Loom Network Guide

Loom Network kaller seg en neste generasjons blockchain-basert plattform designet for store sosiale apper og online spill. Teamet beskriver det som ditt favorittspill eller sosiale medier, men på blockchain og bygget på Ethereum.

Loom Network Guide

Loom Network gjør det mulig å lage DAppChains og dapps, men det fungerer også som en faktisk blockchain. Som sådan får du alle fordelene med en blockchain når du bruker Loom Network, inkludert et system som er skalerbart, pålitelig, forkable og performant.

DAppChains

DAppChains on the Loom er fullverdige blokkjeder som ble bygget for å kjøre parallelt med Ethereum smarte kontrakter. DAppChains er egentlig en mer avansert versjon av Ethereum sidekjeder som er optimalisert for deres evne til å skalere data i stedet for økonomiske transaksjoner. Hver dapp har sin egen DAppChain, som muliggjør forkable, offentlige data, som med Bitcoin og Ethereum.

Loom Network DAppChains ble spesielt bygget for sosiale apper og spill. Eksempler inkluderer Ethereum-baserte krypto-samleobjekter og tokenbasert karma, hvor alt er basert på blockchain-regelsett som er desentraliserte, gaffelbare og lesbare av mennesker.

Vevstol SDK

Loom SDK gjør det mulig for utviklere å lage sin egen DAppChain. Du kan velge hvert eneste element i sidekjeden, inkludert konsensusmekanismer og et regelsett som du bygger selv. Deretter kan du frigjøre nodeprogramvaren som er fullstendig innholdbar og kjører på noen av de store skyplattformene. Loom SDK lar utviklere fokusere på å lage sin applikasjon i stedet for å måtte implementere et konsensuslag.

Funksjoner for spill og sosiale apper

Med Loom Network blir det mulig å bygge en rekke spill som ganske enkelt ikke er mulig uten å bruke blockchain-teknologi. Dette kan omfatte universer som spenner over flere spill, evige verdener, omsettelige tokens og gjenstander som er beviselig knappe. Når det gjelder sosiale apper, er den store nyheten at Loom Network tillater applikasjoner som ikke drives av reklame. I stedet er de sosiale appene inntektsbringende takket være karma-tokens og muliggjør minimering av tillit og muligheten til å utvide seg med apper med flere klienter.

LOOM Token

LOOM-token er et medlemskapstoken som gir brukerne et all-access-pass for dappene som kjører på Loom Network. Token fungerer på alle DAppChains som kjører på Loom Network og lar deg overføre digitale eiendeler og data mellom Ethereum og Loom DAppChains. Tenk på LOOM-token som ditt levetidskort til alt på Loom Network.

Denne funksjonaliteten som medlemskapstoken fungerer siden token fungerer som en programvarelisensnøkkel. Det er et ERC20-token, og du holder det i en Ethereum-lommebok siden det er på Ethereum. Hver gang du prøver å overføre en eiendel fra en av Loom DAppChains til Ethereum eller fullføre en overføring mellom DAppChains, vil dapp først sjekke LOOM-token-saldoen din. Så lenge du har minst 1 LOOM-token, fortsetter aktivaoverføringen. Ellers må du kjøpe minst ett token før du fullfører overføringen.

I skrivende stund var tokens til salgs for $ 1,99 hver (0,003 ETH), sammenlignet med $ 4,99. Du kan kjøpe dem via nettstedet Loom Network med MetaMask-pluginet.

DelegereCall

DelegatKall er en Q&Et nettsted som er basert fullt ut på blockchain og kjører med en DAppChain. Det er den aller første DAppChain som ble satt i drift som ble bygget av Loom Networks, og bruker ekte tokens støttet av Ethereum som kjører på et skalerbart og lynraskt nettverk. Med DelegateCall kan brukere tjene poletter ved å legge ut og / eller svare på spørsmål.

Delegat samtale

For å gi et eksempel på funksjonene til LOOM-token med DelegateCall, ved å eie et LOOM-token, kan du overføre DelegateCall-karma-poengene du tjener til Ethereum. Derfra kan du selge dem for ETH og gjøre tokeninntektene dine til penger.

Andre dApps på Loom

Selv om DelegateCall var den første DAppChain fra Loom Network, er det ikke lenger den eneste. Dappene spenner over en rekke emner og bruksområder, og viser allsidigheten til Loom Network.

CryptoZombies, lar deg for eksempel kode ditt eget spill som en måte å lære koding av Ethereum dapps. Det lærer spillerne å skrive sine egne smarte kontrakter med Solidity ved å lage sitt eget kryptosamlespill. Så langt er det rundt 130 000 studenter. Svært snart vil denne DAppChain la deg overføre zombier til mainnet, og deretter importere dem til andre spill med et beslektet tema, ganske enkelt ved å holde et LOOM-medlemskapstoken. Det vil også være fremtidige tokenbaserte belønninger for de som avslutter leksjonene, og gir pedagogisk bevis.

Kryptozombier

EthFiddle er det beste nettstedet for deling av kodekod, designet for deling av kodebiter. Den har mer enn 10.000 brukere og lar brukerne kompilere, teste og kjøre forskjellige utdrag av soliditetskode fra hele nettet. Utviklere vil finne det brukervennlige grensesnittet umiddelbart kjent.

ETH-fele

Soliditet X er et programmeringsspråk som er sikkert som standard og kompilerer Solidity. Dette supersettet av soliditet overholder for å sikre soliditet for distribusjon mens man unngår kjente fallgruver. Loom Network ser det som et pragmatisk skritt mot sikre og skalerbare applikasjoner.

Soliditet X

Loom Network utvikler også tre forskjellige spill internt som skal lanseres i 2. kvartal 2018. Nettverket jobber også med forskjellige team som er akseptert i Loom SDKs lukkede beta, med teamene som jobber med å utvikle flere dapps på Loom. Etter hvert som tiden går, vil Loom Network gi enda flere utviklere tilgang og utvide de tilgjengelige appene for LOOM-tokenholdere.

Konklusjon

Ved hjelp av Loom Network kan utviklere kjøre desentraliserte applikasjoner i stor skala. Denne plattformen som en tjeneste er bygget på Ethereum og gjør det mulig for utviklere å lage DApps sammen med sikkerhet og tillit og databehandlingsressursene de trenger for å kjøre tjenester i kommersiell skala. Loom Network har allerede flere applikasjoner bygd på seg som viser nytten og potensialet, noe som indikerer den sterke muligheten for vekst i fremtiden.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me