Blockchain saa paljon huomiota yliopistoista ympäri maailmaa. Se on kuuma uusi tutkimusala, mutta se voi myös auttaa yliopistoja jakamaan tietoja turvallisesti. Korkeakoulutus on yksi nykyaikaisen elämän tärkeimmistä alueista. Tutkinto arvostetusta yliopistosta voi olla erittäin arvokas. Valitettavasti ei ole olemassa kansainvälistä järjestelmää, joka auttaisi vahvistamaan tutkinnon laillisuuden.

Nykyään Yhdysvalloissa opiskeleva henkilö todennäköisesti etsii työtä globaaleilta työmarkkinoilta. Jokainen työnantaja haluaa varmistaa, että potentiaalisen työntekijän koulutustiedot ovat oikeita. Ainoa tapa vahvistaa koulutustaso edellyttää nykyään suoraa yhteyttä yliopistoon ja mahdollisesti muihin kouluihin.

Tämän tosiasian valossa lukuisat oppilaitokset kokoontuivat luomaan Groningenin julistuksen. Lyhyesti sanottuna Groningenin julistus on kansainvälinen pyrkimys virtaviivaistaa tiedon jakamista globaalissa koulutusyhteisössä. Nykyään yliopistot kohtaavat myös uusia haasteita nykyisille opintoaloilleen, jotka laajennettu blockchain-opetussuunnitelma voisi auttaa heitä voittamaan.

Blockchain voisi olla Global Education Hub

Tähän mennessä yli 40 Yhdysvaltain yliopistoa on allekirjoittanut Groningenin julistuksen. Globaalisti tämä luku on paljon suurempi. Huolimatta kansainvälisestä pyrkimyksestä turvallisten akateemisten asiakirjojen saatavuuden helpottamiseksi, sopimuksessa siitä, miten foorumi voisi kehittyä edelleen todellisessa maailmassa, on ollut vähän.

Merija Jirgensonsin ja Janis Kapenieksin Riian teknillisestä yliopistosta (RTU) Latviasta laatiman raportin mukaan ei näytä olevan yksimielisyyttä siitä, miten globaalin blockchain-alustan rakentaminen olisi parasta. Valitettavasti: “Eurooppalaiset, erityisesti Isossa-Britanniassa, ovat pitäneet parempana Ethereumia; kun taas amerikkalaiset ovat valinneet bitcoin-lohkoketjun ”, raportissa todetaan.

RTU: n raportissa sanotaan, että “Useimmat EU: n osavaltiot suunnittelevat lohkoketjustrategioita kansallisten suunnitelmien mukaisiksi ja useimmat käyttävät Ethereumin lohkoketjua.” Raportissa mainitaan esimerkkinä MIT Blockcerts -sovellus: “(MIT Blockcerts) ei ole tällä hetkellä käytettävissä Ethereumille”, mikä on arkkitehtuuria, jota hallitusten kehittäjät suosivat Euroopassa..

Uusien ideoiden tarve on kaikkialla

Yliopistojärjestelmä on kuuluisa siitä, että se sopeutuu hitaasti uuteen tekniikkaan. DLT: n nousu on erinomainen esimerkki siitä, miten korkeakoulutus on jäänyt jälkeen, ja kieltäytyy omaksumasta markkinasuuntautuneempaa lähestymistapaa tietojärjestelmäänsä.

Kun blockchain-ohjelmia tarjotaan yliopiston opiskelijoille, kiinnostuksen taso on ollut erittäin korkea. Lohkoketjua tutkivat lukuisat globaalit megayhtiöt, ja se on saanut tukea, jonka hallitukset voivat mitata miljardeina dollareina. Jos yliopistot vastustavat jatkossakin blockchain-pohjaisia ​​alustoja, ne voivat sulkea pois kehittyvästä kulttuurikulttuurista.

Opiskelijat rakastavat Blockchainia!

Vaikka monet yliopistot ovat olleet hitaita investoimaan blockchain-koulutukseen, Kalifornian yliopisto Berkeleyssä (UoC Berkeley) pyrkii tuomaan yhteen blockchain-tekniikan, koulutuksen ja yhteisön. Ben Bartlett kysyi UoC Berkeleyn opiskelijakokoukselta: “Meillä on kaupungissa vähintään 1400 kodittomia, ja siihen sisältyy monia täällä UC Berkeleyssä”, neuvoston jäsen Bartlett kertoi luokalle. “Kuinka voimme siis käyttää blockchainia uuden vaurauden rahoittamiseen? Se on haaste, jonka haluan sinun tekevän. “

Luokkaa, johon kaupunginvaltuuston jäsen Ben Bartlett puhui, opettaa Po Chi Wu, joka on vieraileva professori ja entinen pääomasijoittaja. UoC Berkeley ei ole yksin tarjoamalla blockchain-kursseja opiskelijoilleen. New Yorkin yliopisto, Stanford ja Georgetown ovat myös hyppäämässä kentälle, joka on lisännyt 200% työpaikkailmoituksia vuodessa.

Alalla, joka on vasta alkamassa valtavirtaan, yliopistot, jotka päättävät kehittää opetussuunnitelman, joka auttaa opiskelijoita siirtymään kasvavaan teollisuuteen, aikovat turvata pitkäaikaisen pääsyn blockchain-maailmaan alumnien kautta. Tällä hetkellä Yhdysvaltojen hallituksen ja syntyvien lohkoketjuun keskittyvien yliopistojen osastojen välillä on vain vähän vuorovaikutusta, mikä on toinen alue, jossa muut kansat näyttävät vetävän Yhdysvaltoja eteen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me