Celer Network

Celer Network, et prosjekt fokusert på inntektsgenerering av blockchain-spill og det tredje som har vert sitt token-tilbud på Binance Launchpad, ønsket “alfa-mainnet” velkommen på Ethereum 8. juli.

Mainnet, kalt Cygnus etter den berømte nordlige konstellasjonen, kommer som en del av byggherrenes oppdrag å aktualisere plattformen som det første “Generalized State Channel Network” for desentraliserte apper, spesielt mobilspill, i kryptoøkonomien.

Celer Network

I motsetning til å stole på on-chain-transaksjoner, kan Celer-lag-to-skaleringsplattformen oppnå “sanntids- og null-gebyr” -mikrobetalinger ved å bli utnyttet mellom en blockchain, f.eks. Ethereum, og en dapp.

Store gratulasjoner til @CelerNetwork teamet på Ethereum mainnet lanseringen! Hvis du er nysgjerrig på L2-løsningen deres, må du sjekke ut samtalen min med @ no89thkey på Into the Ether.https://t.co/ehiEIsgG6Q

– eric.eth (@econoar) 8. juli 2019

Som nettverkets evner er forklart i prosjektets vanlige spørsmål:

“Off-chain-transaksjoner i Celer kan være vilkårlige svindelsikre tilstandsoverganger som generisk betinget betaling, flerspartsspill, auksjonsbud på andre priser, høyfrekvent symbolbytte osv.”

Følgelig er disse funksjonene skreddersydd slik at offentlig blockchain-teknologi kan bli et praktisk hjem for apper som trenger praktisk kraft. I mandagens kunngjøring argumenterte Celer Network-teamet for at prosjektet deres tilbød slikt via dets fleksibilitet, overkommelighet og hastighet:

“Oppsummert tilbyr mainnet smart kontraktprogrammerbarhet på lag-2 blockchain-teknologi, gir 100 prosent gratis transaksjon, akselererer smarte kontraktinteraksjonsforsinkelser med 10 000 ganger industristandarder, gir en kraftig abstraksjon av” betinget betaling “og optimaliserer kraftig on-chain staten kanal koster til det laveste nivået. ”

Siden Cygnus mainnet fremdeles er i sin alfafase, har selvfølgelig utbyggerne planlagt oppgraderinger for nettverket de neste månedene.

En lag-to-plattform for et spillnav … Og videre

Ved aktivering av mainnet understøtter den første versjonen av Cygnus nå CelerX, nettverkets “premier gaming hub” og lag-to spill-app.

Og med den aktiveringen har Celer-teamet åpnet  til utviklere. Settet vil tillate brukere å tjene penger på HTML5-spill ved å legge til så lite som to linjer med kode, med hvilket som helst HTML5-spill som er i stand til nettet.

Som en del av en bootstrapping-innsats har Celer inngått et samarbeid med Dai stablecoin-skapere MakerDAO for å danne et basseng på 10.000 Dai som skal deles ut mens forsyningen varer til brukere som laster ned CelerX-appen.

På nyhetene kommenterte Celer medstifter Dr. Mo Dong Dr. Mo Dong at nettverkets utsikter i spillindustrien bare er begynnelsen på plattformens bredere utsikter, som kan strekke seg langt utover bare mobilspill. Dr. Dong sa:

“Gaming er lite hengende frukt for blockchain og er den raskeste måten å teste funksjonene til en plattform. Hvis vi kan vise spillutviklere den åpenbare fordelen med blockchain, gjøre det enkelt for dem å delta og skalere for å håndtere sine transaksjonsbehov, vil vår suksess raskt overføres til andre bransjer. ”

Så langt som andre utvidede brukssaker for Celer, har byggherrene sitert bilforsikring basert på bruk i stedet for flat prissetting, mikroauksjoner, peer-to-peer WiFi og mer.

En av de første Binance Launchpad Alumni Around

Celer Network var blant de første prosjektene som utnyttet Binance Launchpad i mars da de solgte 597.014.925 CELR-tokens for tilsvarende $ 4 millioner USD på plattformen, alt på litt under 20 minutter.

Spesielt som en del av vilkårene for Launchpad kunne CELR-tokens bare kjøpes med Binance Coin (BNB). Da tilbudet skjedde, var ett CELR-token verdt 0,000434 BNB, noe som betyr at en enkelt BNB hentet litt over 2300 CELR-tokens den gangen.

Siden da har BNB-prisen mer enn doblet seg, og steg fra rundt $ 15 i midten av mars til sin nåværende posisjon over $ 33 noen måneder senere.

Før Celer Network hadde Binance Launchpad bare vært for token-tilbudene til BitTorrent token (BTT) og Fetch.AI (FET). Disse prosjektene vil bli interessert i kryptoøkonomi-interessenter for å spore om Launchpadens tidligste prosjekter ender med å være bom eller byster.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me