Ketjulinkki Etherisc

Se, onko Chainlink-hankkeella vuosi 2020, kuten vuonna 2019, riippuu siitä, voivatko hajautetun oraakkelipalvelun rakentajat pysyä vauhdissa.

Kun 10 prosenttia uudesta vuodesta on jo saatu päätökseen, kannattajille on hyvä uutinen, että Chainlink on tähän asti pitänyt harppausta.

Viimeisin Oracle-väliohjelmistopyrkimyksiä koskeva otsakehitys oli paljastettu helmikuun 6. päivänä, kun Chainlink ja Ethereum-pohjainen vakuutusprojekti Etherisc paljastivat, että he olivat saaneet valmiiksi todistetun hajautetun lentovakuutustuotteen.

Se on lievästi sanottuna mielenkiintoinen uusi ryppy, varsinkin kun vakuutusratkaisut ovat yksi niistä vanhimmat suunnitellut käyttötapaukset Ethereumille ja koska Etherisc on yksi kokeneimmista hajautetuista vakuutusaloitteista ekosysteemissä.

Yhdessä @etri, Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että meillä on toimiva hajautettu lentovakuutus POC suorana Ethereumin testnetissä. Suunnittelu sisältää luotettavia lentotilan tietoja (viivästyneitä tai ajallaan), jotka Chainlinkin hajautettu oracle-verkko toimittaa. https://t.co/saU3smevkn

– Chainlink – Virallinen kanava (@chainlink) 6. helmikuuta 2020

Vakuutus Powered by Chainlink

Perinteinen lentovakuutussektori on paperiintensiivinen ja läpinäkymätön.

Entä jos nämä yritykset ja heidän asiakkaansa voisivat hyötyä uudesta etenemistavasta? Sieltä tulee Chainlink- ja Etherisc-yhteistyö.

Ethereumin Rinkeby-testiverkossa jo elävän prototyypin avulla Etherisc on osoittanut, kuinka Chainlink-oraakkeleita voidaan käyttää lentotietojen pingistämiseen, jotta voidaan realisoida luottamuksen minimoimat vakuutustuotteet, joihin ei liity inhimillisten tai byrokraattisten virheiden mielihyvää. Ilmoituksessaan sulautumisesta Etherisc-tiimi selitti:

“POC: ssä useita Chainlink-oraakeleita noutaa tietoja siitä, viivästyikö lento ulkoisen sovittimen avulla [API: n kautta]. Yksittäiset solmuvasteet voidaan sitten koota yhteen yhdeksi datapisteeksi. Tämä mahdollistaa tietojen toimittamisen hajauttamisen, mikä suojaa oraakkelin seisokkeilta ja yksittäiseltä oraakkelilta virhepistettä. “

Järjestelmää ei siis ole suunniteltu kiristämään kokonaan matkailualan lentovakuutusyhtiöitä, vaan pikemminkin tarjoamaan näille yrityksille ja lentoyhtiöille tehokkaampi ratkaisu. Itse asiassa on uusi tapa, ja ajan mittaan siitä voi tulla paras tapa.

“Vakuutusyhtiöt säästävät rahaa taustalla vähentämällä kuulemattomien korvausten käsittelyä sekä parantamalla tuotemerkin tunnettuutta politiikan välimiesmenettelyn siirtämisen avulla neutraaliin kolmannen osapuolen protokollaan”, Etherisc lisäsi.

Lisäksi lentovakuutus on epäilemättä vain maku tulevista – sekä Chainlink- että Etherisc-tiimit ovat pyytäneet muita vakuutushankkeita ottamaan yhteyttä, jos he ovat kiinnostuneita yhteistyöhön liittyvien ratkaisujen kanssa.

Hajautettu vakuutusprotokolla vakuutustuotteiden kollektiiviseen rakentamiseen.Hajautettu vakuutusprotokolla vakuutustuotteiden kollektiiviseen rakentamiseen.

Pysy vauhdissa

Chainlink ei ole osoittanut hidastumisen merkkejä toistaiseksi vuonna 2020.

Juuri viime viikolla oracle-väliohjelmaprojekti julkaisi ensimmäisen hintahinnoitesyötteensä – tarkalleen 25 – Ethereumin hajautetulle rahoitusareenalle. Tämä tarkoittaa, että DeFi-rakentajat voivat nyt luottaa Chainlink-oracle-verkkoihin tarjotakseen hajautetuille sovelluksilleen hyödyllisiä ketjun ulkopuolisia hintatietoja.

“Chainlinkin hintarekisteritietojen oracle-verkot laajentavat huomattavasti Ethereum Dappsin käytettävissä olevien turvallisten ja luotettavien tietojen määrää, mikä nopeuttaa huomattavasti uusien DeFi-tuotteiden lanseerauksen nopeutta”, Chainlink kertoi tuolloin.

Juuri sitä ennen Enterprise Ethereum Alliancen (EEA) Mainnet-työryhmä käytti Chainlinkin oracle-asiantuntijoita liittyäkseen elimen uuteen EMINENT-työryhmään, joka tarkoittaa Ethereum Mainnet Integration for Enterprises -yritystä.

Näin ollen Chainlink auttaa uutta työryhmätutkimusta ja luo uusia standardeja yritysten kirjanpitokäytäntöihin Ethereumissa tulevina kuukausina.

Tietysti on vielä tekemättä paljon töitä, mutta Chainlink on menossa syvemmälle uuteen vuoteen tuottavammalla pohjalla kuin monet salaustalouden projektit. Chainlinkin varhaiset edistysaskeleet ovat osoitus sen rakentajista ja kasvavasta kysynnästä oracle-ratkaisuille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me