Bitcoin debetkort

Søket etter vanlig adopsjon er fortsatt et sentralt tema i kryptovalutaområdet, og krypto-debetkort har blitt sett på som en fin måte å bygge bro over gapet mellom tradisjonell finans og digitale valutaer.

Bitcoin-debetkort tillater både kryptoer og fiat-valutaer å integreres på en brukbar måte, og kortinnehavere kan overføre penger til kortene sine og foreta innbetalinger og kjøp på restauranter, kinoer, butikker og en rekke andre steder.

Kortene gjør det mye enklere å bruke kryptoer, og krever ofte ikke mye av den spesialiserte kunnskapen som følger med å skaffe og lagre digitale eiendeler..

Dette gjør det mye enklere for flertallet av mennesker å involvere seg i kryptovalutaer, og i løpet av de siste årene har en rekke selskaper våget seg ut i rommet for å gi publikum en rekke forhåndsbetalte debetkortutgifter.

Ettersom kortleverandører er avhengige av tjenestene som tilbys av VISA og MasterCard, kan eventuelle problemer med kredittkortgigantene føre til alvorlige forsinkelser, og et problem mellom VISA og den Gibraltar-baserte WaveCrest Bank i fjor førte til at VISA kunngjorde at WaveCrest Holdings ikke lenger være autorisert til å bruke Visa® forhåndsbetalte kort både innenfor og utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS).

Da WaveCrest håndterte flertallet av krypto debetkortselskaper, var dette et betydelig tilbakeslag for sektoren, men en rekke prosjekter er i gang, og lar folk bruke pengene sine via fysiske og / eller virtuelle debetkort, og her er noen av de beste valgene.

Hva du skal se etter i et Crypto-debetkort

Selv om det endelige valget av Bitcoin debetkort avhenger av individet og deres spesielle omstendigheter, er det en rekke faktorer som bør tas i betraktning når du velger kort og / eller tjenesteleverandør, og disse inkluderer:

  • Jurisdiksjon: På grunn av hvordan kryptovalutaindustrien for øyeblikket reguleres, vil hver debetkortløsning bare være tilgjengelig i visse områder. Brukere må dobbeltsjekke at regionen deres støttes av en debetkortleverandør som også er i samsvar med regelverket og har som mål å holde seg oppdatert med endringer i lovgivningen..
  • Brukervennlighet: Bitcoin debetkort skal være enkle å bruke; finansieringsmuligheter, gebyrer og utgiftsgrenser kan imidlertid komplisere opplevelsen. Ettersom kortene ofte er knyttet til online utvekslingskontoer, vil muligheten til å få enkel tilgang til kontoen din og / eller komme i kontakt med et medlem av supportteamet i stor grad påvirke din generelle opplevelse. Virtuelle kort kan også bidra til å forenkle forbruksprosessen.
  • Sikkerhet: Som alltid kommer økt trygghet med økt sikkerhet, og protokoller som kryptering av nettsteder, tofaktorautentisering og e-post / SMS-varsler kan bidra til å sikre brukerkontoer ytterligere. Integrering med de største kredittkortleverandørene gjør det også mulig for brukere å benytte seg av bekreftelsesprotokoller som MasterCards 3D Secure.
  • Pålitelighet: Med Bitcoin fortsatt bare ti år gammel, er sektoren fortsatt ungdommelig, og det er fornuftig å prøve å velge de mest etablerte og respekterte tjenesteleverandørene. Kort som leveres av prosjekter som er fullstendig kompatible, gjennomsiktige og integrert med det tradisjonelle banksystemet, samt med Visa og MasterCard, har den beste sjansen for å overleve i det lange løp, og for ikke å plutselig forsvinne eller stoppe deres tjenester.
  • Avgifter: Mens verden av digitale eiendeler iboende er ustabil, er Bitcoin-debetkortbrukere fremdeles motiverte til å søke de beste prisene, og utgifter på kortet bør ikke hindres av en altfor restriktiv gebyrstruktur. Prosjekter som opprettholder gjennomsiktige og enkle gebyrstrukturer, er også godt posisjonert for å beholde brukerbasen.
  • Egenskaper: Bitcoin debetkort har alle de samme kjernefunksjonene for å legge til rette for online / offline utgifter og la kortinnehavere gjøre uttak av minibank. Imidlertid kommer tilleggsfunksjoner som altcoin-støtte, banktjenester, betaling / overføringstjenester og valutafunksjonalitet også til nytte.
  • Incentiver: Enkelte prosjekter fokuserer mer på å tilby en sikker og pålitelig debetkorttjeneste, mens nyere prosjekter noen ganger tar sikte på å tiltrekke seg nye brukere ved å tilby rabatter, cashback-programmer og henvisningsprogrammer som gjør tjenesten deres mer attraktiv..

Topp krypto debetkort

Her er våre valg av de beste kryptokortene som for tiden er på markedet.

Nexo

Nexo

Nexo er en ny plattform som lar deg ta opp et lån ved hjelp av kryptoen din som sikkerhet, dette betyr egentlig at du setter inn kryptovaluta til plattformen deres, og de sender deg penger. Kryptoen din selges ikke, de holder den for deg mens du betaler tilbake lånet.

Det er en god idé av flere grunner – det betyr at du ikke mister tilgangen til kryptovalutaene dine, du vil motta dem når lånet er betalt. Også fordi du ikke selger, kan du unngå å betale skatt som gevinstskatt.

Plattformen er superenkel å bruke, du kan registrere deg om et par minutter og begynne innskuddsprosessen.

For folk som ønsker å bruke kort, tilbyr de deg gratis Nexo Mastercard, som gir deg tilgang til pengene dine over hele verden uten månedlige avgifter og uten valutakostnader.

Kortet fungerer ved siden av mobilappen deres, slik at du kan se alle transaksjonene dine og til og med nyte 5% cashback på kjøpene dine.

Les vår fulle Nexo Review her.

Sterkt anbefalt!

Besøk Nexo

Coinbase-kort

Besøk Coinbase

De Coinbase-kort lar Coinbase-kunder umiddelbart bruke pengene de har på kontoene sine og er tilgjengelige for Coinbase-kunder basert i Storbritannia, Spania, Tyskland, Frankrike, Italia, Irland og Nederland.

Visa debetkort er koblet til en brukers kryptokontosaldoer på Coinbase, og når du bruker kortet, konverterer Coinbase øyeblikkelig kryptoen til fiat-valuta som deretter brukes til å fullføre et kjøp.

Coinbase Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet Storbritannia, valgt EØS
Støttet valuta EUR, GBP, BTC
Kortalternativer Fysisk
Kort type Visum
Avgifter Medium
Native Token Nei
Fordeler / bonuser Nei

Som forventet kan kortet brukes hvor som helst som godtar Visa-betalinger, og kunder kan bruke kortet til å gjøre kjøp via kontaktløs, Chip- og PIN-teknologi, og også gjøre uttak i minibank. Brukere er i stand til å bruke fra hvilken som helst kryptovaluta-saldo de har på kontoene sine, for eksempel BTC, BCH, ETH og LTC, og kortet støtter også GBP og EUR fiat-valutaer.

Mobilappen er tilgjengelig i både i0S- og Android-versjoner og gir også øyeblikkelige kvitteringer, transaksjonssammendrag og utgiftskategorier.

Avgifter, grenser og insentiver

I tråd med børsens generelle forretningsmodell driver Coinbase en gjennomsiktig gebyrstruktur, og det er et kortutstedelsesgebyr på £ 4,95, men innenlandske kjøpstransaksjoner er gebyrfrie, mens kjøpstransaksjoner innen EØS påløper et gebyr på 0,20% av POS transaksjonsverdi, og internasjonale kjøp påløper et transaksjonsgebyr: på 3,00% av POS-transaksjonsverdien.

Innenlandske kontantuttak (både minibank og OTC-uttak) på opptil £ 200 per måned er gratis, og det er et gebyr på 1% på verdien av uttaket for ethvert beløp over £ 200 per måned. Internasjonale kontantuttak er også gratis opptil £ 200 i måneden, og kommer med et gebyr på 2% på verdien av uttaket deretter.

Det er også verdt å merke seg at Coinbase krever et krypto-avviklingsgebyr på 2,49% per transaksjon ettersom utgifter utløser salg eller “avvikling” av digitale eiendeler som holdes på en kundes konto for å finansiere fiat-transaksjonen. Dette gjør kortet litt dyrere enn andre alternativer, og kortet leveres også med en daglig uttaksgrense for minibank på £ 500 og en daglig forbruksgrense på £ 10.000. Det er også en månedlig kjøpsgrense på £ 20.000 og en årlig kjøpsgrense på £ 50.000.

Coinbase-kortet inkluderer ikke noen større insentiver, men da kortet ble lansert, frafalt børsen kortutstedelsesgebyret på £ 4,95 for de første 1000 personene som registrerte seg for å bli med på ventelisten..

Som forventet er Coinbase-kortet et flott alternativ for alle som allerede bruker børsen, og fungerer som en grei metode for å gjøre midler på Coinbase til brukbare eiendeler. Coinbase er en etablert operatør, og et av de mer respekterte og gjennomsiktige prosjektene i bransjen, men for å bruke kortet må du ha en Coinbase-konto, og gebyrene er noe høyere enn andre tilgjengelige kort.

Les vår komplette Coinbase-gjennomgang

Besøk Coinbase

Wirex

Besøk Wirex

Mens hun er basert i London, tilbyr Wirex et omfattende kryptovalutaorientert utvalg av personlige og forretningsløsninger, og selskapet har også kontorer i Kiev, Ukraina og Tokyo, Japan.

Prosjektet er et av de mest etablerte i rommet, og har et transaksjonsvolum på $ 2,0 milliarder dollar og nærmere 2 millioner brukere. Wirex gir et kontaktfritt Visa-kort, og lar deg koble kreditt- og debetkort, lagre kryptovalutaer og kjøpe Bitcoin og utvalgte altcoins med konkurransedyktige valutakurser og høye grenser.

Wirex Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet EØS
Støttede valutaer USD, EUR, GBP, BTC
Kortalternativer Fysisk / virtuelt
Kort type Visum
Avgifter Lav
Native Token WXT
Fordeler / bonuser 0,5% Cryptoback

Du kan også bytte mellom kryptoer og fiat, og foreta direkte pengeoverføringer med lave avgifter. Støttede kryptovalutaer inkluderer BTC, LTC, ETH, XRP, XLM, DAI, NANO og WAVES mens GBP, EUR og USD er de støttede fiat-valutaene..

Det er også mulig å utveksle øyeblikkelig mellom disse støttede valutaene ved hjelp av gjennomsiktige livepriser og valutakurser. For å kunne bruke tjenesten, må du opprette en Wirex-konto, finansiere den og deretter legge til penger på Wirex Visa-kortet. Du kan finansiere kontoen din ved å utføre en bankoverføring, bruke et kreditt- eller debetkort eller ved å sette inn kryptovaluta.

Wirex tilbyr forskjellige lommebøker for hver kryptovaluta, og lar deg bestille et kort i GBP, EUR eller USD. Når du velger et GBP-kort, får du bruke et Visa-debetkort med et bankkontonummer og sorteringskode vedlagt. når du velger å bruke USD og EUR, får du imidlertid et forhåndsbetalt kort.

Avgifter, grenser og insentiver

Wirex har en generelt lav avgift tjeneste, med en rekke funksjoner som er igjen gebyrfritt. Det er ingen provisjon eller transaksjonsgebyrer, og påfyll, uansett metode, er også gebyrfritt. De fleste transaksjoner er også gratis, og dette inkluderer online kortkjøp og kortkjøp i butikken og cashback, samt kryptovaluta eller fiat-utveksling, og Wirex krypto / fiat-overføringer.

I tillegg er kortutstedelse og levering gratis og det er ingen gebyrer knyttet til bruk av mobilapplikasjonen, men det belastes et lite gebyr for kortadministrasjon, som for øyeblikket ligger på rundt £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50 hver måned.

Når du bruker kortet, betaler du vanligvis bare prisen du ser for hver tjeneste, produkt eller byttetype, selv om det er et gebyr knyttet til minibankbruk, og dette er rundt £ 1,75 / € 2,25 / $ 2,50 i Europa, og £ 2,25 / € 2,75 / $ 3,50 utenfor Europa, og det er også 1% månedlig vedlikeholdsavgift.

Wirex pålegger også en kjøpsgrense på £ 7500 / € 8000 / $ 10.000 for kjøp online og i butikken, og grensen for cashback i butikken er £ 50 per dag. ATM-uttak er begrenset til £ 250 / € 250 / $ 250 per dag, mens det også er en overføringsgrense på 10 BTC per dag, mens påfyll av kreditt- og debetkort er begrenset til £ 5.000 / € 5.000 / $ 5.000 per dag. Brukere må også holde seg til en maksimal kortsaldo på £ 15 000 / € 16 000 / $ 20 000.

Wirex driver også et Cryptoback-belønningsprogram, og lar deg tjene kryptobelønninger når du bruker Visa debetkort. Du kan tjene 0,5% av pengene dine tilbake i Bitcoin når du foretar innbetalinger og / eller kjøp.

Bitcoin du tjener via programmet tildeles automatisk hver gang du bruker ved å bruke kortet, og kan innløses umiddelbart, og kan brukes og / eller konverteres som du ønsker. Teamet har også nylig lansert sine WXT-token som muliggjør ytterligere avgiftsrabatter og en Cryptoback-rate på 1,5%.

Wirex er et godt alternativ for alle som ønsker å bruke pengene sine på alle utsalgssteder som godtar VISA-kort, og utvalget av tilgjengelige valutaer, og konkurransedyktige valutakurser, gjør Wirex-kortet til et godt alternativ for reisende. Tjenesten er imidlertid foreløpig utilgjengelig i USA, og selskapet er fokusert på det europeiske markedet, og planlegger å utvide seg til USA og Asia i fremtiden.

Les hele Wirex-gjennomgangen her.

Besøk Wirex

Revolut

Besøk Revolut

Revolut har vært en suksesshistorie fra Fintech og har begynt å forstyrre finansnæringen gjennom sin mobilbank-app. Revoluts tjenester er tilgjengelige i EØS, Sveits og Australia, og i tillegg til å tilby mobilbanktjenester, tillater det britiske selskapet også sine kunder å kjøpe kryptovalutaer.

For å gjøre dette er det nødvendig å registrere deg for en av de betalte månedlige abonnementsplanene, og Premium-abonnementet koster £ 6,99 / € 7,99 i måneden, mens Metal-abonnementet koster £ 12,99 / € 13,99 i måneden.

De betalte planene lar brukerne få tilgang til de digitale eiendelene som er integrert i plattformen, og kjøpe Bitcoin samt Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin og Ripple. Revolut opprettholder en standardrente og legger til en påslag på 1,5% til den endelige kjøpesummen.

Prosessen med å kjøpe eller selge kryptoer er relativt rask og grei, og alt kan gjøres ved å trykke på en knapp. Eventuelle kryptoer som holdes på kontoen din kan sendes til Revolut-kontaktene dine umiddelbart, og du kan bruke kryptovalutaene dine via et Revolut MasterCard- eller Visa-debetkort, ettersom beholdningene dine automatisk konverteres til din lokale valuta når du kjøper.

Selv om Revolut er et raskt og enkelt alternativ, kan det hende at det ikke passer for alle, siden du ikke er i besittelse av dine private nøkler, og ikke er i stand til å overføre kryptobeholdningene dine utenfor Revolut-systemet, og mobilbanken beholder effektivt forvaring av dine digitale eiendeler. Som et resultat, kan det hende at noen fortalere for kryptovaluta ikke ser på dette som en “ekte” metode for å kjøpe Bitcoin.

Til tross for dette har Revolut en rekke funksjoner som gjør det til et solid valg, og disse inkluderer britiske og Euro IBAN-kontoer, gratis virtuelle kort, gratis utenlandsk medisinsk forsikring, gratis ubegrenset valutavolum og forsinket fly- og forsinket bagasjeforsikring. Teamet driver også henvisnings- og rabattprogrammer som skal se at appen fortsetter å vokse i popularitet, noe som skal gjøre appens lukkede system mer nyttig for alle som også ønsker å overføre kryptoer til venner og familie.

Les vår komplette Revolut gjennomgang

Besøk Revolut

BitPay

BitPay er en annen etablert operatør, og den USA-baserte leverandøren av kryptovaluta-betalinger har eksistert siden 2011 og har om bord over 10.000 selgere. BitPay tilbyr et forhåndsbetalt Visa-kort til amerikanske borgere som kan lastes med penger via en Bitpay-konto.

Debetkortet er fullt operativt i 50 amerikanske territorier, tilgjengelig landsomfattende, og er også akseptert globalt. BitPay-brukere kan foreta innbetalinger og kjøp via debetkortet sitt på en rekke utsalgssteder som godtar Visa-kort.

Brukere kan finansiere kontoene sine ved å sette inn kryptoer eller ved å gjøre direkteinnskudd og ACH-bankoverføringer, og BitPay støtter for øyeblikket både BTC og BCH, og konto- / kortsaldoer holdes i amerikanske dollar..

BitPay Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet USA
Støttede valutaer USD, BTC
Kortalternativer Fysisk / virtuelt
Kort type Visum
Avgifter Lav
Native Token Nei
Fordeler / bonuser Nei

Siden tjenesten kun er tilgjengelig for amerikanske borgere, er det nødvendig å sende inn myndighets-ID, bevis på hjemmeadressedokument og gyldig personnummer for å kunne bruke BitPay. I tillegg tilbyr selskapet også en rekke forretningstjenester som muliggjør enkel integrering av Bitcoin i hverdagsaktiviteter.

Avgifter, grenser og insentiver

BitPay opprettholder også en generell lav gebyrstruktur, selv om kortet koster $ 9,95 og tar rundt en uke å ankomme. Kortet er uten transaksjons- og vedlikeholdsgebyrer, og brukere må betale et gebyr på $ 2 for minibank og uten resept, som stiger til $ 3 når disse aktivitetene gjennomføres utenfor USA. I likhet med Wirex er flertallet av transaksjonene gratis, selv om alle som velger å sette inn midler av ACH, må betale et gebyr på $ 5..

Bitpay tar også et gebyr på 3% for kjøp eller betalinger utenfor USA som følge av valutakonverteringskostnader, og alle som ikke planlegger å bruke kortet regelmessig, bør merke seg at det påløper et dvaleavgift på $ 5 i måneden for hver måned som følger en 90 dagers periode med inaktivitet til kortet brukes igjen.

Kontoen / kortet kommer med en belastnings- og kjøpsgrense på $ 10.000 per dag, og en kontantuttaksgrense på $ 3000 per dag og $ 750 per transaksjon. Det er også en kort-til-kort-overføringsgrense på $ 500 per dag og en maksimal kortbalanse på $ 25.000.

For øyeblikket kjører ikke BitPay noen insentivprogrammer, og brukere må se andre steder etter tilbakebetalings- og rabattordninger, men tjenesten er et solid alternativ for alle som er basert i USA..

Bitpay er et veletablert og anerkjent selskap for behandling av Bitcoin-transaksjoner, og kortene deres er allment akseptert over hele verden. Tjenesten er imidlertid bare for amerikanske borgere, og selskapet har for øyeblikket ikke rabatter eller spesielle insentiver til å bruke kortet, derfor passer det best for alle som leter etter en pålitelig, grei Bitcoin-betalingsløsning.

MCO Visa

De MCO Visa debetkort gir en tjeneste best egnet for seriøse kryptovalutaentusiaster og inneholder et omfattende utvalg av kortopsjoner, digitale valutaer, belønninger og insentiver.

Selskapet bak kortet har blitt omdøpt fra Monaco til Crypto.com, og det Asia-baserte prosjektet inneholder også en mobil lommebok som lar brukerne kjøpe, bytte og overføre fiat og kryptovaluta, samt en kryptokredittjeneste som lar kundene sette inn kryptoene deres for å motta kreditt for å bruke med MCO Visa-kortet.

MCO Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet Singapore / USA
Støttet valuta USD, BTC
Kortalternativer Fysisk
Kort type Visum
Avgifter Lav
Native Token MCO
Fordeler / bonuser Cashbacks & Rabatter

Tjenesten er spesielt rettet mot mennesker med base i Singapore og blir for tiden rullet ut for amerikanske borgere og er tilgjengelig i 37 stater. Støttede valutaer inkluderer BTC, BNB, ETH, LTC, XRP og MCO samt EUR, USD, AUD, HKD, JPY, GBP og SGD, og ​​brukere blir bedt om å finansiere kontoene sine ved å gjøre ACH- eller IBAN-innskudd via MCO-mobilen. app. Når du registrerer deg via mobilappen, er det også nødvendig å oppgi det juridiske navnet ditt, et bilde av en myndighetsutstedt ID og et “selfie” -bilde.

Avgifter, grenser og insentiver

Det er fem MCO-kort tilgjengelig, og den nøyaktige mottatte tjenesten avhenger av kortet du har. Forskjellene i gebyrene og grensene spenner over kortnivåene fra det laveste nivået for Midnight Blue til det høyeste for Obsidian Black-kortet, og det gratis Midnight Blue-kortet tilbyr en $ 200 månedlig grense for gratis minibankuttak, og dette øker til $ 1000 for Obsidian Black-kortet, når den månedlige grensen er overskredet, belastes ytterligere uttak med 2% avgift.

Månedlig grense for interbankvalutakursen varierte fra $ 2000 til et ubegrenset beløp avhengig av kortet, og det belastes et gebyr på 0,5% på beløpet over grensen, og alle som leter etter en fullstendig liste med detaljer, kan finne alle kortgrensene og gebyrene i Innstillinger, i avgiftene & Begrenser delen av appen.

MCO-kortet skiller seg ut med sitt utvalg av insentiver og belønninger, og brukere kan ikke dra nytte av frakt, oppsett, månedlige eller årlige avgifter for å holde MCO-tokens. Ved å låse opp eller “sette” MCO-tokens får brukerne tilgang til premiumfunksjoner som inkluderer fra 1% til 5% cashback på generelle kjøp, og en mulig 10% cashback på Airbnb og Expedia, og 100% cashback på Spotify og Netflix.

Avhengig av ønsket kort og tjenester, varierer låsesummen fra null til 50000 MCO, og brukerne må forplikte seg til å kjøpe MCO-tokens og staking dem i 6 måneder.

MCO er et flott alternativ for alle som har en dyp interesse for å bruke et bredt spekter av valutaer og delta i innsatsen, det er også best egnet for folk som ønsker å reise ofte og bruke cashback-programmene.

Kortet tilbyr noen av de beste belønningene som er tilgjengelige; det er imidlertid ikke fritt tilgjengelig med tjenesten som starter i Singapore, og deretter flytter til USA, med EU og Canada planlagt å bli dekket på et tidspunkt i fremtiden.

Cryptopay-kort

Cryptopay tillater brukere å kjøpe Bitcoin via bankkortene sine og lagre BTC på den medfølgende mobillommeboken. Betalingsløsningsleverandøren startet i 2013, og har for tiden over 90 ansatte med kontorer i London, Lisboa og St. Petersburg. Cryptopay driver også C.Pay-kortet som lenker til brukernes Bitcoin-lommebøker og lar dem bruke pengene sine uansett hvor kredittkort godtas..

Kortet er hovedsakelig rettet mot kunder i Europa, og kunder kan bestille EUR, USD / GBP og RUB virtuelle og fysiske kort. Via Cryptopay kan brukere konvertere midlene i Bitcoin Wallet til en støttet fiat-valuta og deretter laste inn C.Pay Prepaid Card.

Cryptopay Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet EØS
Støttede valutaer USD, EUR, GBP, BTC
Kortalternativ Fysisk / virtuelt
Kort type Ikke relevant
Avgifter Medium
Native Token Nei
Fordeler / bonuser Nei

Brukere er også pålagt å betale for et forhåndsbetalt kort ved å finansiere Cryptopay-kontoen sin med pund, dollar, euro eller bitcoin og deretter gå gjennom bestillingsprosessen..

Avgifter, grenser og insentiver

Plastkortet kan bestilles for € 15 / $ 15 / £ 15, mens det virtuelle kortet koster € 2,50 / £ 2,50 / $ 2,50. Begge kortene har også et utenlandsk transaksjonsgebyr på 3%, et lastegebyr på 1% og en tredjeparts lastegebyr på 1,99%.

Avhengig av korttype, er det også et månedlig serviceavgift på € 1 / $ 1 / £ 1. Cryptopay bruker også et to-lags system basert på bekreftelse, og ubekreftede virtuelle kortbrukere er i utgangspunktet begrenset til å kjøpe $ 1000 / € 1000 / £ 800.

Verifiserte brukere kan foreta enkeltpåfyllinger på opptil $ 10.000 / € 10.000 / £ 8000, og den maksimale daglige belastningen er satt til det doble beløpet. Antall belastninger per dag, levetidsbelastning og verdien av online transaksjoner er også ubegrenset.

Plastkort påløper et innenriks ATM-transaksjonsgebyr på € 2,25 / £ 1,75 / $ 2,50, og et internasjonalt ATM-transaksjonsgebyr på € 2,75 / £ 2,25 / $ 3,50. Uverifiserte fysiske kort står overfor de samme begrensningene som virtuelle kort sammen med en enkelt ATM-transaksjonsgrense på € 200 / £ 160 / $ 200, og en daglig uttaksgrense for minibank på € 400 / £ 320 / $ 400, men disse tallene stiger til € 1000 / £ 800 / $ 1000 og € 2000 / £ 1600 / $ 2000 for bekreftede brukere.

Grensene for verifiserte brukere med hensyn til enkeltpåfyllinger, maksimal daglig belastning, antall belastninger per dag, levetidsbelastning og verdien av online transaksjoner er de samme som for verifiserte virtuelle kortbrukere. Antall minibankoverføringer tillatt per dag stiger fra to til fem når brukere blir bekreftet.

Selv om det ikke er noen spesielle insentiver, er Cryptopay et annet alternativ for alle som er basert i Europa, og deres ubekreftede kortalternativ kan vise seg å være nyttig for noen, mens bekreftede kontoer kan sende ubegrensede beløp online og ikke har noen maksimal belastningsverdi..

Gebyrene er imidlertid litt høyere enn andre alternativer, og gebyrene for USA-kortet er angitt i pund sterling. Tjenesten er ikke tilgjengelig i USA eller Asia, selv om teamet tar sikte på å bringe tjenesten til Singapore i nær fremtid.

SpectroCoin forhåndsbetalt kort

SpectroCoin er en leverandør av kryptokursutveksling og betalingsbehandling som gjør det mulig for brukerne å kjøpe en rekke kryptokurver og lagre og overføre dem via prosjektets mobile lommebok. Basert i Litauen, tilbyr prosjektet forhåndsbetalte kort som er denominert i EUR eller USD, og ​​lar brukerne bytte BTC og andre digitale eiendeler som ETH, NEM, DASH og USDT for å bruke via kortet.

Prosjektet er i samsvar med kravene, og alle brukere må bestå KYC-verifisering, det er standard- og VIP-kortalternativer, og VIP-kortinnehavere må oppgi pass eller ID-kort og en regning.

SpectroCoin Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet Storbritannia / EØS
Støttede valutaer USD, EUR, BTC
Kortalternativer Fysisk / virtuelt
Kort type Ikke relevant
Avgifter Medium
Native Token Nei
Fordeler / bonuser Nei

SpectroCoin Prepaid Card-programmet er tilrettelagt av CreditCard Solutions UK Ltd, et selskap registrert i England, og løsningen er primært rettet mot kryptokurrencybrukere i Europa.

Avgifter, grenser og insentiver

Det er både fysiske og virtuelle Bitcoin debetkort tilgjengelig; frakt for et fysisk USD-kort koster imidlertid $ 50,00 og tar omtrent to til fire dager å ankomme, mens det virtuelle EUR-kortet leveres til en pris på € 9,00 og genereres umiddelbart.

Det er et månedlig servicegebyr på $ 1,00 / € 1,00, selv om dette frafalles når kortet har en nullbalanse. Det er også et kortbelastning via lommebokgebyr på 1%, og et POS / online transaksjonsgebyr på $ 0,25 / € 0,25, samt et gebyr på 3% for valutaveksling. ATM-uttak påløper også en kostnad på $ 2,50.

Som nevnt må alle SpectroCoin-kunder bestå KYC-verifisering for å kunne bruke kortet, og standardkortalternativet tillater et maksimalt påfyllingsbeløp per dag på $ 250 / € 250, med en belastningsgrense for samme beløp, og en maksimal kortbalanse på $ 2500 / € 2500.

ATM-uttak er begrenset til $ 1500, men brukere er i stand til å foreta et ubegrenset antall POS / online-transaksjoner. Ved å gå gjennom mer detaljert bekreftelse og velge VIP-alternativet, forbedres kortgrensene til et maksimalt påfyllingsbeløp per dag på $ 5000 / € 4000 med samme belastningsbegrensninger. Maksimal kortbalanse er også ubegrenset, det samme er antall tillatte POS / online-transaksjoner, men uttaksgrensen for minibank forblir den samme som standardkortet til $ 1500.

Det er obligatorisk for SpectroCoin debetkortbrukere å bli KYC-verifisert, men du har fortsatt ikke lov til å sette inn mer enn $ 250 per dag. Bare de som oppnår VIP-status etter å ha sendt inn ID og regning, øker uttaksgrensene til $ 5000.

SpectroCoin forhåndsbetalt kort er et annet levedyktig alternativ for alle som er basert i Europa, men teamet er for tiden ikke engasjert i å tilby noen insentiver eller kampanjer for å lokke potensielle kunder til å velge det fremfor Coinbase-kortet, for eksempel.

Prosjektet er imidlertid gjennomsiktig og det høye regelverksnivået passer for alle som ønsker å sende inn pass, ID-kort og en regning for å kunne bruke et VIP-kort som kommer med en ubegrenset maksimal kortbalanse og som også gir ubegrenset POS / online transaksjoner.

Det øyeblikkelig tilgjengelige virtuelle kortet kan også være nyttig for alle som leter etter en løsning som gjør det mulig for dem å raskt bruke pengene sine til å kjøpe på nettet.

Bitwala

Bitwala er en annen europeisk kryptovaluta-utveksling og fungerer sammen med den tyske fintech-operasjonen Solaris Bank for å tillate brukerne å kjøpe og selge Bitcoin, og gjøre både krypto- og fiatoverføringer, med SEPA-overføringer en viktig funksjon. Bitwala tillater også sine kunder å foreta POS og online betalinger via et MasterCard debetkort.

Selv om selskapets tjenester for øyeblikket ikke er tilgjengelige for amerikanske borgere, kan alle som er basert i EØS åpne en Bitwala-konto så lenge de er over 18 år, og gi et gyldig bevis på identifikasjon og adressebevis.

Som forventet fokuserte Bitwala også på å forbli kompatibel og opprettholde tillit, og innskudd på opptil € 100.000 er beskyttet av den tyske innskuddsgarantiordningen (DGS).

Bitwala Bitcoin debetkort
Tilgjengelighet EØS
Støttede valutaer EUR, BTC
Kortalternativ Fysisk
Kort type MasterCard
Avgifter Lav
Native Token Nei
Fordeler / bonuser Nei

Det kontaktløse Bitwala debetkortet lar brukerne øyeblikkelig veksle sin kryptokurrency kontosaldo til euro og foreta kjøp online eller i butikk, og ta ut penger i nærmeste minibank.

Avgifter, grenser og insentiver

Brukere er for tiden begrenset til ett kort per konto, og børsen driver generelt en lav avgiftsstruktur med kortordrer, korttransaksjoner og uttak av minibanker, alt gratis. Ombestilling av et kort koster imidlertid € 9,50, og selv om Bitwala ikke krever uttak av minibank, har noen minibanker egne avgifter, så brukerne må bekrefte det før de tar ut et uttak..

Bitwala bruker også en handelsavgift på 1% på plattformen, og ettersom midler som holdes i BTC selges for euro når kortet brukes, kan hver handels / utgiftshandling medføre 1% -avgift, og teamet utdyper prisplanen deres mer detaljert. her.

Utgiftsgrenser brukes på daglig og månedlig basis, og de ligger for øyeblikket på daglige grenser på € 1500 for onlinebetalinger som kan endres til € 5000, og € 1500 for offline betalinger som kan endres til € 3000. Uttak av minibank er begrenset til € 3000 per dag, og både online- og offlinebetalinger og minibankuttak har en månedlig grense på € 10.000.

Bitwala-teamet deltar for øyeblikket ikke i noen spesifikke kampanjer eller insentiver, men kontoer er gratis, og debetkortet er ganske billig. Tjenesten er ikke tilgjengelig for folk i USA, og plattformen støtter bare EUR / BTC-overføringer, men Bitwala forhåndsbetalte debetkort er et annet levedyktig alternativ for alle i EØS.

Konklusjon

Til tross for at sektoren er negativt påvirket av nedfallet fra WaveCrest / Visa-problemet, er det fortsatt en rekke selskaper som tilbyr forhåndsbetalte debetkortopsjoner. Ikke overraskende avhenger det beste Bitcoin-debetkortalternativet veldig av hver enkelt persons individuelle krav, og kostnad, plassering og støttede valutaer er viktige faktorer å vurdere.

Bitcoin-brukere i USA og Europa er for tiden godt tjent og har et antall kort å velge mellom, med Bitpay som et solid etablert alternativ for alle i USA. For personer som befinner seg i EU er Coinbase-kortet et annet pålitelig alternativ, selv om det krever at brukerne melder seg på børsen for å bruke debetkortet, og som et resultat er Cryptopay-kortet også et levedyktig alternativ.

I tillegg krever Cryptopay ikke full KYC-bekreftelse, og ubekreftede EUR-kort kan laste inn og bruke totalt € 1000, og gjøre uttak av minibank på opptil € 400 per dag.

Oftere brukere og alle som ønsker å dra nytte av rabatter, cashback-betalinger, innsatser og et bredt spekter av altcoin-støtte, bør prøve MCO-kortet fra Crypto.com. MCO-kortområdet er det mest omfattende som for øyeblikket tilbys, og gir mer dedikerte kryptovaluta-brukere en rekke insentivprogrammer for å holde dem engasjert.

Wirex-kortet er et mer forenklet alternativ, og lar folk bruke sine kryptobeholdninger samtidig som de drar nytte av cashback-betalinger og ytterligere avgiftsreduksjoner for å bruke WXT-token.

Alt i alt, på grunn av usikkerheten rundt Bitcoin debetkort, kombinerer de beste alternativene en blanding av tilgjengelighet, pålitelighet og sikkerhet, og lar kundene bruke kortene etter ønske uten for mye oppstyr. Det er fornuftig å velge debetkorttjenesten som passer best til dine behov, og holde øye med nyhetsutviklingen for å sikre at du alltid får den beste tjenesten tilgjengelig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me