Ethereum

Mens Ethereums brukssak for mye av 2017 og 2018 var en plattform for å lansere innledende mynttilbud, har den nest største blockchain, den andre bare for Bitcoin, begynt å utvikle en potensielt såkalt “killer use case”: desentralisert økonomi, bedre kjent for kryptovaluta-samfunnet som DeFi.

For de som ikke er klar over, er DeFi et desentralisert økosystem som består av on-blockchain-applikasjoner som kan håndtere finansieringsrelaterte oppgaver – fra å utstede lån, administrere investeringer, tjene inntekt fra eiendom, og så videre og så videre.

Mens DeFi ikke er begrenset til Ethereum – Bitcoin har sitt eget DeFi-økosystem i Lightning Network, som andre blokkeringer – finansiering på blockchain har blitt en integrert del av Ethereums økosystem og merkevare.

Eksempel: det er nå en verdi av 1 milliard dollar (Ether, stablecoins, ERC-20 tokens, etc.) låst i Ethereum-baserte smarte kontrakter.

Og heldigvis for DeFi-optimister, snur denne figuren allerede hodet.

Eks-Goldman Sachs Exec gir Ethereum & DeFi tommelen opp

Raoul Pal, tidligere leder for aksjer og aksjerivater i Goldman Sachs, var en av de første institusjonelle handelsmennene som dykket ned i Bitcoin, skrev om og investerte i Bitcoin minst så tidlig som 2013.

Mens Pal i stor grad var fokusert på BTC i lengst tid, utvider han horisonten.

I januarutgaven av Global Macro Investor-rapporten skrev Pal at han blir “stadig sterkere på Ethereum”, og legger til at eiendelen er “sølv til Bitcoins gull.”

Den fremtredende investoren siterte spesifikt adopsjonen av DeFi, som han definerte som følgende:

DeFi inkluderer digitale eiendeler, protokoller, smarte kontrakter og DApps bygget på en blockchain. Disse brukssakene utnytter Ethereums fleksibilitet og konsentrasjon av utvikling, og fokuserer på å skape disse åpne økonomiske økosystemene.

følelsen når du leser @RaoulGMI‘s 114 sider januar tankegang og du ser din bedrift i menchies. pic.twitter.com/oaERdC7eby

– Payom Dousti (@PayomDousti) 5. februar 2020

Pal har forklart i en rekke kommentarer og intervjuer at han ser en verden i fremtiden der alt er basert på blockchain-teknologier, hvor det er kryptovalutaer som Ethereum og Bitcoin som brukes i en rekke kapasiteter.

DeFi på Ethereum kan være en stor del av denne nye verdenen og gi rom for dramatisk oppside, som Pal Pal sa i rapporten.

Fortsatt mer interessert i Bitcoin

Mens Pal er spent på DeFi og Ethereum, er investeringen han er mest spent på Bitcoin. Faktisk argumenterte han nylig for at Bitcoin ville være hans første og fremste valg hvis han bare kunne eie en eiendel de neste 10 årene.

I en punktlig Twitter-kommentar som ble lagt ut sent i forrige måned, sa Pal sa at han mener at Bitcoin er den perfekte eiendelen for ham å ha i løpet av det neste tiåret, fordi den “innkapsler alle større makrovisninger”, og refererer til tidligere uttalelser han uttalte om at verden vil vende seg til et alternativt finanssystem som vil være digitalt. (Tidligere sa Real Vision-sjefen at Bitcoin i utgangspunktet er et alternativ for fremtiden for økonomi.)

Hvis jeg bare kunne eie en eiendel de neste 10 årene, ville det være bitcoin $ BTC Det innkapsler alle mine større makrovisninger og føles som punktet i den fjerne horisonten vi er på vei til, i en eller annen form eller form. Ja, som gull også og mange andre ting, men BTC-risiko / belønning slår alle.

– Raoul Pal (@RaoulGMI) 31. januar 2020

Han la til at fra et rent risikobelønningsanalyseperspektiv, “slår Bitcoin”.

Den tidligere Goldman Sachs-sjefen fortalte tidligere den fremtredende podcaster i bransjen Stephan Livera at alle populære aktivaklasser er ekstremt dyre, bortsett fra Bitcoin og kryptovaluta..

Aksjer, forklarte han, er omtrent på høye tider, og presser ekstreme verdivurderinger for relativt lite overskudd og potensial.

Obligasjoner er ikke mye bedre, mener Pal, og gjør oppmerksom på de “nesten nullrentene” – og de negative rentene i noen tilfeller – som gjeld som anses som trygg gir.

Selv eiendommer er ikke attraktive, med den fremtredende investoren som kaller denne aktivaklassen “uoverkommelig”, og legger til at det er enda mindre fornuftig å kjøpe boliger fordi de handler nær all-time highs..

Derfor Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me