Salausasetukset

Kun lähestymme vuotta 2019 lähemmäs, voimme odottaa sääntelyn kasvavan mittaamattomaksi uudeksi vuodeksi?

Vaikka “mittaamaton” saattaa olla liioittelua, on todennäköistä, että kryptovaluutta-asetuksista tulee epäilemättä iso liike organisaatioille, kuten Securities and Exchange Commission (SEC) ja muille rahoituslaitoksille ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, noudattaako yritys SEC: n sääntöjä vai ei, nykyiset säännökset vievät jo valtavan veron nykyisillä kryptovaluuttaliiketoiminnoilla, ja tämä todennäköisesti kasvaa kymmenkertaisesti uuden vuoden aikana.

Salausasetukset

Perusta sulkeutuu lopullisesti

Viimeisin arvopaperien rekisteröinnin uhri Protokollat ​​ovat Basis, kryptovaluuttaprojekti, joka keräsi huhtikuussa noin 133 dollaria “korkean profiilin” sijoittajien valikoimasta. Viime torstaina yritys ilmoitti sulkevansa ovensa lopullisesti ja palauttavansa kaikille niille, jotka lupaavat rahaa toimintaansa kahdeksan kuukautta sitten.

Suurimpana ongelmana yritys mainitsee nykyiset arvopaperimääräykset. Nader Al-Naji – Basisin emoyhtiön, Intangible Labsin toimitusjohtaja – selitti äskettäisessä lausunnossaan:

Valitettavasti Yhdysvaltain arvopaperimääräysten soveltaminen järjestelmään vaikutti vakavasti kielteisesti kykyyn käynnistää Basis. Sellaisena olen surullinen jakamaan uutisen, että olemme päättäneet palauttaa pääomaa sijoittajillemme. Tämä tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että Basis-projekti suljetaan. Kun sääntelyohjeisto alkoi hajaantua ajan myötä, lakimiehemme pääsivät yksimielisyyteen siitä, ettei arvopapereiden asemaa voida välttää. “

Tuolloin Basis työskenteli uudenlaisen vakaan kolikon parissa.

Haluatko salauksen pysyvän laillisena?

Tilanne esittää kaksipuolisen tason. Toisaalta sekä nykyiset että tulevat sääntelyt todennäköisesti heikentävät innovaatioita. Voimme nähdä, että muut yritykset sulkevat ovensa, kun taas toiset välttävät avaamista kokonaan. Salausalue käy todennäköisesti läpi siirtymäkauden, jolloin ne, joilla “ei ole varaa” pelata sääntöjen mukaisesti, katoavat unohduksiin.

Mikä on Howey-testi

Lue: Mikä on Howey-testi?

Samaan aikaan yksi suurimmista cryptocurrency -areenaa koskevista valituksista on, että sillä ei ole väitetysti ansaitsemaansa legitiimiyttä. Myönnetty, että tämä voidaan kääntää, voimme nähdä, että lisää institutionaalisia toimijoita tulee markkinoille ja tuo bitcoin ja sen krypto-serkut uusille korkeuksille. Laillisuuden saavuttamiseksi pienempien yritysten, jotka joko eivät voi noudattaa tai eivät noudata nykyisiä turvallisuuteen, toimintaan ja asiakkaiden suojaamiseen liittyviä lakeja, on mentävä muualle, ja salaustila voi saada huomion, jonka kaikki haluavat sen olevan.

Samaan aikaan ympäri maailmaa…

SEC on vain yksi esimerkki hallintoelimestä, joka torjuu salaukseen liittyviä ongelmia. Näemme samat toimet kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi Italiassa Commissione Nazionale per la Societa e la Borsa (CONSOB) – joka toimii hyvin samalla tavalla kuin Yhdysvalloissa sijaitseva SEC – on siirtynyt suojaamaan sijoittajia asettamalla 90 päivän keskeytykset kahteen “huono näköinen” alkuperäiseen kolikoiden tarjoamiseen (ICO).

Äskettäisessä ilmoituksessa organisaatio julkaisi luettelon verkkosivustoista ja Facebook-sivuilta, joiden viranomaiset väittävät myyvänsä vääriä tai petollisia tunnuksia, mukaan lukien Bitsurge-rahakkeet ja vihreän energian sertifikaatit. Esimerkiksi edellinen on lupaavia sijoittajille taattu tuotto noin kuusi prosenttia kuukaudessa.

Viimeksi mainitun väitetään tukevan sademetsätontteja Costa Ricassa, jotka myydään noin 80 prosenttia markkina-arvoa korkeammalla, ja väitetään ansaitsevan sijoittajille noin kuusi prosenttia vuodessa jaettuna noin 0,5 prosentilla kuukaudessa.

Hongkong ylittää anten

3000 mailin päässä Hongkongissa maan arvopaperimarkkinakomissio (SFC) on luvannut lopettaa väärennetyt ICO: t ja sanoo, että se parantaa kaikkia sen kryptovaluutta-asetukset tulevina kuukausina. Tähän asti Hongkong on ollut yksi Aasian lempeimmistä alueista krypto-operaatioiden suhteen, mutta tämä saattaa olla muuttumassa.

Daisuke Yasaku – Daiwa-instituutin tutkimusammattilainen – uskoo, että tämä vahingoittaa maata ja saattaa aiheuttaa joidenkin salausyritysten pakata ja siirtyä muualle:

”Sääntelyjen kustannukset ovat korkeat. SFC-aloitteen vaatimukset voivat osoittautua liian raskaiksi joillekin operaattoreille. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me