Crypto Kitties

CryptoKitties er en desentralisert app bygget på Ethereum. Det er helt nytt, men det har allerede tatt Ethereum-økosystemet med storm, med millioner av dollar verdt CryptoKitties-handler siden prosjektet ble lansert.

Hva gir? Hver CryptoKittie er beskrevet som digitaliserte avatarer som ligner på virtuelle Beanie Babies eller Pokemon-kort, og representerer en annen ikke-soppbar ERC-721 token på Ethereum blockchain.

Crypto Kitties

Disse tokens blir behandlet i hopetall, og alle ønsker å vite mer. Vi har dekket deg.

Hvem som er bak spillet?

Basert på både San Francisco og Vancouver er det “prisbelønte venture-studioet” Axiom Zen det skaperen av CryptoKitties. Studioet beskriver spillet slik:

“Samle og handle CryptoKitties i et av verdens første blockchain-spill. Oppdrett de sjeldneste kattene dine for å skape den purrfect furry vennen. Fremtiden er mjau! ”

“CryptoKitties er et spill sentrert rundt avlbare, samleobjekter og å så søte skapninger vi kaller CryptoKitties! Hver katt er enestående og eies 100% av deg; den kan ikke replikeres, tas bort eller ødelegges. ”

Så nyheten og moroa med prosjektet er altså at brukere kan samle, avle og handle med “kjæledyr” etter eget ønske.

Hvorfor dette er stort for Ethereum

CryptoKitties er et av de første store uttrykkene for den lovende fremtiden Ethereum kan bringe til verden. På overflaten kan disse “kattungene” bare virke som en digital Beanie Baby på Ethereum blockchain. Men disse kattungene peker mot hvordan en tokenisert fremtid vil se ut.

Det er fordi ERC-721-protokollen som CryptoKitties er basert på, kan brukes til å tokenisere bokstavelig talt hva som helst. For eksempel kan disse CryptoKitties like gjerne bety:

  • våpenskinn i Call of Duty
  • stemmeberettigede aksjer i et nettsamfunn
  • tokeniserte segmenter av land i den virkelige verden
  • futures, obligasjoner eller aksjer

For dette formål er mulighetene uendelige.

Og det er CryptoKitties, som hyller den tokeniserte verdenen som kommer. For gjør ingen feil: dette er bare begynnelsen. Ethereum og eter vil fortsette å eksplodere i popularitet og verdi når folk innser (gjennom popularisering av apper som CryptoKitties) at alt og alt kan og vil bli tokenisert i løpet av få år.

Crypto-Collectibles er det neste store

Faktisk er CryptoKitties bare den første blant utallige digitaliserte (eller et-ified) eiendeler som vil bli samleobjekter som blir lette og gjennomført gjennom Ethereum blockchain.

I fremtiden vil alt fra verdslige samfunnsbaserte samleobjekter til tidløse kunstverk bli behandlet som kryptosamlinger på samme måte som CryptoKitties blir nå.

Profil

Tenk deg om fremtredende kunstnere i fremtiden valgte å gi ut de nyeste verkene sine gjennom Ethereum og ikke gjennom et tradisjonelt galleri. Det er den typen fremtidige CryptoKitties peker på.

Det er viktig å huske på at CryptoKitties har null nytte akkurat nå. De utfører ingen funksjon annet enn å være et interessant og nytt symbol som kan handles med andre likesinnede brukere.

Og hvis folk tar i bruk ikke-verktøy tokens nå, kan du forestille deg i årene fremover når enda mer komplekse utviklinger snur opp ned på rommet. Da vil adopsjon virkelig bli sparket i overdrive.

Virksomheten blomstrer akkurat nå, for relativt sett

Ved pressetiden er det gjennomført mer enn $ 2 millioner USD i CryptoKitties-handler. Det er ganske forbannet imponerende med tanke på hvor lite Ethereum-økosystemet fremdeles er i den store ordningen.

Spesielt har mer enn 4409 ETH blitt handlet inn for eierskap over CryptoKitties. Gjennomsnittlig salgspris går på $ 92,76, mens median salgspris er $ 7,22. Disse tallene vil utvilsomt svinge veldig de neste ukene.

18822 unike CryptoKitties er solgt for nå, og 3838 ombytter har funnet sted.

Begynn å handle & Oppdretter kattungene dine i dag

Interessert? Du kan lese det nåværende CryptoKitties-markedet her. Du finner kattunger i alle prisklasser. Det er billigere i .09 ETH-prisklassen, og de som går høyere enn 8 ETH. Hver Kittie verdsettes forskjellig avhengig av egenskapene. De billigste kattungene går rundt .03 akkurat nå.

Kitties Marketplace

Det er nok kattunger å gå rundt, og det er definitivt en (eller to eller tre) for deg hvis du vil dykke inn og plukke din første kryptosamlingsbare opp.

Noen kjøpte en CryptoKittie for 246 ETH!

Den aller første CryptoKittie, også kjent som Kitty # 1, går under navnet “Genesis.”2. desember 2017 kjøpte en bruker under overvåking av Stimpson J. Cat eierskap over Genesis for en enorm trove på 246,92 eter / $ 115 000 Vanskelig å tro, ikke sant?

Ikke egentlig. Du må bare vurdere det faktum at Stimpson J. Cat’s betting Genesis kan være verdt mye penger en dag. Det er en spekulativ gamble, for å være sikker, men ikke en opprørende. Hvis Ethereum virkelig skyter i været i årene fremover, vil folk absolutt klage for å få tak i den første store kryptosamlingen..

Genesis Kittie

Genesis ‘personlige bio lyder:

“Hilsen, menneske. Jeg er Genesis. Hundene kjenner meg som alfa; kattene kjenner meg som omega. Slik du er, er jeg en gåte innpakket i en gåte, først funnet av en bruker i Mystery, Alaska. Jeg så inn i tomrommet og tomrommet så tilbake. Da mistet jeg interessen. Jeg gleder meg til å bli din nye eier! “

 Det er en kul bio, men det er fortsatt vanskelig å tro at noen kjøpte Kitty # 1 for 246 ETH. Det tilsvarer USD 115 000 USD, en stor sum for en lovende, men uprøvd ny type samlerobjekt. Andre store salg har inkludert:

Ta en titt på hele CryptoKitties salgsbok her.

Bli teknisk: et nett av smarte kontrakter

CryptoKitties-prosjektet er interessant fordi det tilrettelegges gjennom den koordinerte innsatsen til fem smarte kontrakter. Den dynamikken alene fremhever hvordan samfunnet i seg selv utvilsomt vil bli drevet av et komplekst, sammenvevd nett av smarte kontrakter i årene fremover.

Brukere “kjøper” CryptoKitties ved å sende riktig mengde eter til riktig kontrakt til rett tid. Foreløpig er det mest populære og brukervennlige alternativet for å kjøpe CryptoKitties ved å sende ETH gjennom MetaMask Browser-utvidelsen..

Meta Mask

CryptoKitties illustrerer hvorfor skalering vil være nødvendig

Ved pressetiden er mer enn 15 prosent av hele Ethereum-nettverket dedikert til å drive trafikken som CryptoKitties-transaksjoner genererer akkurat nå. Det er en titanisk bølge for et ERC-721-token som nettopp gikk live for dager siden.

Men den enorme økningen har også nettverk hatt en akutt økning i trafikken på en veldig heftig måte. Det eneste prosjektet som er jevnt eksternt nær å generere et lignende trafikknivå, er børsen EtherDelta, som gir ut 8 prosent av transaksjonene på Ethereum.

Overbelastningen som har resultert har til og med tvunget CryptoKitties til å øke fødselsgebyrene i spillet:

&# 128680;&# 128680;&# 128680;&# 128680; På grunn av overbelastning i nettverket øker vi fødselsgebyret fra 0,001 ETH til 0,002 ETH. Dette vil sikre at kattungene dine blir født i tide! Det ekstra er nødvendig for å incentivere gruvearbeidere til å legge fødselsmål til kjeden. Langsiktig løsning vil bli utforsket veldig snart! &# 128680;&# 128680;&# 128680;&# 128680;

– CryptoKitties (@CryptoKitties) 3. desember 2017

Akk, med et enkelt oppstartsspill som forårsaker så mye overbelastning i nettverket, har gjenstand for skalering kommet frem i front for Ethereum.

Den gode nyheten er at det er prosjekter som Raiden og Casper som skal hjelpe Ethereum å skalere på kort og mellomlang sikt.

I de tidlige timene 3. desember hadde Ethereum-nettverket et etterslep på tusenvis av ubekreftede transaksjoner. Følgelig, hvis CryptoKitties fortsetter å øke i popularitet, kan nettverket se at overbelastning blir verre før det blir bedre ettersom forbedrede skaleringsløsninger blir implementert.

Det hele er litt gal for nå, så mye er klart. Men Ethereum blir nødt til å skalere kompetent for å holde tritt med de “galne”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me