BitFreezer gjennomgang

BitFreezer er en hardware lommebok for kryptovalutaer. Det er en kald lommebok – det vil si at den ikke har en jevn forbindelse til internett. Dette gir et luftgap mellom potensielle ondsinnede aktører og kryptofondene dine. Vi har dekket maskinvarelommebøker før på Blockonomi, med god grunn, de er den sikreste måten å lagre kryptovalutaene dine sikkert på, og vil beskytte deg mot hackere og svindlere som prøver å stjele folks hardt opptjente mynter.

BitFreezer gjennomgang

BitFreezer fungerer litt annerledes enn andre hardware lommebøker i det faktum at USB-pinnen inneholder sitt eget sikre operativsystem designet utelukkende for å samhandle med lommebokadressene dine. og gå tilbake til ditt vanlige operativsystem.

Hvor mye koster det?

BitFreezer koster for øyeblikket $ 49 pluss frakt. BitFreezer godtar både kredittkort og PayPal, men ikke kryptovaluta. Kostnaden inkluderer lommeboken, kundestøtte, en krypteringsguide og grunnleggende instruksjoner.

I tillegg tilbyr BitFreezer en BTC-“premie” for alle BitFreezer-eiere som klarer å bli hacket mens de følger produktets retningslinjer.

BitFreezer adresserer de relativt lave kostnadene sammenlignet med konkurrentene på støttesiden. BitFreezer fastholder at kvaliteten ikke er strengt knyttet til prisen. Selskapet bruker europeiske komponenter i stedet for kinesiske komponenter til billigere priser, og BitFreezers er montert internt.

Hvilke mynter støtter det?

I tillegg til myntene som støttes av ERC20, kan BitFreezer håndtere langsiktig lagring av Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, NEP5 og Ripple. Støtte for nye eller tilleggsmynter vil avgjøres ved kundestemme via BitFreezer-nettstedet. De nåværende valgene er Nem, Monero, IOTA og Cardano. Produktsiden sier at det vil være “Nye token-oppdateringer med jevne mellomrom”

BitFreezer i seg selv er kompatibelt med Windows-, Mac- og Linux-systemer.

BitFreezers hovedkonkurrent, Ledger Nano S, som støtter 25 navngitte mynter.

Hva er i boksen ?

BitFreezer kommer i en forseglet cellofanemballasje som inneholder en mappe med følgende innhold:

 • BitFreezer plastkort med USB-enhet
 • QR-kode for instruksjoner
 • PIN-kode
 • Instruksjonskort

Forseglet BitFreezer

En fin pakke med den forseglede enheten i cellofanemballasje.

Inne i BitFreezer

Inne i pakken finner du enheten som har et sikkerhetsforsegling som tapper USB-enheten ned, sammen med instruksjonene og PIN-koden.

BitFreezer-enhet

Når forseglingen er brutt på enheten, kan du bytte USB-kontakten, klar for å koble til datamaskinen. Instruksjonskortet inneholder plass til notater eller for å skrive ned gjenopprettingsfrøet ditt.

Enhet satt inn

Og her kan du se hvordan enheten settes inn i hvilken som helst USB-port.

Hvordan bruker du det?

BitFreezer Setup Screen

For å bruke enheten må du følge disse trinnene:

 • Slå av datamaskinen du vil bruke den med
 • Koble enheten til USB-porten
 • Start datamaskinen
 • Start fra USB-stasjonen
 • Hovedkort vil ha forskjellige kommandoer for å gå inn i oppstartsmenyen, for eksempel ESC / F12 / F8 / F9 osv
 • Vent til operativsystemet lastes inn – 2 til 10 minutter
 • Velg språk & Preferanser
 • Angi PIN-kode for å låse opp enheten
 • Følg instruksjonene på skjermen for å lage gjenopprettingsfrø
 • Bruk appene

Her er en video som viser enhetsoppsettet

Hvorfor vil du bruke den??

BitFreezers utviklere ga ut det i slutten av 2017 som en billigere løsning for krystallkjøling. Til sammenligning er standard Ledger Nano S kald oppbevaringslommebok ca $ 95.

“Inspirert av desentralisering og personvern introduserte vi BitFreezer i slutten av 2017. Prosjektet ble motivert av absurde priser på utstyr relatert til kryptovalutaer, spesielt lommebøker for maskinvarelagring. Vi mener at dette er viktig for å tilby rimelige og trygge krypteringslommebøker, ”skrev utviklerne. “En av de største ideene bak kryptovalutaer er at ingen mellommann [sic] er nødvendig, dvs. folk blir selv banker. Vil du stole på midlene dine til noen på nettet? Vi vil ikke like bra, [sic], så vi introduserte BitFreezer – maskinvarekrypto lommebok for alle. “

BitFreezer oppgir at det har solgt produktet sitt til brukere i minst 17 land.

Hva er grensene for fryselager??

BitFreezer sier selv at lommeboken ikke er til daglig bruk. Det er for langsiktig, sikker lagring av kryptovalutaer.

Dette vil appellere til alle som følger “HODL” -memet / -strategien – kjøp en mynt, trekk den frakoblet, og vent deretter til den opparbeider verdien. De lagrede myntene må sendes til en børs for å bytte mot andre mynter. Airdrops og lignende mynteoppgaver må håndteres på mynt-for-mynt-basis, da BitFreezer ikke har en permanent internettforbindelse.

Mens fryselager er utvilsomt tryggere, i den forstand at det forhindrer at myntene dine blir stjålet i en byttesvikt eller hack, begrenser det mobiliteten til å kaste mynter i tilfelle et plutselig prisfall. Dette er kanskje ikke den største bekymringen for en langsiktig “HODLer”, men det er verdt å merke seg at bruk av kjølerom introduserer flere trinn for å kaste problemmynter.

Hva slags sikkerhet har det?

BitFreezer har fire nivåer av beskyttelse for kryptovalutaene dine. Det første laget er det proprietære operativsystemet, som BitFreezer kaller “hack-proof.” Det gir et beskyttelseslag fra datamaskinens opprinnelige operativsystem, som kan være infisert med skadelig programvare. Deretter blir data overført fra og sendt til BitFreezer-enheten rutet gjennom Tor Onion Network for å forhindre dataavlytting. To-faktor autorisasjon er aktivert via Google Authenticator-appen. Til slutt tilbyr BitFreezer råd om hvordan du krypterer frøordene dine ved hjelp av teknikker som har blitt “… brukt i århundrer og vil bli mer populære i fremtiden for krypto.”

Krypteringsguide

På selskapets nettside er det mulig å se på det krypteringsguiden. Krypteringsveiledningen foreslår ganske enkelt å bruke bok- eller keisersiffer – som lett kan googles – og gir deretter en liste over nettsteder som tilbyr bøker å bruke som grunnlag for disse kodene. Det er ikke proprietært for BitFreezer; faktisk, det er ganske eldgammel og enkel kryptografi. Det er ikke å si at det ikke er verdifullt eller vanskelig å knekke, men det er ikke en uavhengig funksjon i BitFreezer. Kryptografi kan brukes til å beskytte de faktiske frøordene på hvilken som helst lommebok – på eller offline.

Er det andre sikkerhetsproblemer?

I BitFreezers support-seksjon utforsker selskapet to separate, men koblede problemer – hvordan kan du være sikker på at pengene dine er trygge fra BitFreezer selv, og hva med BitFreezer-kloner?

BitFreezers utviklere viser at de mangler tilgang til systemet ditt som en sikkerhetsfunksjon. Et mindre stikk festet til det er at det ikke er noe automatisk oppdateringssystem. Utviklerne legger til at over 1000 kunder for tiden bruker BitFreezer, og det har foreløpig ikke vært noen krav mot selskapet.

“Bitfreezer [sic] er enkel å bruke lommebok [sic], men ikke den enkleste på markedet ennå,” skriver utviklerne. “Dette skyldes prisen du betaler for sikkerheten til eiendelene dine. Du kobler deg til internett ved hjelp av løkkrets, din [sic] opprett lommebok selv, du krypterer frøet. ”

Og hvis du skulle ha en forfalsket BitFreezer?

“Dessverre kopierer folk bitfreezer [sic] lommebøker og svindler folk [sic]. Vi leverer originalemballasje med strekkoder festet, og lommeboken i seg selv er merket av GoodRam-selskapet, den eneste produsenten av sjetonger for bitfreezer [sic], ifølge støttesiden. “Hvis du mener at lommeboken din er falsk, må du ikke utføre noen operasjoner i den. Mer enn å bruke litt tid på å se på listen over våre offisielle distributører. ”

Konklusjon

BitFreezer er absolutt et interessant tillegg til Hardware Wallet-plassen, den inneholder ekstra sikkerhetslag som ikke er sett på andre enheter, for eksempel det faktum at den bruker Tor Onion Network til å kryptere og overføre data som forhindrer at den blir snappet opp over internett. Ved å samle det eget operativsystemet skaper det et sikkert miljø som sikrer at det ikke er skadelig programvare eller nøkkelloggere som kan forårsake et sikkerhetsproblem.

Selve enheten er ganske ny, å kunne brette USB-delen bort, enheten blir på størrelse med et kredittkort, slik at den kan lagres i en lommebok eller veske.

Når det er sagt, er denne enheten ikke brukervennlig som andre løsninger som gjør det mulig å plugge og spille og bruke i det vanlige operativsystemets miljø. Enheten er også tregere å bruke enn andre lommebøker på grunn av å starte opp direkte i et nytt operativsystem som er lastet av lommeboken.

Prisen er veldig rimelig, til $ 49 kommer den inn til omtrent halvparten av kostnaden for en Ledger, så det er noe å huske på og betyr at du har råd til to BitFreezer til samme pris.

Dessverre vil det faktum at BitFreezer er et ganske nytt produkt på markedet også telle mot det. Nå er Trezor og Ledger-merkevarene godt etablert og klarert i kryptosamfunnet, så BitFreezer kommer til å møte en oppoverbakke for å bli et levedyktig alternativ.

BitFreezer

src = “~ bilder \ bitfreezer-maskinvare-lommebok-gjennomgang-kald-lagring-med-flere-lag-av-sikkerhet.gif”

alt = “BitFreezer gjennomgang”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 7.4

Brukervennlighet

6.0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Pris

9,0 / 10

Design

8.0 / 10

Valutastøtte

7.0 / 10

Fordeler

 • Rimelig lommebokalternativ
 • Flere sikkerhetslag
 • Attraktiv størrelse & Form

Ulemper

 • Mer kompleks enn konkurrenter
 • Nytt produkt på markedet
 • Ikke så mange valutaer som konkurrenter

Besøk {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","Navn":"BitFreezer","bilde":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /bitfreezer-review.gif","beskrivelse":"BitFreezer er en maskinvarelommebok for kryptovalutaer. Det er en kald lommebok \ u2013, det vil si at den ikke har en jevn forbindelse til internett. Dette gir et luftgap mellom potensielle ondsinnede aktører og kryptofondene dine. Vi har dekket maskinvarelommebøker før på Blockonomi, med god grunn er de den tryggeste måten å…","tilbud": {"@type":"By på","pris":"0,00","pris Valuta":"$","selger": {"@type":"Person","Navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Vurdering","bestRating":"10","worstRating":"0","ratingValue":"7.40"},"Navn":"BitFreezer","reviewBody":"BitFreezer er en maskinvarelommebok for kryptovalutaer. Det er en kald lommebok \ u2013, det vil si at den ikke har en jevn forbindelse til internett. Dette gir et luftgap mellom potensielle ondsinnede aktører og kryptofondene dine. Vi har dekket maskinvarelommebøker før på Blockonomi, med god grunn, de er den sikreste måten å lagre kryptovalutaene dine sikkert på, og vil beskytte deg mot hackere og svindlere som prøver å stjele folks hardt opptjente mynter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitFreezer fungerer litt annerledes enn andre hardware lommebøker i det faktum at USB-pinnen inneholder sitt eget sikre operativsystem designet utelukkende for å samhandle med lommebokadressene dine – du setter inn pinnen og starter direkte av den, bruk lommebøker etter behov, og fjern den og gå tilbake til ditt vanlige operativsystem. \ r \ nHvor mye koster det? \ r \ nBitFreezer koster for øyeblikket $ 49 pluss frakt. BitFreezer godtar både kredittkort og PayPal, men ikke kryptovaluta. Kostnaden inkluderer lommeboken, kundestøtte, en krypteringsguide og grunnleggende instruksjoner. \ R \ n \ r \ n I tillegg tilbyr BitFreezer en BTC \ u201cpris \ u201d for enhver BitFreezer-eier som klarer å bli hacket mens du følger produktet \ retningslinjene for u2019. \ r \ n \ r \ nBitFreezer adresserer de relativt lave kostnadene sammenlignet med konkurrentene på støttesiden. BitFreezer fastholder at kvaliteten ikke er strengt knyttet til prisen. Selskapet bruker europeiske komponenter i stedet for billigere kinesiske komponenter, og BitFreezers er montert internt. \ R \ nHva mynter støtter det? \ R \ n I tillegg til myntene som støttes av ERC20, kan BitFreezer håndtere langtidsoppbevaring av Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, NEP5 og Ripple. Støtte for nye eller tilleggsmynter vil avgjøres ved kundestemme via BitFreezer-nettstedet. De nåværende valgene er Nem, Monero, IOTA og Cardano. Produktsiden sier at det vil være \"Nye oppdateringer av token-støtte regelmessig \"\ r \ n \ r \ nBitFreezer i seg selv er kompatibelt med Windows-, Mac- og Linux-systemer. \ r \ n \ r \ nBitFreezer \ ‘s hovedkonkurrent, Ledger Nano S, som støtter 25 navngitte mynter. \ r \ nHva er i The Boks? \ R \ nBitFreezer kommer i en forseglet cellofanemballasje som inneholder en mappe med følgende innhold: \ r \ n \ r \ n \ tBitFreezer plastkort med USB-enhet \ r \ n \ tQR Kode for instruksjoner \ r \ n \ tPIN-kode \ r \ n \ tInstruksjonskort \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n En fin pakke med forseglet enhet i cellofanemballasje. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInne i pakken finner du enheten som har en sikkerhetsforsegling som tapper USB-enheten, sammen med instruksjonene og PIN-koden din. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår forseglingen er brutt på enheten kan du slå på USB-kontakten, klar for å koble til datamaskinen. Instruksjonskortet inneholder plass til notater eller nedskriving av gjenopprettingsfrøet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOg her kan du se hvordan enheten settes inn i hvilken som helst USB-port. \ R \ nHvordan gjør du Du bruker den? \ R \ n \ r \ n \ r \ nFor å bruke enheten må du følge disse trinnene: \ r \ n \ r \ n \ tSlå av datamaskinen du ønsker å bruke den med \ r \ n \ tKoble enheten til USB-porten \ r \ n \ tStart datamaskinen \ r \ n \ tBoot fra USB-stasjonen \ r \ n \ tModerkort vil ha forskjellige kommandoer for å gå inn i oppstartsmenyen, for eksempel ESC \ / F12 \ / F8 \ / F9 etc \ r \ n \ t Vent til operativsystemet lastes inn – 2 til 10 minutter \ r \ n \ tVelg språk & Innstillinger \ r \ n \ tSkriv inn PIN-kode for å låse opp enheten \ r \ n \ tFølg instruksjonene på skjermen for å lage gjenopprettingsfrø \ r \ n \ tBruk appene \ r \ n \ r \ nHer er en video som viser enhetsoppsettet \ r \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? v = gfJBO9bCTOU \ r \ nHvorfor vil du bruke det? \ r \ nBitFreezer \ u2019s utviklere ga ut det i slutten av 2017 som en lavere- kostnadsløsning for fryselager for kryptovaluta. Til sammenligning er standard Ledger Nano S kald oppbevaringslommebok omtrent $ 95. \ r \ n \ r \ n \ u201cBe inspirert av desentralisering og personvern introduserte vi BitFreezer i slutten av 2017. Prosjektet ble motivert av absurde priser på utstyr relatert til kryptovalutaer, spesielt lommebøker for maskinvarelagring. Vi tror at dette er viktig for å tilby rimelige og trygge kryptopunglommer, utviklerne skrev. \ u201cEn av de største ideene bak kryptovalutaer er at ingen mellommann [sic] er nødvendig, dvs. folk blir selv banker, vil du stole på midlene dine til noen på nettet? Vi vil ikke like godt, [sic], så vi introduserte BitFreezer – maskinvarekrypto lommebok for alle. \ U201d \ r \ n \ r \ nBitFreezer oppgir at den har solgt produktet sitt til brukere i minst 17 land. \ R \ nHva er grensene for kald lagring? \ r \ nBitFreezer selv sier at lommeboken ikke er til daglig bruk. Det er for langsiktig, sikker lagring av kryptovalutaer. \ R \ n \ r \ nDette vil appellere til alle som følger \ u201cHODL \ u201d-meme \ / strategien \ u2013, kjøp en mynt, trekk den frakoblet, og vent deretter til den påløpe verdi. De lagrede myntene må sendes til en børs for å bytte mot andre mynter. Airdrops og lignende mynteoppgaver må håndteres på mynt-for-mynt-basis, ettersom BitFreezer ikke har en permanent internettforbindelse. \ R \ n \ r \ n Mens fryselager er ubestridelig tryggere, i den forstand at det forhindrer mynter blir stjålet i et byttesvikt eller hack, begrenser det mobiliteten ved å avhende mynter i tilfelle et plutselig prisfall. Dette er kanskje ikke den viktigste bekymringen for en langsiktig \ u201cHODLer, men det er verdt å merke seg at bruk av kald lagring introduserer flere trinn for å kaste problemmynter. \ R \ nHva slags sikkerhet har det? \ R \ nBitFreezer har fire nivåer av beskyttelse for kryptovalutaene dine. Det første laget er det proprietære operativsystemet, som BitFreezer kaller \ u201chack-proof. \ U201d Det gir et beskyttelseslag fra datamaskinens opprinnelige operativsystem, som kan være infisert med skadelig programvare. Deretter rutes data som sendes fra og sendes til BitFreezer-enheten gjennom Tor Onion Network for å forhindre dataavlytting. To-faktor autorisasjon er aktivert via Google Authenticator-appen. Til slutt tilbyr BitFreezer råd om hvordan du krypterer frøordene dine ved hjelp av teknikker som har vært \ u201c … brukt i århundrer og vil bli mer populære i fremtiden for krypto. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n På selskapets nettsted er det mulig å se på krypteringsguiden. Krypteringsguiden foreslår ganske enkelt å bruke bok- eller Caesar-koder \ u2013, som enkelt kan googles \ u2013, og gir deretter en liste over nettsteder som tilbyr bøker å bruke som grunnlag for disse kodene. Det er ikke proprietært for BitFreezer; det er faktisk ganske eldgammel og enkel kryptografi. Det er ikke å si at det ikke er verdifullt eller vanskelig å knekke, men det er ikke en uavhengig funksjon i BitFreezer. Kryptografi kan brukes til å beskytte de faktiske frøordene i hvilken som helst lommebok på eller frakoblet. \ R \ n Er det andre sikkerhetsproblemer? \ R \ nI BitFreezer support-delen utforsker selskapet to separate, men koblede problemer, hvordan hvordan kan du være sikker på at pengene dine er trygge fra BitFreezer selv, og hva med BitFreezer-kloner? \ r \ n \ r \ nBitFreezer \ u2019s utviklere oppgir deres manglende tilgang til systemet ditt som en sikkerhetsfunksjon. Et mindre stikk festet til det er at det ikke er noe automatisk oppdateringssystem. Utviklerne legger til at over 1000 kunder for tiden bruker BitFreezer, og det har ikke vært noen krav mot selskapet så langt. \ R \ n \ r \ n \ u201cBitfreezer [sic] er enkel å bruke lommebok [sic], men ikke den enkleste på markedet ennå, ville utviklerne skrive. \ u201c Dette skyldes prisen du betaler for sikkerheten til eiendelene dine. Du kobler deg til internett ved hjelp av løkkrets, din [sic] opprett lommebok selv, krypterer du frøet. \ U201d \ r \ nOg hvis du skulle ha en forfalsket BitFreezer? \ R \ n \ u201c Dessverre kopierer folk bitfreezer [sic] lommebøker og svindel folk [sic]. Vi leverer originalemballasje med strekkoder festet, og selve lommeboken har merking av GoodRam-selskapet som den eneste produsenten av chips for bitfreezer [sic], ifølge støttesiden. \ u201cHvis du mener at lommeboken din er falsk, må du ikke utføre noen operasjoner i den. Mer enn å bruke litt tid på å se på listen over våre offisielle distributører. \ U201d \ r \ nKonklusjon \ r \ nBitFreezer er absolutt et interessant tillegg til Hardware Wallet-plassen, den inneholder ekstra sikkerhetslag som ikke er sett på andre enheter, for eksempel det faktum at \ u00a0 den bruker Tor Onion Network til å kryptere og overføre data som forhindrer at den blir oppfanget over internett. Ved å pakke sammen sitt eget operativsystem skaper det et sikkert miljø som sikrer at det ikke er skadelig programvare eller nøkkelloggere til stede som kan forårsake et sikkerhetsproblem. \ R \ n \ r \ n Selve enheten er ganske ny, og kan kaste USB-delen bort, enheten blir på størrelse med et kredittkort, slik at den kan lagres i en lommebok eller veske. \ r \ n \ r \ n Når det er sagt, er denne enheten ikke brukervennlig som andre løsninger som gjør det mulig å plugge og spill og bruk i det vanlige operativsystemets miljø. Enheten er også tregere å bruke enn andre lommebøker på grunn av å starte opp direkte i et nytt operativsystem \ u00a0-system som er lastet av lommeboken. \ R \ n \ r \ nPrisen er veldig rimelig, til $ 49 kommer den inn rundt halvparten av kostnaden for en Ledger, så det er noe å huske på og betyr at du har råd til to BitFreezer-er for samme pris. \ r \ n \ r \ n Dessverre vil det faktum at BitFreezer er et ganske nytt produkt på markedet også telle imot det. Nå er Trezor og Ledger-merkevarene godt etablert og klarert i kryptosamfunnet, så BitFreezer kommer til å møte en oppoverbakke for å bli et levedyktig alternativ.","forfatter": {"@type":"Person","Navn":"Oliver Dale"},"dato Publisert":"2018-05-09"}}