Facebook Blockchain

Sellaisena kuin se on, pieni prosenttiosuus väestöstä on syventynyt kryptovaluuttaan. Itse asiassa a kysely tilattu Riskipääomaryhmän mukaan Blockchain Capital paljasti aiemmin tänä vuonna, että vain 9 prosentilla 2029: stä amerikkalaisesta aikuisesta on rahaa Bitcoinissa. Lisäksi leukaa pudottava 89% ehdotti, että he ovat kuulleet Bitcoinista, korostaen, että useimmat pelkäävät pääoman jakamista tähän tilaan.

Facebook Blockchain

Uusi tutkimus viittaa kuitenkin siihen, että Facebookin tiimin kryptovaluutta ja lohkoketju muuttavat tätä ja saattavat herättää tämän uuden muotoisen omaisuusluokan tai sen tiettyjen alaryhmien käyttöönoton, kuten mikään ennen sitä.

Facebookin salaus sijoittajien kiinnostuksen houkuttelemiseksi

Huolimatta asemastaan ​​sosiaalisen median jättiläisenä, Facebook haluaa haarautua uusille toimialoille. Viime vuonna julkaistut raportit alkoivat viitata siihen, että Piilaakson rakas tutkisi digitaalista omaisuutta ja pääkirjatekniikkaa, etenkin pyrkiessään etsimään digitaalisia maksuja.

Äskettäin tämä uutinen oli näennäisesti vahvistettu, kun Reuters paljasti, että Facebook perusti Sveitsissä tytäryhtiön nimellä “Vaaka”, jonka väitetään olevan rahoitustekniikkaan keskittynyt haara.

Ja muut raportit, joissa lainattiin tuttuja lähteitä, paljastivat, että Vaaka keskittyy Facebookin tukeman digitaalisen omaisuuden ympärille, joka on sisäisesti kutsuttu nimellä “Globalcoin” – se on outo nimi, tiedämme. Globalcoinin odotetaan olevan

A tehty kysely startupin mukaan LendEDU ehdottaa, että Facebookin digitaalisesta hyödykkeestä, jos se käynnistetään, tulee massiivinen katalysaattori kryptovaluutan käyttöönotolle ja alan yleisen käsityksen parantamiselle.

Aiemmin tässä kuussa julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että 18% 1000 vastaajasta olisi täysin sovinnollinen sijoittamaan Facebookin kryptovaluuttaan. Tämä 18% on ilmeisesti suurempi kuin 9% jo kryptovaluutassa – hyvä merkki.

Seurantakysymyksessä 57% totesi sijoittavansa Globalcoiniin tai mihin tahansa sitä kutsutaan käynnistyksen yhteydessä verrattuna muihin digitaalisiin varoihin.

Nettohyöty Bitcoinille?

Tämä kaikki viittaa näkemykseen, jonka mukaan yrityksen käynnistäminen vahvistaa digitaalista omaisuutta elinkelpoisena osana yhteiskunnan päivittäistä toimintaa. Mutta auttaa Globalcoin hajautettujen kryptovaluuttojen, nimittäin Bitcoinin, käyttöönotossa?

Mike Novogratz, Galaxy Digital, voi tehdä juuri sen. Entinen Wall Streetin hotshot, nyt tunnettu kryptovaluutta-sijoittaja, kertoi CNBC: lle viime viikolla, että “Facebook on erittäin tärkeä ekosysteemille” ja lisäsi, että tämä Bitcoinin takana olevan tekniikan hiljainen hyväksyntä on kaikuva.

Hän jopa toteaa, että toisin kuin yleisesti uskotaan, Globalcoin lisää arvoa ei-keskitettyyn kryptovaluuttaekosysteemiin, ei vähennä.

Hän ei ole ainoa alan johtaja, joka on ajatellut niin. BlockTower Capitalin perustaja Ari Paul totesi vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä julkaistussa Twitter-säikeessä, että vaikka niin kutsutut “coporatecoins” toimivat intranet-tyyliin, ne auttavat entistä Internet-tyyppisempää Bitcoinia.

Sijoittaja selitti, että Globalcoin ja sen ominaisuudet ovat luonnostaan ​​”mielenkiintoisia” Bitcoinin ristiretkeläisille, jotka ovat ihastuneet sensuuriresistenssiin, muuttumattomuuteen, turvallisuuteen ja peer-to-peer -järjestelmiin. Silti hän lisää, että keskitetyt kryptovaluutat “lisäävät maailmanlaajuista kiinnostusta dramaattisesti”.

1 / Näyttää yhä enemmän siltä, ​​että 2019 tulee olemaan salauksen intranetin (tai luvallisten lohkoketjujen tai pankkien ja yritysyritysten) vuosi, mitä ikinä haluatkin kutsua heiksi.

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 1. maaliskuuta 2019

Hypoteettisen skenaarion laatiessa Paul kirjoittaa, että jos 10% Globalcoinin käyttäjäkunnasta, jonka hänen oletetaan olevan 300 miljoonaa, lopulta “kompastuu Bitcoinin yli”, tämä yhteisö kaksinkertaistuisi heti.

Jotkut ovat kuitenkin olleet hieman epäileviä tästä teoriasta. Vastauksena JP Morganin lanseeraamaan oman digitaalisen omaisuuden, nyt surullisen kuuluisan JPM-kolikon, Ripple Labsin pääjohtaja Brad Garlinghouse otti Twitteriin väittäen, että institutionaalinen stablecoin on paljon kuin AOL: n käynnistäminen Netscapen IPO: n jälkeen.

Ja kuten Travis Kling Ikigai Capital Managementista lisää, JPM Coin muistuttaa Google Sheet- tai Excel-laskentataulukkoa hajautetun, luvattoman verkon kautta Bitcoinissa. Nämä vinkit antavat teorian siitä, että keskitetty digitaalinen omaisuus voi haitata Bitcoinin kehitystä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me