AVG VPN -katsaus

VPN-katsauksemme auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen ennen sitoutumista palveluntarjoajaan. Tarkistamme kaikki parhaat VPN-palveluntarjoajat saadaksemme selville kenellä on parempi tarjous. Jos olet online-suojauksen markkinoilla, meillä on kattava luettelo VPN-palveluntarjoajista. Mitataan kaikki arvostelut käyttämällä hinnoittelun, suorituskyvyn, turvallisuuden, yksityisyyden, tuen ja ominaisuuksien tärkeimpiä mittareita.

Tässä katsauksessa katsomme AVG Secure VPN. Ottaen huomioon, että käytimme aiemmin AVG-virustorjuntaohjelmaa erinomaisella tuloksella, odotimme AVG: ltä suuria asioita tämän ohjelmiston julkaisemisen myötä. Lue lisää nähdäksesi, kuinka AVG mittaa kilpailua.

AVG VPN -katsaus

Käy AVG VPN: ssä

AVG VPN

Ennen Microsoft Security Essentialsin nousua AVG-virustorjunta oli suosituin ilmainen tietoturvaohjelmisto Internetissä. Kaikki käyttivät AVG: tä ilmaiseksi Internetin alkuaikoina, ja se on yhä käytössä.

Koska virustentorjuntatuotteiden kysyntä on jäljessä muista alan johtajista, näyttää siltä, ​​että AVG: n johtoryhmä aikoo monipuolistaa strategiansa muihin vastaaviin tietoturvatuotteisiin.

Tämän seurauksena olemme julkaisseet AVG VPN -tuotteen, joka on suunniteltu suojaamaan verkkotoimintasi.

Meidän on sanottava, että olimme innoissamme kokeilla tätä ohjelmistoa, mutta asiakkaan asentamisen ja ominaisuuksien tarkistamisen jälkeen olimme hieman pettyneitä. Suorituksen analysoinnin jälkeen asiat eivät näyttäneet hyvältä AVG: lle.

Pura pakkauksesta AVG Secure VPN ja tarkista se palalta.

AVG Secure VPN -hinnoittelu

Aloitamme hinnoittelusta. Vaikka AVG: n ilmainen virustorjunta ei maksanut senttiäkään ladata, asentaa ja käyttää – AVG Secure VPN on eri eläin. Yritys veloittaa tästä tuotteesta, eivätkä he pelkää pudottaa mopeaa hintalappua tuotteeseensa. Ehkä yritys ajatteli, että heidän maineensa markkinoilla antavat heille mahdollisuuden päästä korkeampaan hintatasoon.

AVG ottaa käyttöön eri hinnoittelurakenteen kuin muut VPN-palveluntarjoajat. AVG tarjoaa asiakkailleen kaikki VPN-ominaisuuksiensa valitsemastaan ​​tilauksesta riippumatta. VPN: ssä ei ole kuukausittaista tai neljännesvuosittaista vaihtoehtoa. AVG tarjoaa sinulle alennusmallin, jos päätät valita 2 tai 3 vuoden tilauksen palveluun.

Kuukausittaiset kustannukset ohjelmistolle ovat 6,66 dollaria kuukaudessa, jos valitset vuosisuunnitelman, ja AVG alentaa koron 6,11 dollariin kuukaudessa 3 vuoden suunnitelmasta. Pidämme siitä, että he tarjoavat VPN: n ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla, ja ostoksesi tukee 30 päivän rahat takaisin -takuuta.

Hinnoittelu

Nautimme myös siitä, että ilmainen kokeilu ei pyytänyt meiltä mitään henkilökohtaisia ​​tietoja; napsautamme latauspainiketta ja suoritamme tiedoston ohjelman ajamiseksi. Kokeilujakson päätyttyä AVG peruuttaa palvelusi, jos et ota tilausta.

Ole varovainen tiedonsiirrosta käyttäessäsi ilmaista versiota. AVG lisäsi latauksillesi 10 Gt: n kannen ilmaista kokeilua varten, ja uskomme, että monet käyttäjät polttavat tämän läpi ensimmäisenä päivänä. Jos ylität rajan, et enää saa rahanpalautustakuuta ohjelmiston oston yhteydessä.

AVG peruuttaa myös rahat takaisin-takuutasi, jos kirjaudut Internetiin yli 100 kertaa VPN: n avulla. Löysimme tämän harhaanjohtavan markkinointitaktiikan, koska useimmat muut VPN-palveluntarjoajat eivät mainitse tällaisia ​​rajoituksia palautuskäytännöissään “ei kysymyksiä”..

AVG Secure VPN: n hinnoittelu on seuraava;

 • 3-vuotiaana 6,11 dollaria kuukaudessa.
 • 2 vuotta 6,24 dollaria kuukaudessa.
 • Yhden vuoden US $ 6,66 kuukaudessa.

On myös tärkeää huomata, että AVG veloittaa koko tilausmaksun etukäteen. Ottaen huomioon, että hinnoittelu on korkeampi kuin monet muut premium-VPN: t, kuten Nord VPN tai yksityinen Internet-yhteys, tämä asettaa AVG: n takaosaan alusta alkaen. Toivomme, että tämän tuotteen suorituskyky oikeuttaa hintalappun.

Maksuvaihtoehdot

Näyttää siltä, ​​että siitä hetkestä lähtien, kun sitoudut ostamaan AVG Secure VPN: n, siinä missä kaikki alkaa mennä pieleen. Kun olemme siirtäneet meidät maksusivulle, havaitsemme, että AVG tarjoaa maksun ohjelmistoistaan ​​vain luottokortilla tai PayPalilla. Vaikka tämä sopii meille hyvin, kuvittelemme, että kansainväliset asiakkaat haluaisivat nähdä vaihtoehtoisia maksuvaihtoehtoja, kuten WorldPay, AliPay tai Cryptocurrency.

Kun otimme yhteyttä ystäväämme Afrikassa, he sanoivat, että heillä oli mahdollisuus maksaa vain luottokortilla, eikä PayPal ollut käytettävissä.

Maksuvaihtoehdot

Haluamme nähdä lisää maksujärjestelmiä, koska se antaa meille luottamusta siihen, että tuotteilla on kysyntää kehittyvillä markkinoilla, mikä tarkoittaa, että heidän palvelimillaan on oltava maailmanlaajuinen jalanjälki ja palvelu toimii hyvin kaikkialla maailmassa.

Kryptovaluuttamaksut eivät ole käytettävissä AVG: n kautta, mikä on sääli – varsinkin kun uskomme, että tämä maksutapa on suosikki ihmisten keskuudessa, jotka suhtautuvat vakavasti verkkoturvallisuuteen.

AVG Secure VPN -hyvityskäytäntö

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen kokeilun ohjelmistoonsa tai antavat sinulle rahat takaisin -takuun ostoksesi yhteydessä. AVG päätti tehdä molemmat.

Jos noudatat hyvityksen sääntöjä (alle 10 Gt tai lataukset ja alle 100 istunnon kirjautumistunnukset), olet oikeutettu hyvitykseen 30 päivän takuujakson missä tahansa vaiheessa.

Havaitsimme hyvitysprosessin olevan kivuton, ja meidän tarvitsi vain lähettää palautuspyyntö sähköpostitse tukipalvelulle.

Yritys ei lähettänyt meitä asiakkaiden säilyttämisen kautta, ja he antoivat hyvityksen samana päivänä. Rahat palautettiin luottokorttitilillemme 8 työpäivän kuluessa palautuskuitin vastaanottamisesta.

Pääkonttori Tšekissä – Data Safe Haven

“14-Eyes” on Yhdysvaltojen, Australian, Uuden-Seelannin, Iso-Britannian ja Manner-Euroopan yhteistyö. Projektin tavoitteena on kartoittaa kaikki Internet-tiedot. Jos valitset VPN-palveluntarjoajan 14 silmän lainkäyttöalueella, sinulla on riski siitä, että hallitus poimii datankäyttöäsi ja selaushistoriaasi.

Tässä tapauksessa 14 silmän lainkäyttöalueella asuvan VPN: n käyttö on ajanhukkaa – se on vastoin sitä, mihin käytät VPN: ää ensinnäkin. Siksi, jos haluat pysyä turvassa ja tuntemattomana online-toiminnassasi, sinun on valittava VPN-palveluntarjoaja, joka asuu 14 silmän valvovan tuijotuksen ulkopuolella..

Onneksi AVG Secure VPN: n pääkonttori on Tšekin tasavallassa, 14 silmän ulkopuolella. Tämä sijainti antaa AVG-johdolle oikeuden kieltäytyä yhteistyöstä minkä tahansa hallituksen haasteen kanssa yrityksen käyttäjien tietolokeja varten.

Tietosuojakäytäntö ja tiedonkeruu

AVG Secure VPN väittää, että heillä on “ei lokia” -käytäntö. Tämä lausunto tarkoittaa, että he eivät tallenna sitä, mitä teet verkossa VPN-tuotteellaan. Tämä käytäntö on keskeinen kriteeri VPN: lle, ja monet käyttäjät luottavat palveluntarjoajaansa pitämään toimintansa yksityisenä ja suojattuna.

AVG kuitenkin mainitsee, että jos he saavat ilmoituksia väärinkäytöksistä, he tutkivat vaatimuksen. Yritys väittää myös, etteivät he salli asiakkaidensa käyttää VPN-palvelua jakamaan tai jakamaan laittoman sisällön. Tämä lauseke on melko vakio kurssille, mutta emme näe tällaista kieltä monien muiden VPN-palveluntarjoajien ehdoissa.

Mikä kiinnitti huomiomme, kun luimme kaikkien AVG-tuotteiden, myös VPN-palvelun, tietosuojakäytännön.

On käynyt ilmi, että AVG kerää huomattavan määrän tietoja käyttäjistään ja tallentaa ne palvelimiinsa. Sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, SIM-kortin numerot, sijaintitiedot ja I.P. osoite on muutama esimerkki AVG: n käyttämistä tilitiedoista, jotka voivat tunnistaa sinut verkossa.

AVG: n mukaan heillä on myös oikeus jakaa tietojasi kiinnostuneiden kolmansien osapuolten kanssa, ja tähän sisältyy istuntolokiesi luovuttaminen lainvalvontaviranomaisille, jos he haastavat yrityksen.

Emme voi hyväksyä näitä palveluehtoja, ja mielestämme on kauhistuttavaa, että AVG mainostaa tuotteitaan ilmoittamatta selkeästi asiakkailleen näistä ehdoista. Pohjimmiltaan yritys tarjoaa hyvin vähän suojaa, ja he ripustavat sinut kuivumaan, jos 14-silmät vaativat sitä niin.

AVG on osa Avast-konsernia, jonka pääkonttori on Amsterdamissa. Heidän ylimmässä johdossaan on Yhdysvaltain kansalaisia, emmekä näe mitään syytä sille, että he välttäisivät 14 silmän pyyntöjä.

Käyttöliittymä

Nautimme käyttämästä sovelluksia, joissa on puhtaat käyttöliittymät – ei ole mitään pahempaa kuin avata sovellus siistille kojelaudalle. Siksi arvostamme sovelluksia, joissa on puhtaat käyttöliittymät. Kuitenkin sanominen, että AVG Secure VPN: llä on puhdas c-paneeli, olisi aliarviointia.

AVG Secure VPN -viivalla on hyvin vähän ominaisuuksia. Ainoa pääsivulla käytettävissä oleva tieto on palvelimesi sijainti ja yhteyden tila. Soita meille nirso – mutta haluaisimme nähdä muita ominaisuuksia, kuten nykyinen I.P. osoite ja yhteysnopeus.

AVG-liitäntä

Kun otetaan huomioon päänäytön paljaat luut, olemme yllättyneitä siitä, että se vie niin paljon tilaa, kun avataan työpöytäasiakas. Päänäytössä pääset palvelinten sijaintiluetteloon napsauttamalla “muuta sijaintia” -painiketta, joka avaa palvelinluettelon erillisessä ikkunassa.

Nautimme palvelinluetteloiden ulkoasusta ja tunnelmasta, sillä AVG: llä on kaikki sijaintinsa maanosittain, joten ihanteellisen palvelimen sijainnin valitseminen on helppoa. Olisimme halunneet sen, jos ohjelmisto antaisi meille mahdollisuuden tallentaa suosikkipalvelimemme sijainnit.

Napsauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa pääset asetusvalikkoon. Nämä asetukset ovat hyvin yksinkertaisia, ja niissä on vaihtoehdot automaattiseen käynnistykseen sekä mahdollisuus ottaa Wi-Fi-suojaus käyttöön. Emme löytäneet mitään konfiguroitavia asetuksia, mikä antaisi VPN: lle erittäin out-of-the-box-tunteen, ja olisimme halunneet nähdä enemmän ohjelmoitavia kokoonpanoja ohjelmistolle.

Yhteys ja nopeus

AVG: n mukaan VPN: n yhteysnopeudet ovat parantuneet merkittävästi, kun ne laajentavat palvelinverkkoaan. Kun muodostamme yhteyden Yhdysvaltain paikallisiin palvelimiin, kokemme nopeuden välillä 45-50 Mbps, mikä on enemmän kuin riittävä suoratoistoon ja nopeaan latausaikaan.

Yhdistäminen Yhdysvaltojen palvelimiin Yhdistyneestä kuningaskunnasta oli hieman hitaampaa, mutta tarjosi silti tyydyttävää 40 Mbit / s nopeutta. Mitä pidemmälle pääsemme Manner-Eurooppaan, sitä alhaisemmat nopeustestit. Onneksi yhteyden nopeus Australiaan oli nopeampaa kuin useimmat kilpailijat, keskimääräisten nopeuksien kellotaajuudella 30 Mbps.

Huomasimme, että lataukset eivät olleet yhtä johdonmukaisia ​​kuin lataukset, mutta kurssin taso useimpien VPN-palveluntarjoajien kanssa. Hidas lataus voi kuitenkin estää ihmisiä, jotka käyttävät usein P2P-palveluja.

Vaikka nopeus oli erinomainen, havaitsimme viiveen olevan liian korkea. Vaikka olisimme yhteydessä palvelimiin samassa kaupungissa maantieteellisen sijaintimme kanssa, löysimme ping-aikaa mitata 16 ms: ssä, mikä on kauheaa suorituskykyä.

Nämä latenssiongelmat tarkoittavat, että monilla pelaajilla on ongelmia livenä pelaamisessa, ja he saattavat haluta harkita toista VPN-palvelua. Tutkimuksemme muista VPN-palveluista osoittaa keskimääräiset 2 ms: n viiveajat paikallisille yhteyksille, mikä tekee AVG: stä yhden huonoimmista tarjoajista.

AVG VPN -ominaisuudet

Suojaus ja salaus

AVG Secure VPN: n turvallisuuden ja salauksen luokittelussa havaitsimme sen puuttuvan joillakin osastoilla. Wi-Fi-suojaus tarjoaa riittävät vastatoimenpiteet julkisten hakkeroiden välttämiseksi avoimissa Wi-Fi-paikoissa, mutta yksityisyydensuojasta kärsivät käyttäjät saattavat haluta etsiä muita ohjelmia, jos he käyttävät avoimia verkkoja usein.

Testasimme sekä Windows-asiakkaan että Android-sovelluksen käyttämään OpenVPN-protokollaa, ilman mahdollisuutta siirtyä asetuksiin muihin protokolliin. Piti tätä turhauttavana, koska AVG ei mainitse tätä myyntimateriaalissaan, ja meidän oli käytettävä tukikeskustelua tämän tosiasian löytämiseksi..

Salaus käyttää alan standardia 256-bittistä mallia, joka on sotilastason salaustaso, joka tarjoaa käyttäjille korkeimman suojaustason. Suurin käsityksemme AVG Secure VPN: n kanssa on, että ne eivät tarjoa Internet-tappokytkintä ohjelmiston kanssa.

Jos yhteys epäonnistuu, ohjelma paljastaa todellisen I.P. osoite – tämä on kelvoton ominaisuus, joka jätetään pois paketista, varsinkin kun katsomme, että merkintähinta on markkinoiden premium-segmentissä.

DNS-vuototestimme eivät antaneet meille mitään ongelmia, ja olemme tyytyväisiä huomatessamme, että yhteys pysyi vakaana koko istuntomme ajan ilman pudotuksia.

Netflix on estetty useimmissa sijainneissa

Yksi VPN: n suosikkikäytöistä on se, että se voi kiertää geolohkoja, jotka estävät sinua katsomasta tiettyä sisältöä verkossa. Reitittämällä yhteyden VPN: n kautta voit muodostaa yhteyden palveluihin, kuten Netflixin Yhdysvaltain versio.

Vaikka useimmilla VPN-palveluntarjoajilla on omat Netflix-palvelimet suoratoistoa varten, on selvää, että AVG ei usko, että tämä ominaisuus on syytä lisätä palveluunsa. Kun yritimme katsella Netflixin yhdysvaltalaista versiota, huomasimme, että yli puolet kokeilluista palvelinpaikoista ei päässyt sivustoon.

Lopulta saimme yhteyden Pohjois-Amerikan palveluiden avulla, mutta niiden omat suoratoistopalvelimet osoittautuivat arvottomiksi testauksessamme.

Rajoitetut torrent- ja P2P-sijainnit

Torrent-tiedostojen lataaminen on myös yksi yleisimmin mainituista syistä VPN-palvelun käyttöön. Jälleen kerran AVG jää alle tässä osastossa. Testasimme Torrentingin heidän omistetuissa P2P-palvelimissaan ja havaitsimme, että tulokset olivat vähemmän kuin vaikuttavia.

Tällä hetkellä AVG sallii torrentin lähettämisen seuraavien erillisten palvelinten kautta.

 • Lontoo.
 • Pariisi.
 • Praha.
 • Frankfurt.
 • Amsterdam.
 • Brasilia.
 • Seattle.
 • Miami.
 • New York.

Vaikka Windows-asiakas listaa Brasilian aktiiviseksi P2P-palvelimeksi, havaitsemme, että se ei näy Android-sovelluksessa kelvollisena P2P-sijaintina.

Rajoitettu käytettävissä oleva valinta voi sammuttaa P2P-käyttäjät, jotka luottavat nopeampiin latausaikoihin. Onneksi AVG ei rajoita näiden palvelimien kaistanleveyttä, joten sinulla ei ole rajoituksia tiedostokoolle tai istunnon kaistanleveyden kulutukselle..

Käyttäjäystävällinen sovellus

Latasimme älypuhelimeemme Android-sovelluksen testataksemme ohjelman mobiilitoimintoja. Huomaa, että sovellus on saatavana myös kaikille iOS-laitteille. Samoin kuin työpöytäasiakkaalla, sovelluksella on 30 päivän kokeilujakso, jolla on samat ehdot kuin työpöytäasiakkaalla.

Sovelluksen lataamisen ja asentamisen jälkeen avasimme käyttöliittymän etsimään puhtaan, käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin – jossa ei ole juurikaan ominaisuuksia. Kuten työpöytäasiakas, mobiilisovellus on ominaisuuksiensa ja toiminnallisuutensa suhteen erittäin harvinainen.

Sovellus valitsee automaattisesti palvelimen, joka tarjoaa parhaat nopeudet, ja optimoitu palvelin voi vaihdella sijaintisi mukaan. Tämäntyyppinen toiminnallisuus on samanlainen kuin mitä näemme muiden VPN-sovellusten kanssa, joten mikään ei innosta meitä.

AVG VPN -sovellus

Napsauttamalla “muuta sijaintia” -painiketta pääset palvelinluetteloon ja voit tehdä valintasi manuaalisesti. Sinulla on myös mahdollisuus valita omat palvelimet mobiilisovelluksessa. Kaiken kaikkiaan sovellus on käyttäjäystävällinen, mutta mielestämme se johtuu siitä, että se on niin ominaisuus, että ohjauspaneeliin ei ole mitään sisällytettävää.

Asetuksissa liikkuminen on helppoa, mutta jälleen kerran ei ole mitään mahdollisuutta mukauttaa asetuskokoonpanoa.

AVG Secure VPN -palvelimen sijainnit

AVG saattaa mainostaa laajaa palvelinverkkoa, mutta kun katsomme tarjottavaa, se kertoo toisen tarinan. Palvelinten sijainteja on rajoitetusti, etenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja AVG-palvelinpalvelimet sijaitsevat 29 kaupungissa 21 maassa.

Seitsemän sijaintia asuu Yhdysvalloissa, ja palvelimet sijaitsevat New Yorkissa, Chicagossa, Miamissa, Dallasissa, Salt Lake Cityssä, San Franciscossa ja Seattlessa. Montrealissa ja Torontossa sijaitsevat yrityksen kanadalaiset palvelimet.

Euroopassa on seuraavaksi laajin palvelinkeskittymä, sijainnit Lontoossa, Frankfurtissa, Madridissa, Helsingissä, Pariisissa, Milanossa, Tukholmassa, Amsterdamissa, Venäjällä, Varsovassa ja Tšekissä.

Kansainvälisiä paikkoja ovat Johannesburg Etelä-Afrikassa, Australiassa, Tokiossa ja Singaporessa sekä palvelimet Turkissa. Etelä-Amerikalla on palvelinpaikat Mexico Cityssä ja Sao Paolossa Brasiliassa.

Luettelo ei ole vaikuttava, ja havaitsimme, että nopeudet Yhdysvaltojen, Kanadan ja Euroopan ulkopuolella ovat suhteellisen heikkoja verrattuna muihin VPN-tarjoajiin.

Asiakaspalvelu

AVG ei kerro asiakaspalvelusta yrityksen kokemuksemme perusteella. Sivustolla on rajoitetusti tietoa heidän tuotteistaan, ja sähköpostituki kesti 48 tuntia, ennen kuin palasi meille yksinkertaisen kyselyn avulla.

Lähes jokainen toinen VPN-palveluntarjoaja tarjoaa live-chatin, ja kun meillä on ongelmia, se on ensimmäinen paikka, johon menemme tukeen. AVG ei tarjoa tätä palvelua – mikä on hyvin pettymys.

Muut VPN-palveluntarjoajat

Jotkut muut Blockonomilla aiemmin käsittelemämme palveluntarjoajat ovat seuraavat:

 • CyberGhost
 • Avast Secureline
 • NordVPN
 • ExpressVPN

Kääriminen – tuomio

Jos aiot ostaa ylihintaisen VPN: n, joka voi seurata tai ei välttämättä seurata liikkeitäsi Internetissä, AVG on ihanteellinen tuote sinulle. Jos sinulla on kuitenkin vakavia huolenaiheita yksityisyydestäsi, olet pelaaja tai nautit P2P: n lataamisesta ja lataamisesta, AVG on huono valinta.

Kun otetaan huomioon tämän ohjelmiston hinta ja toiminnallisuus – AVG jättää tarjouksestaan ​​paljon toivomisen varaa. Vaikka VPN: n perustoiminnot ovat riittävät, kustannukset eivät ole suuria, ja mielestämme sinun olisi parempi mennä toisen VPN-palveluntarjoajan, kuten ExpressVPN tai NordVPN, kanssa.

Ottaen lyhyesti huomioon tämän ohjelmiston edut ja haitat, löydämme;

Plussat

 • Mukava, puhdas käyttöliittymä.
 • Yhdysvaltain ja Ison-Britannian palvelimet tarjoavat kohtuullisen suoratoistonopeuden.
 • 30 päivän kokeilu.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Haittoja

 • Petolliset hyvitysehdot.
 • Vähäiset ominaisuudet ja ei määritettäviä asetuksia.
 • Rajoitettu palvelimen suorituskyky ja sijainnit.
 • Varjostetut tiedot ja kirjauskäytännöt.
 • Keskimääräiset asiakastukitasot.
 • Huono hinnoittelu tarjottavalle.

Tämä VPN on luultavasti tynnyrin pohja, AVG: n takana olleet toiveet tähän tuotteeseen. Vietettyämme muutaman päivän VPN: n avulla havaitsemme kuitenkin, että siitä puuttuu useita merkittäviä ominaisuuksia, suorituskyky ei ole mikään huutamisen arvoinen ja heidän yksityisyyden / ei-kirjautumisen käytäntö on erittäin heikko.

Viimeinen rivi? Etsi toinen tuote.

Käy AVG VPN: ssä

AVG VPN

src = “~ images \ avg-vpn-arvostelu-ei-paras-palveluntarjoaja-hitaalla nopeudella-jaat-lokisi.gif”

alt = “AVG VPN -katsaus”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 6.4

Helppokäyttöisyys

8.0 / 10

Maine

7.0 / 10

Hinta

6.0 / 10

Turvallisuus

5.0 / 10

Nopeus

6.0 / 10

Plussat

 • Mukava, puhdas käyttöliittymä
 • Yhdysvaltain ja Ison-Britannian palvelimet tarjoavat kohtuullisen suoratoistonopeuden
 • 30 päivän kokeilu
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Petolliset hyvitysehdot
 • Vähäiset ominaisuudet ja ei määritettäviä asetuksia
 • Rajoitettu palvelimen suorituskyky ja sijainnit
 • Varjostetut tiedot ja kirjauskäytännöt
 • Tarjouksen huono hinnoittelu

Vierailla {"@konteksti":"http: \ / \ / schema.org \ /","@tyyppi":"Tuote","nimi":"AVG VPN","kuva":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /avg-vpn-review.gif","kuvaus":"VPN-katsauksemme auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen ennen sitoutumista palveluntarjoajaan. Tarkistamme kaikki parhaat VPN-palveluntarjoajat saadaksemme selville kenellä on parempi tarjous. Jos olet online-suojauksen markkinoilla, meillä on kattava luettelo VPN-palveluntarjoajista. Mitataan kaikki…","tarjoaa": {"@tyyppi":"Tarjous","hinta":"0,00","priceCurrency":"$","myyjä": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Oliver Dale"}},"arvostelu": {"@tyyppi":"Arvostelu","reviewRating": {"@tyyppi":"Luokitus","paras":"10","huonoin luokitus":"0","ratingValue":"6.40"},"nimi":"AVG VPN","reviewBody":"VPN-katsauksemme auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen ennen sitoutumista palveluntarjoajaan. Tarkistamme kaikki parhaat VPN-palveluntarjoajat saadaksemme selville kenellä on parempi tarjous. Jos olet online-suojauksen markkinoilla, meillä on kattava luettelo VPN-palveluntarjoajista. Mitataan kaikki arvostelumme käyttämällä hinnoittelun, suorituskyvyn, turvallisuuden, yksityisyyden, tuen ja ominaisuuksien tärkeimpiä mittareita. \ R \ n \ r \ nTässä tarkastelussa tarkastelemme AVG Secure VPN -palvelua. Ottaen huomioon, että käytimme aiemmin AVG-virustorjuntaohjelmaa erinomaisella tuloksella, odotimme AVG: ltä suuria asioita tämän ohjelmiston julkaisemisen myötä. Lue, kuinka AVG vastaa kilpailua. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVieraile AVG VPN: ssä \ r \ n \ r \ nAVG VPN \ r \ nEnnen Microsoft Security Essentialsin, AVG: n virustorjunnan nousua oli suosituin ilmainen turvaohjelmisto Internetissä. Kaikki käyttivät AVG: tä ilmaiseksi Internetin alkuaikoina, ja se on edelleen nykyäänkin. \ R \ n \ r \ nKoska sen virustorjuntatuotteiden kysyntä on jäljessä muista alan johtajista, näyttää siltä, ​​että AVG: n johtoryhmä aikoo hajauttamalla strategiansa muihin vastaaviin tietoturvatuotteisiin. \ r \ n \ r \ nSen seurauksena olemme julkaisseet AVG VPN -tuotteen, joka on suunniteltu suojaamaan verkkotoimintojasi. innostuimme kokeilemaan tätä ohjelmistoa, mutta asiakkaan asentamisen ja ominaisuuksien tarkistamisen jälkeen olimme hieman pettyneitä. Suorituskyvyn analysoinnin jälkeen asiat eivät näyttäneet hyvältä AVG: lle. \ R \ n \ r \ nPurkaamme AVG Secure VPN -paketin ja tarkistamme sen palalta. \ R \ nAVG Secure VPN -hinnoittelu \ r \ nAloitamme hinnoittelusta. Vaikka AVG: n ilmainen virustorjunta ei maksanut senttiäkään \ u2013 AVG Secure VPN: n käyttämisestä eri eläimille. Yritys veloittaa tästä tuotteesta, eivätkä he pelkää pudottaa mopeaa hintalappua tuotteeseensa. Ehkä yritys ajatteli, että heidän maineensa markkinoilla antavat heille mahdollisuuden astua korkeammalle hintatasolle. \ R \ n \ r \ nAVG ottaa käyttöön eri hinnoittelurakenteen kuin muut VPN-palveluntarjoajat. AVG tarjoaa asiakkailleen kaikki VPN-ominaisuuksiensa valitsemastaan ​​tilauksesta riippumatta. VPN: ssä ei ole kuukausittaista tai neljännesvuosittaista vaihtoehtoa. AVG tarjoaa sinulle alennusmallin, jos päätät valita 2 tai 3 vuoden tilauksen palveluun. \ R \ n \ r \ nOhjelmiston kuukausittaiset kustannuksesi ovat 6,66 dollaria kuukaudessa, jos valitset vuosisuunnitelman, ja AVG alentaa koron 6,11 dollariin kuukaudessa 3 vuoden suunnitelmasta. Pidämme siitä, että he tarjoavat VPN: n ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla, ja ostoksesi takaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNautimme myös että ilmainen kokeilu ei pyytänyt meiltä mitään henkilökohtaisia ​​tietoja; napsautamme latauspainiketta ja suoritamme tiedoston ohjelman ajamiseksi. Kokeilujakson päätyttyä AVG peruuttaa palvelusi, jos et tilaa tilausta. \ R \ n \ r \ nOle varovainen tiedonsiirrosta käyttäessäsi ilmaista versiota. AVG lisäsi latauksillesi 10 Gt: n kannen ilmaista kokeilua varten, ja uskomme, että monet käyttäjät polttavat tämän läpi ensimmäisenä päivänä. Jos ylität rajan, et enää saa rahanpalautustakuuta ohjelmiston ostokselle. \ R \ n \ r \ nAVG myös peruuttaa rahat takaisin -takuun, jos kirjaudut Internetiin yli 100 kertaa käyttämällä VPN: ää. Löysimme tämän harhaanjohtavan markkinointitaktiikan, koska useimmat muut VPN-palveluntarjoajat eivät mainitse tällaisia ​​rajoituksia \"ei kysyttyjä \" hyvityskäytännöt. \ r \ n \ r \ nAvG Secure VPN: n hinnoittelu on seuraava; \ r \ n \ r \ n \ t3 -vuodet 6,11 dollaria kuukaudessa. \ r \ n \ t2 -vuodet 6,24 dollaria kuukaudessa. \ r \ n \ t1 vuosi 6,66 dollaria kuukaudessa. \ r \ n \ r \ nTärkeää on myös huomata, että AVG veloittaa koko tilausmaksun etukäteen. Ottaen huomioon, että hinnoittelu on korkeampi kuin monet muut premium-VPN: t, kuten Nord VPN tai yksityinen Internet-yhteys, tämä asettaa AVG: n takaosaan alusta alkaen. Toivomme, että tämän tuotteen suorituskyky oikeuttaa hintalappun. \ R \ nMaksuvaihtoehdot \ r \ nNäyttää siltä, ​​että heti, kun sitoudut ostamaan AVG Secure VPN: n, kaikki alkaa mennä pieleen. Kun olemme siirtäneet meidät maksusivulle, havaitsemme, että AVG tarjoaa maksun ohjelmistoistaan ​​vain luottokortilla tai PayPalilla. Vaikka tämä sopii meille hyvin, kuvittelemme, että kansainväliset asiakkaat haluaisivat nähdä vaihtoehtoisia maksuvaihtoehtoja, kuten WorldPay, AliPay tai Cryptocurrency. \ R \ n \ r \ nLisäksi, kun otimme yhteyttä erääseen ystäväämme Afrikassa, he sanoivat, että he vain oli mahdollisuus maksaa luottokortilla, ja PayPal ei ollut käytettävissä. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHaluaisimme nähdä lisää maksujärjestelmiä, koska se antaa meille luottamusta tosiasia, että tuotteella on kysyntää kehittyvillä markkinoilla, mikä tarkoittaa, että niiden palvelimilla on oltava maailmanlaajuinen jalanjälki ja palvelu toimii hyvin kaikkialla maailmassa. \ r \ n \ r \ nSalaustiedot eivät ole käytettävissä AVG: n kautta, mikä on sääli – varsinkin kun uskomme, että tämä maksutapa on suosikki ihmisten keskuudessa, jotka suhtautuvat vakavasti verkkoturvallisuuteen. \ r \ nAVG Secure VPN Refund Policy \ r \ nUseimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen kokeilun ohjelmistostaan ​​tai antavat sinulle rahaa- takaisin takuu ostoksellesi. AVG päätti tehdä molemmat. \ R \ n \ r \ nJos noudatat hyvityksen sääntöjä (alle 10 Gt tai latauksia ja alle 100 istunnon kirjautumisia), olet oikeutettu hyvitykseen missä tahansa vaiheen vaiheessa. 30 päivän takuuaika. \ R \ n \ r \ nHavaitsimme hyvitysprosessin kivuttomaksi, ja meidän tarvitsi vain lähettää palautuspyyntö sähköpostilla tukipalveluun. \ R \ n \ r \ nYritys ei lähettänyt meille asiakkaan säilyttämisen kautta, ja he antoivat hyvityksen samana päivänä. Rahat palautettiin luottokorttitilillemme 8 työpäivän kuluessa palautuskuitin vastaanottamisesta. \ R \ nPääkonttori Tšekissä \ u2013 Data Safe Haven \ r \ n \"14-Silmät, \" on Yhdysvaltojen, Australian, Uuden-Seelannin, Iso-Britannian ja Manner-Euroopan yhteistyö. Projektin tavoitteena on kartoittaa kaikki Internet-tiedot. Jos valitset VPN-palveluntarjoajan 14-silmän lainkäyttöalueella, sinulla on riski, että hallitus poimii datankäytön ja selaushistorian. \ R \ n \ r \ nTässä tapauksessa käytä VPN-verkkoa, joka asuu 14-Eyes-oikeudenkäyttö on ajanhukkaa \ u2013 se on vastoin sitä, mihin käytät VPN: ää ensinnäkin. Siksi, jos haluat pysyä turvassa ja tuntemattomana online-toiminnassasi, sinun on valittava VPN-palveluntarjoaja, joka asuu 14 silmän tarkkaavan tuijotuksen ulkopuolella. \ R \ n \ r \ nOnneksi AVG Secure VPN: n pääkonttori on Tšekin tasavallassa, 14 silmän lainkäyttövallan ulkopuolella. Tämä sijainti antaa AVG-hallinnolle oikeuden kieltäytyä yhteistyöstä minkä tahansa valtion käyttäjien haasteen kanssa yrityksen käyttäjien tietolokeille. \ R \ nTietosuojakäytäntö ja tiedonkeruu \ r \ nAVG Secure VPN väittävät, että heillä on \"ei lokeja \" käytäntö. Tämä lausunto tarkoittaa, että he eivät tallenna sitä, mitä teet verkossa VPN-tuotteellaan. Tämä käytäntö on keskeinen kriteeri VPN: lle, ja monet käyttäjät luottavat palveluntarjoajaansa pitämään toimintansa yksityisenä ja suojattuna. \ R \ n \ r \ nVGA kuitenkin mainitsee, että jos he saavat ilmoituksia väärinkäytöksistä, he tutkivat vaatimuksen . Yritys väittää myös, etteivät he salli asiakkaidensa käyttää VPN-palvelua jakamaan tai jakamaan laittoman sisällön. Tämä lauseke on melko vakio kurssille, mutta emme näe tämän tyyppistä kieltä monien muiden VPN-palveluntarjoajien ehdoissa. \ R \ n \ r \ nHuomio kiinnitti huomiomme lukiessamme sivuston kaikki AVG-tuotteet, mukaan lukien VPN-palvelu. \ r \ n \ r \ nOn käynyt ilmi, että AVG kerää huomattavan määrän tietoja käyttäjistään ja tallentaa niitä palvelimilleen. Sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, SIM-kortin numerot, sijaintitiedot ja I.P. osoite on muutama esimerkki AVG: n käyttämistä tilitiedoista, jotka voivat tunnistaa sinut verkossa. \ r \ n \ r \ nAVG ilmoittaa, että heillä on myös oikeus jakaa tietojasi kiinnostuneille kolmansille osapuolille, ja tämä sisältää istunnon luovuttamisen kirjautuu lainvalvontaviranomaisille, jos he haastavat yrityksen. \ r \ n \ r \ nEmme voi hyväksyä näitä palveluehtoja, ja pidämme kauhistuttavana sitä, että AVG mainostaisi tuotteitaan ilmoittamatta selkeästi asiakkailleen näistä ehdoista. Pohjimmiltaan yritys tarjoaa hyvin vähän suojaa, ja he ripustavat sinut kuivumaan, jos 14-silmät sitä vaativat. \ R \ n \ r \ nAVG on osa Avast-konsernia, jonka pääkonttori on Amsterdam. Heidän ylimmässä johdossaan on Yhdysvaltain kansalaisia, emmekä näe mitään syytä sille, että he välttäisivät 14 silmän pyyntöjä. \ R \ nKäyttäjän käyttöliittymä \ r \ nNautimme käyttämästä sovelluksia, joissa on puhtaat käyttöliittymät \ u2013 Ei ole mitään pahempaa kuin avaaminen sovellus sekaisin kojelautaan; Siksi arvostamme sovelluksia, joissa on puhtaat käyttöliittymät. Kuitenkin sanominen, että AVG Secure VPN: ssä on puhdas c-paneeli, olisi aliarviointia. \ R \ n \ r \ n AVG Secure VPN -viivalla on hyvin vähän ominaisuuksia. Ainoa pääsivulla käytettävissä oleva tieto on palvelimesi sijainti ja yhteyden tila. Soita meille nirsoille \ u2013, mutta haluaisimme nähdä muita ominaisuuksia, kuten nykyisen I.P. osoite ja yhteysnopeus. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHarkitessamme päänäytön paljain luita, olemme yllättyneitä siitä, että se vie niin paljon tilaa, kun avamme työpöytäasiakkaan. Päänäytöllä pääset palvelinten sijaintiluetteloon napsauttamalla \"Vaihda sijaintia\" -painike, joka avaa palvelinluettelon erillisessä ikkunassa. \ r \ n \ r \ nNautimme palvelinluetteloiden ulkoasusta ja tunnelmasta, koska AVG: llä kaikki sijaintinsa on lueteltu mantereittain, joten ihanteellisen palvelimen sijainnin valitseminen on helppoa . Olisimme pitäneet sitä parempana, jos ohjelmisto antaisi meille mahdollisuuden tallentaa suosikkipalvelimemme sijainnit. \ R \ n \ r \ nNapsauttamalla oikean yläkulman rataskuvaketta pääset asetusvalikkoon. Nämä asetukset ovat hyvin yksinkertaisia, ja niissä on vaihtoehdot automaattiseen käynnistykseen sekä mahdollisuus ottaa Wi-Fi-suojaus käyttöön. Emme löytäneet mitään määritettävissä olevia asetuksia, mikä antaisi VPN: lle erittäin out-of-the-box-tunteen, ja olisimme halunneet nähdä ohjelmistolle enemmän mukautettavia kokoonpanoja. \ R \ nYhteys ja nopeus \ r \ nAVG ilmoittavat, että VPN: n yhteysnopeudet ovat parantuneet merkittävästi, kun ne laajentavat palvelinverkkoaan. Kun muodostimme yhteyden Yhdysvaltain paikallisiin palvelimiin, nopeutemme vaihteli välillä 45-50 Mbps, mikä on enemmän kuin riittävä suoratoisto- ja nopeaan latausaikaan. \ R \ n \ r \ nYhdistäminen Yhdysvaltojen palvelimiin Isosta-Britanniasta oli hieman hitaampaa, mutta tarjosi silti tyydyttävän nopeuden 40 Mb / s. Mitä pidemmälle pääsemme Manner-Eurooppaan, sitä alhaisemmat nopeustestit. Onneksi yhteyden nopeus Australiaan oli nopeampaa kuin useimmat kilpailijat, keskimääräiset hinnat kelloten ollessa 30 Mbit / s. \ R \ n \ r \ nHavaitsimme, että lataukset eivät olleet yhtä johdonmukaisia ​​kuin lataukset, mutta suurin piirtein VPN-palveluntarjoajien kurssi . Hidas lataus voi kuitenkin estää ihmisiä, jotka käyttävät usein P2P-palveluja. \ R \ n \ r \ nVaikka nopeus oli erinomainen, havaitsimme viiveen olevan liian korkea. Vaikka olisimme yhteydessä palvelimiin samassa kaupungissa maantieteellisen sijaintimme kanssa, löysimme ping-ajan mitattavaksi 16 ms: ssä, mikä on kauheaa suorituskykyä. \ R \ n \ r \ nNämä viiveongelmat tarkoittavat, että monilla pelaajilla on ongelmia pelaamisen kanssa. suorana, ja haluat ehkä harkita toista VPN-palvelua. Muiden VPN-verkkojen tutkimuksemme osoittaa 2 ms: n keskimääräiset viiveajat paikallisille yhteyksille, mikä tekee AVG: stä yhden huonoimmista tarjoajista. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTurvallisuus ja salaus \ r \ nTurvallisuuden arvioinnissa ja AVG Secure VPN: n salauksen, havaitsimme myös sen puuttuvan joistakin osastoista. Wi-Fi-suojaus tarjoaa riittävät vastatoimenpiteet julkisten hakkerointien välttämiseksi avoimissa Wi-Fi-paikoissa, mutta yksityisyydensuojasta kärsivät käyttäjät saattavat haluta etsiä muita ohjelmistoja, jos he käyttävät avoimia verkkoja usein. \ R \ n \ r \ nKumpikin Windows-asiakas ja Android-sovelluksessa testasimme OpenVPN-protokollaa, ilman mahdollisuutta vaihtaa muihin asetuksiin. Pidimme tätä turhauttavana, koska AVG ei mainitse tätä myyntimateriaalissaan, ja meidän oli käytettävä tukikeskustelua tämän tosiasian löytämiseksi. \ R \ n \ r \ nSalauksessa käytetään alan standardia 256-bittistä mallia, joka on sotilastason salaustaso, joka tarjoaa käyttäjille korkeimman turvallisuustason. Suurin käsityksemme AVG Secure VPN: n kanssa on, että ne eivät tarjoa Internet-tappokytkintä ohjelmiston kanssa. \ R \ n \ r \ nJos yhteys epäonnistuu, ohjelma paljastaa todellisen I.P. osoite \ u2013 tämä on kelvoton ominaisuus, joka jätetään pois paketista, varsinkin kun katsomme, että tilaushinta on markkinoiden premium-segmentissä. \ r \ n \ r \ nDom-DNS-vuototestimme eivät antaneet meille mitään ongelmia, ja olemme tyytyväisiä havaita, että yhteys pysyi vakaana suurimman osan istunnostamme ilman pudotuksia. \ r \ nNetflix estetty useimmissa sijainneissa \ r \ nYksi VPN: n suosikkikäytöistä on se, että se voi kiertää geolohkoja estäen sinua katsomasta tiettyjä sisältöä verkossa. Reitittämällä yhteyden VPN: n kautta, voit muodostaa yhteyden palveluihin, kuten Netflixin yhdysvaltalainen versio. \ R \ n \ r \ nVaikka useimmilla VPN-palveluntarjoajilla on omat Netflix-palvelimet suoratoistoa varten, on selvää, että AVG ei usko, että tämä ominaisuus on lisäyksen arvoinen. sen palvelukseen. Kun yritimme katsella Netflixin yhdysvaltalaista versiota, havaitsimme, että yli puolet kokeilemiemme palvelinten sijainneista ei päässyt sivustoon. \ R \ n \ r \ nLoimme lopulta yhteyden Pohjois-Amerikan palveluiden avulla, mutta niiden omat suoratoistopalvelimet osoittautuivat arvottomiksi testauksessamme. \ r \ nRajoitetut torrent- ja P2P-sijainnit \ r \ nTorrent-tiedostojen lataaminen on myös yksi yleisimmin mainituista syistä VPN-palvelun käyttöön. Jälleen kerran AVG jää alle tässä osastossa. Testasimme Torrenting-palvelua heidän omistetuissa P2P-palvelimissaan ja havaitsimme, että tulokset ovat vähemmän kuin vaikuttavia. \ R \ n \ r \ n Tällä hetkellä AVG sallii torrentin tekemisen seuraavien erillisten palvelimien kautta. \ R \ n \ r \ n \ tLontoo. \ R \ n \ tPariisi. \ r \ n \ tPraha. \ r \ n \ tFrankfurt. \ r \ n \ tAmsterdam. \ r \ n \ tBrasilia. \ r \ n \ tSeattle. \ r \ n \ tMiami. \ r \ n \ tNew York. \ r \ n \ r \ nKun Windows-asiakas kuitenkin listaa Brasilian aktiiviseksi P2P-palvelimeksi, havaitsemme, että se ei näy Android-sovelluksessa kelvollisena P2P-sijaintina. \ r \ n \ r \ nRajallinen valinta voi poistaa P2P-käyttäjät käytöstä, jotka luottavat nopeampiin latausaikoihin. Onneksi AVG ei rajoita kaistanleveyttä näihin palvelimiin, joten sinulla ei ole rajoituksia tiedostokoolle tai rajoituksille istunnon kaistanleveyden kulutukselle. \ R \ nKäyttäjäystävällinen sovellus \ r \ nLatasimme älypuhelimeemme Android-sovelluksen testataksemme ohjelma. Huomaa, että sovellus on saatavana myös kaikille iOS-laitteille. Samoin kuin työpöytäasiakkaalla, sovelluksella on 30 päivän kokeilujakso, jolla on samat ehdot kuin työpöytäasiakkaalla. \ R \ n \ r \ nSovelluksen lataamisen ja asentamisen jälkeen avasimme käyttöliittymän etsimään puhtaan, käyttäjän -ystävällinen ohjauspaneeli \ u2013 tuskin mitään ominaisuuksia. Kuten työpöytäasiakas, mobiilisovellus on ominaisuuksiensa ja toiminnallisuutensa suhteen erittäin harvinainen. \ R \ n \ r \ nSovellus valitsee automaattisesti palvelimen, joka tarjoaa parhaat nopeudet, ja optimoitu palvelin voi vaihdella sijaintisi mukaan. Tämän tyyppinen toiminnallisuus on samanlainen kuin mitä näemme muiden VPN-sovellusten kanssa, joten mikään ei innosta meitä. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNapsauttamalla \"Vaihda sijaintia\" -painiketta, pääset palvelinluetteloon ja voit tehdä valintasi manuaalisesti. Sinulla on myös mahdollisuus valita omat palvelimet mobiilisovelluksessa. Kaiken kaikkiaan sovellus on käyttäjäystävällinen, mutta mielestämme se johtuu siitä, että se on niin erikoinen, että ohjauspaneeliin ei ole mitään sisällytettävissä. \ R \ n \ r \ nAsetusten siirtäminen on helppoa, mutta jälleen kerran ei ole vaihtoehtoa mukauttaa asetuksiasi. \ r \ nAVG Secure VPN Server Locations \ r \ nAVG saattaa mainostaa laajaa palvelinverkkoa, mutta kun katsomme tarjottavaa, se kertoo toisen tarinan. Palvelinten sijainteja on rajoitetusti, etenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja AVG isännöi palvelimia 29 kaupungissa 21 maassa. \ R \ n \ r \ nSeitsemän sijaintia asuu Yhdysvalloissa ja palvelimet sijaitsevat New Yorkissa, Chicagossa. Miami, Dallas, Salt Lake City, San Francisco ja Seattle. Montrealissa ja Torontossa sijaitsevat yrityksen kanadalaiset palvelimet. \ R \ n \ r \ nEuroopassa on seuraavaksi laajin palvelinkonsentraatio, jonka sijainnit ovat Lontoossa, Frankfurtissa, Madridissa, Helsingissä, Pariisissa, Milanossa, Tukholmassa, Amsterdamissa, Venäjällä, Varsovassa ja Tšekin tasavalta. \ r \ n \ r \ nKansainvälisiä sijainteja ovat Johannesburg Etelä-Afrikassa, Australia, Tokio ja Singapore sekä palvelimet Turkissa. Etelä-Amerikassa palvelinsijainnit ovat Mexico Cityssä ja Sao Paolossa Brasiliassa. \ R \ n \ r \ nLuettelo ei ole vaikuttava, ja havaitsimme, että nopeudet Yhdysvaltojen, Kanadan ja Euroopan ulkopuolella ovat suhteellisen heikkoja verrattuna muihin VPN-palveluihin. palveluntarjoajat. \ r \ nAsiakastuki \ r \ nAVG ei anna näkemystä asiakaspalvelusta yrityksen kokemuksemme perusteella. Sivustolla on rajoitetusti tietoa heidän tuotteistaan, ja sähköpostituki kesti 48 tuntia, ennen kuin palasi meille yksinkertaisen kyselyn avulla. \ R \ n \ r \ nMelkein kaikki muut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat live-chatia, ja kun meillä on ongelmia, se on ensimmäinen paikka, johon käytämme tukea. AVG ei tarjoa tätä palvelua \ u2013 mikä on erittäin pettymys. \ R \ nMuut VPN-palveluntarjoajat \ r \ nJotkut muut Blockonomilla aiemmin käsittelemämme palveluntarjoajat ovat seuraavat: \ r \ n \ r \ n \ tCyberGhost \ r \ n \ tAvast Secureline \ r \ n \ tNordVPN \ r \ n \ tExpressVPN \ r \ n \ r \ nKääritään ylös \ u2013 Tuomio \ r \ nJos aiot ostaa ylihintaisen VPN: n, joka voi seurata tai ei välttämättä seurata liikkeitäsi Internetissä, AVG on ihanteellinen tuote sinulle. Jos sinulla on kuitenkin vakavia huolenaiheita yksityisyydestäsi, olet pelaaja tai nautit P2P: n lataamisesta ja lataamisesta, AVG on huono valinta. \ R \ n \ r \ nHarkitsemalla tämän ohjelmiston kustannuksia ja toiminnallisuutta \ u2013 AVG jättää tarjouksestaan ​​paljon toivomisen varaa. Vaikka VPN: n perustoiminnot ovat riittävät, kustannukset eivät ole suuret, ja mielestämme sinun on parempi mennä toisen VPN-palveluntarjoajan, kuten ExpressVPN: n tai NordVPN: n, kanssa. \ R \ n \ r \ nPikakatsomalla edut ja Tämän ohjelmiston haitat ovat; \ r \ n \ r \ nProsessit \ r \ n \ r \ n \ tMukava, puhdas käyttöliittymä. \ r \ n \ tU.S. ja Ison-Britannian palvelimet tarjoavat kohtuullisen suoratoistonopeuden. \ r \ n \ t30 päivän kokeiluversio. \ r \ n \ t30 päivän rahat takaisin -takuu. \ r \ n \ r \ nTuotetiedot \ r \ n \ r \ n \ tPettävä hyvitys termit. \ r \ n \ tPienimmät ominaisuudet eikä määritettäviä asetuksia. \ r \ n \ tRajoitettu palvelimen suorituskyky ja sijainnit. \ r \ n \ tShady data and logging policies. \ r \ n \ tKeskimääräinen asiakastukitaso. \ r \ n \ tHuono hinnoittelu tarjottaville. \ r \ n \ r \ nTämä VPN on todennäköisesti tynnyrin pohja. AVG: n takana olleet toiveet koskivat tätä tuotetta. Vietettyämme muutaman päivän VPN: n avulla havaitsemme kuitenkin, että siitä puuttuu useita merkittäviä ominaisuuksia, suorituskyky ei ole mikään huutamisen arvoinen ja heidän yksityisyytensä \ / ei kirjautumista -käytäntö on erittäin heikko. \ R \ n \ r \ n rivi? Etsi toinen tuote. \ R \ nVieraile AVG VPN: ssä","kirjailija": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Oliver Dale"},"päivämäärä julkaistu":"2019-10-27"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me