Kjøp Ethereum med kredittkort

Tilgjengelig siden 2015, Ethereum har blitt en av de mest handlede og populære kryptovalutaene som er tilgjengelige på markedet. Ethereum skiller seg fra Bitcoin ved at det ikke bare kan fungere som en valuta, men også er en tilrettelegger for smarte kontrakter, som igjen tillater at Ethereum-plattformen kan brukes til å lage applikasjoner i et bredt spekter av tjenester og bransjer..

Ethereums nettsted

Luften rundt Ethereum har ført til at verdien skyter i været i 2017, med en økning på over 4000% siden begynnelsen av året (som i skrivende stund). Og siden Ethereum nå har blitt den største aktøren i blockchain-verdenen, er det potensielt en du vil engasjere deg i. Men hvordan gjør du det? Og hvis du ikke har noen kryptovaluta å starte med, hvor gjør du det?

Som det fremgår av økningen i verdi av Ethereum i år, bygger kryptovalutaen opp damp raskt da mainstream begynner å se potensialet i blockchain. Imidlertid kommer en stadig mer krevende kundebase med økt popularitet. Kunder ønsker å kjøpe Ethereum beleilig mens de påløper de laveste tilknyttede avgiftene, de vil være i stand til å få tilgang til markedet og handle enkelt mens de er på farten. Tidligere ble enkel tilgang til kryptovalutamarkedet hemmet av en opplevd mangel på brukervennlighet og vanskeligheter med å bytte tradisjonelle valutaer mot kryptokurver, ettersom flertallet av børsene bare aksepterte kjøp av kryptokurver ved hjelp av andre kryptokurver, eller ved bankoverføring. Men nå kan du kjøpe kryptovaluta nesten like raskt og enkelt som ethvert annet online kjøp.

I denne guiden vil vi gå gjennom de tilgjengelige alternativene for å kjøpe Ethereum online trygt og sikkert ved hjelp av en bank eller ditt debet- eller kredittkort.

Hvordan kjøpe Ethereum

Hva du bør vurdere

Selv om alle børsene som er omtalt nedenfor, gir deg muligheten til å kjøpe Ethereum ved hjelp av kreditt- eller debetkort, er det en rekke forskjeller mellom dem som er verdt å vurdere før du velger:

Avgifter

Som alltid er gebyrer kundens viktigste bekymring, og den viktigste inntektskilden til børsen. Noen børser identifiserer gebyrene som skal betales separat for transaksjonen, mens andre inkluderer det i kostnaden for kjøpet. Sørg for at du vet hvordan gebyrene dine beregnes for å sikre at du ikke får noen ubehagelige overraskelser. I tillegg sjekker du kreditt- og debetkortgebyrene. Hvis du betaler per transaksjon, kan det hende at gebyrene ikke er lange når du foretar en rekke vanlige transaksjoner. Noen børser kan tilby tjenester som tillater uttak direkte til kreditt- eller debetkortet ditt, men ofte til en pris.

Bekreftelseskrav

De fleste av børsene som er diskutert nedenfor, vil kreve noen verifisering av identiteten før de får kjøpe Ethereum. Dette er imidlertid ikke det samme fra utveksling til utveksling, med noen som bare trenger en e-postadresse, mens andre vil ha en selfie med deg og kortet ditt (og kanskje en kopi av en avis med datoen på for godt mål!)

Region

Hvis du er basert i Europa eller Nord-Amerika, har du generelt et valg av børsene å velge mellom. Imidlertid kan det hende at noen børser ikke er tilgjengelige globalt, så det er viktig å sjekke om du støttes av landet ditt. I tillegg kan kredittkortgebyrer variere fra land til land, så for å gjenta det er det absolutt verdt å sørge for at du er klar over hva du registrerer deg for og hvor mye det vil koste.

Ethereum Exchanges tilbyr kreditt- eller debetkorttjenester

Det er en rekke børser som har begynt å akseptere kredittkort og debetkort, og vi vil gjennomgå en rekke av de mest pålitelige og populære børsene nedenfor.

Coinbase

Coinbase er nesten helt sikkert den mest populære kryptokursutvekslingen i drift for øyeblikket. Coinbase er tilgjengelig i 32 land over hele verden (hovedsakelig i Europa så vel som USA og Canada), og tilbyr praktisk og enkel tilgang sammen med et brukervennlig grensesnitt og mobilapp.

Coinbase nettsted

For å kjøpe Ethereum ved hjelp av Coinbase, må du først registrere deg på deres nettside og oppgi bilde-ID-bekreftelse for KYC- og AML-formål (dette kan fullføres ved å ta et bilde av ID-en med telefonen eller ved å skanne en kopi av foto-ID-en. ). Bekreftelsesprosessen bør bare ta noen minutter, og når du er bekreftet, kan du velge betalingsmåte, som kan være bankkontoen din, men som også kan være med kreditt- eller debetkortet ditt. Når det er lagt til, vil Coinbase bekrefte kreditt- eller debetkortet ditt ved å gjøre to små testtransaksjoner, og når du er ferdig, er du fri til å kjøpe Ethereum når som helst med kortet ditt..

Coinbase støtter også Bitcoin- og Litecoin-kjøp, så når du kjøper Ethereum, bør du forsikre deg om at du har valgt Ethereum i ‘Dashboard’ -delen av Coinbase-plattformen. Derfra er det bare å følge de enkle instruksjonene, angi beløpet du vil kjøpe og velge “Kort” som betalingsmåte. Når transaksjonen er bekreftet, vil Ethereum bli levert til kontoen din i løpet av få minutter.

Coinbase krever et standardgebyr på 3,99% på alle kreditt- og debetkortkjøp, uavhengig av hvor du er basert.

Selv om Coinbase oppgir at de tilbyr en fullt forsikret plattform og at det meste av deres kryptovaluta er lagret offline, vil vi anbefale at alle kjøp du gjør på denne plattformen (og de andre som er diskutert nedenfor) overføres til din personlige Ethereum-lommebok..

Merk: Hvis du bruker vår lenke til påmelding du vil motta $ 10 i gratis bitcoin når du kjøper over $ 100

Besøk Coinbase

CoinMama

Coinmama opererer i 226 land over hele verden, og er tilgjengelig i 24 amerikanske stater. Coinmama er for øyeblikket bare tilgjengelig som et nettsted, uten mobilapp tilgjengelig.

Bortsett fra den utbredte tilgjengeligheten, er en av de tiltalende funksjonene som Coinmama tilbyr som er fraværende blant konkurrentene, muligheten til å kjøpe opptil $ / € 150 Ethereum uten å måtte verifisere identiteten din. For å kjøpe ytterligere beløp, må du imidlertid bekrefte identiteten din ved hjelp av bilde-ID for KYC / AML-formål.

I motsetning til Coinbase, sørger ikke Coinmama for en online lommebok, og derfor må du ha opprettet en Ethereum-lommebok som børsen kan sende Ethereum til når den er kjøpt.

Coinmama krever ikke at du registrerer kreditt- eller debetkortet ditt for å kjøpe Ethereum. I stedet er prosedyren at når du har registrert deg (og uansett om du har bekreftet identiteten din), fortsetter du med å opprette bestillingen ved å velge hvor mye du vil kjøpe, skrive inn lommebokadressen din og deretter fylle ut kortopplysningene dine på kassen (sørg for at kredittkortadressen din samsvarer med Coinmama-kontoadressen din). Etter at betalingen er fullført, vil transaksjonen bli behandlet av kredittkortbehandleren (som kan ta opptil 20 minutter) før den overføres til Ethereum-lommeboken..

Det skal bemerkes at i forhold til konkurrentene er Coinmamas transaksjonsgebyrer ganske høye, med en avgift på 6,15% betalt til Coinmama per transaksjon, med ytterligere 5% som endres på hver kreditt- og debetkorttransaksjon..

Vi har skrevet en full gjennomgang av Coinmama hvis du vil lære mer.

Besøk CoinMama

CEX

Grunnlagt i 2013, CEX opprinnelig operert som en børs og leverandør av gruvedrift. Imidlertid fungerer det nå bare utelukkende som en kryptokursutveksling. Det er en av de mest populære børsene som er tilgjengelige for øyeblikket, og tilbyr et brukervennlig grensesnitt, i tillegg til å være tilgjengelig som en mobilapp. CEX opererer i de fleste land, inkludert 24 amerikanske stater.

Når du er registrert og har bekreftet identiteten din med CEX, er det enkelt å legge til kreditt- eller debetkort på kontoen din. Kreditt- og debetkortbekreftelse kan ta opptil 48 timer, men når du er ferdig, kan du kjøpe Ethereum umiddelbart. Kortverifisering krever at brukeren tar en selfie med kortet, og hvis kvaliteten ikke er god nok for compliance officer, kan det bli bedt om en annen selfie!

CEX krever 3,5% + $ 0,25 / £ 0,20 avgifter for kredittkortinnskudd til kontoen din og en fast pris på $ 3,80 / £ 2,90 for uttak av kredittkort (pluss 1,2% for uttak av Mastercard). I tillegg krever CEX et servicegebyr på 7%, som er inkludert i prisen på Ethereum som tilbys på børsen. CEX sier at årsaken til denne premien er å sikre at de alltid vil være i stand til å oppfylle sine bestillinger, ettersom de opererer på et annet premiss enn de fleste børser ved at de vil oppfylle ordrer til tilbudt pris uten unntak.

CEX er også ansett for sin kundesupport, som ikke er et tradisjonelt sterkt punkt i kryptovalutautvekslinger.

Lær mer i vår fulle anmeldelse.

Besøk CEX

Changelly

Changelly er en børs som primært brukes til å enkelt bytte kryptovalutaer til andre kryptovalutaer til en lav pris. Imidlertid sørger Changelly også for at Ethereum kan kjøpes med debet- eller kredittkort. Selv om du kjøper med kreditt- eller debetkort, har Changelly kjøpsbegrensninger avhengig av hvilket land du er basert i.

Changelly er veldig enkel å bruke og krever bare e-postbekreftelse for å utføre transaksjoner. Gebyrene er imidlertid spesielt høyere enn andre børser når det gjelder kreditt- og debetkorttransaksjoner (som de fremhever på deres nettside), og det anbefales derfor ikke å bruke Changelly til kreditt- eller debetkortkjøp (men når du først har kjøpt Ethereum , Changelly er et pålitelig og brukervennlig nettsted for å bytte det mot andre kryptovalutaer, og har nylig inngått et samarbeid med Jaxx lommebok for å gi friksjonsløse konverteringer mellom valutaer).

Besøk Changelly

BitPanda

For europeiske brukere, BitPanda (en østerriksk sentral) tilbyr relativt lave avgifter for å kjøpe Ethereum ved hjelp av kreditt- eller debetkort. Det skal imidlertid bemerkes at denne tjenesten ikke er tilgjengelig utenfor Europa.

Med BitPanda vil kortavgiftene avhenge av hvilket europeisk land du er bosatt i, men gjennomsnittet er omtrent 3-4%. BitPanda krever bare at brukerne bekrefter e-postadressen for å kjøpe med BitPanda-kontoen (kun 3D-Secure Mastercard og Verified by Visa er tillatt). Når brukerne har bekreftet bestillingen ved å bruke BitPanda-nettstedet, blir de bedt om å bekrefte transaksjonen via en SMS eller en e-post, og når de er bekreftet, blir brukerne deretter bedt om å oppgi betalingsinformasjonen. Når du er ferdig, skal Ethereum vises i din online BitPanda-lommebok i løpet av få minutter.

Besøk BitPanda

Konklusjon

Enhver av de ovennevnte børsene tilbyr en anerkjent og respektert tjeneste for kjøp av Ethereum. Å velge den beste børsen for deg kan komme til å betale avgiftene, der du er basert, eller bare være et spørsmål om din egen personlige preferanse basert på utgiftene til nettstedet eller appen. Det er ingen skade å registrere seg hos en rekke av børsene som er diskutert ovenfor, ta en titt rundt siden deres og se om det passer deg.

Forhåpentligvis vil den oppgitte informasjonen hjelpe deg med å bestemme hvilken utvekslingsplattform som er den for deg når du kjøper Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me