Allas yhdessä

PoolTogetherilla on tapoja mennä, jos se murtautuu valtavirtaan, mutta useampi sidosryhmä näkee purkautuvan dAppin vaikutukset Ethereumin ensimmäiseen “no-loss” -arvontapeliin – ainakin jos uusi miljoonan dollarin rahoituksen odotus on osoitus.

Helmikuun 3. päivänä PoolTogether-tiimi ilmoitti keränneensä miljoona dollaria “vauhdittamaan taloudellisen terveyden edistämisen tehtäväämme”. IDEO CoLab Ventures johti korotusta, ja ConsenSys Labs ja DTC Capital myös siruivat.

Olemme iloisia voidessamme jakaa, että PoolTogether on kerännyt 1,05 miljoonaa dollaria palkintoon liittyvän säästöprotokollan laajentamiseksi. Johdolla @IDEOVC osallistuu @ConsenSysLabs ja @dtccapital.

Tässä on muutamia välittömistä eduista PoolTogether-pelaajille ja -kehittäjille. &# 127942;

– PoolTogether (@PoolTogether_) 3. helmikuuta 2020

Uutisena PoolTogether-luoja Leighton Cusack sanoi, että rahoitus johtaisi “välittömiin parannuksiin” dApp-sovelluksen ympärillä, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa lippuja, jotka voidaan nostaa 1: 1 Dai-laitteelle milloin tahansa, vaikka taustalla oleva Dai lainataan tuottamaan palkintopotti, joka jaetaan viikoittain yhdelle satunnaiselle lipunhaltijalle.

Nämä parannukset sisältävät suuremman Dai-palkintopotin käyttäjille, ratkaisevasti maksuttoman mallin ja muita turvatarkastuksia.

Uudet virstanpylväät juuri saavutettu

Vasta viime kuussa, erityisesti 22. tammikuuta, PoolTogether saavutti ensimmäiset 1500 käyttäjää ja ensimmäisen palkintopotin, jonka arvo oli yli 1000 dollaria Dai.

Vasta muutama päivä myöhemmin kyseinen käyttäjien määrä oli kuitenkin paisunut vielä 33 prosenttia 2000 käyttäjään ja palkintopotti vielä 50 prosenttia 1500 dollariin, mikä osoittaa, että dApp keräsi höyryä lyhyessä ajassa. Tapahtuma merkitsi myös ensimmäistä kertaa, kun lotton taustalla olevat Dai-varat ylittivät miljoonan dollarin kynnyksen.

Onnittelut @PoolTogether 1 miljoonan dollarin Dai-virstanpylvään ylittämisestä! &# 127881; pic.twitter.com/cLxzxhA2uk

– Spencer Noon (@spencernoon) 31. tammikuuta 2020

Mielenkiintoista on, että aktiviteetin kohoaminen tapahtuu dAppin koodin kannoissa, joita arvostettu OpenZeppelin-tiimi tarkastaa. “Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä joukkueen turvallisuusasentoon ja koodipohjan kuntoon”, tilintarkastajat päättivät.

DeFi Primitive Rising

PoolTogether on ainutlaatuinen, koska se on ensimmäinen salaustalouden projekti – vaikkakaan epäilemättä viimeinen – hyödyntäen Prize Linked Savings -mallia. Kuten dAppin luoja Leighton Cusack selitti tarkemmin 3. helmikuuta antamassaan ilmoituksessa:

“Prize Linked Savings (PLS) on alikehittynyt taloudellinen primitiivinen lohkoketjussa. PLS-tuotteet ovat suosittu ja tehokas tapa lisätä terveellistä taloudellista käyttäytymistä – pelkästään Isossa-Britanniassa PLS-tuotteisiin on tällä hetkellä säästetty yli 100 miljardia dollaria¹. PLS-protokollan rakentaminen Ethereumille parantaa perinteisiä vaihtoehtoja lisäämällä tehokkuutta, laajentamalla pääsyä ja parantamalla luottamusta. “

DTC Capitalin johtaja Spencer Noon on todellakin aiemmin todennut, että PLS-järjestelmillä on potentiaalia olla erittäin suosittuja pääkäyttäjien keskuudessa. Viime syksyn Twitter-säikeessä Noon liittyi Harvardin ja Oxfordin tutkimuksiin, joissa ehdotettiin, että PLS voisi olla “houkutteleva kaikille väestöryhmille” ja lisätä “kokonaistallennuksia keskimäärin 1% vuotuisista tuloista”.

2/8. Jos sinulla on vähän aikaa, tässä on paperin otot:

☑️ PLS on houkutteleva kaikille väestöryhmille

PL️ PLS: ää käyttävät ihmiset kasvattivat kokonaissäästöjä keskimäärin prosentilla vuosituloista

Caus️ On syy-näyttöä siitä, että PLS korvaa arpajaiset ja täydentää myös säästöjä pic.twitter.com/fiqZDgcIr6

– Spencer Noon (@spencernoon) 6. marraskuuta 2019

Tutkimuksessa tarkasteltiin Etelä-Afrikan ensimmäisen keskuspankin vuosina 2003–2008 toimittaman PLS-palvelun tapausta. Noon jatkoi, että tarjonnan kysyntä osoittautui räjähtäväksi, koska ”PLS-tilejä oli enemmän kuin tavallisia säästötilejä”. laitos vain puolitoista vuotta palveluksen alkamisen jälkeen.

Tällaiset anekdootit ovat Noon optimistisia PoolTogetherin tulevaisuuden näkymissä ja dAppin tiimi katsomassa joukkoa uusia tulokkaita.

“Uskomme, että palkintoihin liittyvät säästöt ovat lähtökohta miljoonille uusille DeFi-käyttäjille”, Leighton Cusack on sanonut.

Jos tämä projektio hämärtyy, PoolTogether tulee olemaan yksi Ethereumin ensimmäisistä breakout-sovelluksista. Mutta edessä on haasteita lyhyellä aikavälillä riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Kuten edellä mainittu OpenZeppelin-tiimi totesi tarkastuksessaan, yksi tällainen haaste on “etuoikeutettujen roolien” navigointi projektin koodikannassa.

Silti tilintarkastajat totesivat, että “olemme iloisia … [PoolTogether-tiimi] on ottanut huomioon uhkamallinsa vaikutukset tarkoituksenaan päivittää suunnittelua tarvittaessa”, joten asiat ovat toiveikkaita.