Gjennomsnittlig dollar

Det er sannsynligvis noen edle investorer der ute som kom inn i krypto utelukkende av kjærlighet til teknologien. De så det verdensforandrende potensialet i blockchain, og de uselvisk donerte pengene sine til saken. Hvis de lagde litt på siden, var det bare bra.

De aller fleste investorer kom imidlertid på grunn av de iøynefallende gevinstene. Visjoner om å bli Bitcoin-millionær og gjøre noen få dollar til en ny Lamborghini danset gjennom hodet på dem. Noen uheldige har angivelig maksimert kredittkort under den siste bull run i desember, og forventet at månedlige gevinster ville overgå sine minimumsrentebetalinger. Og så tanket markedet absolutt.

Det er fortsatt en kraft av penger å tjene i krypto. Men det som tiltrukket så mange nye investorer til markedet – ville prissvingninger – er absolutt drap for en seriøs investor. Markedet er for nytt til å ha mange etablerte mønstre eller prøvde og sanne metoder. Tro det eller ei, alle gjetter bare på hvilke mynter eller poletter som skal ta av neste gang. Praktiserte folk har en bedre generell ide enn tilfeldige investorer, men ingen har en krystallkule.

Gjennomsnittlig dollar

Heldigvis gjelder noen av de fastlagte gamle reglene for investering. Bruk av en DCA-strategi (dollar cost averaging) kan bidra til å minimere kryptoinvesteringer.

Utjevning av grafen

En DCA-strategi fungerer ut fra den forutsetningen at markedet du investerer i alltid vil stige i verdi. Målet er å få penger inn i det generelt stigende markedet ved målte punkter langs tidslinjen oppadgående, og produsere en levelig gjennomsnittlig innkjøpskostnad. DCA tar det meste av gjetningen ut av kryptoinvestering. Det er ikke nødvendig å sette en tid på markedet eller bekymre deg for om du kjøpte i topp eller et dal. Små investeringer spredt over tid gir en gjennomsnittlig innkjøpspris som glatter grafen, for å si det sånn.

Se for deg en ideell kryptoprisgraf fra CoinMarketCap, med en tidsskala på to år. Det skal se takket, men generelt pekt opp. Tegn nå en mental linje fra begynnelsen av linjen til slutten, og kutt rett gjennom prisfallet og stigningene. Det er linjen en DCA-strategi er opptatt av.

Bitcoin

Lav risiko, lav avkastning

En DCA-strategi er kjedelig. Det er forskjellen mellom å jobbe i banken og å rane banken. Det er helt greit. Selv de beskjedne gevinstene som hittil er realisert i kryptosektoren, er utenfor de villeste drømmene til Wall Street eller andre tradisjonelle investeringssteder. Det er ingenting galt med å ta en lavrisiko-tilnærming med lav belønning i et marked som praktisk talt garantert viser langsiktig vekst. Og det er nesten ingen sjanse for å bli skutt på, med mindre du tilfeldigvis er John McAfee.

Det første du må gjøre er å sette et budsjett og en tidsplan. Hvor mye penger vil du sette inn i markedet og over hvilket tidsrom?

Det første tallet kan være vilkårlig – ikke mer enn du er komfortabel med å tape. Ikke maksimer kredittkort for kryptoinvestering av kontanter.

Det andre bør vurderes på skalaen til uker, måneder eller kvartaler, selv i den lynraske kryptoverdenen. Det er lett å føle deg som en hot-shot trader, og treffer “oppdater” hurtigfire i nettleseren din for å se kryptomynten din danse hele dagen. Ikke gjør det lenger. Du tar den lange utsikten.

Når et budsjett og en tidsplan er satt, må betaling deles i like deler og regelmessige kjøp. Dette er kanskje den vanskeligste delen av DCA. Kjøp må gjøres i henhold til timeplanen din, selv om du tror at den takkede linjen er i ferd med å ta et plutselig stup eller skyte til månen. Husk at det ikke er den takkede linjen du er opptatt av; det er den glatte, smale veien til fortjeneste.

Det er uunngåelig at investeringen din til tider vil føles feil. Du vil etter design legge igjen penger på bordet i åpenbare oksemarkeder, og du kan gå glipp av noen utrolig lave kjøpsmuligheter.

Men motstå fristelsen til å bruke etterpåklokskap på investeringene dine. Hvis du eller noen hadde en krystallkule, ville du sikkert ha brukt den nå.

Hva å kjøpe?

Så vi skal kjøpe målte beløp med jevne mellomrom over lang tid. Dette vil redusere den gjennomsnittlige kostnaden per mynt mens du fortsatt får nok fiat inn i systemet til å begynne å realisere gevinster.

Men hvilke mynter, spesielt, passer godt for denne strategien?

Alle sammen. Ikke i den forstand at alle mynter er gode investeringer, men i den forstand at jo mer diversifisert porteføljen din, jo større er sjansen din for å lykkes.

En etablert mynt, som Bitcoin, kan forventes å øke sakte i verdi over tid. Noen av de mer eksotiske myntene kan mislykkes, og noen kan skyte opp i verdi. Ved å spre dine målte kjøp over et stort myntspekter, bruker du tidselementet til DCA på selve investeringen.

Si at du investerer i mynter A, B og C. A er en tung gammel mynt med en tydelig brukssak, etablert teknologi og et solid team. Saken er at den allerede sådde ville havre og nå puttes mer eller mindre sammen i markedet. B er en frekk ung hjerteknuser. Det har nesten ingenting å gjøre for det akkurat nå, men sprøytenarkoman, men sprøytenarkomanen er helt fantastisk. Så er det C. C er din personlige favoritt. Det har ikke verve av B eller A-hundens respektabilitet, men du tror virkelig på potensialet.

Fortsett og spred den budsjetterte investeringen din på alle tre myntene. Det er fullt mulig at A kan øke i det langsiktige synet du har sett. B kan lukke butikken, mens C kan overgå dine villeste forventninger. Å spre investeringen over en bredere portefølje glatter ut toppene og dalene på samme måte som å spre den over tid.

Hvis du ikke er overbevist, sjekk ut denne hypotetiske investeringen. Hvis du hadde investert $ 10 i hver av de 100 beste myntene på CoinMarketCap i januar 2017, hadde du tjent $ 18 000 på $ 1000-investeringen din innen seks måneder.

Selvfølgelig er det viktig å huske det langsiktige aspektet ved DCA. Hvis du vil se på den hypotetiske investeringen, er den for tiden i rødt mens markedet sliter gjennom et historisk dal. Slik er det ville vesten av krypto.

Konklusjon

En DCA er en trygg innsats for markeder som du tror generelt vil trene oppover over lang tid, som de fleste er enige om beskriver kryptovaluta. Det vil ikke oppfylle de ville Las Vegas, bli-rik-raske fantasiene du kanskje hadde hatt da du første gang så en mynt få firesifrede gevinster på en uke. Det vil imidlertid sørge for at du har en tå i vannet i gode og dårlige tider.

Temaet her er konsistens og disiplin. Hold deg religiøst til kjøpsplanen og tidsplanen din, selv om du har en anelse, er markedet i ferd med å gjøre noe gal. Husk at det å prøve å gjette markedet er et anathema for DCA-strategien. Du løper et maratonløp, ikke gjør sprintspring. På slutten av investeringsplanen din, bør du ha en gjennomsnittlig innkjøpskostnad som ikke gir deg svette i hver nedgang i markedet. Du kan til og med ha litt overskudd i lommen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me