Bitcoin-maksukortit

Valtavirran käyttöönoton etsiminen on edelleen keskeinen teema kryptovaluuttatilassa, ja salauksen maksukortit on nähty erinomaisena tapana kuroa perinteisen rahoituksen ja digitaalisten valuuttojen välinen kuilu.

Bitcoin-pankkikortit mahdollistavat sekä kryptojen että fiat-valuuttojen integroimisen käyttökelpoisella tavalla, ja kortinhaltijat voivat siirtää varoja kortilleen ja tehdä maksuja ja ostoksia ravintoloissa, elokuvateattereissa, vähittäiskaupoissa ja monissa muissa paikoissa.

Kortit tekevät salauksen käyttämisestä paljon yksinkertaisempaa, eivätkä ne usein vaadi paljon digitaalisen omaisuuden hankkimiseen ja tallentamiseen liittyvää erikoistietoa.

Tämä helpottaa suurimman osan ihmisten osallistumista kryptovaluuttoihin, ja viime vuosina useat yritykset ovat ryhtyneet avaruuteen tarjotakseen yleisölle erilaisia ​​ennakkoon maksettuja pankkikorttien käyttömahdollisuuksia.

Koska kortin tarjoajat luottavat VISA: n ja MasterCardin tarjoamiin palveluihin, kaikki luottokorttijättien ongelmat voivat johtaa vakaviin viivästyksiin, ja VISA: n ja Gibraltarissa sijaitsevan WaveCrest Bankin välinen kysymys johti viime vuonna siihen, että VISA ilmoitti, että WaveCrest Holdings ei enää ole oikeutta käyttää Visa®-prepaid-kortteja sekä Euroopan talousalueella (ETA) että sen ulkopuolella.

Koska WaveCrest käsitteli suurinta osaa salausmaksukorttiyhtiöistä, tämä oli merkittävä takaisku sektorille, mutta monet projektit ovat käynnissä ja käynnissä ja antavat ihmisten käyttää varoja fyysisten ja / tai virtuaalisten maksukorttien kautta, ja täällä ovat joitain parhaita valintoja.

Mitä etsiä salakirjoituskortilta

Vaikka Bitcoin-maksukortin lopullinen valinta riippuu yksilöstä ja hänen erityisistä olosuhteistaan, kortin ja / tai palveluntarjoajan valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä, joihin kuuluvat:

  • Toimivalta: Salausvaluutateollisuuden sääntelyn vuoksi jokainen pankkikorttiratkaisu on käytettävissä vain tietyillä alueilla. Käyttäjien on tarkistettava, että pankkikortin tarjoaja tukee heidän aluettaan, joka myös pysyy lakien mukaisena ja pyrkii pysymään ajan tasalla kaikista lainsäädännön muutoksista.
  • Helppokäyttöisyys: Bitcoin-maksukorttien tulisi olla helppokäyttöisiä; Rahoitusvaihtoehdot, palkkiot ja menorajat voivat kuitenkin vaikeuttaa kokemusta. Koska kortit liitetään usein verkkopankkitileihin, mahdollisuus käyttää tiliäsi helposti ja / tai ottaa yhteyttä tukitiimin jäseneen vaikuttaa suuresti kokonaiskokemukseesi. Virtuaalikortit voivat myös yksinkertaistaa huomattavasti menoja.
  • Turvallisuus: Kuten aina, turvallisuuden lisääminen tuo mukanaan suuremman mielenrauhan, ja protokollat, kuten sivuston salaus, kahden tekijän todennus ja sähköposti- / tekstiviesti-ilmoitukset, voivat auttaa suojaamaan käyttäjätilejä. Integrointi suurimpien luottokorttitarjoajien kanssa antaa myös käyttäjille mahdollisuuden käyttää varmennusprotokollia, kuten MasterCard’s 3D Secure.
  • Luotettavuus: Koska Bitcoin on vielä vain kymmenen vuotta vanha, sektori on edelleen nuorekas ja on järkevää yrittää valita vakiintuneimmat ja arvostetuimmat palveluntarjoajat. Kortit, jotka toimitetaan täysin vaatimustenmukaisissa, läpinäkyvissä ja perinteiseen pankkijärjestelmään sekä Visa- ja MasterCard-järjestelmiin integroiduissa projekteissa, tarjoavat parhaat mahdollisuudet selviytyä pitkällä aikavälillä eivätkä katoa tai pysäytä palvelujaan yhtäkkiä.
  • Maksut: Vaikka digitaalisen omaisuuden maailma on luonnostaan ​​epävakaata, Bitcoin-maksukortin käyttäjät ovat edelleen motivoituneita etsimään parhaita hintatasoja, eikä liian rajoittava maksurakenne saa estää kortin käyttöä. Projektit, jotka ylläpitävät läpinäkyviä ja yksinkertaisia ​​maksurakenteita, voivat myös säilyttää käyttäjäkuntansa.
  • Ominaisuudet: Bitcoin-maksukortit tarjoavat kaikki samat toiminnot helpottamaan online / offline-kulutusta ja antavat kortinhaltijoille mahdollisuuden nostaa pankkiautomaatteja. Lisäominaisuudet, kuten altcoin-tuki, pankkipalvelut, maksu- / rahalähetyspalvelut ja valuuttatoiminnot, ovat kuitenkin hyödyllisiä.
  • Kannustimet: Jotkut projektit keskittyvät enemmän turvallisen ja luotettavan pankkikorttipalvelun tarjoamiseen, kun taas uudempien projektien tavoitteena on toisinaan houkutella uusia käyttäjiä tarjoamalla alennuksia, cashback-ohjelmia ja suositusohjelmia, jotka tekevät palvelustaan ​​houkuttelevamman.

Suosituimmat salakirjoituskortit

Tässä ovat valintamme parhaista tällä hetkellä markkinoilla olevista salauskorteista.

Nexo

Nexo

Nexo on uusi foorumi, jonka avulla voit ottaa lainaa salauksella vakuudeksi, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että talletat salausvaluutan heidän alustalleen ja he lähettävät sinulle rahaa. Salaa ei myydä, he pitävät sitä puolestasi, kun maksat lainaa takaisin.

Se on hieno idea monista syistä – se tarkoittaa, että et menetä pääsyäsi kryptovaluuttoihisi, saat ne takaisin, kun laina on maksettu. Myös siksi, ettet myy, voit välttää verojen kuten myyntivoittoveron maksamisen.

Alustaa on erittäin helppo käyttää, voit rekisteröityä muutamassa minuutissa ja aloittaa talletusprosessin.

Ihmisille, jotka haluavat käyttää korttia, he tarjoavat sinulle ilmaisen Nexo Mastercard -kortin, jonka avulla voit käyttää rahojasi maailmanlaajuisesti ilman kuukausimaksuja ja ilman valuuttamaksuja.

Kortti toimii heidän mobiilisovelluksensa rinnalla, joten voit nähdä kaikki maksutapahtumasi ja nauttia jopa 5 prosentin palautuksesta ostoksistasi.

Lue koko Nexo-arvostelumme täältä.

Erittäin suositeltavaa!

Käy Nexossa

Coinbase-kortti

Käy Coinbasessa

Coinbase-kortti sallii Coinbase-asiakkaiden käyttää välittömästi tilillään olevat varat ja on käytettävissä Coinbase-asiakkaille, jotka sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Irlannissa ja Alankomaissa.

Visa-debit-kortti on linkitetty käyttäjän salakirjoitustileihin Coinbasessa, ja korttia käytettäessä Coinbase muuntaa salakirjoituksen välittömästi fiat-valuutaksi, jota käytetään sitten ostoksen suorittamiseen.

Coinbase Bitcoin -maksukortti
Saatavuus UK, valittu ETA
Tuettu valuutta EUR, GBP, BTC
Kortin asetukset Fyysinen
Korttityyppi Visa
Palkkiot Keskitaso
Alkuperäinen tunnus Ei
Etuudet / bonukset Ei

Odotetusti korttia voidaan käyttää missä tahansa Visa-maksuja hyväksyvässä paikassa, ja asiakkaat voivat käyttää korttia ostosten tekemiseen kontaktittoman, siru- ja PIN-tekniikan avulla sekä nostaa pankkiautomaateista. Käyttäjät voivat käyttää rahaa mistä tahansa tililläsi olevasta kryptovaluutta-saldosta, kuten BTC, BCH, ETH ja LTC, ja kortti tukee myös GBP- ja EUR-fiat-valuuttoja.

Mobiilisovellus on saatavana sekä i0S- että Android-versioina, ja se tarjoaa myös välittömät kuitit, tapahtumien yhteenvedot ja menoluokat.

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

Pörssin yleisen liiketoimintamallin mukaisesti Coinbase käyttää läpinäkyvää maksurakennetta ja kortin myöntämismaksu on 4,95 puntaa, mutta kotimaiset ostotapahtumat ovat maksuttomia, kun taas ETA: n sisäisissä ostotapahtumissa peritään 0,20% POS: sta tapahtuman arvosta ja kansainvälisistä ostoista peritään transaktiomaksu: 3,00% POS-tapahtuman arvosta.

Kotimaan käteisnostot (sekä pankkiautomaatti- että OTC-nostot) ovat enintään 200 puntaa kuukaudessa, ja noston arvosta peritään 1%: n maksu kaikista yli 200 puntaa kuukaudessa. Kansainväliset käteisnostot ovat myös ilmaisia ​​jopa 200 puntaa kuukaudessa, ja niihin lisätään 2%: n maksu noston arvosta sen jälkeen.

On myös syytä huomata, että Coinbase perii 2,49 prosentin salauksen selvityspalkkion tapahtumaa kohden, koska menot laukaisevat asiakkaan tilillä olevien digitaalisten varojen myynnin tai “selvitystilan” fiat-tapahtuman rahoittamiseksi. Tämä tekee kortista hieman kalliimpaa kuin muut vaihtoehdot, ja kortilla on myös päivittäinen pankkiautomaatin nostoraja 500 puntaa ja päivittäinen kulutusraja 10000 puntaa. Kuukausittainen ostoraja on myös 20000 puntaa ja vuosittainen ostoraja 50 000 puntaa.

Coinbase-kortti ei sisällä mitään merkittäviä kannustimia, mutta kun kortti lanseerattiin, pörssi poisti 4,95 punnan kortin myöntämismaksun ensimmäisiltä 1000 ihmiseltä, jotka liittyivät odotuslistalle..

Kuten odotettiin, Coinbase-kortti on loistava vaihtoehto kaikille, jotka jo käyttävät vaihtoa, ja se toimii suoraviivaisena menetelmänä muuttaa Coinbasessa olevat varat käyttökelpoisiksi varoiksi. Coinbase on vakiintunut operaattori ja yksi alan arvostetuimmista ja läpinäkyvimmistä projekteista, mutta kortin käyttämiseksi sinulla on oltava Coinbase-tili, ja maksut ovat jonkin verran korkeammat kuin muut saatavilla olevat kortit.

Lue koko Coinbase-arvostelu

Käy Coinbasessa

Wirex

Käy Wirexissä

Lontoossa toimivan Wirex tarjoaa kattavan kryptovaluuttaan suuntautuneen valikoiman henkilökohtaisia ​​ja liiketoimintaratkaisuja, ja yrityksellä on myös toimistot Kiovassa, Ukrainassa ja Tokiossa, Japanissa..

Projekti on yksi vakiintuneimmista avaruudesta, ja sen tapahtumamäärä on 2,0 miljardia dollaria ja lähes 2 miljoonaa käyttäjää. Wirex tarjoaa kontaktittoman Visa-kortin, jonka avulla voit yhdistää luotto- ja maksukorttisi, tallentaa salausvaluutat ja ostaa Bitcoinia ja valikoituja altcoineja kilpailukykyisin valuuttakurssein ja korkein rajoituksin.

Wirex Bitcoin -maksukortti
Saatavuus EEA
Tuetut valuutat USD, EUR, GBP, BTC
Kortin asetukset Fyysinen / virtuaalinen
Korttityyppi Visa
Palkkiot Matala
Alkuperäinen tunnus WXT
Etuudet / bonukset 0,5% Cryptoback

Voit myös vaihtaa kryptojen ja fiatin välillä ja tehdä pienen maksun suoria rahansiirtoja. Tuetut kryptovaluutat sisältävät BTC, LTC, ETH, XRP, XLM, DAI, NANO ja WAVES, kun taas GBP, EUR ja USD ovat tuettuja fiat-valuuttoja.

Näiden tuettujen valuuttojen välillä on myös mahdollista tehdä välittömiä vaihtoja käyttämällä avoimia live-hintoja ja valuuttakursseja. Palvelun käyttämiseksi sinun on luotava Wirex-tili, rahoitettava se ja lisättävä sitten varoja Wirex Visa -kortillesi. Voit rahoittaa tilisi suorittamalla pankkisiirron, käyttämällä luotto- tai maksukorttia tai tallettamalla kryptovaluutta.

Wirex tarjoaa eri lompakot kullekin kryptovaluutalle, ja voit tilata kortin GBP, EUR tai USD. Kun valitset GBP-kortin, sinun on käytettävä Visa-maksukorttia, johon on liitetty pankkitilin numero ja lajittelukoodi; kuitenkin, kun valitset USD: n ja EUR: n käytön, saat ennalta maksetun kortin.

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

Wirex toimii yleensä matalalla maksu palvelu, jossa monet toiminnot ovat maksuttomia. Palkkioita tai transaktiopalkkioita ei ole, ja täydennykset ovat menetelmästä riippumatta myös maksuttomia. Suurin osa tapahtumista on myös ilmaisia, ja tämä sisältää verkkokorttiostot ja myymäläkorttien ostot ja rahanpalautuksen sekä kryptovaluutta- tai fiat-vaihdot sekä Wirex-salauksen / fiat-siirrot..

Lisäksi korttien myöntäminen ja jakelu ovat myös ilmaisia ​​eikä mobiilisovelluksen käytöstä peritä maksuja, mutta korttien hallinnasta veloitetaan pieni maksu, joka on tällä hetkellä noin 1,00 puntaa / 1,20 euroa / 1,50 dollaria kuukaudessa.

Kun käytät korttia, maksat yleensä vain hinnan, jonka näet jokaisesta palvelusta, tuotteesta tai vaihtotyypistä, vaikka pankkiautomaattien käytöstä peritään maksu, ja se on noin 1,75 puntaa / 2,25 euroa / 2,50 dollaria Euroopassa ja 2,25 / 2,75 / 3,50 dollaria Euroopan ulkopuolella, ja siellä on myös 1% kuukausittainen ylläpitomaksu.

Wirex asettaa myös 7500 puntaa / 8000 euroa / 10 000 dollaria ostorajoitusta verkko- ja myymäläostoksille, ja palautusraja myymälässä on 50 puntaa päivässä. Pankkiautomaattien nostot ovat rajoitettuja 250 puntaan / 250 euroon / 250 dollariin päivässä, kun taas siirtoraja on 10 BTC päivässä, kun taas luotto- ja maksukorttien lisäykset ovat rajoitettuja 5000 punnan / 5000 euron / 5000 dollarin päivässä. Käyttäjien on myös noudatettava kortin enimmäissaldoa 15k / 16k / 20k.

Wirexillä on myös Cryptoback Reward -ohjelma, jonka avulla voit ansaita salauspalkkioita Visa-maksukorttia käytettäessä. Voit ansaita 0,5% menojesi takaisin Bitcoinissa aina, kun suoritat maksuja ja / tai ostoksia.

Ohjelman kautta ansaitsemasi Bitcoin palkitaan automaattisesti aina, kun kulutat kortilla, ja se on heti lunastettavissa, ja se voidaan käyttää ja / tai muuntaa haluamallasi tavalla. Tiimi on myös hiljattain lanseerannut WXT-tunnus mikä mahdollistaa lisämaksualennukset ja 1,5%: n Cryptoback-koron.

Wirex on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat käyttää varojaan missä tahansa VISA-kortteja hyväksyvässä myyntipisteessä, ja käytettävissä olevat valuutat ja kilpailukykyiset valuuttakurssit tekevät Wirex-kortista hyvän vaihtoehdon matkustajille. Palvelu ei kuitenkaan ole tällä hetkellä käytettävissä Yhdysvalloissa, ja yhtiö on keskittynyt Euroopan markkinoille ja aikoo laajentaa tulevaisuudessa Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Lue koko Wirex-arvostelumme täältä.

Käy Wirexissä

Revolut

Käy Revolutissa

Revolut on ollut Fintechin menestystarina, ja se on alkanut häiritä finanssialaa mobiilipankkisovelluksen avulla. Revolutin palvelut ovat saatavilla ETA-alueella, Sveitsissä ja Australiassa, ja mobiilipankkipalvelujen lisäksi brittiläinen yritys antaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja.

Tätä varten sinun on kirjauduttava yhteen maksetuista kuukausitilausohjelmista ja Premium-tilaus maksaa 6,99 / 7,99 € kuukaudessa, kun taas Metal-tilaus maksaa 12,99 £ / 13,99 € kuukaudessa..

Maksettujen suunnitelmien avulla käyttäjät voivat käyttää alustaan ​​integroitua digitaalista omaisuutta ja ostaa Bitcoinia sekä Ethereumia, Bitcoin Cashia, Litecoinia ja Rippleä. Revolut ylläpitää vakiokorkoa ja lisää lopulliseen ostohintaan 1,5%: n lisämaksun.

Kryptojen ostaminen tai myyminen on suhteellisen nopeaa ja suoraviivaista, ja kaikki voidaan tehdä napin painalluksella. Kaikki tililläsi olevat salaukset voidaan lähettää heti Revolut-yhteyshenkilöillesi, ja voit käyttää kryptovaluuttasi Revolut MasterCard- tai Visa-maksukortilla, koska omistuksesi muunnetaan automaattisesti paikalliseksi valuutaksi, kun teet ostoksen..

Vaikka Revolut on nopea ja helppo vaihtoehto, se ei kuitenkaan välttämättä sovi kaikille, koska sinulla ei ole yksityisiä avaimiasi etkä voi siirtää salausomaisuuttasi Revolut-järjestelmän ulkopuolelle, ja matkapuhelinpankki säilyttää tosiasiallisesti digitaaliset omaisuutesi. Tämän seurauksena jotkut kryptovaluutan kannattajat eivät välttämättä pidä tätä ”todellisena” menetelmänä ostaa Bitcoinia.

Tästä huolimatta Revolut sisältää joukon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vankan valinnan. Näihin kuuluvat Ison-Britannian ja Euro IBAN -tilit, ilmaiset virtuaalikortit, ilmainen ulkomaiset sairausvakuutukset, rajoittamattomat ilmaiset valuuttakurssit ja viivästyneet lento- ja viivästyneet matkatavaravakuutukset. Tiimi käyttää myös viittaus- ja alennusohjelmia, joiden pitäisi nähdä sovelluksen suosion kasvavan jatkuvasti, mikä tekee sovelluksista suljetun järjestelmän hyödyllisemmäksi kaikille, jotka haluavat myös siirtää salauksia ystäville ja perheenjäsenille.

Lue koko Revolut-katsaus

Käy Revolutissa

BitPay

BitPay on toinen vakiintunut operaattori, ja yhdysvaltalainen kryptovaluuttapalvelujen tarjoaja on toiminut vuodesta 2011 lähtien ja on ottanut mukaan yli 10000 kauppiasta. BitPay tarjoaa Yhdysvaltain kansalaisille ennakkoon maksetun Visa-kortin, joka voidaan ladata varoilla Bitpay-tilin kautta.

Maksukortti on täysin toiminnassa 50 Yhdysvaltain alueella, saatavana valtakunnallisesti, ja se on myös hyväksytty maailmanlaajuisesti. BitPay-käyttäjät voivat suorittaa maksuja ja ostaa pankkikorttinsa kautta useissa Visa-kortteja hyväksyvissä myyntipisteissä.

Käyttäjät voivat rahoittaa tilinsä tallettamalla kryptoja tai tekemällä suoraveloitustalletuksia ja ACH-pankkisiirtoja, ja BitPay tukee tällä hetkellä sekä BTC: tä että BCH: ta, ja tilin / kortin saldot ovat Yhdysvaltain dollareissa.

BitPay Bitcoin -maksukortti
Saatavuus USA
Tuetut valuutat USD, BTC
Kortin asetukset Fyysinen / virtuaalinen
Korttityyppi Visa
Palkkiot Matala
Alkuperäinen tunnus Ei
Etuudet / bonukset Ei

Koska palvelu on vain Yhdysvaltojen kansalaisten käytettävissä, BitPay-palvelun käyttäminen edellyttää valtionhallinnon henkilöllisyystodistuksen, kotiosoiteasiakirjan ja voimassa olevan sosiaaliturvatunnuksen toimittamista. Lisäksi yritys tarjoaa valikoiman yrityspalveluja, jotka mahdollistavat Bitcoinin helpon integroinnin jokapäiväiseen liiketoimintaan.

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

BitPay ylläpitää myös yleistä matalaa maksurakennetta, vaikka kortti maksaa 9,95 dollaria ja saapuminen kestää noin viikon. Kortilta ei veloiteta transaktio- ja ylläpitomaksuja, ja käyttäjien on maksettava 2 dollarin maksu pankkiautomaateista ja tiskin nostoista, joka nousee 3 dollariin, kun näitä toimintoja suoritetaan Yhdysvaltojen ulkopuolella. Wirexin tapaan suurin osa tapahtumista on ilmaisia, vaikka kaikki, jotka valitsevat varojen tallettamisen ACH: n kautta, joutuvat maksamaan 5 dollarin maksun.

Bitpay perii myös 3%: n maksun kaikista Yhdysvaltojen ulkopuolella tehdyistä ostoista tai maksuista valuutanmuuntokustannusten seurauksena, ja jokaisen, joka ei aio käyttää korttia säännöllisesti, tulisi huomata, että lepotilamaksu on 5 dollaria kuukaudessa kutakin seuraavaa kuukautta kohti 90 päivän käyttämättömyysjakso, kunnes korttia käytetään uudelleen.

Tilillä / kortilla on lataus- ja ostoraja 10000 dollaria päivässä ja käteisnostoraja 3000 dollaria päivässä ja 750 dollaria tapahtumaa kohti. Kortilta kortille -siirtoraja on myös 500 dollaria päivässä ja kortin enimmäissaldo 25 000 dollaria.

Tällä hetkellä BitPay ei käytä kannustinohjelmia, ja käyttäjien on etsittävä muualta cashback- ja alennusjärjestelmiä, mutta palvelu on hyvä vaihtoehto kaikille Yhdysvalloissa asuville.

Bitpay on vakiintunut ja arvostettu yritys Bitcoin-tapahtumien käsittelyyn, ja heidän korttinsa ovat laajalti hyväksyttyjä ympäri maailmaa. Palvelu on kuitenkin tarkoitettu vain Yhdysvaltojen kansalaisille, eikä yritys tällä hetkellä sisällä alennuksia tai erityisiä kannustimia kortin käyttöön, joten se soveltuu parhaiten kaikille, jotka etsivät luotettavaa, suoraviivasta Bitcoin-maksuratkaisua.

MCO Visa

MCO Visa -maksukortti tarjoaa palvelun, joka soveltuu parhaiten vakaville kryptovaluutta-harrastajille, ja sisältää laajan valikoiman korttivaihtoehtoja, digitaalisia valuuttoja, palkintoja ja kannustimia.

Kortin takana oleva yritys on siirtänyt tuotemerkin Monacosta Crypto.com-sivustoon, ja aasialainen projekti sisältää myös mobiililompakon, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, vaihtaa ja siirtää fiat- ja kryptovaluuttoja, sekä salausluottopalvelun, jonka avulla asiakkaat voivat tallettaa heidän salauksensa saamaan luottoa MCO Visa -kortilla.

MCO Bitcoin -maksukortti
Saatavuus Singapore / USA
Tuettu valuutta USD, BTC
Kortin asetukset Fyysinen
Korttityyppi Visa
Palkkiot Matala
Alkuperäinen tunnus MCO
Etuudet / bonukset Palautukset & Alennukset

Palvelu on suunnattu nimenomaan Singaporessa asuville ihmisille, ja sitä otetaan parhaillaan käyttöön myös Yhdysvaltain kansalaisille ja se on saatavana 37 osavaltiossa. Tuettuja valuuttoja ovat BTC, BNB, ETH, LTC, XRP ja MCO sekä EUR, USD, AUD, HKD, JPY, GBP ja SGD, ja käyttäjiä kehotetaan rahoittamaan tilinsä tekemällä ACH- tai IBAN-talletuksia MCO mobile -sovelluksen kautta. sovellus. Kun rekisteröidyt mobiilisovelluksen kautta, sinun on annettava myös koko virallinen nimesi, kuva valtion myöntämästä henkilötodistuksesta ja “selfie” -kuva.

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

Tarjolla on viisi MCO-korttia, ja saadun palvelun tarkka tyyppi riippuu omistamastasi kortista. Palkkioiden ja rajoitusten erot vaihtelevat korttitasojen välillä keskiyön sinisen alimmasta tasosta Obsidian mustan kortin korkeimpaan tasoon, ja ilmainen keskiyön sininen kortti tarjoaa 200 dollarin kuukausirajan ilmaisille pankkiautomaattien nostoille, ja tämä nousee 1000 dollariin. Obsidian Black -kortti, kun kuukausiraja on ylitetty, uusista nostoista veloitetaan 2%: n maksu.

Pankkien välinen valuuttakurssiraja vaihteli 2000 dollarista rajoittamattomaan määrään kortista riippuen. Rajan ylittävältä summalta veloitetaan 0,5%: n maksu. Jokainen, joka etsii täydellistä luetteloa tiedoista, voi löytää kaikki korttien rajoitukset ja palkkiot Asetukset-kohdassa Maksut & Rajoitukset-osio sovelluksesta.

MCO-kortti erottaa itsensä kannustimiensa ja palkkioidensa joukosta, ja käyttäjät voivat hyötyä MCO-rahakkeiden pitämisestä ilman toimitus-, asennus-, kuukausittaisia ​​tai vuosimaksuja. Lukitsemalla tai “panostamalla” MCO-rahakkeita käyttäjät pääsevät käyttämään ensiluokkaisia ​​ominaisuuksia, jotka sisältävät 1% – 5% käteispalautusta yleisistä ostoksista ja mahdollisen 10% cashbackin Airbnb: llä ja Expedialla sekä 100% cashbackin Spotifyllä ja Netflixillä.

Halutusta kortista ja palveluista riippuen lukituksen määrä vaihtelee nollasta 50000 MCO: iin, ja käyttäjien on sitouduttava ostamaan MCO-tunnuksia ja panostus heitä 6 kuukauden ajan.

MCO on loistava vaihtoehto kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään laajaa valuuttavalikoimaa ja osallistumaan panostamiseen, ja se soveltuu parhaiten ihmisille, jotka haluavat matkustaa usein ja hyödyntää cashback-ohjelmia.

Kortti tarjoaa joitain parhaita saatavilla olevia palkintoja; Palvelu ei kuitenkaan ole vielä vapaasti käytettävissä, kun palvelu alkaa Singaporesta ja siirtyy sitten Yhdysvaltoihin, Euroopan unioniin ja Kanadaan, joka on tarkoitus kattaa jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Cryptopay-kortti

Cryptopay avulla käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia pankkikortillaan ja tallentaa BTC: n mukana toimitettuun matkapuhelimeen. Maksuratkaisujen tarjoaja aloitti toimintansa vuonna 2013, ja sillä on tällä hetkellä yli 90 työntekijää, joilla on toimistot Lontoossa, Lissabonissa ja Pietarissa. Cryptopay käyttää myös C.Pay-korttia, joka linkittää käyttäjien Bitcoin-lompakkoihin ja antaa heidän käyttää varojaan missä tahansa luottokortilla..

Kortti on suunnattu ensisijaisesti asiakkaille Euroopassa, ja asiakkaat voivat tilata virtuaalisia ja fyysisiä kortteja EUR, USD / GBP ja RUB. Cryptopay-käyttäjät voivat muuntaa Bitcoin-lompakossaan olevat varat tuetuksi fiat-valuutaksi ja ladata sitten C.Pay Prepaid -korttinsa..

Cryptopay Bitcoin -maksukortti
Saatavuus EEA
Tuetut valuutat USD, EUR, GBP, BTC
Korttivaihtoehto Fyysinen / virtuaalinen
Korttityyppi N / A
Palkkiot Keskitaso
Alkuperäinen tunnus Ei
Etuudet / bonukset Ei

Käyttäjien on maksettava myös ennakkomaksukortti rahoittamalla Cryptopay-tilinsä puntaa, dollaria, euroa tai bitcoinia käyttäen ja käymällä sitten läpi tilausprosessi.

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

Muovikortin voi tilata hintaan 15 € / 15 $ / 15 £, kun taas virtuaalikortti maksaa 2,50 € / 2,50 € / 2,50 $. Molemmissa korteissa on myös ulkomainen transaktiomaksu 3%, latausmaksu 1% ja kolmannen osapuolen latausmaksu 1,99%.

Korttityypistä riippuen on myös kuukausittainen palvelumaksu 1 € / 1 $ / 1 £. Cryptopay käyttää myös kaksitasoista järjestelmää, joka perustuu vahvistukseen, ja vahvistamattomat virtuaalikortin käyttäjät ovat periaatteessa rajoitettuja tekemään 1000 dollaria / 1000 euroa / 800 puntaa ostoksia.

Vahvistetut käyttäjät voivat tehdä yksittäisiä lisäyksiä jopa 10000 dollaria / 10000 euroa / 8000 puntaa ja päivittäinen enimmäiskuormitus on kaksinkertainen määrä. Myös päivittäisten latausten lukumäärä, käyttöiän kuormitukset ja online-tapahtumien arvo ovat kaikki rajattomat.

Muovikortit perivät kotimaan pankkiautomaatista 2,25 € / 1,75 £ / 2,50 $ ja kansainvälisestä pankkiautomaatista 2,75 € / 2,25 £ / 3,50 dollaria. Vahvistamattomille fyysisille korteille on asetettu samat rajoitukset kuin virtuaalikorteille, ja yksi pankkiautomaattien transaktioraja on 200 euroa / 160 puntaa / 200 dollaria ja päivittäinen pankkiautomaattien nostoraja 400 euroa / 320 puntaa / 400 dollaria, mutta nämä luvut nousevat kuitenkin 1000 euroon / puntaa. 800/1000 dollaria ja 2000/1600/2000 dollaria vahvistetuille käyttäjille.

Vahvistettujen käyttäjien rajoitukset yksittäisten latausten, päivittäisten enimmäiskuormitusten, päivittäisten latausten lukumäärän, käyttöiän kuormitusten ja verkkotapahtumien arvon suhteen ovat samat kuin vahvistettujen virtuaalikorttien käyttäjillä. Päivässä sallittujen ATM-tapahtumien määrä nousee kahdesta viiteen, kun käyttäjät vahvistetaan.

Vaikka erityisiä kannustimia ei ole, Cryptopay on toinen vaihtoehto kaikille Euroopassa asuville, ja heidän vahvistamaton korttivaihtoehto voi osoittautua käteväksi joillekin, kun taas vahvistetut tilit voivat lähettää rajoittamattomia määriä verkossa, eikä niillä ole enimmäiskuormitusarvoa.

Palkkiot ovat kuitenkin hieman korkeammat kuin muut vaihtoehdot, ja USA-kortin maksut on ilmoitettu Englannin punnassa. Palvelu ei myöskään ole käytettävissä Yhdysvalloissa tai Aasiassa, vaikka tiimi pyrkii tuomaan palvelun Singaporeen lähitulevaisuudessa.

SpectroCoin Prepaid -kortti

SpectroCoin on kryptovaluutan vaihto- ja maksujen käsittelypalvelujen tarjoaja, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja sekä tallentaa ja siirtää ne projektin matkapuhelimen kautta. Liettuassa toimiva projekti tarjoaa ennakkomaksukortteja, jotka ovat euromääräisiä tai Yhdysvaltain dollareita, ja antavat käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa BTC: tä ja muuta digitaalista omaisuutta, kuten ETH, NEM, DASH ja USDT, kuluttaakseen kortin kautta.

Projektissa noudatetaan vaatimuksia, ja kaikkien käyttäjien on läpäistävä KYC-vahvistus, on olemassa vakio- ja VIP-korttivaihtoehtoja, ja VIP-kortin haltijoiden on toimitettava passi tai henkilökortti ja yleishyödyllinen lasku.

SpectroCoin Bitcoin -maksukortti
Saatavuus UK / ETA
Tuetut valuutat USD, EUR, BTC
Kortin asetukset Fyysinen / virtuaalinen
Korttityyppi N / A
Palkkiot Keskitaso
Alkuperäinen tunnus Ei
Etuudet / bonukset Ei

SpectroCoin Prepaid Card Program -ohjelmaa helpottaa CreditCard Solutions UK Ltd, joka on rekisteröity Englantiin, ja ratkaisu on suunnattu ensisijaisesti Euroopassa sijaitseville kryptovaluutan käyttäjille.

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

Saatavilla on sekä fyysisiä että virtuaalisia Bitcoin-maksukortteja; USD-fyysisen kortin toimitus maksaa kuitenkin 50,00 dollaria ja saapuminen kestää noin kaksi tai neljä päivää, kun taas EUR-virtuaalikortti toimitetaan hintaan 9,00 euroa ja se syntyy välittömästi.

Palvelumaksusta peritään kuukausittain 1,00 dollaria / 1,00 euroa, vaikka siitä luovutaan, kun kortilla on nolla saldo. Lompakon kautta maksetaan myös 1%: n korttikortti ja POS / online-transaktiomaksu 0,25 dollaria / 0,25 euroa sekä 3%: n maksu valuutanvaihdosta. Pankkiautomaattien nostoista veloitetaan myös 2,50 dollaria.

Kuten todettiin, kaikkien SpectroCoin-asiakkaiden on läpäistävä KYC-vahvistus kortin käyttämiseksi, ja tavallinen korttivaihtoehto sallii päivittäisen enimmäismäärän päivässä 250 dollaria / 250 euroa, samalla kuormitusrajalla ja kortin enimmäissaldolla. 2500 dollaria / 2500 euroa.

Pankkiautomaattien nostot ovat rajoitettu 1500 dollariin, mutta käyttäjät voivat tehdä rajoittamattoman määrän POS / online-tapahtumia. Käymällä läpi tarkemman tarkistuksen ja valitsemalla VIP-vaihtoehdon, korttirajat paranevat päivittäiseksi enimmäismääräksi 5000 dollaria / 4000 euroa samoilla kuormitusrajoituksilla. Kortin enimmäissaldo on myös rajoittamaton, samoin kuin sallittujen POS / online-tapahtumien määrä, mutta pankkiautomaatin nostoraja pysyy samana kuin tavallinen kortti 1500 dollaria.

SpectroCoin-maksukortin käyttäjille on pakollinen KYC-vahvistus, mutta et silti saa tallettaa yli 250 dollaria päivässä. Vain ne, jotka saavat VIP-tilan henkilöllisyystodistuksen ja yleislaskun lähettämisen jälkeen, nostavat nostorajaansa 5000 dollariin.

SpectroCoin-prepaid-kortti on toinen kannattava vaihtoehto kaikille Euroopassa asuville, mutta tiimi ei tällä hetkellä tarjoa mitään kannustimia tai tarjouksia houkutellakseen potentiaalisia asiakkaita valitsemaan sen esimerkiksi Coinbase-kortin sijaan.

Hanke on kuitenkin luonteeltaan läpinäkyvä, ja sen korkeat sääntelyvaatimukset sopivat kaikille, jotka haluavat lähettää passin, henkilöllisyyskortin ja yleishyödyllisen laskun voidakseen käyttää VIP-korttia, johon sisältyy rajoittamaton maksimikorttitase ja joka sallii myös POS / online-tapahtumat.

Välittömästi saatavilla oleva virtuaalikortti voi olla hyödyllinen myös kaikille, jotka etsivät ratkaisua, jonka avulla he voivat käyttää varojaan nopeasti ostoksiin verkossa.

Bitwala

Bitwala on toinen eurooppalainen kryptovaluutanvaihto ja toimii yhdessä saksalaisen Solaris Bankin fintech-operaation kanssa, jotta sen käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoinia sekä tehdä sekä salaus- että fiat-siirtoja, ja SEPA-siirrot ovat merkittävä ominaisuus. Bitwala antaa asiakkailleen mahdollisuuden myös suorittaa myyntipisteitä ja verkkomaksuja MasterCard-maksukortilla.

Vaikka yrityksen palvelut eivät tällä hetkellä ole saatavana Yhdysvaltain kansalaisille, kuka tahansa ETA-maassa asuva henkilö voi avata Bitwala-tilin, kunhan hän on yli 18-vuotias, ja antaa voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen ja osoitetodistuksen.

Odotetusti Bitwala keskittyi myös noudattamaan vaatimuksia ja ylläpitämään luottamusta, ja jopa 100 000 euron talletukset on suojattu Saksan talletussuojajärjestelmällä (DGS)..

Bitwala Bitcoin -maksukortti
Saatavuus EEA
Tuetut valuutat EUR, BTC
Korttivaihtoehto Fyysinen
Korttityyppi MasterCard
Palkkiot Matala
Alkuperäinen tunnus Ei
Etuudet / bonukset Ei

Kontakttoman Bitwala-maksukortin avulla käyttäjät voivat vaihtaa kriittisen valuuttatilin saldon välittömästi euroiksi ja tehdä verkko- tai myymäläostoja sekä nostaa varoja lähimmältä pankkiautomaatilta..

Palkkiot, rajoitukset ja kannustimet

Käyttäjät ovat tällä hetkellä rajoitettuja yhteen korttiin tiliä kohden, ja keskuksessa on yleensä matala palkkarakenne, ja korttitilaukset, korttitapahtumat ja pankkiautomaattien nostot ovat maksuttomia. Kortin tilaaminen maksaa kuitenkin 9,50 €, ja vaikka Bitwala ei veloita pankkiautomaattien nostomaksuja, joillakin pankkiautomaateilla on omat palkkionsa, joten käyttäjien on vahvistettava ennen nostoa.

Lisäksi Bitwala soveltaa 1% kaupankäyntimaksua alustallaan ja koska BTC: ssä olevia varoja myydään euroina korttia käytettäessä, jokaisesta kaupankäynti- / menotoiminnosta voi aiheutua 1%: n maksu, ja joukkue tarkentaa hinnoitteluohjelmaansa tarkemmin tässä.

Kulutusrajoja sovelletaan päivittäin ja kuukausittain, ja ne ovat tällä hetkellä 1 500 euron päivittäiset rajat online-maksuille, jotka voidaan muuttaa 5000 euroksi, ja 1 500 euroa päivittäisille maksuille, jotka voidaan muuttaa 3000 euroksi. Pankkiautomaattien nostot on rajoitettu 3000 euroon päivässä, ja sekä online- että offline-maksujen ja pankkiautomaattien nostojen kuukausiraja on 10000 euroa.

Bitwala-tiimi ei tällä hetkellä harjoita erityisiä tarjouksia tai kannustimia, mutta tilit ovat ilmaisia ​​ja maksukortti on melko edullinen vaihtoehto. Palvelu ei ole Yhdysvaltojen ihmisten käytettävissä, ja alusta tukee vain EUR / BTC-siirtoja, mutta ennakkoon maksettu Bitwala-maksukortti on toinen toteuttamiskelpoinen vaihtoehto kaikille ETA-maissa.

Johtopäätös

Huolimatta siitä, että WaveCrest / Visa-ongelman seuraukset vaikuttavat alaan negatiivisesti, on edelleen joukko yrityksiä, jotka tarjoavat ennakkomaksukorttivaihtoehtoja. Ei ole yllättävää, että paras Bitcoin-maksukorttivaihtoehto riippuu suuresti kunkin henkilön yksilöllisistä vaatimuksista, ja kustannukset, sijainti ja tuetut valuutat ovat tärkeitä huomioitavia tekijöitä.

Bitcoin-käyttäjät Yhdysvalloissa ja Euroopassa ovat tällä hetkellä hyvin palvelettuja, ja heillä on useita kortteja, joista valita. Bitpay on vankka vakiintunut vaihtoehto kenellekään Yhdysvalloissa. EU: n alueella asuville ihmisille Coinbase-kortti on toinen luotettava vaihtoehto, vaikka se vaatii käyttäjiä kirjautumaan pörssiin voidakseen käyttää maksukorttia, minkä seurauksena Cryptopay-kortti on myös käyttökelpoinen vaihtoehto.

Lisäksi Cryptopay ei vaadi täydellistä KYC-vahvistusta, ja vahvistamattomat EUR-kortit voivat ladata ja käyttää yhteensä 1000 € ja nostaa pankkiautomaatista jopa 400 € päivässä.

Tiheämpiä viettäjiä ja kaikkia, jotka haluavat hyödyntää alennuksia, rahanpalautusmaksuja, panostuksia ja laajan valikoiman altcoin-tukea, tulisi kokeilla Crypto.comin MCO-korttia. MCO-korttivalikoima on tällä hetkellä laajin ja tarjoaa entistä omistautuneemmille kryptovaluutta-käyttäjille erilaisia ​​kannustinohjelmia pitääkseen heidät sitoutuneina.

Wirex-kortti on yksinkertaistettu vaihtoehto, ja sen avulla ihmiset voivat käyttää salaustilojaan samalla kun he hyötyvät käteispalautusmaksuista ja lisämaksualennuksista WXT-tunnuksen käytöstä.

Kaiken kaikkiaan Bitcoin-pankkikorttien sääntelyyn liittyvän epävarmuuden takia parhaat vaihtoehdot yhdistävät saatavuuden, luotettavuuden ja turvallisuuden yhdistelmän ja antavat asiakkaiden käyttää korttejaan halutulla tavalla ilman liikaa hässäkkää. On järkevää valita maksukorttipalvelu, joka parhaiten vastaa tarpeitasi, ja pitää silmällä uutiskehitystä varmistaaksesi, että saat aina parhaan mahdollisen palvelun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me