Kronoverse

Kronoverse er et selskap som jobber med et innovativt blockchain-system for eSports. ESports-markedet er rødglødende og blir mer populært hele tiden. Som de fleste spill domineres eSports av noen få store selskaper som kontrollerer markedet. Hvis du vil bruke plattformene deres, må du spille etter reglene deres.

Problemet er når et selskap har kontroll over en plattform, og det ikke er åpenhet, er det stor risiko for korrupt aktivitet. Vi sier ikke at de største eSports-plattformene i verden er ute etter å riste kundene sine. Langt ifra. Men når det er mye penger på linjen, og veldig lite i veien for gjennomsiktighet på plattformen, vil noe skjevt skje før eller senere.

Blockchain er en måte å sørge for at eSports-plattformer gir kundene sine en rimelig rystelse, men blockchain kan også tilby eSports-spillere (og spillere generelt) mye mer. Kronoverse ser potensialet som blockchain har i spillsektoren, og har noen gode ideer om hvordan det kan bidra til å skape mer åpenhet og ansvarlighet i bransjen.

Kronoverse

Kronoverse ser Blockchain som en GameChanger

Det er mange grunner til å omfavne blockchain i spillindustrien. Etter hvert som eSports blir mer populært, vil flere sørge for at kontoene deres er beskyttet. Dessverre er dette nesten umulig når et selskap kontrollerer hele økosystemet, som er en markedsdynamikk som Kronoverse jobber for å endre.

I følge selskapet:

“For at spillere skal kunne samhandle økonomisk innenfor et blockchain-ekosystem, vil de stole på tokens i spillet som vil tjene som valuta i spillet. Denne typen økosystem i blockchain er også kjent som Tokenomics. Sammenlignet med tradisjonelle sentraliserte spill, eier du aldri varer du kjøper i spillet. Du risikerer å miste alle artiklene dine hvis kontoen din er suspendert eller hvis serveren går ned. Blockchain-spill lar deg beholde varene dine siden de ligger i lommeboken din, og du kan bytte dem selv om du ikke lenger kan bruke kontoen din. Verdien av et token varierer per blockchain-spill og kan brukes i henhold til reglene i blockchain-spillet. ”

Kronoverse forstår tydelig at spillere må ha flere rettigheter når det gjelder hvordan deres digitale eiendeler lagres og handles, og blockchain kan være en av de beste måtene å oppnå sine mål på..

Den virkelige vinneren i alt dette er spillerne, og det kan være grunnen til at de store spillselskapene har motstått noen form for systemintegrasjon. Når spillere begynner å innse at blockchain styrker dem på en måte som ingen annen teknologi noensinne har, kan ting begynne å endres i eGaming-bransjen.

Syn

Nye måter å skape effektivitet på

Kronoverses plattform vil bidra til å lage en offentlig oversikt over hva som skjer på populære eGaming-nettsteder, slik at alle som vil sørge for at alle reglene blir fulgt, kan gjøre det. Det er andre områder der Kronoverse-plattformen også kan hjelpe. Know-Your-Customer (KYC) forskrifter hjelper til med å sikre at skatteregler og økonomiske sikkerhetsforskrifter håndheves.

I følge Kronoverse er plattformen:

“Tilbyr full Know Your Customer (KYC) + Anti Money Laundering (AML) screening for spillerspill, samt betalingsbehandling for innskudd inkludert kredittkort (fiat) og krypto. Spillutviklere kan nå tilby kontante turneringer inne i spillet sitt, slik at spillerne kan vinne penger. Utbetaling til spillerens bankkontoer inkludert med full 1099 støtte for amerikanske spillere. ”

Det er veldig viktig å sørge for at skatter blir betalt og legitime enheter bruker en plattform. Skattesnak koster myndighetene milliarder hvert år, og online spilloperasjoner er et perfekt sted for kriminelle å hvitvaske sine dårlig oppnådde gevinster. Kronoverse gir eGaming-bransjen en realistisk løsning på disse problemene, og mye mer.

Kronoverse-plattformen skaper også muligheten til enkelt å analysere eGaming-plattformer. Disse evnene kunne brukes på mange forskjellige måter, og spillselskaper ville ikke være i stand til å holde tilbake data lenger (det ville være på en offentlig blockchain – takk Kronoverse).

Kronoverse kommenterte:

“Spillere og spill er i sin helhet knyttet sammen av en matematisk modell for å lage en gameplay-hovedbok som ikke kan endres etter at et trekk er utført, slik at du kan ta kontroll på farten. Å ha enorme mengder spilldata, for eksempel hvilke spill som spilles, hvordan de spilles, antall mennesker som satser på en bestemt spiller, til og med ned til den nøyaktige spillerbevegelsen, kan nå analyseres og brukes til ethvert formål. ”

Kronoverse er allerede i felten

CryptoFights er et kommende 1v1 PVP-spill som jobber med Kronoverse. I motsetning til noen prosjekter er Kronoverse klar til å brukes av spillselskaper for å utvikle nye produkter. Verden med blockchain-spill er veldig ny, og Kronoverse har et produkt som er klar til å hjelpe med å rulle ut nye spill.

Det er noen store fordeler ved å tillate spillere å eie spillelementene sine, og virkningen av blockchain-teknologi i spillindustrien kan undervurderes for øyeblikket. Motviljen til store spillutviklere for å omfavne åpne systemer kan være et problem for dem, ettersom spillere våkner opp med at det er nye alternativer der ute.

Cryptofights

Blockchain skaper en eierkultur

Folk føler seg bemyndiget når de har juridiske rettigheter. I eGaming-verdenen eksisterer rett og slett ikke disse rettighetene, og det er ingen grunn til at spillselskaper vil overgi kontrollen over sine riker. Nå skaper blockchain et incitament for spillere til å kreve rettigheter, ettersom det er de som støtter spillplattformer med sine hardt opptjente penger.

Eierskapskultur er viktig for å sikre at mennesker blir behandlet rettferdig, og mektige enheter misbruker ikke rettighetene til mennesker som stoler på dem. Spillere bør se at en plattform som Kronoverse er her for å hjelpe dem, og stå opp for deres rettigheter.

Når en spiller bruker penger på et digitalt element, bør det være deres suverene eiendom. Spillplattformer har vært i stand til å kontrollere de digitale elementene som finnes i spillene deres, og fjerne rettighetene som en sunn person vil kreve i en kommersiell transaksjon.

Blockchain er en vei fremover for spillere, og plattformer som tillater muligheten til å eie digitale gjenstander, bør være populære blant alle som forstår hvor viktig eierskap til eiendeler er for frihet og ansvarlighet..

Hold øye med Kronoverse

Kronoverse lager en mangesidig plattform som vil tillate spillutviklere å bruke blockchain. Fordelene med dette trekket er vanskelig å overdrive, spesielt fra spillernes perspektiv. Ikke bare skaper blockchain muligheten for en eierkultur innen digitalt spill, men det hjelper også til å sikre at nasjonens regler og forskrifter blir fulgt.

Mens blockchain-spillsektoren fremdeles er liten, som enhver ny teknologi, finner den måter å vise forbrukerne hvor mye det kan hjelpe dem. Kronoverse har en av de mest komplette blockchain-spillløsningene på markedet, noe som skal hjelpe selskapet med å sikre en førstegangsfordel.

Hvis du vil lære mer om hvorfor blockchain gir så mye mening for eGaming, klikk her.

Kronoverse er også klar til å bli innlemmet i spillplattformer, så hvis du vil lære mer om hvordan du kan bruke plattformen i et spill, kan du kontakte selskapet direkte via nettstedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me