LDK

I fjor begynte Jack Dorsey – administrerende direktør for både Square og Twitter – å åpne Bitcoin i en rekke offentlige kanaler..

For eksempel avslørte han på Joe Rogan Podcast at han tror at kryptovalutaen vil bli en innfødt valuta på Internett, og i løpet av en offisiell inntjeningsanrop for sitt fintech-selskap Square tok han seg litt tid til å vise sin kjærlighet til Bitcoin.

Naturligvis utvidet hans kjærlighet til Bitcoin til selskapene hans, med Square kunngjorde en ny divisjon kalt Square Crypto i 2019.

Forutsetningen til Dorsey var at noen fortalte ham at det viktigste han kunne gjøre for Bitcoin, var å “gjøre det bredere kryptoøkosystemet bedre”, derav opprettelsen av denne nye divisjonen for å gjøre “det som er best for kryptosamfunnet og individuell økonomisk empowerment.”

#BitcoinTwitter og #CryptoTwitter! Square ansetter 3-4 kryptoingeniører og en designer til å jobbe heltid med åpen kildekodebidrag til bitcoin / crypto-økosystemet. Arbeid hvor som helst, rapporter direkte til meg, og vi kan til og med betale deg i bitcoin! Introduksjon @SqCrypto. Hvorfor?

– knekt &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 20. mars 2019

Gjennom hele ansettelsesprosessen til denne nye divisjonen, teambildene, memes publisert på Square Cryptos Twitter-side, og til og med tildelingsprosessen, var det ikke helt klart hva dette teamet jobbet med.

Teamlederen, en tidligere senioransatt hos Google, nevnte produkter som var ment å forbedre brukervennligheten til Bitcoin som en daglig form for penger, men var sakte med å belyse eventuelle satsninger den så på..

Men i dag fikk vi svaret vårt.

Square Crypto avdekker det første produktet, et Bitcoin Lightning Network Developer Kit

I følge et Square Crypto-blogginnlegg publisert tirsdag, selskapet har lansert noe som heter Lightning Development Kit (LDK).

Dette er som et tradisjonelt programvareutviklingssett (SDK), men fokusert på Lightning Network, en skaleringsløsning i andre lag som effektivt migrerer noen transaksjoner fra hovedkjeden for å tillate lynraske, effektivt gratis og kryss-kjedeoverføringer.

Vi har laget. Vi har oppdraget. Vi har fått hit eller savner tweets. Og nå er det på tide å snakke om det vi bygger: Introduksjon av Lightning Development Kit, eller LDK. ⚡️ https://t.co/o73cJy7Cur

– Square Crypto (@sqcrypto) 21. januar 2020

LDK, innlegget indikerer, vil tillate lommebokutviklere å lage “egendefinerte” integrasjoner av nettverket på en “enkel, sikker og konfigurerbar måte” gjennom en API, demo-apper og andre tekniske verktøy.

Når det gjelder nøyaktig LDK som kan brukes til, i det minste sett fra ovenfra og ned, ga Square Crypto tre eksempler:

1) Legge til lynfunksjoner til eksisterende bitcoin-lommebøker – du trenger ikke å opprette en egen lommebok bare for lyn. 2) Støtter tilgang til flere enheter, flere applikasjoner til en enkelt lommebok. 3) Tillate lommebøker å gjøre UX / sikkerhet / personvern avveininger som ekstern transaksjonssignering og tilpasse deres sikkerhetskopi til en skytjeneste.

I hovedsak bør det gjøre integrasjonen av Lightning Network i eksisterende eller kommende kryptovaluta-programvare mye enklere enn det er, og bør derfor øke adopsjonen av skaleringsløsningen med god tid.

Det er som et skohorn, men med skoen som Bitcoin-programvare og foten er Lightning Network …

Veldig god timing

Utgivelsen av LDK kommer på en veldig god tid, med Lightning Network igjen en gang inn i hodet til Bitcoin og kryptovalutaentusiaster.

Per tidligere rapporter fra Blockonomi har Bitcoin-talsmann Hodlonaut startet det som er kjent som Lightning Network Trust Chain for andre gang.

Sist gang fikk denne utfordringen, som ser at enkeltpersoner bruker Lightning Network og store BTC-transaksjoner for å opprette en kobling mellom Twitter-kontoer, mye damp. Dorsey og LinkedIn og Microsoft-styremedlem Reid Hoffman deltok i kjeden, blant andre fremtredende medlemmer av samfunnet.

Og som et resultat så Lightning Network en vekst, med kapasiteten til Network nesten doblet i verdi den tiden kjeden ble dannet.

Med ankomsten av den andre Trust Chain og Square Cryptos nye Lightning Network-sett, kunne denne Bitcoin-skaleringsløsningen se en mikro-renessanse, så å si.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me