Beste Ripple lommebøker

Ripple er rettet mot store organisasjoner som sender et stort volum av transaksjoner. Det tar sikte på å være sikker og tar bare noen få sekunder per transaksjon. Faktisk hevdes det at Ripple kan håndtere opptil 1000 transaksjoner per sekund. Dette setter Ripple i samme liga som tradisjonelle betalingstjenester som VISA og Mastercard.

Ripple Nettsted

Transaksjonene er også veldig billige. Ripple selv kan referere til selskapet eller valutaen Ripple (XRP). Ripple har også sin egen tilpassede sidekjede kalt Ripple Transactions Protocol, eller kort sagt Ripple-nettverk. Ripple-protokollen tillater ikke tilbakeføringer, noe som betyr at en forbruker teknisk sett ikke kan reversere en transaksjon.

Interessant, ikke Ripple støtter noen lommebøker via deres offisielle kanaler. De konkluderer med at ansvaret ligger hos brukeren til due diligence. Det er i deres egen interesse å bestemme hvem de stoler på for å holde pengene trygge.

Merknad om Ripple-lommebøker: I motsetning til Bitcoin, må brukerne ha minst 20 XRP i lommeboken for at den skal kunne aktiveres på Ripple Ledger.

Beste Ripple lommebøker

I denne veiledningen tar vi en titt på de tilgjengelige alternativene for å lagre Ripple XRP-valutaen din på en sikker måte..

Hardware lommebøker

Ledger Nano S

Denne allsidige maskinvare lommeboken kryper opp i omtrent enhver lommebok gjennomgang. Selskapet er basert i Frankrike og har laget kryptovaluta-maskinvare siden 2014. Ikke bare kan Nano S lagre Ripple, men også Bitcoin, DASH, Ethereum og en hel rekke andre kryptovalutaer.

Det som gjør denne enheten flott er det ekstra sikkerhetsnivået. Dine private nøkler kan ikke hackes eller lekkes ettersom dataene lagres i et sikkert miljø på enheten. Den eneste måten å få tilgang til dette er via en PIN-kode. Den støtter Windows 7 og nyere, Mac OSX, Linux eller Chrome OS, noe som er bra for Chromebooks.

Du må også installere den spesielle Google Chrome-utvidelsen for å grensesnitt med Ledger. Enheten er av høy kvalitet i børstet rustfritt stål og plast. Den kobles til datamaskinen din via en USB-enhet og kan til og med koble til en mobiltelefon.

Hovedbok

Besøk Ledger

Desktop Wallets

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic Wallet er et ikke-frihetsberøvende skrivebordsprogram som støtter XRP sammen med andre 300+ kryptovalutaer.

Det er bemerkelsesverdig at Atomic gjør det mulig for brukere å ikke bare administrere XRP, men også bytte XRP via en innebygd byttemotor drevet av Changelly, og kjøpe XRP med et bankkort. Disse funksjonene er gitt i et enkelt grensesnitt beskyttet av et mnemonic frø. Frøet genereres etter den første lanseringen av applikasjonen og krever at du lagrer det trygt. Du har full kontroll over midlene dine, og de private nøklene dine blir kryptert på enheten din og forlater den aldri. Desktop-app er tilgjengelig for Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora. Mobilapper for Android og IOS vil bli utgitt i desember 2018.

Besøk Atomic Wallet

Rippex

Rippex-lommeboken er basert på Ripple Desktop Wallet. Det er en eksperimentell open source lommebok som ble utviklet av Ripple. Det er en nedlastbar lommebok som kjører på Windows, OSX og Linux. Kildekoden er tilgjengelig på GitHub. Hvis du er en utvikler, kan du til og med lage din egen versjon av lommeboken. Som med de fleste produkter i kryptosfæren er lommeboken i betaversjon. Den er ikke aktivt utviklet, og det er fortsatt noen kjente feil i koden, så bruk forsiktig. De private nøklene til lommeboken din oppbevares på datamaskinen. Dette er tryggere enn en nettlommebok, men hvis skadelig programvare infiserer maskinen din, kan pengene dine være i fare. En stor fordel med denne lommeboken er at den ikke har noen grense for hvor mye XRP du kan sende eller motta.

Rippex

Besøk Rippex

Web lommebøker

Exarpy

Dette er en interessant lommebok, da den ikke lastes ned, men er en nettbasert stasjonær lommebok. Nettstedet er også responsivt, slik at du også kan bruke det i din mobile nettleser. Exarpy holder ikke fysisk på pengene dine, men tilbyr applikasjonen du kan handle på Ripple-nettverket. Lommeboken koster et fast gebyr på 0,025XRP per transaksjon. Dette inkluderer Ripple-nettverksavgiften, så det er ingen skjulte kostnader. Akkurat som en bankkonto bruker Exarpy-lommeboken en PIN-kode. Dette er et sett med 16 tall som er knyttet til kontoen din. Brukere må holde denne PIN-koden et sted trygt, ellers får de ikke tilgang til kontoen sin igjen. Den er kryptert, så kontoen kan ikke gjenopprettes uten dette.

Exarpy

Besøk Exarpy

Kryptonator

Cryptonator-lommeboken er en lommebok med flere valutaer med støtte for XRP. Den er tilgjengelig via Internett på den bærbare datamaskinen, stasjonære eller mobile enheten. Brukere kan til og med bytte XRP i lommeboken mot andre kryptovalutaer til en veldig lav pris. Cryptonator-utviklerne sørger for sikkerhet, men bruker en sikker nettforbindelse (SSL). Brukere har også et annet beskyttelseslag som kalles 2-faktor autentisering (2FA) der de får et varsel med et engangspassord. Lommeboken vil også blokkere mistenkelige IP-adresser som prøver å få tilgang til kontoen din.

Kryptonator

Besøk Cryptonator

GateHub

Ripple-samfunnet ser ut til å like nettbaserte lommebøker. For å bruke denne lommeboken må brukeren sette inn minst 20 XRP eller tilsvarende i Bitcoin, Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) eller Augur (REP). Du kan også finansiere lommeboken ved hjelp av et bankinnskudd. Siden plattformen er online, kan du også handle og konvertere kryptovalutaer ved hjelp av GateHub. For nybegynnere Ripple-brukere er dette sannsynligvis den beste lommeboken til å begynne med. Oppsettet er veldig enkelt og funksjonaliteten er enkel å bruke.

Ripple lommebok

Besøk Gatehub

CoinPayments

Denne nettbaserte lommeboken er også en enkel måte å komme i gang med en Ripple-lommebok. Den har støtte for mange forskjellige kryptovalutaer, og lar deg lagre pengene dine i en sikker, varm lommebok. Varme lommebøker er lommebøker som er festet til internett i motsetning til kalde lommebøker som maskinvarepunger. Denne lommeboken har svært lave avgifter – en flat avgift på 0,5% på tvers av alle valutaer og transaksjoner. Det kaller seg selv en betalingsportal, da du enkelt kan konvertere til forskjellige valutaer og sende betalinger ved hjelp av lommebokens utvidede funksjoner.

Myntbetalinger

Besøk Coinpayments

Mobile lommebøker

Toast lommebok!

Ja, navnet har til og med et utropstegn på slutten! Denne flotte mobillommeboken er gratis og åpen kildekode. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter. Det er også stasjonære versjoner tilgjengelig for Windows, OSX og Linux. Brukergrensesnittet (UI) er rent og appen er enkel å bruke. Det har også førsteklasses sikkerhet da de private nøklene holdes trygge på enheten og ikke online et sted der hackere kan få sine skitne poter på pengene dine.

Skål! Lommebok

Besøk Toast! Lommebok

Papir lommebok

Å lage en papirlommebok blir sett på som en av de sikreste måtene å lagre kryptovalutaen din, bortsett fra maskinvarepunger. Denne typen fryselager er sikker fordi den ikke er koblet til internett på noen måte. Den beste måten å lage en Ripple-lommebok på er å bruke Minimalist Ripple Client. Det første trinnet er å angi identiteten ved å legge inn en hemmelig (privat) nøkkel under Identitetsoverskrift.

Brukere kan også velge Generer identitet og appen vil generere en offentlig og en privat nøkkel for dem. Den offentlige nøkkelen starter vanligvis med “r”. Den private nøkkelen er den andre nøkkelen under den offentlige nøkkelen.

Veldig viktigere er at brukerne må skrive ned disse genererte eller valgte tastene på et stykke papir. Dette er den eneste måten å få tilgang til pengene sine. Ripple-lommeboken forblir frakoblet til de sender 20 XRP til lommebokadressen. Jeg vil anbefale å sende midler til denne lommeboken fra en hederlig børs som støtter Ripple, som Binance eller Kraken.

Papir lommebok

Besøk Minimalist Ripple Client

Konklusjon

Ripple lommebøker er forskjellige fra Bitcoin lommebøker. Minimumsbeløpet som kreves for å aktivere en Ripple-lommebok er 20 XRP. Ripple sier at dette er for å forhindre at den globale hovedboken vokser for stor og for å forhindre ondsinnet bruk av lommebøkene.

Maskinvare og papirlommebøker er de tryggeste alternativene hvis du er bekymret for personvernet ditt. Mobil- og nettlommebøker er vanlig i Ripple-økosystemet, selv om disse anses som en større risiko da de private nøklene oppbevares online.

Det er opp til brukeren å undersøke disse lommebøkene og å avgjøre om de kan stole på at selskapet holder pengene sine trygge.