Bitcoin papir lommebøker

En av de sikreste og mest populære måtene å holde de digitale eiendelene trygge og sunne, er å bruke noe som kalles papirlommebok. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du overfører all kryptovalutaen din til papirform ved å bruke en skriver. De fleste kryptovalutaer kan lagres i papirform, inkludert Litecoin og Ethereum. I denne veiledningen vil vi imidlertid dekke detaljene bak å oppbevare en bitcoin-lommebok

Hva er en Paper Bitcoin Wallet, og hvorfor trenger jeg den?

I hovedsak består enhver bitcoin-lommebok av to nøkler. En av nøklene er offentlig, og en av dem er privat. Den offentlige nøkkelen er din offentlige lommebokadresse, og det er gjennom denne offentlige adressen at andre kan sende bitcoins til deg fra hvilken som helst del av verden. Den private nøkkelen er det som lar deg sende bitcoins til lommebøkene til andre personer fra deg. Det er kombinasjonen av begge disse nøklene som gir mulighet for en sikker kryptokurrency-transaksjon mellom mennesker.

Bitcoin papir lommebøker

Det er viktig å merke seg at din private bitcoin lommeboknøkkel bare skal være kjent for deg. Husk at hvis noen andre skaffer din private nøkkel, kan de stjele alle pengene dine. Derfor er det lurt, for sikkerhets skyld, å ikke avsløre din private nøkkel. Det ligner på å gi noen kredittkortinformasjonen din. Brukere som holder sine kryptovalutaer i lommebøker eller harddisklommebøker, som USB-er, utsetter seg konsekvent for risikoen for hacking, virus og keyloggers som potensielt kan stjele alle deres kryptovalutaer, og tvinge brukerne til å kysse sine digitale eiendeler farvel..

Fremgangsmåte for å lage en ny papirlommebok

Det første trinnet for å opprette en fysisk bitcoin-lommebok er å generere en unik bitcoin-adresse. Dette kan gjøres via nettleseren din ved å gå til BitAddress.org. Nettstedet er helt selvforklarende; det genererer en nøkkel for deg. For ytterligere beskyttelse kan brukere ytterligere komplisere adressen ved å følge informasjonen som er gitt på BitAddress, for eksempel å flytte musemarkøren rundt skjermen..

Bitadresse

Etter at denne prosessen er fullført, vil brukerne bli presentert med sine offentlige og private nøkler, samt QR-koder. Det anbefales ikke å skanne noe av denne informasjonen. Brukere bør deretter klikke på “Paper Wallet” -fanen som er gitt til dem. Under denne fanen kan brukerne velge antall adresser de vil generere. Hvis brukerne ikke liker å beholde kunstverket for bitcoin-lommeboken som nettstedet genererer automatisk, kan de skjule det ved å klikke på “Skjul kunst?” når du blir bedt om det. Når ønsket antall adresser er valgt og en beslutning er tatt om kunstverk, kan brukerne bare trykke på “‘ Generer ”-knappen for å lage nye bitcoin-lommebøker.

Så snart BitAddress har generert de nye lommebøkene, kan brukerne klikke “Skriv ut” for å lage papirkopier av lommebokadressen. Nettleseren din vil be deg om å velge skriveren du ønsker. Enkelte nettlesere, som Google Chrome, kan tillate deg å lagre lommebokadressen din som en pdf-fil for senere utskrift.

Bitcoin Paper Wallet

De som er kjent med blockchain.info nettstedet vil fortelle deg at plattformen også gir brukerne muligheten til å lage en sikker papirlommebok. Alt du trenger å gjøre er å finne en koblingsknapp for papirlommebok i menyen til venstre. Det er mange andre plattformer og nettsteder som lar brukerne lage papirlommebøker.

Enkelte nettsteder er mye mer sofistikerte enn andre, for eksempel bitcoinpaperwallet.com. Bitcoinpaperwallet lar brukerne lage manipulasjonsresistente design for sine papir bitcoin lommebøker. I tillegg kan holografisk merking også brukes til å vise at lommeboken er manipuleringsfri, i tillegg til andre forskjellige fordeler.

Papir lommebok

Paper Wallet Security Issues

Brukere bør alltid ta alvorlige forholdsregler for å sikre at deres bitcoin bitcoin lommebøker er trygge, spesielt hvis disse lommebøkene brukes til å lagre en betydelig mengde digitale eiendeler. Svindel og tyveri er veldig vanlig i kryptovalutaverdenen; det er derfor det er ekstremt viktig for brukerne å være årvåken og trygg til enhver tid.

Viktig: Hvis du lagrer store mengder kryptovalutaer, anbefaler vi sterkt at du bruker en hardware-lommebok som en Trezor eller Ledger – ta en titt på vår fulle guide til begge enhetene her.

Følgende tips kan hjelpe deg å være trygg når det gjelder papirlommeboken.

Forsikre deg om at ingen ser deg lage lommeboken din. Uønskede seere kan kopiere alle nøklene dine og stjele pengene dine, slik at du blir helt forvirret over hvordan pengene dine ble stjålet. BitAddress og LiteAddress tillate brukere å aktivere tofaktorautentisering, noe som gir forbedret total lommeboksikkerhet. For å unngå risikoen ved å fange spionprogramvare eller nøkkelloggere som kan brukes til å lure gjennom all aktiviteten din, bør brukerne bruke et virusfritt og rent operativsystem. Ubuntu anbefales på det sterkeste for en virus- og skadelig programvareopplevelse.

Når du har opprettet og satt opp papirlommeboken din via et hvilket som helst nettsted, skal nettstedskoden kunne kjøres offline. For å sikre din sikkerhet og personvern, deaktiver internettforbindelsen din før du genererer offentlige og private nøkler. Hvis du ønsker å gå en ekstra mil og ta enda flere sikkerhetsforholdsregler, kan du skrive ut papirlommeboken fra en skriver som ikke er koblet til noe nettverk..

Enkeltpersoner rådes også til å oppbevare papirlommene i et lukket rom for å unngå å få papirlommeboken våt og skadet. Brukerne har også laminert papirlommene for å sikre beskyttelse mot elementene. Pengeskap gir stor sikkerhet og reduserer risikoen for at noen stjeler din fysiske bitcoin-lommebok. Så hvis du har et safe i din besittelse, anbefaler vi at du oppbevarer lommeboken din der. Det er heller ikke uvanlig at brukerne overlater papirlommeboken til advokater eller enkeltpersoner som du kan stole på med din vilje, testamente og andre kritiske dokumenter. Brukere har også lagret papirlommene sine i oppbevaringsbokser.

Eksportere private nøkler fra Altcoin Wallets

Visst, det er ganske enkelt å lage en papirlommebok for bitcoin og Ether, men det kan være litt mer komplisert å generere en papirlommebok for en mindre brukt kryptovaluta som ikke har en etablert adressegenerator online. Ha ingen frykt; det er mulig å lage en papirlommebok for altcoins og mindre brukte mynter.

Brukere bør huske på at hvert eneste altcoin har en variant av BTC-QT-lommebokapplikasjonen. Bare besøk nettstedet du brukte til å lage papirlommeboken din, og sjekk om det er en “Motta” -fane du kan klikke på. Velg adressen du vil kopiere med musen, og kopier den over på datamaskinens utklippstavle. Etter dette, klikk på menyknappen “Hjelp” og velg “Feilsøking”. Når konsollfanen åpnes, skriv inn <> og lim inn lommebokadressen din.

Etter å ha fullført disse trinnene, bør konsollen vise den private nøkkelen som er knyttet til lommeboken. Derfor vil du ikke ha tilgang til de private og offentlige nøklene til den nødvendige lommeboken. Brukere kan skrive ut disse kodene eller velge å generere QR-koder for utskrift. Husk at relevante lommebokdetaljer vil være på datamaskinen din etter at du har utført denne prosessen. Du bør fjerne dem ved å finne den tilsvarende mappen som inneholder “wallet.dat” -filen og slette den. Du bør imidlertid sørge for at ingen eiendeler er lagret i lommebøkene du prøver å slette fra din personlige datamaskin for å unngå totalt tap av midler..

Gratulerer, ved å følge instruksjonene i denne artikkelen, bør du nå være i besittelse av en virkelig uhackbar papirlommebok for dine lagringsbehov for kryptovaluta! Hvis du ikke har lyst på en fysisk papirbasert lommebok, må du huske at det er mange alternativer for å trygt lagre kryptoaktiva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me