Binance

Binance on ollut pitkään salakirjoitusteollisuuden valokeilassa sen erikoisena yrityksenä, pörssi, joka nousi taivaallisesta alusta vuonna 2017 ennennäkemättömään voimalaitokseen markkinoilla. Toimitusjohtajan CZ Zhaon johdolla Binance on ylittänyt kaikki odotukset siitä, mitä lainkäyttöalueiden välillä liikkuva salausvaluutanvaihto voisi saavuttaa epävarmuutta täynnä olevilla kehittyvillä markkinoilla..

Binance

Missä Binance on tosiasiallisesti ilmoittanut vaikutuksensa, on taipumuksensa innovaatioihin ja rajojen ylittäminen siitä, mitä palveluja pörssi voi tarjota. Pörssit polarisoituvat salaussfäärissä, ja aivan oikein, mutta Binance ei ole vain tuottanut yhtä markkinoiden parhaiten menestyviä kryptovaluuttoja – sen kotimaista BNB-kolikkoa -, mutta käynnisti äskettäin DEX: n kotimaassaan Binance-ketjussa – pörssin omassa lohkoketjussa.

Samanaikaisesti viimeaikaisten muutosten kanssa, kuten CZ Zhaon julkisen listan poistaminen BSV: stä, kiistanalainen “Bitcoin Satoshi’s Vision”, jota polarisoi hahmo Craig Wright, tuoda markkinoille heidän Singaporen pörssinsä ja sen BNB-tunnuksen mainnet-vaihtaminen Ethereumista Binance-ketjuun, Binancen uusi blockchain on kiehtova kehitys yhdelle kryptovaluutan lippulaivayrityksistä.

Binance on harvoin uutisista, niiden äskettäisen hakkeroinnin ja pian tulevan marginaalikaupan ilmoituksen jälkeen ajattelimme, että tarkastelemme tarkemmin yritystä ja niiden vaikutusta teollisuuteen.

Binanssiketju ja kilpailu julkisten lohkoketjujen kanssa

Binance virallisesti ilmoitti Binance Chain, digitaalisen omaisuuden vaihtoon keskittyvä julkinen lohkoketju, viime vuoden alussa. Siitä lähtien konsepti on käynyt läpi joitain optimointeja ja muutoksia, jotka ovat muuttaneet julkisen lohkoketjun merkin käynnistys- ja kaupankäyntialustaksi ja yrittäneet houkutella salaushankkeita pois Ethereumista ja sen Binance-ketjusta – toivoen, että sen massiivinen kauppaliiketoiminta voi osoittautua houkutteleva syötti.

Binancen pörssiliiketoiminnan arvonnalla on joitain nimenomaisia ​​etuja. Viimeaikaiset hankkeet, jotka on käynnistetty yksinoikeudellaBinance-käynnistyslevy”Ovat keränneet miljoonia dollareita muutamassa minuutissa. Esimerkiksi BitTorrentin myynti käynnistyslevyllä nousi 7,2 miljoonaa dollaria alle 15 minuutissa, ja hämärämpi projekti, Fetch.AI, vedettiin sisään 6 miljoonaa dollaria 22 sekunnissa.

Binance-ketjulla on joitain omia painovoiman vaikutuksia markkinahintoihin. Äskettäin Mithril, Ethereum-pohjainen sosiaalisen median foorumi, ilmoitti se oli siirtämässä rahakkeitaan Binance-ketjuun, mikä nosti merkin hinnan 66 prosentin nousua.

Vaikutukset markkinahintoihin ja joukkorahoitukseen syrjäyttävät, Binance Chain ja äskettäin odotetun DEX: n käynnistäminen ketjussa etukäteen ovat osoitus Binancen tulevaisuuden visiosta. Binance aikoo Binance Chainista ja sen DEX: stä tulla salausalustojen ja kauppiaiden tärkeimmäksi vaihtoehdoksi hajautetulle tunnusten vaihdolle BNB: n ekosysteemin tukemana.

Binance DEX -katsaus

Lue: Katsaus Binance DEX: ään

Ketju ei kuitenkaan ole vielä todella hajautettu, ja yksimielisyys muodostuu suurten validoijien liittouman kautta ja lopulta siirtymällä panoksen todistamiseen.

Monet toimialan tarkkailijat pitävät hajautettua vaihtoa (DEX) merkitsevän vaihdon väistämättömänä tulevaisuutena, kun otetaan huomioon keskitettyjen pörssien endeemiset ongelmat, mutta DEX: ien kaupankäyntimäärät ovat vähäiset keskitettyihin vastapuoliinsa.

Binance Chain ja sen DEX on nimenomaisesti suunniteltu kaupankäynnin nopeudelle ja suorituskyvylle, eivät älykkäät sopimukset kilpailemaan Ethereumin laajemmassa perspektiivissä. Vaikka kehittyvä kilpailu alustoilla kuten Ethereum – kuten Ilmavaihto – ovat kilpailijoita Binancen DEX: lle, Binance näyttää olevan pankki siitä, että kannustimien ja niiden kaupankäynnin määräävän aseman pitäisi antaa Binance-ketjulle mahdollisuuden lieventää mahdollisia markkinaosuuksien menetyksiä, jos merkkivaihto siirtyy DEX: iin pitkällä aikavälillä.

Binance kohtaa myös kasvavan kilpailun muilta pörsseiltä, ​​jotka haluavat rakentaa DEX-alustoja. Sekä OKEx että Huobi ovat keskusteltu itsenäiset DEX: t osana tulevaisuuden suunnitelmiaan, ja myös Maltalla toimiva OKEx aikoo käynnistää alustansa alkukesästä.

Kun vaihto pyrkii asettamaan keskitettyjen malliensa perustellut huolenaiheet ja tietoturvariskit niiden taakse, DEX: t esittävät vakuuttavan ratkaisun. Keskitetyt pörssimallit eivät ole kadonneet milloin tahansa pian, mutta saatamme nähdä alkuvaiheen laajemmalle suuntaukselle kohti hajautetumpia kauppa- ja rahoitusalustoja.

Laajentamalla Fiat-to-Crypto Services -palvelujaan, KYC / AML ja Katse eteenpäin

Binance ei ole pysähtynyt yksinomaan Binance Chainin kehityksen myötä. He ajautuvat uusille lainkäyttöalueille aloittamalla a fiat-yhdyskäytävä Singaporessa ja tarjoamalla luotto- tai maksukortti ostaa käyttäjiä pääpörssissään käyttäen Simplexiä maksuprosessorina.

Binance on tasainen kumppanina blockchain-rikosteknisten analyysiyritysten, CipherTrace, kanssa parantamaan KYC / AML-prosesseja osana viimeisintä vaatimustenmukaisuutta. Vaihto toimii myös reaaliaikaisen blockchain-analyysiyhtiön Chainalysis ja KYC-yrityksen IdentityMind kanssa.

Lisää Binancen liiketoiminnan muita puolia, kuten vahva projekti taustalla Binance Labs -inkubaattorilla, kuten Nym Technologiesin kanssa, ja pörssin työ Blockchain Charity Foundation -säätiönsä kanssa ja Binancen laajempi keskittyminen teollisuuteen käy selvemmäksi.

Pitkällä aikavälillä DEX-keskittyvään liiketoimintamalliin siirtymisellä on useita etuja myös Binancelle. Binance DEX ei omista asiakkaan omaisuutta, ja Binance Chain tukee joukkoa muita lompakoita TrustWalletin ulkopuolella – kuten useita laitteistolompakoita. Binance ei saanut myöskään riskipääomarahoitusta, mikä on antanut heille laajan vapauden edetä haluamallaan polulla pörssin kiipeilyvoitot.

Lisäksi Binancella on ainutlaatuinen asema sääntelyn kehityksessä. Binancen kotipaikka on tiukasti salaussalalla Maltalla, joten se voi toimia joustavammin kuin useimmat pörssit tänään. Sääntelyympäristö ympäri maailmaa on kuitenkin parhaimmillaan edelleen epävarmaa, ja Binancen työntyminen DEX-järjestelmään voi osoittautua varovaiseksi liiketoimintapäätökseksi useista syistä – yksi niistä on pörssiyrityksensä kasvu ilman keskitettyjä vastuita nykyisessä muodossaan, kuten turvallisuusuhkina olla säilytysvaihto asiakasvaroille.

Binance kierteli taitavasti kaupankäynnin fiat-valuuttapareja vuoden 2017 loppupuolella tapahtuneiden kryptovaluuttabuumin alkuvaiheissa, mikä mahdollisti niiden pysymisen hallitusten, etenkin Yhdysvaltojen, lainkäyttöalueen ulkopuolella. kaikki sääntelykatastrofit pian.

Selvää on, että Binancella on epätavallinen lähestymistapa Piilaakson luokan startup-yritysten perinteisiin käsitteisiin. Spekulaatiot ovat korostaneet, kuinka Binance voi lopulta siirtää DEX: nsä BNB-käyttäjien hallintaan ja kuten mainittu Pete Rizzo Coindeskista, olisi ”toteuttamiskelpoinen krypto-natiivi poistumisstrategia”, joka olisi erilainen kuin yrityksen rakentaminen lopulliseen listautumiseen asti.

Olipa asia sitten mikä tahansa, Binance on vakiinnuttanut itsensä elohopeana tapaustutkimuksena liiketoimintamallissa ei siksi, että se on voimanlähde, jolla on epätavallinen lähestymistapa, vaan siksi, että se on erikoinen yritys vielä hämäremmillä markkinoilla – kryptovaluutat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me