Aloittelijan opas ICO: ille

Ennen älykkäiden sopimusten käyttöönottoa blockchain-verkossa ja Alkuperäisten kolikoiden (ICO) ilmestymistä aloittavien yritysten, jotka halusivat kerätä rahaa projektilleen, oli luotettava sijoittajiin, alkutarjouksiin ja tietysti omiin taskuihinsa.

Niille, jotka eivät tiedä, ICO on joukkorahoituksen muoto, jossa yritykset luovat rahakkeita, joita muut ihmiset ostavat kerätäkseen rahaa projektiinsä. Monet ovat viitanneet ICO: iin yhdistelmänä Kickstarter-hankkeiden ja alkuperäisten julkisten tarjousten välillä, koska sijoittajat voivat saada molempia etuja, mutta myös rahapalkintoja pitkällä aikavälillä. ICO: ita pidetään kuitenkin korkean riskin ja korkean palkkion omaavina sijoitusyrityksinä, joten on pidettävä mielessä muutama näkökohta, jotta pääoma ei mene hukkaan.

Aloittelijan opas ICO: ille

Lue ja arvioi valkoinen kirja huolellisesti

Valkoiset kirjat ovat pohjimmiltaan yrityksen kanta potentiaalisille sijoittajille. Tämän vuoksi niiden on oltava hyvin kirjoitettuja ja niissä on oltava kaikki olennaiset tiedot yrityksen visiosta, palvelujen toiminnasta, ominaisuuksista, kehittäjistä ja muusta. Useimmiten valkoisen kirjan laatu voi joko tehdä yrityksen tai rikkoa sen, ja se osoittaa selvästi, onko tiimi tarpeeksi vakava projektissaan. Tässä mielessä potentiaalisena sijoittajana joudut lukemaan valkoisen kirjan kahdesti ja harkitsemaan investointia vain, jos ymmärrät kaiken, mitä valkoisessa kirjassa yritetään sanoa. Varmista myös, että kiinnität huomiota yksityiskohtiin, koska joidenkin yritysten tiedetään liioittavan tilastotietoja markkinoiden nykytilasta. Tosiseikkojen tarkistus on siis olennainen taito ICO-sijoittajille.

Lisätietoja projektin kehittäjistä

ICO: ta arvioitaessa on pakollista tehdä mahdollisimman paljon tutkimusta. Tämä tutkimus koostuu myös projektin takana olevan tiimin lukemisesta. Vaikka suurin osa ICO: n lanseeraavista yrityksistä on markkinoilla uusia, on todennäköistä, että ryhmän jäsenet ovat olleet aiemmin mukana vastaavissa projekteissa. On suositeltavaa, että etsit ja etsit erikseen jokaisen ryhmän jäsenen taustatarkistuksen muodossa. Pätevöitymiseksi tiimin jäsenten on esitettävä asiantuntemusta liiketoiminta-alueellaan. Hanke, jossa on tiimin jäseniä, joilla ei ole kokemusta, on ehdottomasti punainen lippu. Loppujen lopuksi, jos aloitat projektin ja haluat kerätä rahaa yleisöltä, kehittäjien ja sijoittajien välillä on luotava luottamus.

Lisäksi joillakin ICO-yhtiöillä voi olla jo perustettuja yrityksiä, jotka haluavat kiihdyttää edelleen pääomatulojaan uusien tuotteiden ja palvelujen vapauttamiseksi. Jos näin on, tulee käyttää aikaa oppia lisää yrityksestä, muista palveluista ja tuotteista, joita tarjotaan. Näin tekeminen johtaa todennäköisesti älykkäämpään sijoituspäätökseen, jossa korkeampi korvaus maksetaan myöhemmin tiellä.

Joissakin tapauksissa aloittelevat yritykset eivät edes vaivaudu luetteloimaan tiiminsä jäseniä, tehtäviään yrityksessä ja kokemustaan. Tämä on jälleen yksi punainen lippu. Jos yritys ei ole rehellinen siitä, kuka työskentelee heille ja kuka vastaa projektista, miksi sinun pitäisi ostaa merkkejä heiltä? Ei vain tämä, mutta aloittelijat, jotka haluavat piilottaa tärkeät tiedot, voivat olla huijauksia, koska kukaan ei ole julkisesti vastuussa projektin ja ICO: n tuloksesta.

Harkitse ostamiesi merkkien pitkäaikaista käyttöä

Poletit, joita myydään yksinomaan rahankeruun tarkoitukseen ja jotka eivät tarjoa sijoittajille lisäetuja jälleenmyyntiarvon lisäksi, eivät ehkä ole sen arvoisia. Hyvin hoidetut ICO: t antavat sijoittajille usein mahdollisuuden käyttää näitä rahakkeita tapana ostaa palveluja yritykseltä, kun taas ne, joilla on ICO: ta vain rahankeruun, eivät. Tämän vuoksi on suositeltavaa ottaa huomioon ostamiesi merkkien pitkäaikainen arvo ja mahdollinen käyttö. Loppujen lopuksi, jos hinta ei nouse ja et voi vaihtaa rahakkeita voittoa varten, haluat ainakin saada pääsyn yrityksen tarjoamiin palveluihin.

Lue mitä muut ihmiset ajattelevat

ICO: t markkinoivat itseään usein erilaisille digitaalisen valuutan foorumeille, mutta myös sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, Instagram, Reddit ja muille. Käytä heidän markkinointitekniikoitasi eduksi! Lue kaikki ICO-esitykset kaikkialle, missä ne lähetetään, ja varo tarkkaan, mitä muut ihmiset ajattelevat. Heillä voi olla enemmän kokemusta kuin sinä, ja he voivat paremmin tarttua punaisiin lippuihin ja antaa neuvoja. Älä perustaa koko sijoituspäätöstäsi siihen, mitä muut ihmiset ajattelevat.

Harkitse etenemissuunnitelmaa ja tulevaisuuden suunnitelmia

Yritykset, joilla on realistiset ja hyvin kehitetyt tiekartat ja jotka jakavat tulevaisuuden suunnitelmansa, ovat aina parempi valinta. Sijoittajana haluat tietää, milloin projekti on alkanut ja kuinka pitkälle kehitystiimi on tullut. Lisäksi haluat myös tietää yrityksen tulevaisuuden suunnitelmat ICO: n mukaisesti. Jos yritys haluaa tarjota vain tietyn palvelun ajan loppuun saakka ilman uusia investointeja ja ideoita, on todennäköistä, että heidän menestyksensä tulee olemaan lyhytaikainen. Tämä on huono merkki potentiaalisille sijoittajille, koska symbolisen arvon kasvupotentiaali on edelleen rajallinen.

Rahaston avoimuus

Investoimalla ICO: han panet rahasi käytännössä töihin. Viisaat ICO-sijoitukset koostuvat yrityksistä, jotka ovat avoimia varojen käytöstä. Tämä tarkoittaa, että heidän on jaettava vapautettavien rahakkeiden kokonaismäärä, kuinka monta myydään ennakkomyynnin ja kolikoiden tarjoamisen aikana, kuinka suuri prosenttiosuus menee tiimille ja brändin lähettiläille ja miten kerätyt varat käytetään saadaksesi projektin eloon. Vakavat aloittelevat yritykset jakavat usein kaikki nämä yksityiskohdat ja ilmoittavat jopa, kuinka suuri osa varoista menee markkinointiin, työntekijöihin, projektikehitykseen, tuleviin investointeihin ja muuhun.

Hyvä sivu- ja kuvasuunnittelu

Sivustot edustavat yrityksen kasvoja potentiaalisten asiakkaiden ja sijoittajien edessä. Tämän vuoksi suosittelemme, että tarkastellaan tarkasti verkkosivuston perustamista, millaisia ​​kuvia on käytetty ja onko käyttöliittymässä helppo liikkua. Vaikka sinun ei pitäisi odottaa tason A + verkkosivustoa, yritysten on investoitava aikaa ja rahaa laadukkaiden verkkosivustojen luomiseen. Pitkällä aikavälillä heidän verkkosivustonsa laadulla on tärkeä rooli yrityksen menestyksessä. Siksi huonosti suunniteltu verkkosivusto osoittaa, että yritys ei pysty sijoittamaan tarpeeksi aikaa ja rahaa älykkääseen markkinointiin ja sivujen kehittämiseen. Jos näin on, on todennäköistä, että he seuraavat samaa suuntausta, kun ICO-varat on kerätty.

Johtopäätös

Kaiken tähän mennessä hahmoteltujen perusteella näiden vinkkien pitäminen mielessä johtaa todennäköisesti sijoittajat tekemään älykkäämpiä investointeja, joten he valitsevat oikeat ICO: t, joihin uskoa. Lopuksi, jos suolesi kertoo sinulle, että jotain ei ole oikein, ehkä paras vaihtoehto olisi etsiä muita yrityksiä, joihin sijoittaa. Markkinoilla on enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja. Mitkä muut tekijät tulisi mielestäsi ottaa huomioon ennen rahakkeiden ostamista?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me