \ r \ nI et nøtteskall, hvis du har en ferdighet som du tror andre mennesker vil betale for å lære – så er Udemy riktig for deg. La oss for eksempel si at du har bygget WordPress-nettsteder i en årrekke. Selv om du ikke har noen kvalifikasjoner per si, føler du at du kjenner plattformen som baksiden av hånden din. Som sådan gir Udemy deg muligheten til å bygge et kurs og selge det på nettsiden deres. \ R \ n \ r \ nI de aller fleste tilfeller består Udemy-kurs av videoer som er ledsaget av aktiviteter utenfor skolen. For eksempel kan kurset be deg om å fullføre en oppgave før du går videre til neste modul. Hver modul varer vanligvis mellom 5-15 minutter – avhengig av emnets kompleksitet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe fleste moduler vil be deg om å ta en quiz av noe slag for å sikre at du forstår materiale. Som vi diskuterer nærmere senere, er en av hovedfordelene med å bygge et kurs gjennom Udemy at designprosessen er skreddersydd for nybegynnere. \ R \ n \ r \ n Dette betyr at du ikke er pålagt å ha noen ferdigheter eller kunnskap i bygge kurs, ettersom Udemy guider deg gjennom hele prosessen på en enkel trinnvis måte. Som sådan får du fokusere på ferdighetene du faktisk ønsker å markedsføre. \ R \ nBygging av kurset \ r \ n Som nevnt i avsnittet ovenfor, vil Udemy at kursskaperne skal fokusere på det de kjenner best – ferdigheten de er ønsker å undervise. Som et resultat gjør plattformen det til en sømløs prosess når du bygger banen fra bunnen av. \ R \ n \ r \ nDen første anløpshavnen bør være å laste opp trinn-for-trinn-videoserien som Udemy tilbyr. Dette bryter ned hele end-to-end prosessen med hva som trengs for å bygge et kurs. \ R \ n \ r \ nLitt ironisk nok, vil du også finne kurs på Udemy om hvordan du bygger et kurs på Udemy. Selve plattformen tilbyr sin egen versjon gratis, mens andre innholdsskapere har lansert sine egne betalte alternativer. Uansett har du all informasjonen du trenger hos Udemy for å komme i gang med et kurs med en gang. \ R \ n \ r \ n Det vi også liker er at Udemy gir deg hjelp til det tekniske. Dette inkluderer alt fra å få kameraet og belysningen riktig, til å laste ned og installere screencasting-programvare. \ R \ n \ r \ nUdemy gir deg også muligheten til å få kurset ditt gjennomgått av et av teamet. Dette koster deg ingenting, og det sørger for at eventuelle potensielle kortslutninger blir plukket opp før du treffer markedet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvor mye kan du tjene? \ R \ n Så det gir oss til det gyldne spørsmålet – hvor mye kan du tjene til å selge kurs på Udemy? Dessverre er det ingen størrelse som passer alle svarene på dette spørsmålet, da det er en rekke variabler å ta i betraktning. \ R \ nFå din rett pris \ r \ nFørst og fremst gir Udemy deg friheten til å sette din egen priser. Plattformen anbefaler en sats på mellom $ 10- $ 30 for hver time med kursinnhold. \ R \ n \ r \ nFor eksempel, hvis kurset ditt er 10 timer, anbefales du å belaste mellom $ 100 og $ 300. Dessverre er det lite sannsynlig at du kommer i nærheten av dette beløpet – spesielt hvis det er massevis av andre etablerte kurs som lærer det samme. \ R \ n \ r \ n Som sådan må du være veldig presis med hva du bestemmer deg for. å lade. La oss for eksempel si at du har laget et kurs om hvordan du bygger din egen blockchain. Din første oppgave bør være å se hva lignende topprangerende kurs selger på. Tross alt, hvis det er kurs med tusenvis av 5-stjerners rangeringer som selger til $ 15, vil du sannsynligvis ikke lande en enkelt student hvis du spiller inn til $ 60. \ r \ n \ r \ n Tvert imot, du vil starte en gren ny kurs uten tilbakemeldinger eller rangeringer, så for å være inne med en sjanse for å skille deg ut fra mengden, kan det være best å tilby kurset ditt til en lavere pris. \ r \ nBygg opp din tilbakemelding \ r \ nMyke som deg ville som e-bokselger på Amazon, å tilby Udemy-kurs til en kostnadseffektiv pris, sannsynligvis tiltrekke seg studenter. Når de har fått muligheten til å glede seg over kurset ditt, håpes det at de vil gi deg positive tilbakemeldinger, sammen med en 5-stjerners vurdering. \ R \ n \ r \ nNår du får flere og mer fornøyde studenter, bør du begynne å legg merke til at kurset ditt går opp på rangeringene. For eksempel, selv om du opprinnelig startet på side 10 i søkeresultatene på blockchain-kurset ditt, kan det hende du nå sitter på side 2. \ r \ n \ r \ nSlik vil dette tillate deg å øke prisen på kurs – og deretter sette det mer på linje med dine viktigste konkurrenter. Avgjørende, hvis du er sikker på at kurset ditt gir utmerket verdi for de som kjøper det, bør resten ta vare på seg selv. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVolumenspillet \ r \ nVi kommer ofte over nettkurs i offentlig domene som selger for hundrevis, om ikke tusenvis av dollar. Imidlertid ligger de fleste selgere hos Udemy innenfor det viktige $ 10- $ 30-området. Når det er sagt, hvis nettkurset ditt begynner å fly fra hyllen, kan du tjene seriøse penger. \ R \ n \ r \ nFor å illustrere hvor suksessfulle noen kursskapere er i Udemy, la oss gå tilbake til vårt forrige eksempel – Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide. \ R \ n \ r \ n Som nevnt tidligere koster kurset $ 15, og det har i underkant av 10 000 positive anmeldelser. Imidlertid har kurset faktisk blitt kjøpt av litt over 43.000 studenter ved nærmere undersøkelse. Å gjøre matematikken – det tilsvarer et samlet salg på $ 645 000. \ r \ n \ r \ n Det er også viktig å merke seg at kursskaperen – Stephen Grider, har 26 Udemy-kurs oppført på nettstedet. Totalt har Grider registrert mer enn 556 000 studenter. Dette regnes med millioner av dollar i inntekter, noe som er enormt. \ R \ n \ r \ nDet er imidlertid et viktig hensyn du må gjøre før du begynner å telle fremtidige inntekter – Udemy-provisjoner. \ R \ nHvor mye koster det Udemy Take? Udemy er en online plattform som er i ferd med å tjene penger. Som sådan må du som innholdsskaper inngå en avtale om fortjeneste med plattformen. I lekmannens termer betyr dette at for hvert kurs du selger på plattformen, vil Udemy ta en provisjon. \ R \ n \ r \ nDette er ikke annerledes enn at YouTube tar et kutt av annonseinntektene dine, selv om det var deg som gjorde alt det harde arbeidet. Som sådan er dette bare navnet på spillet. \ R \ n \ r \ n Likevel er profittdelingsmodellen på Udemy noe forvirrende ved første øyekast, da det avhenger av hvordan studenten fant kurset. \ R \ n \ r \ n \ tOrganisk: Hvis studenten finner kurset ditt naturlig – for eksempel å finne det gjennom søkefunksjonen, er det en 50 \ / 50-splittelse med Udemy. Imidlertid, hvis salget skjer via iOS- eller Android-appen, betaler Apple og Google begge et gebyr på 30% på bruttoinntektene \ r \ n \ tInstruktørkampanje: Hvis du selv kunne ta en ny student til Udemy-plattformen, og de fortsetter å kjøpe kurset ditt, så får du beholde 97% av inntektene. Imidlertid må studenten oppgi en spesifikk kupong eller henvisningskobling for å kvalifisere seg. Dette er en vinn-vinn-situasjon, ettersom selv om Udemy får mindre inntekter, har de effektivt anskaffet en ny kunde som kan ende opp med å kjøpe andre kurs. \ R \ n \ tBetalt salg av kanaler for salg av brukere: Udemy samarbeider med et antall tredjeparter tilknyttede selskaper på nettområdet som vil fremme plattformen. Hvis den nye kunden ender opp med å kjøpe kurset ditt gjennom et av disse tilknyttede selskapene, vil du bare beholde 25% av inntektene. \ R \ n \ r \ nSom du ser fra ovenstående, er det ganske forskjell i hvordan mye av inntektene dine får du beholde. Sitter hvor som helst mellom 25% og 97%, det kommer virkelig an på hvordan studentene dine kommer over kurset ditt. \ R \ nEr inntektsmodellen rettferdig? \ R \ nPotensielt, spesielt når du vurderer at du ikke trenger å betale noen avgifter for å opprette eller start kurset, så den eneste risikoen du tar er tiden din. Avgjørende for at når du starter et kurs, får du tilgang til en plattform som er hjem for mer enn 50 millioner medlemmer. \ R \ nUdemy Public Reviews and Ratings \ r \ nHvis du tar i betraktning tallene som Udemy publiserer på nettstedet, er det Det er klart å se at plattformen er enormt populær blant både innholdsskapere og studenter. Når det er sagt, er det alltid en god øvelse å se hvordan anmeldelser og rangeringer er i det offentlige området. \ R \ n \ r \ nOverom på TrustPilot er det litt overraskende at plattformen har et 3 \ / 5 ‘gjennomsnitt ‘ vurdering. Dette er bare på tvers av 495 individuelle anmeldelser, noe som er veldig lavt når du vurderer de 50 millioner + medlemmene som Udemy hevder å ha. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTingene er også litt ikke-beskrivende på nettstedet Consumers Affairs, med Udemy for øyeblikket på en rangering på 2 \ / 5. Dette er imidlertid basert på bare 92 individuelle anmeldelser, så dette må tas med en klype salt. \ R \ n \ r \ nDen gode nyheten er at Udemy-vurderingene er mye mer gyldige på Google Play, med mer enn 212 000 individuelle rangeringer. Dette gir en veldig imponerende score på 4,4 \ / 5. Ting ser også bra ut for Udemy i Apple Store, med en rangering på 4,6 \ / 5 på tvers av 17 000 individuelle anmeldelser. \ R \ nBeste Blockchain-kurs på Udemy \ r \ n Så nå som du vet hva som er viktig for Udemy, er vi skal nå diskutere noen av de beste blockchain-kursene som for øyeblikket er tilgjengelige på plattformen. \ r \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain og Bitcoin Fundamentals av George Levy \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du ønsker å lære deg nøkkelelementene i blockchain-teknologi, vil et flott utgangspunkt være å vurdere Blockchain and Bitcoin Fundamentals-kurset av George Levy. Priset til bare $ 16 er kurset en absolutt stjele. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKursets viktigste premiss er delt inn i tre viktige segmenter. For det første vil du få en sterk forståelse av hva blockchain-teknologi faktisk er. Deretter vil du utforske viktige vokabular og konsepter i sammenheng med Bitcoin og den underliggende blockchain-protokollen. For det tredje vil du dykke dypere inn i grunnleggende Bitcoin. \ R \ n \ r \ nKurset består av 3 timer med on-demand-videoer, sammen med et lite antall nedlastbare ressurser. Kurset har blitt tatt veldig godt imot av Udemy-studenter, med mer enn 58 000 individuelle påmeldinger. Over 17 000 anmeldelser har kurset en sterk vurdering på 4,5 \ / 5. \ r \ n \ r \ n \ t \ r \ nThe Complete Cryptocurrency Investment Course av Mohsen Hassan \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du er mer interessert i kryptovalutaer og blockchain-teknologi fra et investeringsperspektiv, kan det lønne seg å utforske fordelene ved Complete Cryptocurrency Investment-kurset av Mohsen Hassan. Som navnet antyder, vil du bli guidet gjennom hele prosessen med å bli en effektiv kryptovalutahandler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDette starter helt på forhånd med råd om hvordan du kjøp kryptovalutaer via en børs eller megler, og fortsett deretter raskt til grunnleggende forskning. Etter det lærer du hvordan du trygt kan sikre investeringene dine, utføre teknisk analyse og lage en risikovillig kryptovalutaportefølje. \ R \ n \ r \ n Selv om kurset nylig ble lansert, har det allerede blitt gjennomført av 2846 studenter. Over 434 anmeldelser er kurset vurdert til 4,7 \ / 5. Avgjørende er at du kan få tak i det for bare $ 16. Dette inkluderer 12 timer med on-demand-videoer, som du har tilgang til på mobil, stasjonær enhet eller smart-TV. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain AZ: Lær hvordan du bygger din første blockchain av Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du leter etter en seriøs karriere i en verden av blockchain-teknologi, kan du ta en titt på Blockchain AZ: Lær hvordan du bygger ditt første Blockchain-kurs. Laget av Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko, gir programmet deg full ned på hvordan du bygger din helt egen blockchain-protokoll. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu lærer en haug med teori bak kryptovaluta-transaksjoner, smarte kontrakter og det bredere blockchain-økosystemet. Deretter lærer du om å lage en ny kryptovaluta og distribuere smarte kontrakter. For å være egnet for kurset, er det best at du har grunnleggende kunnskap om Python. \ R \ n \ r \ n Dette er fordi du trenger å forstå språket for å fullføre den praktiske siden av kurset. Nok en gang betaler du et gebyr på bare $ 16 for programmet, som gir deg tilgang til livet. Dette består av 14,5 timer med on-demand-video, 11 artikler og 3 nedlastbare ressurser. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution av 365 Careers \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn ekstra omtale går ut på Blockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution-kurset fra 365 Careers. Som navnet antyder, er dette kurset rettet mot virkelige virksomheter, og hvordan de kan ha nytte av å omfavne blockchain-fenomenet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKurset starter med en oversikt over hva blockchain er og hvordan grunnleggende fungerer. Etter det får du en indre forståelse av nøkkelbegreper rundt gruvedrift, desentralisering, smarte kontrakter og kryptografi. \ R \ n \ r \ nNår du har gjennomført det tekniske, går kurset raskt videre til forretningssiden av blockchain teknologi. Dette inkluderer noen eksempler på potensielle blockchain-applikasjoner som kan ta virksomheten din til neste nivå. \ R \ nUdemy Review: The Verdict \ r \ n Oppsummert er det klart å se hvordan Udemy har tiltrukket seg en medlemsbase som nå overstiger 50 millioner brukere. Dette betyr mer enn 295 millioner individuelle kursoppmeldinger, noe som ikke er noe underlig når du vurderer at plattformen først ble lansert i 2009. \ r \ n \ r \ nFra perspektivet til innholdsskapere har du sjansen til å markedsføre dine ferdigheter, kunnskap og erfaringer fra den virkelige verden via Udemy-plattformen. Når du gjør det, selv om du trenger å delta i en inntektsdelingsmodell, får du effektivt tilgang til en studentbase med flere millioner der potensielle inntekter er ubegrensede. \ R \ n \ r \ nI den andre enden av spekteret , har studentene tilgang til over 150 000 kurs ved å klikke på en knapp. Disse kursene dekker så å si alle fagområder du kan tenke deg, så det er sikkert noe som passer dine behov. Ikke bare er de fleste kursene rimelige, men du vil dra nytte av et eBay-klassifiseringssystem. Dette sikrer at du velger kurs som har blitt forhåndsvurdert av tidligere studenter. \ R \ nBesøk Udemy","forfatter": {"@type":"Person","Navn":"Kane Pepi"},"dato Publisert":"2020-06-23"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me