Kronoverse

Kronoverse on yritys, joka työskentelee innovatiivisen blockchain-järjestelmän parissa eSportsia varten. ESports-markkinat ovat punaisia, ja niistä tulee yhä suositumpia koko ajan. Kuten useimmat pelit, eSportsia hallitsevat muutamat suuret yritykset, jotka hallitsevat markkinoita. Jos haluat käyttää heidän alustojaan, sinun on pelattava heidän sääntöjensä mukaan.

Ongelmana on, kun yritys hallitsee alustaa, eikä avoimuutta ole, on olemassa suuri riski korruptoituneesta toiminnasta. Emme sano, että maailman suurimmat eSports-alustat ravistelevat asiakkaitaan. Kaukana siitä. Mutta kun linjalla on paljon rahaa ja alustan läpinäkyvyydellä on hyvin vähän tapaa, jotain vinoa tapahtuu ennemmin tai myöhemmin.

Blockchain on yksi tapa varmistaa, että eSports-alustat ravistavat asiakkaitaan kohtuullisesti, mutta blockchain voi myös tarjota eSports-pelaajille (ja pelaajille yleensä) paljon enemmän. Kronoverse näkee estoketjun potentiaalin pelialalla, ja hänellä on hienoja ideoita siitä, miten se voi auttaa lisäämään alan avoimuutta ja vastuullisuutta.

Kronoverse

Kronoverse näkee Blockchainin pelin muuttajana

On monia syitä omaksua blockchain pelialalla. Kun eSportista tulee yhä suositumpaa, useammat ihmiset haluavat varmistaa, että heidän tilinsä turvataan. Valitettavasti tämä on melkein mahdotonta, kun yritys hallitsee koko ekosysteemiä, mikä on markkinadynamiikka, jota Kronoverse pyrkii muuttamaan.

Yrityksen mukaan:

“Jotta pelaajat voivat olla taloudellisesti vuorovaikutuksessa blockchain-pelin ekosysteemissä, he luottavat pelin sisäisiin rahakkeisiin, jotka toimivat pelin sisäisenä valuuttana. Tämän tyyppinen lohkoketjun ekosysteemi tunnetaan myös nimellä Tokenomics. Perinteisiin keskitettyihin peleihin verrattuna et koskaan omista omia tuotteita, jotka ostat pelin sisällä. Voit menettää kaikki tuotteesi, jos tilisi on jäädytetty tai palvelin menee alas. Blockchain-pelien avulla voit säilyttää tuotteesi, koska ne pysyvät lompakossasi, ja voit vaihtaa niitä, vaikka et enää voi käyttää tiliäsi. Tunnuksen arvo vaihtelee blockchain-pelin mukaan ja sitä voidaan käyttää blockchain-pelin sääntöjen mukaisesti. “

Kronoverse ymmärtää selvästi, että pelaajilla on oltava enemmän oikeuksia digitaalisen omaisuudensa säilyttämiseen ja kauppaan, ja blockchain voisi olla yksi parhaista tavoista saavuttaa tavoitteensa.

Todellinen voittaja tässä kaikessa ovat pelaajat, minkä vuoksi suuret peliyhtiöt ovat vastustaneet kaikenlaista järjestelmien integrointia. Kun pelaajat alkavat ymmärtää, että estoketju antaa heille voimaa tavalla, jota millään muulla tekniikalla ei ole koskaan, asiat voivat alkaa muuttua eGaming-teollisuudessa.

Näkemys

Uusia tapoja luoda tehokkuutta

Kronoversen foorumi auttaa luomaan julkisen tietueen suosituilla eGaming-sivustoilla tapahtuvasta tapahtumasta, jotta kuka tahansa, joka haluaa varmistaa, että kaikkia sääntöjä noudatetaan, voi tehdä niin. Kronoverse-foorumi voi auttaa myös muilla alueilla. Know-Your-Client (KYC) -säännökset auttavat varmistamaan, että verolakeja ja taloudellisia turvamääräyksiä noudatetaan.

Kronoversen mukaan sen alusta:

“Tarjoamme täydellisen tunnista asiakkaasi (KYC) + rahanpesun torjunnan (AML) seulonnan pelaajien pääsyn varalle sekä maksujen käsittelyn talletuksille, mukaan lukien luottokortit (fiat) ja salaus. Pelin kehittäjät voivat nyt tarjota luonnollisesti käteisturnauksia pelinsä sisällä, jotta pelaajat voivat voittaa rahaa. Rahan nostaminen pelaajien pankkitileille, joka sisältää täyden 1099 tuen yhdysvaltalaisille pelaajille. “

On erittäin tärkeää varmistaa, että verot maksetaan ja lailliset yksiköt käyttävät alustaa. Veropetokset maksavat hallituksille miljardeja vuosittain, ja online-pelitoiminta on täydellinen paikka rikollisille pestä saamansa voitot. Kronoverse antaa eGaming-teollisuudelle realistisen ratkaisun näihin ongelmiin ja paljon muuta.

Kronoverse-alusta luo myös mahdollisuuden analysoida eGaming-alustoja helposti. Näitä kykyjä voitaisiin käyttää monin eri tavoin, eikä peliyritykset pystyisi enää pidättämään tietoja (se olisi julkisella lohkoketjulla – kiitos Kronoverse).

Kronoverse kommentoi:

”Matemaattinen malli yhdistää pelaajat ja pelit luontaisesti toisiinsa luodakseen pelikirjan, jota ei voida muuttaa siirron jälkeen, mikä mahdollistaa lennon aikana tehtävät tarkastukset. Nyt voit analysoida ja käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, koska sinulla on valtava määrä pelitietoja, kuten mitä pelejä pelataan, kuinka niitä pelataan, tiettyyn pelaajaan panostavien ihmisten määrä jopa pelaajan tarkkaan liikkeeseen saakka. “

Kronoverse on jo kentällä

CryptoFights on tuleva 1v1 PVP-peli joka työskentelee Kronoversen kanssa. Toisin kuin jotkut projektit, peliyhtiöt ovat valmiita käyttämään Kronoversea uusien tuotteiden kehittämiseen. Blockchain-pelaamisen maailma on hyvin uusi, ja Kronoverseellä on tuote, joka on valmis auttamaan uusien pelien käyttöönotossa.

On joitain suuria etuja, kun pelaajat saavat omistaa pelituotteitaan, ja blockchain-tekniikan vaikutuksia pelialalla voidaan tällä hetkellä aliarvioida. Suurten pelikehittäjien haluttomuus omaksua avoimet järjestelmät voivat olla ongelma heille, kun pelaajat heräävät siihen, että siellä on uusia vaihtoehtoja.

Cryptofights

Blockchain luo omistajakulttuurin

Ihmiset tuntevat olevansa valtuutettuja, kun heillä on lailliset oikeudet. EGaming-maailmassa näitä oikeuksia ei yksinkertaisesti ole, eikä ole mitään syytä, miksi peliyritykset luovuttavat hallinnan valtakunnastaan. Nyt blockchain luo kannustimen pelaajille vaatia oikeuksia, koska he tukevat pelialustoja kovalla työllä ansaitulla rahallaan.

Omistuskulttuuri on elintärkeää sen varmistamiseksi, että ihmisiä kohdellaan oikeudenmukaisesti, ja voimakkaat yhteisöt eivät käytä väärin heitä luottavien ihmisten oikeuksia. Pelaajien tulisi nähdä, että Kronoversen kaltainen alusta on täällä auttamaan heitä ja puolustamaan heidän oikeuksiaan.

Kun pelaaja viettää rahaa digitaaliseen tuotteeseen, sen pitäisi olla heidän suvereeni omaisuutensa. Peliympäristöt ovat pystyneet hallitsemaan heidän peleissään olevia digitaalisia tuotteita ja poistamaan oikeudet, joita kuka tahansa järkevä henkilö vaatisi kaupallisessa tapahtumassa.

Blockchain on tie eteenpäin pelaajille, ja alustojen, jotka mahdollistavat mahdollisuuden omistaa digitaalisia tuotteita, tulisi olla suosittuja kaikkien keskuudessa, jotka ymmärtävät, kuinka tärkeää omaisuuden omistus on vapaudelle ja vastuullisuudelle.

Pidä silmällä Kronoversea

Kronoverse luo monipuolisen alustan, jonka avulla pelikehittäjät voivat käyttää lohkoketjua. Tämän siirron etuja on vaikea yliarvioida etenkin pelaajien näkökulmasta. Paitsi että blockchain luo mahdollisuuden omistuskulttuuriin digitaalisessa pelaamisessa, se auttaa myös varmistamaan, että maan sääntöjä ja määräyksiä noudatetaan.

Vaikka blockchain-pelisektori on edelleen pieni, kuten mikä tahansa uusi tekniikka, se löytää tapoja näyttää kuluttajille, kuinka paljon se voisi auttaa heitä. Kronoverseellä on yksi markkinoiden täydellisimmistä blockchain-peliratkaisuista, jonka pitäisi auttaa yritystä varmistamaan ensimarkkinoiden etu.

Jos haluat oppia lisää siitä, miksi blockchainilla on niin paljon järkeä eGamingille, napsauta täällä.

Kronoverse on myös valmis sisällytettäväksi pelialustoihin, joten jos haluat oppia lisää siitä, miten voit käyttää alustaa pelissä, ota yhteyttä yritykseen suoraan sen verkkosivuston kautta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me