Valmistaja Dai

Kun suositun Dai-stablecoinin USD-tappi on liukastunut alle 1 dollarin viime viikkoina, Maker-yhteisö, kaksoismerkkisen MKR- ja DAI-ekosysteemin luojat ja käyttäjät harkitsevat uutta hallintoehdotusta, jonka tarkoituksena on korjata stablecoinin dollarin tappi.

Dai, Ethereum-tilan nouseva merkkitähti, voidaan itse lainata käyttämällä vakuudellisia velkasijoituksia tai CDP: itä Maker-tiimin kautta CDP-portaali dapp. Näiden positioiden avulla käyttäjät voivat ottaa hajautettuja lainoja käyttämällä eetteriä (ETH) vakuudeksi. Maker kerää ns. Vakausmaksun, tällä hetkellä 1,5 prosenttia, kaikilta Dai: lta, jotka on tuotettu CDP: n kautta.

Valmistaja Dai

Hallintoehdotus Dai-vakausmaksun korottamiseksi

Maanantaina 4. maaliskuuta Maker Foundationin väliaikainen riskiryhmä, jonka Maker-yhteisön kehitysjohtaja Richard Brown on sanonut “käsityöehdotuksia, joiden avulla yhteisö voi toteuttaa terveellistä rahapolitiikkaa pitääkseen Dain tarjonnan ja kysynnän tasapainossa”, esitteli hallintoehdotuksen korottaa Dai-vakausmaksu 3,5 prosenttiin.

Hallintokyselyehdotus vakausmaksun nostamisesta 2 prosentilla on nyt voimassa 72 tuntia. Tämä ilmoittaa johdon äänestyksestä 8. maaliskuuta. Hanki lisää taustaa alla: https://t.co/jcX3V3LLUv #VoteOrDai

– Maker (@MakerDAO) 4. maaliskuuta 2019

Hallinnointikyselyn äänestyskausi kestää 7. maaliskuuta. Tänä aikana MKR-tunnusten haltijat voivat äänestää päätöslauselma tukena tai maksun korotusta vastaan. Päätöslauselmaa käytetään ohjaamaan lopullista Executive-äänestystä 8. maaliskuuta.

Yhteisön ilmoituksessa Maker’s Brown kertoi riskitiimin viimeisimmät analyysit ilmoitti akuuteista toimenpiteistä, jotka on toteutettava, jotta Dai-tappi palautetaan 1 dollariin:

“Käytettävissä olevien tietojen tarkastelu viittaa vahvasti vakausmaksun korotukseen. Dai: n pörssihinta useilla suurilla pörsseillä, kuten Coinbase Pro ja Bitfinex, on pysynyt jatkuvasti 0,975 – 0,985 dollarin välillä 1-2 kuukauden ajan. Hajautetut pörssit, joilla on riittävä määrä / likviditeetti, kuten Eth2Dai, myös vahvistavat saman ristiriidan. “

Brownin mukaan suuret Dai-varastot “markkinatakaajien ja tukipöytien keskuudessa” ja heikko vaikutus “edellisestä vakausmaksun korotuksesta” olivat ytimessä siihen, miksi lisäpalkkioita tarvittiin.

“CDP: n sulkemisten kannustamista vakausmaksun korotuksella (mikä vähentää jäljellä olevaa Dai: ta) pidetään vahvasti asianmukaisena toimenpiteenä”, hän lisäsi.

Sulje CDP ulos, miksi et sinä!

Dai-vakausmaksu syntyy CDP: n elinkaaren aikana, joten mitä kauemmin sinulla on positiosi auki, sitä enemmän velkaa kertyy.

1,5 prosentin korotus varmistaa, että CDP: t tulevat paljon kalliimmiksi, ajatuksena on, että jotkut käyttäjät sulkevat luonnollisesti asemansa – ja siten vähentävät olemassa olevan Dai: n määrää – välttääkseen hintojen nousun.

Viime aikoina MakerDAO: ta testataan todella.

DAI-arvo on keskimäärin alle 1 $ ja saattaa jatkua, koska liian monta DAI: ta luodaan. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että ihmiset, jotka luovat DAI: n lainaa / marginaalia Defi-työkalujen (esim. Yhdisteen) kautta.

Ratkaisu? Nosta vakausmaksua merkittävästi. https://t.co/KUD580IZ2F

– Philippe Castonguay (@PhABCD) 4. maaliskuuta 2019

Tietysti on vielä nähtävissä, riittääkö 3,5 prosentin vakausmaksu oikaisemaan Dai-tappi lyhyessä ajassa, koska kaksi edellistä maksua korotusta ovat osoittautuneet vielä tehottomiksi.

Ainakin ehdotuksen johdannossa korostetaan, että Maker-yhteisö kamppailee parhaillaan siitä, miten parhaalla mahdollisella tavalla palauttaa vakaus yhä suositummalle stablecoin.

Ajattelu koroista

Ethereumin ekosysteemin näkemys avoimesta rahoituksesta etenee, ja sen vastuualueeseen on noussut joukko luvattomia lainausalustoja.

Tähän mennessä olemme keskustelleet Maker CDP Portal dapp, joka seuraa koron nousua 3,5 prosenttiin. Ei ole vielä selvää, äänestetäänkö korotus toiminnaksi, mutta vaelluksen ympärillä näyttää olevan tukikohta.

Kaksi muuta kilpailijaa Ethereumin stablecoin-lainojen vaipasta ovat Yhdiste ja Dharma-vipu. Yhdiste käyttää vaihtelevia korkoja, jotka liukuvat ylös tai alas jatkuvasti. Ja salauksen lainanotto- ja lainausalusta Dharma Lever on tällä hetkellä alfa-vaiheessa ja sen alustava korko on 0,1 prosenttia, vaikka Dharman Max Bronstein on sanonut, että korko “voi muuttua markkinoiden kysynnän perusteella”.

Kuinka kaikki nämä kolme alustaa menestyvät tulevina vuosina, on toistaiseksi avoin kysymys, mutta cryptoverse-käyttäjät seuraavat varmasti korkojaan tiiviisti eteenpäin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me