Billfodl gjennomgang

Billfodl er en rustfri enhet for lagring av private kryptovaluta-nøkler eller gjenopprettingsord. Det er en erstatning for den ofte anbefalte sikkerhetskopien.

Billfodl gjennomgang

Selskapets introduksjon til Billfodl introduserer begrepet nøkler og frøord, umiddelbart etterfulgt av en rekke måter som de dyrebare sifrene kan gå tapt.

“Billfodl er den tryggeste måten å lagre din private nøkkel eller ord på,” skrev utviklerne. “Alle større kryptoplommebøker (Jaxx, Ledger, Mycillium, Trezor, etc.) bruker et system med frøord for å sikkerhetskopiere dine private nøkler. Hvis telefonen din eller maskinvarelommeboken blir ødelagt, trenger du denne setningen på 12 til 24 ord for å få tilbake pengene dine. Hvis du er som folk flest, lagrer du frøordene dine på et papir, sannsynligvis i samme skrivebord du setter telefonen på hver natt for å lade. Hvis det er brann eller flom, blir både telefon- eller maskinvareboksen og papiret med frøordene ødelagt. Eller kanskje ektefellen din, vesentlige andre eller barn finner et papir med tilfeldige ord på og kaster det i søpla, uten å vite det til du trenger det måneder eller år senere. Du trenger noe permanent, solid og pålitelig å lagre frøordene dine på. ”

Besøk Billfodl

Hvorfor trenger jeg det??

Uansett hva slags lommebok du bruker – web, programvare eller maskinvare – anbefales det å ta sikkerhetskopi av din private nøkkel. Web- og programvarelommebøker er utsatt for hacking og phishing-forsøk, mens maskinvarelommebøker kan gå tapt like enkelt som et sett med nøkler eller lide elektroniske feil. En sikkerhetskopi av papir sikrer at de private nøklene dine er trygge og frakoblede.

Papir har imidlertid sine egne ulemper. Selv om du har skrevet ned dine private nøkler og lagret dem, er de bare like trygge som det fysiske papiret de er skrevet på. Papirbackups kan ødelegges i flom, spises av hunder, tapt i branner og mer. Billfodl koder dine private nøkler til en tøff liten stålanalogenhet. Det er en forfriskende bit av hard, mekanisk teknologi i et stadig mer skjørt og digitalt økonomisk rom.

Hva er i boksen?

Billfodl kommer i en pen pakke, forseglet i cellofan med instruksjoner på baksiden om hvordan du konfigurerer enheten.

Billfodl innpakket

Etter at du har åpnet pakken, vil du se enheten i en pappholder holdt på plass med klistremerker for å beskytte den under transport.

Inne i pakken

Fjern Billfodl fra pappbeskytteren ved å kutte klistremerkene, og du vil se en beholder som er merket med bokstaver og tall, slik at du enkelt kan finne flisene du trenger for å komponere frø eller nøkler..

Billfodl-stykker

Hvordan bruker jeg det??

Oppsettet er relativt greit. Selvfølgelig må du ha de private nøklene dine.

Skyv Billfodl-enheten åpen for å avsløre logoen og sporene nummerert 1 til 12. Ta tak i en av de synlige flisene og vri skruen i øvre høyre hjørne av Billfold for å åpne topplåsen. Trykk på den samme flisen for å låse opp bunnlåsen.

Billfodl-oppsett

Når Billfodl er åpen, velger du flisene dine fra skuffen og skyver dem på plass for å stave ut nøkkel- eller sikkerhetsordene dine, og bruk blanke fliser etter behov for å sikre at hver rad er fullstendig fylt.

Når låsene er sikret, setter du Billfodl på prøve. Hvis du har fylt ut alle tilgjengelige mellomrom, bør det ikke vri eller skifte. Bekreft at dataene dine er korrekte, og lagre selve Billfodl på et sikkert sted. Mens enheten er tøff, er ingenting tapsikker. Forsikre deg om at den er på et sted som er lett å identifisere og få tilgang til.

Hvilke mynter støtter det?

Billfodl er like tilpasningsdyktig som et stykke papir. Den kan lagre både 96- og 156-sifrede nøkler, men bruk av 157-nøkkelkonfigurasjonen krever litt fudge. De fleste tastene krever bare de første fire bokstavene i hvert ord, så Billfodl ber deg om å bare lagre de fire første bokstavene. Siden Billfodl bare inneholder 96 tegn, er det nyttig å tenke på det som en enkelt myntbackup.

Er Billfodl en erstatning for hardware lommebøker?

Billfodl oppfordrer ikke brukerne til å bytte ut maskinvarelommebøker med Billfodl. Billfodl tar bare plass til en sikkerhetskopi av papir. Siden det er en helt analog enhet, vil det ta for mye arbeid å flytte eller manipulere myntene dine med Billfodl til daglig..

“Mens du kunne bruke Billfodl i stedet for en maskinvarepungebok ved å lage nye kalde lommebøker og laste de private nøklene inn i Billfodl, er dette i praksis ikke den beste måten å bruke Billfodl på, og hvis du handler med en hvilken som helst frekvens, vil denne metoden bli veldig tungvint. , ”Skrev utviklerne. “I stedet er Billfodl ment å utfylle maskinvaren lommeboken din ved å gjøre det mulig å lagre frøordene dine på en måte som er så uforgjengelig og trygg mot brukerfeil som vi kunne tenke oss.”

Hvor tøft er det?

Tøft, mildt sagt. Betydelig tøffere enn papiret den ble designet for å erstatte. Type 316 rustfritt stål er av marine kvalitet, noe som gjør den ekstremt korrosjonsbestandig. Billfodls utviklere hevder at den tåler dobbelt temperaturen til den gjennomsnittlige husbrannen, og at den ikke er utsatt for EMP-angrep fordi den ikke har noen digitale eller elektroniske deler. Det sier seg selv at det ikke er noen lading å bekymre seg for og ingen tilkoblingsporter for å skade.

“En av de viktigste ulempene med papirlommeboken er den dårlige levetiden,” skrev utviklerne. “Blekk kan løpe i fuktighet, papiret løses opp i vann, og på lengre sikt brytes papir ned. På grunn av høykvalitets byggematerialer til Billfodl, kan du være sikker på at dine private data og krypteringsnøkler er trygge for både elementene og selve tiden. ”

Hva koster det?

Billfodl selger for $ 79,95. Hver Billfodl kan lagre 24 ord eller 96 tegn, noe som gjør det passende å sikkerhetskopiere en enkelt lommebok. Hvis du har en rekke mynter stashed i en rekke lommebøker, kan det bli ganske kostbart å sikkerhetskopiere hver enkelt med en egen Billfodl. Imidlertid er det sannsynligvis langt dyrere å risikere å miste all kryptovalutaen i de forskjellige lommebøkene. Hvis verdien på lommeboken din overstiger $ 80, er det sannsynligvis ikke en dårlig ide å bruke Billfodl som sikkerhetskopi.

Billfodls konkurrent er Cryptosteel, som koster $ 149, som er nesten det dobbelte av prisen, slik at du kan se at Billfodl gir mye bedre valuta for pengene.

Billfodl tilbyr også en rekke tilbehør, inkludert klistremerker, holdere og flere Billfodl-pakkeavtaler.

Konklusjon

For å oppnå det, oppnår Billfodl-enheten alt – det er billigere enn konkurrentene, bruker bedre materialer og er bedre designet. Det gjør det til det beste produktet på markedet for lagring av nøkler eller frøord i et veldig slitesterkt materiale som vil overleve branner og flom. Du tror kanskje at å betale $ 80 for et produkt som dette er for mye, og du kan ha rett, hvis du bare har noen få hundre dollar i kryptovaluta.

Hvis eierandelen din imidlertid går inn i tusenvis, vil du utvilsomt ha (eller burde ha) en maskinvarepung. Hvis du da får problemer med enheten din, for eksempel å miste den, må du stole på frøordene dine for å sikkerhetskopiere den. Hvis papirlagringen til disse mislykkes, har du mistet investeringen. Billfold introduserer et ekstra beskyttelseslag som kan være uvurderlig på lang sikt.

Besøk Billfodl

Billfodl

$ 79,95

src = “~ images \ billfodl-review-steel-device-to-backup-your-recovery-seed-or-private-keys.gif”

alt = “Billfodl Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Brukervennlighet

9,0 / 10

Design

9,0 / 10

Materiale

9,0 / 10

Varighet

9,0 / 10

Pris

9,0 / 10

Fordeler

  • Brannsikker
  • Billigere enn Cryptosteel
  • Godt designet
  • Bra materiale
  • Godt pakket

Ulemper

  • Kostbart for flere sikkerhetskopier

Besøk {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","Navn":"Billfodl","bilde":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /billfodl-review.gif","beskrivelse":"Billfodl er en enhet i rustfritt stål for lagring av private kryptovaluta-nøkler eller gjenopprettingsord. Det er en erstatning for den ofte anbefalte sikkerhetskopien. Selskapets introduksjon til Billfodl introduserer konseptet med nøkler og frøord, umiddelbart etterfulgt av en rekke måter som de dyrebare sifrene kan gå tapt på. \ u201cBillfodl er…","tilbud": {"@type":"By på","pris":"79,95","pris Valuta":"$","selger": {"@type":"Person","Navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Vurdering","bestRating":"10","worstRating":"0","ratingValue":"9.00"},"Navn":"Billfodl","reviewBody":"Billfodl er en enhet i rustfritt stål for lagring av private kryptovaluta-nøkler eller gjenopprettingsord. Det er en erstatning for den ofte anbefalte sikkerhetskopien. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFirmaets introduksjon til Billfodl introduserer konseptet med nøkler og frøord, umiddelbart etterfulgt av en rekke måter der de dyrebare sifrene kan gå tapt. \ r \ n \ r \ n \ u201cBillfodl er den tryggeste måten å lagre din private nøkkel eller frøord på, \ u201d utviklerne skrev. \ u201cAlle større krypto-lommebøker (Jaxx, Ledger, Mycillium, Trezor, etc.) bruker et system med frøord for å sikkerhetskopiere dine private nøkler. Hvis telefonen din eller maskinvarelommeboken blir ødelagt, trenger du denne setningen på 12 til 24 ord for å få tilbake pengene dine. Hvis du er som folk flest, lagrer du frøordene dine på et papir, sannsynligvis i samme skrivebord du setter telefonen på hver natt for å lade. Hvis det er brann eller flom, blir både telefon- eller maskinvareboksen og papiret med frøordene ødelagt. Eller kanskje ektefellen din, vesentlige andre eller barn finner et papir med tilfeldige ord på og kaster det i søpla, uten å vite det til du trenger det måneder eller år senere. Du trenger noe permanent, solid og pålitelig å lagre Seed Words på. \ U201d \ r \ n \ r \ nBesøk Billfodl \ r \ nHvorfor trenger jeg det? \ R \ nUansett hva slags lommebok du bruker \ u2013 web, programvare eller maskinvare \ u2013 anbefales det å ta sikkerhetskopi av din private nøkkel. Web- og programvarelommebøker er utsatt for hacking og phishing-forsøk, mens maskinvarelommebøker kan gå tapt like enkelt som et sett med nøkler eller lide elektroniske feil. En sikkerhetskopi av papir sikrer at de private nøklene dine er trygge og offline. \ R \ n \ r \ nPapir har imidlertid sitt eget sett med ulemper. Selv om du har skrevet ned de private nøklene dine og lagret dem, er de bare like trygge som det fysiske papiret de er skrevet på. Papirbackups kan ødelegges i flom, spises av hunder, tapt i branner og mer. Billfodl koder dine private nøkler til en tøff liten stålanalogenhet. Det er en forfriskende bit av hard, mekanisk teknologi i et stadig mer skjørt og digitalt økonomisk rom. \ R \ nHva er i boksen? \ R \ nBillfodl kommer i en pen pakke, forseglet i cellofan med instruksjoner på baksiden om hvordan du konfigurer enheten. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEtter at du har åpnet pakken, vil du se enheten i en pappholder holdt på plass med klistremerker for å beskytte den under transport. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Fjern Billfodl fra pappbeskytteren ved å kutte klistremerkene, og du vil se en beholder som er merket med bokstaver og tall, slik at du enkelt kan finne flisene du trenger for å komponere frøet eller nøklene. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan bruker jeg det? \ r \ nInnstillingen er relativt grei. Selvfølgelig må du ha de private nøklene dine. \ R \ n \ r \ n Skyv Billfodl-enheten åpen for å avsløre logoen og sporene nummerert 1 til 12. Ta tak i en av de eksponerte flisene og vri skruen i øvre høyre hjørne av Billfold for å åpne topplåsen. Trykk på den samme flisen for å låse opp bunnlåsen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår Billfodl er åpen, velger du flisene dine fra skuffen og skyver dem på plass for å stave nøkkel- eller sikkerhetsordene dine. , ved å bruke blanke fliser etter behov for å sikre at hver rad er fullstendig fylt. \ r \ n \ r \ nNår sperrene er sikret, setter du Billfodl på prøve. Hvis du har fylt ut alle tilgjengelige mellomrom, bør det ikke vri eller skifte. Bekreft at dataene dine er korrekte, og lagre selve Billfodl på et sikkert sted. Mens enheten er tøff, er ingenting tapsikker. Forsikre deg om at det er på et sted som det er lett å identifisere og få tilgang til. \ R \ nHva mynter støtter det? \ R \ nBillfodl er like tilpasningsdyktig som et stykke papir. Den kan lagre både 96- og 156-sifrede nøkler, men bruk av 157-nøkkelkonfigurasjonen krever litt fudge. De fleste tastene krever bare de første fire bokstavene i hvert ord, så Billfodl ber deg om å bare lagre de fire første bokstavene. Siden Billfodl bare inneholder 96 tegn, er det nyttig å tenke på det som en enkelt myntbackup. \ R \ nEr Billfodl en erstatning for hardware lommebøker? \ R \ nBillfodl oppfordrer ikke brukerne til å erstatte hardware-lommebøker med Billfodl. Billfodl tar bare plass til en sikkerhetskopi av papir. Siden det er en helt analog enhet, vil det ta for mye arbeid å flytte eller manipulere myntene dine med Billfodl hver dag. \ R \ n \ u201c Mens du kan bruke Billfodl i stedet for en maskinvareboklate ved å lage en ny kalde lommebøker og lasting av de private nøklene i Billfodl, i praksis er dette ikke den beste måten å bruke Billfodl på, og hvis du handler med en hvilken som helst frekvens, vil denne metoden bli veldig tungvint, \ u201d utviklerne skrev. \ U201c I stedet er Billfodl ment å utfylle maskinvareplommeboken din ved å gjøre det mulig å lagre frøordene dine på en måte som er så uforgjengelig og trygg mot brukerfeil som vi kunne tenke oss. \ u201d \ r \ nHvor tøff er det? \ r \ n Tøft, mildt sagt. Betydelig tøffere enn papiret den ble designet for å erstatte. Type 316 rustfritt stål er av marine kvalitet, noe som gjør den ekstremt korrosjonsbestandig. Billfodls utviklere hevder at den tåler to ganger temperaturen til den gjennomsnittlige husbrannen, og at den ikke er utsatt for EMP-angrep fordi den ikke har noen digitale eller elektroniske deler. Det sier seg selv at det ikke koster noe å bekymre seg for og ingen tilkoblingsporter som kan skade. \ R \ n \ u201cEn av de viktigste ulempene med papirlommeboken er dens dårlige levetid, \ u201d skrev utviklerne. \ u201cBlekk kan løpe i fuktighet, papiret løses opp i vann, og på lengre sikt brytes papir ned. På grunn av høykvalitets byggematerialer til Billfodl, kan du være sikker på at dine private data og kryptonøkler er trygge for både elementene og selve tiden. \ U201d \ r \ nHva koster det? \ R \ nBillfodl selger for $ 79,95. Hver Billfodl kan lagre 24 ord eller 96 tegn, noe som gjør det passende å sikkerhetskopiere en enkelt lommebok. Hvis du har en rekke mynter stashed i en rekke lommebøker, kan det bli ganske kostbart å sikkerhetskopiere hver enkelt med en egen Billfodl. Imidlertid er det sannsynligvis langt dyrere å risikere å miste all kryptovalutaen i de forskjellige lommebøkene. Hvis verdien på lommeboken din overstiger $ 80, er det sannsynligvis ikke en dårlig idé å bruke Billfodl som en sikkerhetskopi. \ R \ n \ r \ nBillfodls konkurrent er Cryptosteel, som koster $ 149, som er nesten dobbelt så bra at du kan se at Billfodl tilbyr mye bedre valuta for pengene. \ R \ n \ r \ nBillfodl tilbyr også en rekke tilbehør, inkludert klistremerker, holdere og flere Billfodl-pakkeavtaler. \ R \ nKonklusjon \ r \ nFor det den har som mål å oppnå, er Billfodl enheten oppnår alt – det er billigere enn konkurrentene, bruker bedre materialer og er bedre designet. Det gjør det til det beste produktet på markedet for lagring av nøkler eller frøord i et veldig slitesterkt materiale som vil overleve branner og flom. Du tror kanskje at å betale $ 80 for et produkt som dette er for dyrt, og du kan ha rett, hvis du bare har noen få hundre dollar i kryptovaluta. \ R \ n \ r \ nHvis imidlertid eierandelen din går i tusenvis, vil du utvilsomt har (eller burde ha) en hardware wallet. Hvis du da får problemer med enheten din, for eksempel å miste den, må du stole på frøordene dine for å sikkerhetskopiere den. Hvis papirlagringen til disse mislykkes, har du mistet investeringen. Billfold introduserer et ekstra beskyttelseslag som kan være uvurderlig i det lange løp. \ R \ n \ r \ nBesøk Billfodl","forfatter": {"@type":"Person","Navn":"Oliver Dale"},"dato Publisert":"2018-06-04"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me