Gaming og eSports-kryptovaluta

Når det gjelder de forskjellige “aktivaklassene” for kryptovalutaer, er det et økende antall å velge mellom; fra desentraliserte energihandel-tokens til betalingskryptoer, finner du litt av alt i mellom.

En ny, ny klasse kryptovaluta å se etter er digitale eiendeler skreddersydd for ulike funksjoner i den eksponentielt blomstrende spill- og e-sportsindustrien. Disse næringene, som krypto, vil nå titaniske nye høyder i årene fremover, og kryptovalutautviklere jobber allerede hardt for å gifte seg med de to feltene.

Gaming og eSports-kryptovaluta

I dag vil vi da lede deg gjennom noen oppstart kryptoprosjekter som er fokusert på spill, slik at du kan få litt mer perspektiv på denne nye kryptovaluta aktivaklassen.

VOKS

VOKS er et av de mest spennende kryptovaluta-spillprosjektene på scenen i dag. WAX vil være fokusert på å tilby en desentralisert handelsplattform for digitale, videospillbaserte eiendeler; tenk på våpen eller kleskinn i en førstepersonsskytter, for eksempel.

Voks

Økonomiene rundt disse spillbaserte eiendelene har eksplodert de siste årene, og WAX kan være prosjektet som forbinder disse økonomiene til global handel.

Det er riktignok et solid prosjekt; teamet har noen superstjerner på seg, og makrotrader Mike Novogratz har tidligere gitt ros på prosjektet.

Unikoin gull

De Unikoin prosjektet har som mål å være en desentralisert sportsbook for esports. Som du kan forestille deg, er det massevis av rom for vekst i denne nisjeen de neste årene. Betting + gaming + blockchain kan være en eksplosivt populær kombinasjon, og Unikrn Gold sikter til å være symbolet på å få den blandingen til å skje.

Unikoin

I likhet med WAX er prosjektets støttespillere også imponerende. Dallas Mavericks eier Mark Cuban og skuespiller Ashton Kutcher har investert betydelige beløp i Unikoin, noe som gjør det til en krypto å se fremover.

Enjin Coin

Enjin Coin er fokusert på å gi spillere og utviklere en plattform der de kan opprette og administrere virtuelle eiendeler for spill ved hjelp av smarte kontrakter på Ethereum blockchain. For dette formål er Enjin Coin et ERC20-token.

Enjin

Enjin-plattformen ønsker å være en slags sandkasse, der innholdsskapere kan utnytte innholdet til sine respektive samfunn ved hjelp av kraften i blockchain. Vi snakker om en desentralisert gateway for abonnementer, verktøy i spillet og mye mer.

Følgelig er Enjin et av de mer bemerkelsesverdige prosjektene i spillkryptovaluta-nisje å vurdere. Brukstilfellene kan virkelig spre seg vilt i nær fremtid.

Desentraland

Desentraland tilbyr brukerne en virtual reality-plattform som drives av den pålitelige Ethereum blockchain. Med plattformen er brukerne i stand til å lage innhold og applikasjoner, samt oppleve og tjene penger på dem. Dette er den aller første virtuelle plattformen som er desentralisert, bygget på blockchain og eies av brukerne, slik at den skiller seg ut fra mengden.

Desentraland

Sjekk ut vår fulle guide vi skrev om Decentraland for mer informasjon.

Chimaera

Chimaera er en super interessant spillkrypto, ved at dette prosjektet har som mål å være en plattform som utviklere enkelt kan lage og tilpasse spill for masseproduksjon. Men det er ikke alt.

Chimaera

Prosjektet ønsker også å dra nytte av skalering utenfor kjeden ved å bruke det det kaller “spillkanaler”, dvs. statlige kanaler, for å styrke raske, pålitelige spillinteraksjoner på blockchain. Og det er ikke engang å komme inn på alle de prøvde og sanne appfunksjonene du vil ha med et slikt prosjekt, som en appbutikk og en privat messenger.

Hold øye med denne helt sikkert.

Drømme lag

Drømme lag er et kryptokurrencyprosjekt bokstavelig talt fokusert på å skape, vel, eSports drømmeteam. Det vil si at DreamTeam har som mål å være et rekrutterings- og administrasjonsnettverk for spill. Og dette kan være et massivt prosjekt fremover, siden elitespillere i dag blir kraftutøvere i sine egne rettigheter.

Drømme lag

Etter hvert som markedene rundt disse spillerne blir mer konkurransedyktige, kan DreamTeam bidra til å bringe desentralisert orden i rommet. Brukere og lag vil kunne tjene penger på spillinnsatsen sin på en innovativ plattform som er satt til å være et stoppested for alle ting eSports.

Fra høsten 2017 er betaversjonen av DreamTeam-plattformen live.

Første blod

Første blod er en spillkryptovaluta som gifter seg med belønninger med eSports. Det er så enkelt. Ved å bruke eSports-plattformen vil spillerne kunne få betalt i 1ST-tokens for å dominere motstandere i kamper.

Første blod

Den betalte-å-spille-dynamikken alene kunne være nok til å drive massevis av interesse mot First Blood. Folk elsker å spille, og folk elsker å få betalt, og First Blood kommer til å kombinere de to på en Ethereum-basert plattform som vil desentralisere spill slik vi kjenner det.

Dette er definitivt et ERC20-token å følge nøye med.

Skincoin

Nok et ERC20-token, Skincoin er et annet kryptokurrencyprosjekt som, i likhet med WAX, er fokusert på å legge til rette for utveksling av “spillskinn.” Slike skinn er enormt populære for tiden i et bredt utvalg av vanlige titler som Counter Strike og Call of Duty, og Skincoin ønsker å bli den fremste markedsplassen for disse eiendelene tilsvarende..

Hudmynt

Konkurransen i WAX kommer til å bli stiv. Men i kryptovergangen har til og med underdogs en sjanse til å oppleve bemerkelsesverdig vekst, og Skincoin kan gjøre et hakk hvis det leverer sine løfter. Ellers vil prosjektet sakte forsvinne i bakgrunnen når mer etablerte aktører blir forankret.

HunterCoin

HunterCoin er unik, og fakturerer seg selv som ”verdens første MMO-kryptokurrency-spill. En gaffel av Namecoin, HunterCoin har et desentralisert virtuelt univers lagdelt på toppen av blockchain.

Hunter Coin

Interessant, men for å være tydelig er ikke HunterCoin en seriøs investeringsmulighet: prosjektets nettside forklarer at kryptoen er et “eksperiment og […] et hobbiest prosjekt. Ingen markedsføring eller markedsføring [har blitt gjort] og med et veldig lite team som jobber til våre fordeler. “

Likevel er HunterCoin en bemerkelsesverdig nysgjerrighet fordi den peker på mulighetene for hvordan spill bygget på blockchain kan se ut.

Skrilla

Skrilla er en Ethereum-basert fantasy eSports-spillplattform. Du velger spillerne dine, oppretter et lag og vinner deretter kryptobelønninger på Skrilla-plattformen for å velge sterke utøvere.

Det er musikk i ørene til mange fantasy-spillere. Men vær oppmerksom: betting på sportssport, e-sport og kryptovaluta kan alle være vanedannende i sine egne rettigheter, så å kombinere dem sammen kan bare få frem det verste i din indre spiller.

Ikke dykk først i hodet inn i Skrilla hvis du ikke tror du kan håndtere det på en ansvarlig måte. Spill aldri med mer penger enn du har råd til å tape!

BitQuest

BitQuest er i motsetning til noen av de andre prosjektene på denne listen, fordi det er en Minecraft-server som bruker en “Bitcoin-denominert økonomi.” Interessant rett?

Bitquest

Selve prosjektet er en gaffel av en eldre versjon av Bitcoin. Så når du spiller på serveren, opprettholdes transaksjonene dine på en versjon av Bitcoin-distribuert hovedbok. Fordelen med denne dynamikken er at du kan bruke en vanlig lommebok med kryptovaluta hånd i hånd med et vanlig spill som Minecraft.

Og BitQuest har utvidet horisonten også for sent, ettersom prosjektet nylig har kunngjort sin støtte til “jokecoin” -kryptovaluta Dogecoin..

Konklusjon

ESports-industrien har massevis av rom for vekst, akkurat som kryptovaluta-økosystemet gjør. Det er ikke tydelig at de to nisjeene trenger hverandre ennå, men etter hvert som begge felt blir mer vanlige, kan ekteskapet deres bli synergistisk.

Profesjonelle spillere har kanskje ikke tid til å dykke inn i feltet av kryptokurver, eller kanskje passformen mellom spillere og digitale eiendeler er naturlig. Vi må vente og se hvordan dynamikken utfolder seg når spillkryptoer setter sitt preg i årene fremover.

De to kan lage en eksplosivt populær kombinasjon hvis grunnleggernes planer går ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me