Bitmedia: Penyelesaian Iklan Inovatif untuk Crypto & Blockchain

Bitmedia

Ruang iklan crypto dalam talian jauh dari sempurna, tetapi Bitmedia sedang berusaha keras untuk menutup jurang.

Syarikat blockchain dan crypto menghadapi cabaran ketika mereka membuat iklan untuk ruang dalam talian. Penempatan adalah salah satu daripadanya, dan banyak laman web yang ragu-ragu mengenai blockchain, Bitcoin, dan cryptos secara umum.

Di samping mencari platform untuk mencapai pasaran sasaran mereka, syarikat crypto dan blockchain harus memastikan bahawa mereka memanfaatkan sepenuhnya dari semua yang mereka belanjakan untuk iklan.

Syarikat yang lebih besar mampu membina imej itu, tetapi syarikat permulaan perlu mengetahui bahawa wang yang dibelanjakan untuk iklan berubah menjadi pendapatan.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Walaupun kripto semakin popular sepanjang masa, syarikat berfokus cryptocurrency dan blockchain masih memerlukan setiap kelebihan di pasaran iklan dalam talian.

Laman Web Bitmedia
Laman Web Bitmedia

Mari kita lihat bagaimana Bitmedia berfungsi untuk memastikan bahawa syarikat blockchain mempunyai peluang pengiklanan yang hebat, dan bagaimana ia menggerakkan seluruh ruang ke hadapan.

Bitmedia Berfokus pada Kemajuan

Bitmedia berminat untuk mengembangkan ruang blockchain dan crypto dengan membuat sambungan yang betul. Syarikat bukan sahaja ingin membuat setiap iklan menjadi penting, tetapi juga ingin modal mengalir kepada pelanggannya, yang memerlukan sokongan untuk idea baru dan inovatif.

Matvey Diadkov, Ketua Pegawai Eksekutif Bitmedia, mengulas mengenai kemajuan:

“Pasar kripto telah berkembang dengan pesat selama bertahun-tahun terakhir dan mencetuskan perubahan dalam instrumen kewangan dan pendekatan terhadap privasi. Kami sebagai syarikat melihat misi kami dalam membantu industri berkembang dengan melengkapkan perniagaan crypto dengan alat yang mudah digunakan dan berpatutan untuk menarik khalayak baru. Kemas kini ini yang telah kami laksanakan selama lebih dari 8 bulan telah membawa kami selangkah lebih dekat ke matlamat kami dan telah memberikan beberapa peningkatan ketara pada platform kami kepada pelanggan kami. “

Langkah yang telah dibuat oleh Bitmedia untuk meningkatkan pasaran iklan kripto sepanjang tahun lalu sangat memberangsangkan. Selain menambahkan alat baru untuk memastikan pengiklan mengetahui bahawa kempen mereka mendapat hasil, ia juga dapat merambah ke tempat iklan baru untuk membantu menyebarkan berita ke khalayak yang lebih luas.

Alat Baru untuk Iklan Crypto yang Lebih Baik

Data penting!

Bitmedia telah membuat platform yang memberi pengiklan kemampuan untuk meneliti dan mengetahui apa yang sebenarnya berfungsi.

Sebagai tambahan kepada metrik penglibatan terperinci, Bitmedia telah memperkenalkan susun atur yang mudah difahami yang membolehkan sesiapa sahaja melihat apa yang berfungsi, dan apa yang tidak.

Sekarang, lebih mudah untuk mengurus kumpulan iklan, dan memanfaatkan sepenuhnya masa dan wang yang dibelanjakan. Ujian juga mudah dengan Bitmedia sehingga para eksekutif iklan yang sibuk dapat membuat keputusan tepat tanpa bertarung dengan platform yang dapat difahami yang tidak dibuat dengan mempertimbangkannya.

Sebenarnya, Bitmedia telah meletakkan ujian A / B di barisan hadapan reka bentuknya. Apa-apa kempen iklan perlu dapat menguji semula jenis mesej yang berfungsi di pangkalan pelanggan tertentu, jadi idea yang baik dibiarkan berkembang maju.

Papan pemuka untuk pengiklan
Papan pemuka untuk pengiklan

Platform Bitmedia membolehkan pengujian seruan tindakan, mesej, grafik, dan elemen visual lain dengan mudah, dan sejumlah faktor lain. Platform ini juga memberikan statistik hasil yang sangat baik kepada pelanggan, yang mudah ditafsirkan.

Menguruskan kumpulan iklan dengan platform mungkin akan menjadi proses yang mudah, walaupun terdapat banyak pemboleh ubah yang perlu dilacak dalam kempen. Selain itu, iklan HTML5 boleh dimuat naik terus ke platform!

Pakej oleh Bitmedia

Bukankah senang hanya melakukan perkara yang berfungsi pada kali pertama?

Bitmedia telah mencipta ciri ‘Pakej’, yang membolehkan pelanggannya melayari laman web berprestasi tinggi pada kali pertama iklan dipaparkan sehingga mereka mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mencapai sasaran demografi mereka.

Laman web penerbangan teratas ini dipilih oleh pengurus akaun Bitmedia dan dipilih kerana memberikan hasil kepada pelanggan lain. Sukar untuk berdebat dengan logik itu dan berdasarkan rekod prestasi Bitmedia, idea-idea ini mendapat hasil.

Matlamat pengiklanan bukan hanya untuk menampilkan logo di hadapan orang semasa mereka melayari web. Perniagaan yang lebih kecil perlu memberikan hasil yang nyata dalam bentuk pelanggan baru yang bertukar menjadi perkhidmatan mereka atau menyokong pengembangan projek baru.

Kualiti orang yang melihat iklan penting untuk perniagaan khusus dan di sinilah ciri Pakej dari Bitmedia menjadi tumpuan.

Bayangkan jika mungkin untuk memastikan bahawa orang-orang yang melihat iklan akan mempunyai minat aktif dalam perniagaan yang menghabiskan wang untuk mempromosikan produk atau ideanya.

Dengan meletakkan iklan di hadapan orang yang ingin menyokong syarikat blockchain dan crypto, Bitmedia memberikan syarikat baru dan berkembang cara yang baik untuk berhubung dengan komuniti yang menyokong.

Lupakan Larangan Iklan Crypto

Kebanyakan orang di dunia masih tidak mengetahui perbezaan antara ETH dan XRP, apalagi terdapat lebih banyak token daripada Bitcoin. Mungkin kelihatan ganjil, tetapi keadaan pasaran sekarang.

Walaupun ini positif bagi industri, kerana ini berarti ada banyak ruang untuk berkembang, pengiklan di industri crypto dan blockchain perlu memasukkan mesej mereka ke tempat di mana iklan diterima dan akan mendorong pendapatan.

Semasa beriklan di Bitmedia, tidak ada batasan yang akan membatasi mesej yang sedang dipromosikan atau penapis yang mengurangkan kadar klik-tayang.

Penyelesaian khusus ini sangat mustahak untuk industri yang mungkin akan melihat peningkatan dari pemain yang mapan kerana token dan teknologi yang terdesentralisasi memberi kesan yang lebih besar pada bagaimana masyarakat berfungsi.

Alat yang Lebih Baik untuk Idea Hebat

Alat inovatif sangat bagus, tetapi hanya jika ia memberikan hasil di dunia nyata.

Platform Bitmedia mempunyai kajian kes yang kuat untuk menunjukkan bahawa bukan sahaja platform yang kukuh yang menyediakan alat profesional, tetapi juga mampu mendorong lalu lintas ke laman web pelanggan.

Dalam satu contoh tersebut, Bitmedia membantu Pasukan Pemasaran Bitcoin (BMT) meningkatkan klik dan tera dan dapat menjadi salah satu daripada tiga saluran terbaik dalam kempen.

Bitmedia juga membantu BMT meningkatkan trafik sebanyak 700%.

Menurut Jamie McCormick, Pengarah Urusan di BMT,

“Kami telah bekerjasama dengan Bitmedia dengan beberapa pelanggan selama bertahun-tahun, tetapi dalam kes ini, kami bekerja dengan pengurus akaun kami untuk membina senarai laman web berprestasi tinggi yang sangat disasarkan, senarai putih ini, gunakan penjejakan UTM dengan makro untuk mengenal pasti penerbit, dan kemudian pendekatan kami sendiri untuk mengesan melalui corong penukaran hingga ke penjualan. “

Bitmedia Mendapat Hasil

Bitmedia sedia membantu syarikat yang ingin berkembang dan berkembang di ruang blockchain dan cryptos. Ia juga sedang melakukan peningkatan yang akan membolehkan pelanggannya memanfaatkan anggaran iklan mereka dengan menggabungkan semua penyedia dalam satu unit.

Semua ciri ini harus beroperasi dan beroperasi dalam masa terdekat, yang merupakan berita baik bagi sesiapa sahaja yang perlu menggunakan platform iklan crypto berdasarkan hasil. Menurut Bitmedia, sebilangan besar peningkatan ini semestinya dapat dilaksanakan menjelang Q2 2020.

Sekiranya anda perlu mendapatkan hasil dari kempen iklan berfokus crypto atau blockchain anda yang seterusnya, ada baiknya menggali sedikit lebih mendalam ke Bitmedia. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai semua kempen yang berjaya yang dibuat oleh Bitmedia, klik sahaja di sini.

Bitmedia juga boleh dihubungi secara langsung melalui laman web, atau dengan menghantar e-mel ke [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map