Bitcoin Webvert

Det er lett å glemme at Bitcoin er en veldig nyttig valuta i seg selv. Et område der Bitcoin er en perfekt betalingsløsning er webhotell. Det er ingen mangel på førsteklasses webhotellfirmaer som godtar Bitcoin. De fleste tilbyr en rekke tjenester, og noen tilbyr til og med et høyt nivå av anonymitet.

Hvis du kom inn i Bitcoin tidlig, er det en god sjanse for at du er klar for livet når det gjelder webhotell. Selv om noen kjøpmenn har sluttet å akseptere Bitcoin etter at bjørnemarkedet tok tak i fjor, er verden av webhotell full av selskaper som vil jobbe med kryptoer.

De fleste selskapene på denne listen har godtatt kryptoer i minst ett år, og noen av dem har vært kryptovennlige i mange år. Du bør ikke bekymre deg for å finne et webhosting-selskap som godtar kryptoer, men det er viktig å sørge for at du får riktig webhosting-plan for dine behov.

Topp Bitcoin Hosting selskaper

Lenger nede vil vi gi deg en fullstendig oversikt over alle bitcoin-vertsselskapene, hvis du har det travelt, her er våre to beste valg.

HostwindsHostinger
Vertvind Hostinger
Hostingtyper

Delt

VPS

Sky

Dedikert

Hostingtyper

Delt

Sky

VPS

Pris fra

$ 3,29 måned

Pris fra

$ 7,99 Måned

Aksepterte kryptovalutaer

BTC, LTC, BCH, DASH, ETH + More.

Aksepterte kryptovalutaer

BTC, BCH, ETH, LTC.

Besøk Besøk

Hvorfor velge webhosting selskaper som godtar Bitcoin?

En av de mest åpenbare grunnene til å velge Bitcoin som betalingsmåte er brukervennligheten. Hvis du allerede har noen kryptoer, er det veldig praktisk å bruke dem som betalingsmiddel. Det er også alternativer der ute for folk som ønsker å maksimere sin anonymitet og ytringsfrihet.

Å holde identiteten din trygg på nettet har å gjøre med kriminalitet å gjøre. Verdens politiske struktur blir stadig mer anstrengt, og mange regjeringer sensurerer aktivt ideer. Anonym webhosting sørger for at nettstedet ditt forblir online, og at du ikke blir fanget i en politisk heksejakt som kan koste deg friheten din.

I motsetning til enkelte betalingssystemer som bruker store avgifter når du bruker dem, lar Bitcoin deg betale minimale transaksjonsgebyrer. Uansett hvor motparten din er, er det ikke nødvendig å gjøre noen form for valutaomregning. Enkle betalinger er en annen stor fordel som kryptoer bringer til bordet.

Kjøp Webhosting med Cryptocurrency

Bitcoin kan brukes til å kjøpe omtrent hvilken som helst slags webhotell som finnes. Små nettsteder som ikke får mye trafikk, vil sannsynligvis være bra på en sky eller delt server, men noen av webhosting-leverandørene vi viser nedenfor, tilbyr mye mer enn det.

Det er lurt å tenke på hva slags webhotell du trenger, før du ser på en årsplan. Å kjøpe mer enn du trenger kan legge seg raskt opp. Det er ingen fordel å kjøpe mye webhosting-kraft når dine behov er enkle. Spar pengene hvis du kan.

Omvendt, hvis nettstedet ditt begynner å få mye mer trafikk, vil du ikke ha for lang tid til å oppgradere webhotellet ditt. Ingenting slår brukere av raskere enn et nettsted som er tregt å laste inn eller buggy. Å sørge for at kundene dine enkelt kan bla gjennom er en stor del av å bygge opp et netthandelsnettsted, og riktig mengde serverkraft er en viktig del av denne ligningen.

Hva slags webhosting trenger du?

Det er forskjellige typer webhotell å velge mellom. Noen webhosting-selskaper vil tilby omtrent hva som helst, men andre har en mer spesifikk blanding av webhosting-alternativer. Her er en kort oversikt over noen av de mest populære formene for webhotell.

Noen av disse alternativene for webhosting kan virke litt overflødige, og det er de. I dag skaper hosting av hosting nye måter å gjøre webhosting på. Flere alternativer for webhotell er i utgangspunktet en god ting, men det er viktig å forstå høydepunktene og ulempene ved hvert alternativ.

Hvis du allerede er ekspert på webhotell, er det bare å hoppe over denne delen!

Delt hosting

Hvis du bare kommer inn i online-spillet, er delt hosting sannsynligvis veien å gå. Alle dataene dine blir lagret på en server med andre nettsteder. Delt hosting er et kostnadseffektivt alternativ fordi webhotellfirmaet kan plassere titalls eller hundrevis (eller flere) nettsteder på en enkelt server, noen leverandører tilbyr administrert hosting, noe som betyr at de vil administrere alle aspekter av nettstedet ditt for deg;

Delt hosting er potensielt tregere enn dedikert hosting, men mindre nettsteder vil sannsynligvis ikke merke mye av forskjeller (geografisk beliggenhet betyr også mye). Alle domenene vil dele serverens ressurser, inkludert RAM og lagring.

Den største oppsiden av delt hosting er kostnaden.

Mest webhosting selskaper vil tilby delt hosting for noen få dollar i måneden, noe som mer enn oppveier de potensielle ulempene for kunder som ikke er bedrifter. Ulempen med begrenset serverkraft kommer ikke til å være et problem for mindre nettsteder, selv om det ville være et problem for større bedrifter.

Dedikert serververt

Dedikert serverhosting er i utgangspunktet det motsatte av delt hosting.

Din webhosting-bedrift vil gi deg tilgang til en server som er bare for nettstedet ditt. Fordelene med en dedikert server er betydelige. I stedet for å dele serverressurser med hvem som vet hvor mange andre nettsteder, får du all RAM, minne og båndbredde.

På baksiden er dedikerte servere mye dyrere.

Med mindre du har en etablert tilstedeværelse på nettet og tjener penger på din online virksomhet, er det sannsynligvis ikke nødvendig å bruke en dedikert server. Kostnadene for å kjøre en dedikert server vil legge seg raskt opp, så sørg for at du trenger en før du signerer en langsiktig kontrakt.

Virtual Private Server (VPS) webhosting

En VPS etterligner noen av aspektene ved en dedikert server, mens du fremdeles bruker en server som deles med mer enn ett nettsted. Hvis du trenger å bruke tilpasset programvare, eller vil ha den typen kontroll som bare en dedikert server kan levere, er en VPS et steg opp fra delt hosting.

Dessverre vil en VPS fremdeles lide av noen av problemene som er knyttet til delt hosting. Hvis en trafikkøkning treffer, vil nettstedet ditt avta. På plussiden vil en VPS være langt billigere enn en ekte dedikert server.

Å bruke en VPS er en god måte å feilsøke nettarkitekturen din før du migrerer til en ekte dedikert server, da de fleste VPS-er fungerer som en dedikert server ville.

Cloud Hosting

Begrepet ‘cloud hosting’ har blitt noe av et moteord i webhosting-verdenen. På sitt mest grunnleggende nivå betyr skyhosting bare at nettstedet ditt vil være vert i ‘skyen’, som er et bredt nettverk av sammenkoblede datamaskiner.

Hvis du vurderer skyhosting, må du lese om hva du faktisk får fra webhosting-selskapet. I de fleste tilfeller vil delt hosting bli billigere, og med få ulemper for mindre nettsteder.

Nettsteder på middels og bedriftsnivå har mer forskning å gjøre. Hvis firmaet ditt har trafikk fra hele verden, kan skyhosting være et godt alternativ.

Alle webhosting-selskapene vi valgte for denne listen har gode (eller til og med gode) rykte for kundeservice, så du bør kunne spørre dem om hva slags hostingplan som passer best til dine behov best.

Webhosting selskaper som godtar Bitcoin

Her er nedslaget på alle vertsselskapene som lar deg betale i krypto eller bitcoin, vil bli oppdatert etter hvert som vi finner mer.

Vertvind

Vertvind har vært i virksomhet siden 2010. Selskapet bestemte seg nylig for å godta Bitcoin som betaling for noen av tjenestene. Hostwinds vil også akseptere en rekke andre kryptoer som betaling, så sørg for å sjekke om du har en av deres andre betalingskryptoer før du bytter Bitcoin.

Mens Hostwinds ikke har eksistert så lenge som noen av de andre webhotellfirmaene på listen, har det et fantastisk rykte for kundeservice. Det tilbyr også 60 pengene tilbake-garanti for nye kunder, som er et veldig sjenerøst tilbud.

Vertvind

Hostwinds inkluderer standardtjenester som vil være til nytte. I tillegg til en gratis dedikert IP-adresse, e-postkontoer og FTP, har du også muligheten til å opprette ubegrensede underdomener. Hostwinds gjør også gratis overføring av nettsteder og vil gi deg den nyeste versjonen av cPanel, samt øyeblikkelig opprettelse og oppsett av konto..

Alt i alt er Hostwinds et fullt utstyrt webhosting-selskap som gir sine kunder mange kryptobetalingsalternativer. De var blant de første webhosting-selskapene som aksepterte kryptoer som betaling, og har opprettholdt sin policy i en veldig ustabil tid for kryptopriser.

Besøk Hostwinds

Hostinger

Hostinger tilbyr en rekke webhostingtjenester og bestemte seg nylig for å godta Bitcoin. Selskapet mener at yngre mennesker som kanskje ikke har tilgang til kredittkort, trenger en måte å betale for ting på nettet.

Hostinger

Som mange av de andre webhosting-selskapene i denne listen, leverer Hostinger 99,9% oppetid og kundesupport døgnet rundt. Hvis du ønsker å flytte til Hostinger fra et annet webhosting-selskap som ikke godtar krypto, vil det hjelpe deg med å migrere ditt eksisterende nettsted gratis.

Som en fullverdig løsning for webhosting er Hostinger et godt valg for nye webprosjekter som trenger et webhosting-selskap de kan vokse med. Absolutt verdt å se, og de tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Det klipper!

Besøk Hostinger

Namecheap

Namecheap er et av de mest populære selskapene innen webhosting. Det er også det første webhosting-selskapet som aksepterer Bitcoin som betalingsmåte. Selskapet begynte å akseptere Bitcoin helt tilbake i 2013. Hvis det holdt på bitcoins, gjorde den beslutningen selskapet et enormt overskudd!

Namecheap

I dag lar Namecheap fortsatt kundene betale med Bitcoin. I tillegg til å være en innovatør innen adopsjon av digital valuta, tilbyr Namecheap et bredt spekter av tjenester. Du kan kjøpe alt fra en nettside fra selskapet, helt opp til dedikerte servere for applikasjoner på bedriftsnivå.

Namecheap gir sine klienter minst to prosessorer, 16 GB RAM og 4 RAID-stasjoner i webserverne. Selskapet leverer også 99,9% oppetid, bortsett fra planlagt vedlikehold. Selskapet bruker topp moderne sikkerhet for å beskytte dataene dine, og har et godt rykte for kundeservice.

Alt i alt er Namecheap et ledende webhosting-selskap som gjerne vil akseptere Bitcoin som betaling. Det er verdt å vurdere som en webhosting-leverandør uansett hva du trenger.

Besøk Namecheap

Heficed

Heficed var sen med å ta i bruk krypto som betalingsmetode, men nå godtar den mer enn 50 forskjellige typer kryptoer!

Selskapet tilbyr et bredt spekter av webhosting-tjenester, og er basert i Storbritannia. Hvis du leter etter en skybasert VPS-hosting-spesialist, ville det være verdt å lære mer om Heficed. Den kan håndtere bedriftsnivå CMS-plattformer som Drupal, WordPress og Magento.

Heficed

I tillegg til å støtte de mest populære CMS-plattformene, og akseptere stort sett enhver populær krypto, får Heficed gode anmeldelser for sin kundeservice. Det er verdt å lære mer om, spesielt hvis du er i e-handelsarenaen eller driver et populært nettsted.

Besøk Heficed

Vertsboks

Ikke bare gjør det Vertsboks leverer førsteklasses webhosting og kundesupport, det vil til og med redusere din webhosting-regning med 20% hvis du betaler med Bitcoin eller Ethereum. Selskapet har en global rekkevidde, med virksomhet i mer enn 170 land over hele verden.

HosterBox

Hosterbox er kjent for å gi sine kunder mye fleksibilitet og ikke skape begrensende kontrakter. Det tilbyr også gratis migrering av nettsteder og 24/7 kundesupport, uansett hvor stor eller liten klienten er.

I tillegg til å stimulere kryptobetalinger, utfører Hosterbox hyppige sikkerhetskopier, så selv om det er et problem med nettstedet ditt, vil du sannsynligvis ikke miste noe. Det er et flott selskap som vil jobbe for omtrent alle på verdensbasis, og kryptorabatten er verdt å huske på hvis du er i markedet for å kjøpe webhotell med kryptoene dine.

Besøk HosterBox

Hawk vert

Selskapet nå kjent som Hawk vert startet i 2004 som dedikert vert. Det skiftet navn i 2008, og har lang erfaring med å tilby solid webhosting.

Du kan velge mellom en rekke alternativer for webhotell med Hawk Host. Selskapet aksepterer Bitcoin og Bitcoin Cash som betalingsmåter, som bør appellere til alle som ønsker å betale for sin tilstedeværelse på nettet ved hjelp av kryptoer.

Hawk vert

Hawk Host tilbyr konkurransedyktige priser, gratis migrering av nettsteder og en rekke hostingplaner. Den har etablert seg som en ledende leverandør av webhosting-tjenester, og er verdt å se på uansett hva slags webhosting du trenger å kjøpe.

Besøk Hawk Host

Glowhost

Glowhost ble grunnlagt rundt den tiden internett akkurat begynte. Det åpnet for virksomhet tilbake i 2002, og begynte å akseptere Bitcoin i 2016. Selskapet har et godt rykte for både oppetid og kundeservice..

Glowhost

Hvis du sjekker ut Glowhosts planer, vil du se fire delte hostingløsninger til konkurransedyktige priser. Selskapet tilbyr også semi-dedikert webhosting, samt premium forretningsplaner. Det er ikke mye Glowhost ikke kan hjelpe deg med, og de har en lang track record bak seg.

Hvis du er på gjerdet om å bruke Glowhost, tilbyr de en 91-dagers pengene tilbake-garanti. Den har også 16 globale datasentre, noe som betyr at folk skal ha en god brukeropplevelse uansett hvor de er i verden.

Besøk Glowhost

JAVAPIPE

Javapipe er et webhosting-selskap som jobber med Java, PHP og skybaserte webhosting-løsninger. Kundene kan betale for webhosting med Bitcoin. Selskapet begynte å vedta Bitcoin for betaling i 2018.

Javapipe

Selskapet bruker SiteWorx Hosting-panelet til å administrere sine klientdata. Javapipe inkluderer også en Apache Tomcat-installasjon med alle kontoer for å sikre at nettstedet ditt er trygt distribuert i skyen. Javapipe kommer ikke til å være det rette webhotellfirmaet for alle. På den annen side, hvis du trenger Java-spesifikk webhosting, er Javapipe et godt selskap å se på.

Besøk Javapipe

Anonyme alternativer for webhotell som godtar Bitcoin

En av de største funksjonene som drev den første adopsjonen av Bitcoin, er det faktum at den tilbød brukerne en høy grad av anonymitet på nettet. Verden for webhosting er gjenstand for mange politiske og juridiske spørsmål. Hvis du vil sørge for at nettstedet ditt ikke blir spikret av politiske årsaker, eller hvis du vil holde eierskapet ditt skjult, er det alternativer for webhotell der ute for deg.

Geopolitikkens verden blir mer kompleks hele tiden. Det er noen områder i verden der visse ideer vil få deg i juridiske problemer. Mens internett i utgangspunktet er åpent for noe, kan myndighetene i en nasjon som er fornærmet av det du legger ut, komme etter at du bruker lokale lover.

Det er unødvendig å si at det er et resultat du vil unngå.

Disse problemene er enda viktigere for et nettsted som regelmessig publiserer kontroversielt innhold. Hvis du jobber med ideer som mektige mennesker ikke kommer til å være glade for, kan det være lurt å beskytte identiteten din i størst mulig grad..

Heldigvis tilbyr Bitcoin en høy grad av anonymitet. Det er webhosting-selskaper som vil hjelpe deg med å opprettholde personvernet ditt og akseptere Bitcoin også.

Bitcoin Webvert

Bitcoin Webvert gjør hva det navnet sier. I motsetning til mange av de andre webhosting-selskapene på denne listen, er Bitcoin Web Hosting et relativt nytt selskap. Hvis du vil betale for anonym webhosting med bitcoin, er det verdt å se på.

Bitcoin Webvert

Bitcoin Web Hosting godtar også andre kryptoer, hvis du foretrekker å betale med noe annet.

Besøk Bitcoin Web Hosting

Shinjiru

Shinjiru har operert siden 1998 og har hovedkontor i Malaysia. Webhosting-selskapet driver datasentre i Malaysia, Europa og Singapore. Som et veteran webhosting-selskap tilbyr Shinjiru klienter en rekke hostingalternativer, samt helt anonyme hostingpakker.

Shinjiru

Hvis du vil betale for ditt webhotell med Bitcoin, vil Shinjiru gjerne akseptere det som betaling. Selskapet har også bygget et fantastisk rykte for å tilby 24/7 support, og har servere spredt over seks land.

Med Shinjiru kan du velge fra en rekke webhotellplaner, uansett om du vil holde identiteten din hemmelig eller ikke. Selskapet tilbyr også operativsystemer i både Linux og Windows, noe som er en fin funksjon.

Besøk Shinjiru

Oransje nettsted (privat, ikke anonym)

Oransje nettsted er et webhosting-selskap som ligger på Island. Selv om de ikke spesifikt tilbyr anonym offshore webhosting, overholder selskapet Islands lover som regulerer personvern og ytringsfrihet.

Oransje nettsted

Så langt som webhosting går, har Orange Website en rekke alternativer fra delte hostingplaner helt opp til dedikert privat hosting. I motsetning til noen landsspesifikke webhosting-selskaper tilbyr Orange Hosting 24/7 support. Åpenbart godtar de Bitcoin, og har et godt rykte for å levere verdi til sine kunder.

Orange Website tilbyr omfattende webhosting-pakker med domeneregistrering, slik at nettstedet ditt blir fullstendig beskyttet av Islands lover. Husk å spørre om dette før du velger en plan.

Besøk Orange Nettsted

Islands dedikasjon til et gratis og åpent nett

Et gratis og åpent internett har spilt en stor rolle i Islands politiske scene, og nasjonen har opprettet lover for å sikre at normale mennesker har en stemme online. Dette er en stor fordel for alle som ønsker å sørge for at nettstedet deres holder seg, uavhengig av hvilke synspunkter som blir distribuert.

Selv om det er noen grenser for hva som kan betraktes som ytringsfrihet på Island, vil stort sett alt annet enn total radikalisert, voldelig ideologi falle inn under nasjonens juridiske beskyttelse. Island har også billig strøm, og ekstremt raskt internett.

Alt dette kan høres ut som et press for å bruke islandsk hosting. For mennesker eller grupper som trenger beskyttelse mot politisk forfølgelse, er Island en av de beste nasjonene som er tilgjengelige for webhotell. Sveits er også et godt alternativ.

Det er mange selskaper som aksepterer Bitcoin

Den gode nyheten for kryptobrukere er at det ikke er mangel på webhosting-selskaper som gjerne vil akseptere Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og andre tokens som betaling.

Noen virksomheter har sluttet å akseptere kryptoer etter at ‘kryptovinter’ startet i 2018, men webhosting er et område der kryptoer fremdeles er veldig velkomne.

Det er viktig å ta hensyn til webhosting-behovet ditt før du bestemmer deg for en plan, og sørg for at du får både tjenesten du trenger, og ikke kjøper for mye. En liten månedlig pris kan legge seg opp i løpet av årene, som bare er bortkastede penger hvis du kjøper webhostingtjeneste.

Alle webhosting-selskapene på denne listen har gode anseelser når det gjelder kundeservice, og vil gjerne snakke om dine webhosting-behov. Ikke vær redd for å nå ut før du kjøper en plan, og sørg for at du får mest mulig ut av kryptoene dine!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me