Athereum

Ethereum on tällä hetkellä johtava älykkäiden sopimusten foorumi, ja Avalanche on voimakas konsensusmekanismi uuden Snow-Avalanche -protokollaperheen joukossa, jonka anonyymi Team Rocket -tiimi julkisti viime vuonna.

Salakirjatalous tarkastelee nyt näiden kahden välistä nousua.

Athereum

Cornell-professori ja AVA Labsin perustaja Emin Gün Sirer paljasti tämän vuoden Devcon 5 -tapahtumassa, Athereum on Avalanche-pohjainen testnet AVA: lla, joka on yksi niin sanotuista “Blockchain 3.0” -verkoista..

Avalanche- pohjainen Ethereum-testiverkko ilmoitti @ el33th4xor #DevconV – lopullisuus voidaan saavuttaa alle sekunnissa pic.twitter.com/l3nOPKsq9y

– Maya Zehavi – DePi &# 127829; (@mayazi) 11. lokakuuta 2019

Kuten AVA Labs selitti seurannassa Keskipitkä viesti, projekti on “ystävällinen haarukka”, jota käytetään Ethereumin ekosysteemin hyödyksi uusien kehitys- ja tutkimusmahdollisuuksien avulla:

“Athereum on Ethereumin” lusikka “tai ystävällinen haarukka, joka hyötyy Avalanche-konsensuspöytäkirjasta ja sovelluksista Ethereumin ekosysteemissä. Neljän vuoden kehityksen jälkeen Ethereumilla on monipuolinen dapp-työkalupakki. Kehittäjät otetaan käyttöön kaikilla työkalupaketeillaan, kuten Remix, Metamask, MyEtherWallet, Web3js, Truffe Suite, Embark framework ja muilla Athereumilla. “

#Athereum on syntynyt! Lusikka (ystävällinen haarukka) #Ethereum se on 99% ETH ja 1% AVA.

Käyttämällä samoja avaimia, EVM: ää ja työkaluja kuin Ethereum. Silti nopea, erittäin turvallinen ja skaalautuva tänään. https://t.co/vnzxChQ8ZL pic.twitter.com/3Ns2oaeje9

– AVA Labs (@avalabsofficial) 11. lokakuuta 2019

Erityisesti projekti on ensimmäinen AVA: n aktiivinen aliverkko.

“Tätä ei ole tarkoitettu korvaamaan Ethereumia, ja haarukka on yksinkertaisesti tarjota vaihtoehtoinen ympäristö hajautettujen sovellusten suorittamiseen korkeammalla suoritustasolla ja nopeammalla lopullisuudella”, AVA Labs sanoi.

Muut avaruudessa ovat pitäneet lumivyöryä

Muiden salaustalouden korkean profiilin projektien ympärillä olevat rakentajat ovat erikseen tutkineet Avalanche-konsensusmekanismin omaksumista omien lohkoketjujensa ominaisuuksien parantamiseksi.

Esimerkiksi vuonna 2018 Bitcoin ABC -kehittäjä Amaury Sechet piti esityksen siitä, kuinka Bitcoin Cash (BCH) saattaa käyttää Avalanchea mempool-synkronointiin, dynaaminen, joka voi auttaa sen lohkoketjua saavuttamaan nopeat lohkoreleet ja 0-vahvistustapahtumat.

Toinen salausprojekti, joka on nähnyt merkittävän Avalanche-juonittelun, on älykäs sopimusalusta Tezos. Viime vuonna kehittäjä Edward Tate loi OCamlissa kirjoitetun kokeellisen Avalanche-toteutuksen, jonka nimi on “Igloo”. On reilua peliä, kun Tezos-yhteisö harkitsee jatkamista.

“Mikä erottaa Avalanchen muista ratkaisuista, on sen yksinkertaisuus, korkea suorituskyky ja soveltuvuus parametrointiin sopeutuakseen erilaisiin luottamustasoihin”, Tate sanoi tuolloin.

Verkkoefekti täydellä vauhdilla

Ethereum oli ensimmäinen älykkäiden sopimusten alusta, joka toteutui, ja verkon kehittäjät ovat muuttaneet tämän johtaneen tehokkaaksi verkkoefektiksi.

Katsokaa esimerkiksi Athereumia kauempana, kuinka Ethereum-ekosysteemi houkuttelee magneettina lisääntyneitä määriä innovaatioita. Silti on muitakin viimeaikaisia ​​esimerkkejä.

Tarkastellaan Ethereum 9¾: n tapausta, joka on todiste konseptijärjestelmästä, joka tuo Mimblewimble-tekniikan tehokkaan yksityisyyden Ethereum-token-tapahtumiin. Mimblewimble on yksityisyyden suojaprotokolla, jota ovat suosittaneet kryptovaluutta-projektit, kuten Beam ja Grin, jotka itse toteutuivat vasta tänä vuonna.

Enemmän tällaisia ​​sulautumia – joissa Ethereum tech absorboi tai liittyy muihin hyödyllisiin innovaatioihin – on tulossa. Kysymys on siis siitä, pystyvätkö muut kilpailija-alustat saamaan tämän laajenevan verkkoefektin kiinni ja riittääkö he tekemään vastaavanlaiset syleilyt kuilun kaventamiseksi.

Uusi Ethereum on lähellä

Uusia oheisinnovaatioita on tulossa Ethereumiin koko ajan, ja foorumi itsessään aloittaa innovatiivisen siirtymän ensi vuonna monivaiheisen Serenity-päivityksen alkaessa..

Tämä siirtyminen, joka siirtää Ethereumin Proof of Work (PoW) -konsensuksesta Proof of Stake (PoS) -ohjelmaan, tuli entistä tarkemmaksi tällä viikolla Ethereumin perustajan Vitalik Buterinin julkaisemien tutkimusviestien ansiosta..

Näissä kappaleissa Buterin väitti, että Ethereumin käyttäjillä olisi rajoitettuja häiriöitä, kun siirtyminen Ethereum 2.0: een on saatu päätökseen ja että yhdistettävyys – jonka avulla dApps voi olla helposti vuorovaikutuksessa – pysyy enimmäkseen häiriöttömänä siirtymän aikana..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me