Safex on avoimen lähdekoodin tietosuojaan perustuva hajautettu markkinapaikka, joka hyödyntää nykyaikaista salaus- ja lohkoketjutekniikkaa verkkokauppamarkkinoiden parantamiseksi molemmille ostajat ja myyjät.

Ajan myötä markkinapaikka on siirtynyt yksinkertaisesta vaihtokaupasta valuuttatalouteen, yksinkertaisista markkinoista tiilimyymälöihin ja sitten digitalisoituun markkinapaikkaan verkkokaupan vallankumouksen kautta.

Tarjoamalla kaikille verkkokaupan ekosysteemin käyttäjille yksityisyyttä, jota ei löydy keskitetyistä verkkokaupan alustoista, joissa “big data” on pääpainopiste – Safex on kaivanut kapealla palveluilleen.

Blockchain-moottori verkkokaupalleBlockchain-moottori verkkokaupalle

Safex perustettiin tulevaisuuden mielessä

Vuonna 2016 perustettu ennen kuin Bitcoin osui valtavirtaan, Safex oli tulevaisuuteen suuntautunut kollektiivi, joka ymmärsi lohkoketjun, salauksen ja verkkokaupan potentiaalin.

Neljän vuoden kehitystyön jälkeen Safex Blockchain kehitettiin yhdessä sen työtodistusvaluutan Safex Cash (SFX) kanssa. Heinäkuuhun 2020 mennessä sen ensimmäinen Stagenet aloitti toimintansa ja oli valmis julkiseen testaukseen hajautetulla markkinapaikallaan.

Salauskaupan markkinapaikka luo uusia vaihtoehtoja keskitetylle digitaaliselle markkinapaikalle, jota ovat hallinneet suuryritykset kuten Amazon, Alibaba ja muut suuret yhteisöt.

Kyseenalaisten tiedonkeruukäytäntöjen lisäksi jotkut näistä suurista verkkokauppaportaaleista nostavat korkeampia hintoja kuluttajille ja myyjille.

Safex tarjoaa matalan esteen markkinoille pääsylle, jonka ansiosta pienetkin kaupat pääsevät digitaaliseen aikakauteen. Antaa kuluttajille mahdollisuus tehdä yksityisiä ostoksia halvemmalla hinnalla samalla, kun myyjät saavuttavat suurimman voittomarginaalin alhaisilla maksuilla ja oikeudenmukaisilla käytännöillä.

Safexin henkilökunta on omistautunut mahdollisuuksien luomiseen

Daniel Dabekin perustama, samanlainen kuin muut tekniikan edelläkävijät, kuten Bill Gates, Steve Jobs tai Mark Zuckerberg, Dabek jätti yliopiston ja suuntasi suoraan Wall Streetille.

Yhdysvaltain talouspääomassa ollessaan hän oli tutustunut vertaisverkkojen, tieteellisen laskennan, hajautetun hinta-analyysin mallinnuksen ja ennustusalgoritmien optimoinnin monimutkaisuuteen..

Nämä taidot olivat kulmakivi kaupankäynnin toteutusalgoritmeille ja hintojen seurantajärjestelmälle, jota käytetään edelleen Safexissa.

Kiinnostuksensa perusteella salauksesta hän oli liittynyt MaidenSafeen ja sen SAFE-verkostoon, joka myöhemmin inspiroi Dabekia luomaan Safexin yksityisyyden ja turvallisuuden kysynnästä globaaleilla markkinoilla.

Safexilla on innovatiivinen alusta

Safex-valuutan, Safex Cash (SFX) ja Safex Token (SFT) voi ostaa Xcalibra-salauspörssistä. Xcalibran kehittämisen sidosryhmänä Dabek varmistaa sekä SFX: n että SFT: n sujuvan pääsyn alukseen.

Xcalibra on luotettu pörssi, joka sai 5 miljoonan dollarin rahoituksen. Ensimmäisten 18 kuukauden aikana se pyöristyi 2 miljoonaan dollariin, ja myöhemmin saatiin vielä 3 miljoonaa dollaria alustan kasvun helpottamiseksi.

Vuonna 2019 Xcalibra meni livenä mukana SFT: llä ja SFX: llä muiden tärkeiden tunnusten, kuten ETH ja BTC, rinnalla, ja vuonna 2020, Xcalibran ja Simplexin integraatio mahdollisti Xcalibran käyttäjien ostaa ETH: n ja BTC: n luotto- tai maksukortilla.

Xcalibra on yksi SFX: n ja SFT: n hankintapaikoista – ja se voi kasvaa palvelemaan myös muita markkinoita.

Kilpailukykyinen markkinapaikka

Kuten edellä mainittiin, nykyistä verkkokauppamarkkinaa hallitsevat suuret sivustot, jotka veloittavat myyjiltä usein 15-20%: n maksun tuotetta kohden, ja nämä kustannukset siirtyvät kuluttajille.

Lisäksi maksut voisivat kestää päivistä viikkoihin, estäen toimintaa ja avaamalla myyjiä alustan luottoriskille.

Safexin liiketoimintamalli luo käyttäjälähtöisen kokemuksen maksimoimalla myyjän voitot ottamalla vain erittäin kilpailukykyisen 5%: n maksun ja perimällä vain 0,01 dollaria tuoteluettelosta.

Rakenna verkkokauppa yksityisyyden estoketjuun.Rakenna verkkokauppa

yksityisyyden estoketjussa.

Kuvittele, sen sijaan että ansaitsisit 80 dollaria 100 dollarin ostoksesta, myyjät ansaitsevat jopa 95 dollaria, kun he käyttävät Safexia. Pienyrityksenä ylimääräinen 15 dollaria jokaisesta tuotteesta voi tarkoittaa kaikkea.

Myyjänä voit hyötyä tehokkuudesta.

Ei ole odotusaikaa eikä seisokkeja sen hetken välillä, jolloin asiakkaat painavat ostoa ja tilillesi kuluvaa rahaa. Maksimikapasiteetilla toimiminen tarkoittaa sitä, että myyjät voivat saada nopeasti tuloja varastojensa täyttämiseksi ja vaatimusten pysymiseksi.

On raivostuttavaa nähdä, että kuluttajat vedetään pois tuotteestasi muuhun vastaavaan – mutta ehkä hieman halvempaan.

Amazonin myyjät kokevat tällaisia ​​tappioita – ja liiketoimintamallina se ei ole kestävää. Pienet ja keskisuuret yritykset eivät voi selviytyä tällaisista esteistä, koska ne estävät kilpailua ja muuttavat markkinat hitaasti oligopoliseksi alustaksi.

Safexin myyjät ja ostajat säilyttävät itsenäisyytensä ostamissaan ja myymissään luomalla oikeudenmukaisen alustan kaikkien käyttöön!

Yksityisyyttä kannattaa miettiä

Nykymaailmassa ajatus siitä, että kenelläkään on mitään oikeuksia verkossa, on järjetöntä. Yritykset keräävät tietojasi erittäin tunkeilevalla tavalla, joka todennäköisesti arvostaa tietoja enemmän kuin asiakkaat.

Safex varmistaa, ettei mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätä tai tallentaa – jotta tiedät, että oikeuksiasi kunnioitetaan.

Liiketoimintamalli pyörii markkinoilla tapahtuvien liiketoimien välisen kauppojen välillä. Safex-kaivos ja Xcalibra-kauppamaksut tekevät järjestelmästä kannattavan, EI kuluttajatietoja.

Kuluttajien on näytettävä toimitusosoitteensa myyjälle vasta ostoksen jälkeen, jolloin käyttäjät voivat hallita niitä. Safexin tietosuoja on avainasemassa, jonka avulla kuluttajat voivat valita, näkevätkö he nimensä muille alustan ihmisille.

Koska markkinapaikka on hajautettu, jälleen kerran yksityisyys on Safexin suurin huolenaihe.

Tietoihin ei pääse kenellekään osapuolelle, edes kehitystiimi ei voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja!

Poistamalla kaikki tietorikkomisen mahdollisuudet Safex elää maineensa turvallisena ja luotettavana – ja varmistaa, että verkkokauppa kasvaa paremmaksi tavaksi käyttää Internetiä.

Vahva yhteisö

Safexilla on aktiivinen markkinapaikka, mutta sillä on myös suuri yhteisö, joka keskustelee aktiivisesti tärkeistä aiheista Safex-foorumilla. Foorumi auttaa aloittelijoita kaikissa Safexia koskevissa “miten” -ideoissa, ja se on myös tapa päivittää päivityksiä ja korjaustiedostoja.

Lisäksi tiimi on yhteydessä suurelle yleisölle Safexin ja Dabekin twitter-tilien kautta pitämällä kaikki ajan tasalla yrityksen viimeisimmistä kehityksistä. Yleisö voi myös ottaa yhteyttä Safexiin useiden kanavien kautta, jos tarvitaan suoria yhteyksiä.

Harkitse Safexin etuja

Safex on silta, joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa täydelliseen yksityisyyteen ja – ja antaa verkkokaupan kasvaa tavalla, joka asettaa ihmiset etusijalle.

Tässä on joitain alustan hienoja osia:

  • Tarjoaa täydellistä tietosuojaan perustuvaa verkkokauppaa sekä ostajille että myyjille
  • Alkuperäinen tunnus sallii sekä salaus- että fiat-valuuttojen käytön
  • Omistettu tiimi, joka asettaa yksityisyyden etusijalle
  • Hyvin rahoitettu ja valmis viemään verkkokaupan seuraavalle tasolle
  • Alhaiset palkkiot, jotka mahdollistavat pienempien kauppojen ja myyjien kilpailukyvyn

Jos haluat oppia lisää siitä, mitä Safex ja Xcalibra tekevät saadakseen seuraavan sukupolven salauksen verkkokaupasta todellisuutta – napsauta vain täällä.

Saat lisätietoja siitä, mikä erottaa Xcalibran muista vaihdoista – napsauta tätä ja vieraile sen verkkosivustolla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me