Pelaaminen ja eSports-salausvaluutat

Mitä tulee kryptovaluuttojen erilaisiin “omaisuusluokkiin”, on valittavissa yhä useampi joukko; hajautetuista energian kaupankäyntitunnuksista maksukryptoihin löydät vähän kaikkea siltä väliltä.

Yksi aloitteleva uusi salausvaluuttaluokka, johon on syytä kiinnittää huomiota, on digitaalinen omaisuus, joka on räätälöity eksponentiaalisesti kasvavan peli- ja eSports-teollisuuden eri toimintoihin. Nämä teollisuudenalat, kuten salaus, ovat saavuttaneet titaanisen uudet korkeudet tulevina vuosina, ja kryptovaluutan kehittäjät ovat jo ahkerasti töissä naimisissa näiden kahden kentän kanssa.

Pelaaminen ja eSports-salausvaluutat

Sitten käymme sinut läpi joitain aloittelevia salausprojekteja, jotka keskittyvät pelaamiseen, jotta voit saada hieman enemmän näkökulmaa tähän uuteen kryptovaluutta-omaisuusluokkaan.

VAHA

VAHA on yksi mielenkiintoisimmista cryptocurrency-pelihankkeista tänään. WAX keskittyy tarjoamaan hajautetun kaupankäyntialustan digitaalisille, videopelipohjaisille hyödykkeille; Ajattele esimerkiksi ensimmäisen persoonan ampujien aseita tai vaatetusta.

Vaha

Näiden pelipohjaisten hyödykkeiden ympärillä olevat taloudet ovat räjähtäneet viime vuosina, ja WAX voisi olla projekti, joka yhdistää nämä taloudet maailmanlaajuiseen kauppaan.

Se on runsas projekti, varma; sen tiimissä on joitain supertähtiä, ja makrotrader Mike Novogratz on aiemmin saanut ylistystä projektista.

Unikoin kulta

Unikoin Hankkeen tavoitteena on olla hajautettu urheiluvedonlyönti esportsille. Kuten voitte kuvitella, tässä kapealla on useita kasvumahdollisuuksia seuraavien vuosien aikana. Vedonlyönti + pelaaminen + estoketju voi olla räjähdysmäisesti suosittu yhdistelmä, ja Unikrn Gold pyrkii olemaan merkki siitä, että tämä sekoitus tapahtuu.

Unikoin

Kuten WAX, myös projektin tukijat ovat vaikuttavia. Dallas Mavericksin omistaja Mark Cuban ja näyttelijä Ashton Kutcher ovat sijoittaneet huomattavia summia Unikoiniin, mikä tekee siitä salauksen katsella eteenpäin.

Enjin Coin

Enjin Coin on keskittynyt antamaan pelaajille ja kehittäjille alustan, jonka avulla he voivat luoda ja hallita virtuaalisia resursseja peleille käyttämällä älykkäitä sopimuksia Ethereumin lohkoketjussa. Tätä varten Enjin Coin on ERC20-merkki.

Enjin

Enjin-alusta haluaa olla eräänlainen hiekkalaatikko, jossa sisällöntuottajat voivat hyödyntää sisältöään omille yhteisöilleen käyttämällä lohkoketjun voimaa. Puhumme hajautetusta yhdyskäytävästä tilauksille, pelin sisäisille työkaluille ja paljon muulle.

Näin ollen Enjin on yksi merkittävimmistä hankkeista pelaavien krypto-valuuttojen kapealla. Sen käyttötapaukset voivat todella lisääntyä villisti lähitulevaisuudessa.

Decentraland

Decentraland tarjoaa käyttäjille virtuaalitodellisuusalustan, joka toimii luotettavan Ethereum-lohkoketjun avulla. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda sisältöä ja sovelluksia sekä kokea ja ansaita rahaa. Tämä on ensimmäinen virtuaalinen alusta, joka on hajautettu, rakennettu lohkoketjuun ja sen omistaja käyttäjille, jolloin se erottuu joukosta.

Decentraland

Katso tarkat ohjeet, jotka kirjoitimme Decentralandista saadaksesi lisätietoja.

Chimaera

Chimaera on erittäin mielenkiintoinen pelisalaus, koska tämän projektin tavoitteena on olla foorumi, jolla kehittäjät voivat helposti luoda ja mukauttaa pelejä massatuotantoa varten. Mutta se ei ole kaikki.

Chimaera

Projektissa pyritään myös hyödyntämään ketjun ulkopuolista skaalausta hyödyntämällä niin sanottuja “pelikanavia” eli valtion kanavia voidakseen nopeita, luotettavia pelikeskusteluja lohkoketjussa. Ja se ei edes pääse kaikkiin kokeiltuihin ja todellisiin sovellustoimintoihin, joita haluaisit tällaisessa projektissa, kuten sovelluskauppaan ja yksityiseen lähettimeen..

Pidä tätä silmällä varmasti.

Unelmatiimi

Unelmatiimi on kryptovaluutta-projekti, joka keskittyy kirjaimellisesti eSports-unelmaryhmien luomiseen. Toisin sanoen DreamTeam pyrkii olemaan pelaamisen rekrytointi- ja hallintaverkosto. Ja tämä voi olla valtava projekti eteenpäin, koska eliittipelaajista on tulossa nykyään omia oikeuksiaan urheilijoina.

Unelmatiimi

Kun näiden pelaajien markkinat kilpailevat, DreamTeam voi auttaa hajautetun järjestyksen luomisessa avaruuteen. Käyttäjät ja tiimit voivat ansaita rahaa pelityöstöstään innovatiivisella alustalla, joka on asetettu yhden paikan pisteeksi kaikelle eSportille.

Syksystä 2017 lähtien DreamTeam-alustan beeta on livenä.

Ensimmäinen veri

Ensimmäinen veri on pelaava kryptovaluutta, jonka avioliitot palkitsevat eSportsin kanssa. Se on niin yksinkertaista. ESports-alustan avulla pelaajat voivat saada maksun 1ST-rahakkeina vastustajien hallitsemisesta otteluissa.

Ensimmäinen veri

Pelkästään maksettu pelaaminen -dynamiikka voi riittää herättämään paljon kiinnostusta kohti First Bloodia. Ihmiset rakastavat pelaamista, ja ihmiset rakastavat palkkojen saamista, ja First Blood aikoo yhdistää nämä kaksi Ethereum-pohjaiseen alustaan, joka hajauttaa pelaamisen sellaisenaan kuin tiedämme.

Tätä on ehdottomasti tarkkailtava ERC20-merkki.

Skincoin

Toinen ERC20-tunnus, Skincoin on toinen kryptovaluuttaprojekti, joka, kuten WAX, keskittyy “pelinahkojen” vaihdon helpottamiseen. Tällaiset nahat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja monissa erilaisissa valtavirran nimikkeissä, kuten Counter Strike ja Call of Duty, ja Skincoin haluaa tulla vastaavasti näiden omaisuuserien johtava markkinapaikka.

Ihon kolikko

Sen kilpailu WAX: ssa tulee olemaan kova. Mutta krypto-versiossa jopa alituomareilla on mahdollisuus kokea merkittävää kasvua, ja Skincoin voi tehdä lommon, jos se lupauksensa toteuttaa. Muuten projekti heikkenee hitaasti taustalle, kun vakiintuneet pelaajat juurtuvat.

HunterKolikko

HunterKolikko on ainutlaatuinen ja laskuttaa itseään ”maailman ensimmäiseksi vertaisverkossa olevaksi massiivisesti moninpelissä (MMO) olevaksi kryptovaluutta-peliksi. Namecoinin haarukalla HunterCoinilla on hajautettu virtuaalinen maailmankaikkeus kerrostettuna lohkoketjunsa päälle.

Hunter-kolikko

Mielenkiintoista, mutta selvää, HunterCoin ei ole vakava sijoitusmahdollisuus: projektin verkkosivustolla selitetään, että salaus on “kokeilu ja […] kiinnostavin projekti. Ei markkinointia tai myynninedistämistä [on tehty], ja hyvin pieni tiimi työskentelee varauksessamme. “

Silti HunterCoin on merkittävä uteliaisuus, koska se viittaa mahdollisuuksiin, joita blockchainiin rakennetut pelit voivat näyttää.

Skrilla

Skrilla on Ethereum-pohjainen fantasia eSports -vedonlyöntialusta. Voit valita pelaajat, luoda joukkueen ja sitten voittaa salauksen palkintoja Skrilla-alustalla vahvojen esiintyjien valitsemisesta.

Se on musiikkia monien fantasiapelaajien korville. Mutta varoitetaan: fantasiaurheiluvedonlyönti, e-urheilu ja kryptovaluutat voivat kaikki aiheuttaa riippuvuutta omista oikeuksistaan, joten niiden yhdistäminen voi vain tuoda esiin sisäisen pelaajan pahin.

Älä sellaisenaan sukella ensin Skrillaan, jos et usko pystyväsi käsittelemään sitä vastuullisesti. Älä koskaan pelaa enemmällä rahalla kuin sinulla on varaa menettää!

BitQuest

BitQuest on toisin kuin mikään muu tämän luettelon projekti, koska se on Minecraft-palvelin, joka käyttää “Bitcoin-määräistä taloutta”. Mielenkiintoinen oikeus?

Bitquest

Itse projekti on haarukka vanhemmasta Bitcoin-versiosta. Joten, kun pelaat palvelimella, tapahtumiasi ylläpidetään Bitcoin-hajautetun pääkirjan versiossa. Tämän dynamiikan etuna on, että voit käyttää tavallista kryptovaluutta-lompakkoa käsi kädessä Minecraftin kaltaisen valtavirran pelin kanssa..

Ja BitQuest on myös laajentanut näköalojaan myöhään, koska projekti on äskettäin ilmoittanut tukevansa “jokecoin” -salavaluutta Dogecoin.

Johtopäätös

ESports-teollisuudella on runsaasti kasvumahdollisuuksia, aivan kuten kryptovaluuttaekosysteemi. Ei ole ilmeistä, että nämä kaksi markkinarakoa tarvitsevat vielä toisiaan, mutta kun molemmista aloista tulee enemmän valtavirtaa, heidän avioliitoistaan ​​voi tulla synergisiä.

Ammattilaispelaajilla ei ehkä ole aikaa sukeltaa kryptovaluuttojen kentälle, tai ehkä pelaajien ja digitaalisen omaisuuden välinen sovitus on luonnollinen. Meidän on odotettava ja katsottava, kuinka dynaaminen kehittyy, kun pelikryptot tekevät merkkinsä tulevina vuosina.

Nämä kaksi voisivat muodostaa räjähdysmäisesti suosivan yhdistelmän, jos perustajien suunnitelmat toteutuvat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me