Gemini Nifty

New York-baserte kryptokursutveksling Gemini har laget sitt første anskaffelse noensinne, med satsingen som sendte selskapets tro på at den tokeniserte samleobjekterarenaen har store oppside i årene fremover.

19. november avslørte konsernsjef Gemini, Tyler Winklevoss, at børsen hadde kjøpt Nifty Gateway, en oppstart som hadde skapt en plattform der brukere enkelt kunne utveksle og administrere Ethereum-baserte ikke-fungible tokens (NFT), eller “nifties.”

Konsernsjefen, en av kryptoøkonomiens mest profilerte gründere langs sin tvillingbror og Gemini-medstifter Cameron Winklevoss, bemerket i avtaleens kunngjøring at Nifty Gateway appellerte i å allerede være kompatibel med eiendeler fra “dagens mest populære kryptospill og applikasjoner, inkludert CryptoKitties, OpenSea og Gods Unchained. ”

Gemini Nifty

I tillegg tillater den nyanskaffede plattformen kunder å kjøpe samleobjekter i kjeden fra slike dApper via kredittkort.

Foreløpig vil Nifty Gateway’s tre ansatte fortsette å jobbe uavhengig innenfor Gemini-merkets bredere paraply, men muligheten er fortsatt at noen av plattformens tilbud senere vil bli smeltet nærmere Gemini.

Uansett hva som ender opp, avslører oppkjøpet at i NFT-er – tokens som er individuelt unike og i den forstand knappe – ser Gemini mainstream-adopsjon i horisonten. Tyler Winklevoss sa like mye i å kommentere Nifty Gateways verdiproposisjon:

“Ikke-soppbare tokens og de digitale varene (og samleobjektene) de aktiverer, vil spille en viktig rolle i neste epoke med den digitale økonomien. De er den perfekte formfaktoren for krypto-samleobjekter, kryptokunst og mye mer – og legger grunnlaget for helt nye bransjer for flere milliarder dollar. “

Oppkjøpet er generelt i tråd med en trend som har blitt sett blant store kryptokursutvekslinger de siste årene, nemlig markerte omdreininger mot å bli one-stop crypto-nav som tilbyr en rekke tjenester, enten direkte eller indirekte, utover ren handel.

# 1 Crypto Exchange? Ny rapport sier det

19. november lanserte den populære kryptovaluta-dataportalen CryptoCompare sin andre “Exchange Benchmark” -rapport, som hadde som mål å “hjelpe markedsdeltakere med å identifisere den høyeste kvaliteten, den laveste risikoen og de mest pålitelige børsene i bransjen.”

Spesielt fant CryptoCompare følgelig i henhold til “kvalitative … og kvantitative” beregninger at Gemini var den høyest rangerte kryptobørs i verden per 3. kvartal 2019.

Vi er stolte av å bli rangert som nr. 1-børsen av @CryptoCompare Q3 2019 Exchange Benchmark! Fremover og oppover &# 128640; ✨ https://t.co/3Z8rp04W1L

– Tvillingene (@Gemini) 19. november 2019

Binance, som vanligvis blir sett på som den mest populære kryptobørs i verden, klarte ikke å knekke den siste rapportens topp 10-børser. De nye topp 10, i rekkefølge, var som følger:

  1. Kraken
  2. itBit
  3. Coinbase
  4. Kraken
  5. Bitstempel
  6. Væske
  7. OKEx
  8. Poloniex
  9. bitFlyer
  10. Luno

Bitfinex og Binance kom på henholdsvis 11. og 12. plass. CryptoCompare ga Gemini spesielt høye poengsum i kategoriene sikkerhet og juridisk overholdelse – sikkert musikk til alle Gemini-handelsmannens ører.

I andre relaterte nyheter

I forrige uke rapporterte The Block at Gemini’s administrerende direktør for bedriftsutvikling Sarah Olsen hadde forlatt selskapet; utviklingen kommer i hælene på børsens GUSD stablecoin, som Olsen hadde jobbet med å øke, har krympet i bruk de siste månedene.

Den nøyaktige årsaken til avgangen er fortsatt uklar, men i det minste kan Olsens utgang signalisere at en oppryddelse kommer til Gemini’s GUSD-innsats.

Samtidig kan man si at GUSD for tiden ikke har noen tydelig vei til å overhale DeFis regjerende stallmynter, f.eks. tether, Dai og USDC. Med noen tilbakemeldinger som sannsynligvis er i vente, kan hvordan børsen fortsetter å nærme seg prosjektet være en nøkkeltråd å se på i fremtiden.

Videre kom forrige uke nyheten om at Tyler og Camerons Winklevoss Capital deltok i en $ 1,81 millioner USD seed-runde for Bitski, skaperne av en utviklerplattform som gjør det enkelt for selskaper (som videospillstudioer) å integrere kryptovaluta lommebøker i sine produkter..

“Vi bruker disse pengene til å utvide trakten til mennesker som bygger på blockchain,” sa Bitski-sjef Donnie Dinch.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me