Chainlink Sveip

Chainlink har en varm hånd så langt i 2020. Det siste i en strøm av nyere utvikling for det desentraliserte orakelprosjektet kom 12. februar da Swipe, en digital valuta-app, avslørt det hadde integrert Chainlink’s teknologi i betalingsnettverket.

I et tilknyttet forklaringsinnlegg sa Swipes markedsføringsleder Nicole Del Rosario at Swipe, som muliggjør enkle krypto-til-fiat-konverteringer og omvendt, spesielt ville utnytte Chainlinks nylig avdukede desentraliserte prisstrømmer. dessuten vil Chainlink-teamet også lage en tilpasset SPX-USD-prisfeed for sporing av Swipes SXP-app-token.

Velkommen @swipewallet til Chainlink økosystemet! Swipes kryptobetalingsplattform bruker Chainlinks orakler for sikre prisomregninger på salgssteder. De vil utnytte ETH / USD-prisreferansekontrakten & en spesialbygd SXP / USD-feed. https://t.co/6R1wP6CQAf

– Chainlink – Official Channel (@chainlink) 12. februar 2020

“Chainlink’s oracle-løsning vil gjøre det mulig for Swipe å skape en stabil, men desentralisert bro mellom pålitelige priser utenom kjeden og Swipes on-chain-transaksjoner,” la Del Rosario til..

Den desentraliserende meldingen handler om å gjøre betalingsappens priser nøyaktige og sikre, som Swipes administrerende direktør Joselito Lizarondo kommenterte:

“Jeg mener dette forholdet er viktig for Swipe-brukere som trenger tilgang til Chainlinks pålitelige oracle-tjenester. Ved å samarbeide med Chainlink, vil Swipe effektivt håndtere sikkerhetsproblemene for off-chain-tilkoblinger som for øyeblikket eksisterer for brukere av Swipe Network Wallet-Contacts. ”

Ever on the Move

I løpet av det siste året har Chainlink-prosjektet vist seg å være dyktig i å holde seg i overskriftene med spekter av rygg mot rygg-utvikling. Den siste måneden har ikke vist seg noe unntak.

I forrige uke brøt ordet om at Chainlink og Ethereum-økosystemets mest respekterte forsikringsprosjekt, Etherisc, hadde samarbeidet om en proof-of-concept prototype for et desentralisert flyforsikringsprodukt. Gjort mulig av Chainlink’s orakler, kan den resulterende infrastrukturen føre til en stor brukssak for Ethereum.

“Forsikringsselskaper står for å spare penger på backend ved å kutte overhørt for behandling av krav, samt forbedret merkevaregjenkjenning takket være å flytte politisk voldgift til en nøytral tredjepartsprotokoll,” sa Etherisc om prototypen..

Videre, en uke før Etherisc-nyheter Chainlink rullet ut sine Oracle-nettverk for prisreferansedata, dvs. prisstrømmer for handelspar som ETH / USD og BTC / USD, som desentraliserte finansprosjekter nå kan tillatelsesløst utnytte etter ønske.

“[Våre] orakelnettverk utvider i stor grad mengden sikre og pålitelige data som er tilgjengelige for Ethereum Dapps, og akselererer kraftig hastigheten som nye DeFi-produkter kan lanseres med suksess,” sa Chainlinks ledelse den gangen..

Meta Oracles on the Horizon

Etter hvert som Chainlink og DeFi ‘respektive evner fortsetter å vokse, blomstrer også de tilhørende mulighetene.

En nyere rynke rundt Chainlink prosjektet som nylig har fått interesse på grunn av de enestående evnene det kan realisere er såkalt meta oracle funksjonalitet.

Enkelt sagt utvider disse meta-oraklene “Chainlink’s evner til å samle og reagere på alle / alle on-chain data”, som prosjektets team bemerket i en blogg tidligere i år:

“Denne meta-orakelfunksjonaliteten gjør det mulig for brukere å kombinere alle on-chain-verdier med Chainlink sine egne høykvalitets off-chain datakilder, mens de setter nøkkelbetingelser for hvordan en smart kontrakt skal motta, reagere på og stole på dette større kombinerte datasettet. Målet vårt med Chainlinks meta-orakelfunksjoner er å gi smarte kontraktutviklere flere valg når de bestemmer hvilke dataressurser som skal brukes til å bygge og forbedre deres DeFi-smarte kontrakter. “

Brukere kan dermed bruke disse meta-orakelegenskapene for å unngå å falle på feil side av prisineffektivitet, for eksempel. Hvis et meta-orakel finner et stort gap mellom on-chain- og off-chain-priser, kan brukerne da spare penger på en handel ved å vente på at markedene skal stabilisere seg.

Gå tilbake til All-Time High?

Bullish kjøptrykk har tilsynelatende kommet tilbake til kryptoøkonomien igjen, en realitet som presset prisen på LINK-token til over $ 4 ved pressetid, et merke som bare er sjenert av prosjektets $ 4,36 heltidshøyde som ble nådd i fjor sommer.

Hvis et kryptomarked virkelig begynner, kan kjøpetrykk presse LINK-prisen til nye høyder snarere enn senere. Bare tiden vil vise for nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me