SUKU

Blockchain näyttää olevan kiinni logistiikka-alalla. Twitterin mukaan Smartrac vain kumppanina kanssa SUKU-ekosysteemi, joka on blockchain-käynnistys, jota johtaa entinen Deloitte-johtaja Eric Piscini. Smartracia tukee JP Morgan, jolla on sekoitettu historia blockchain-tekniikan ja salausten kanssa.

Smartrac on radiotaajuisten tunnisteiden (RFID) upotustuottaja, joka toimii Alankomaissa. Yritys etsii apua toimitusketjunsa integroinnissa. SUKU on teknisen käynnistyksen Citizens Reserve, joka julkaisi SUKU: n alfa-version viime vuonna, blockchain-pohjaisen toimitusketjualustan. SUKU on blockchain-pohjainen toimitusketju palvelualustana.

SUKU

Draci Dhamija, Smartracin teknologiajohtaja, kommentoi, että “Smartracin digitaalisten mahdollisuuksien yhdistäminen Citizen’s Reservesin SUKU-alustaan ​​tarjoaa yksilöllisen identiteetin jokaiselle fyysiselle tuotteelle läpinäkyvän ja helposti saatavan toimitusketjuratkaisun avulla.”

On olemassa lukuisia alueita, joilla lohkoketju voi auttaa helpottamaan toimitusketjun huolenaiheita ja tekemään globaalista logistiikkasektorista paljon tehokkaamman. Tämä ilmoitus osoittaa mahdollisuuden yhteistyöhön, joka on alalla, ja mitä voisi olla tulossa lähivuosina.

JP Morganin tukema lohkoketju

Ennen kuin Bitcoin meni eeppiseen ralliinsa vuonna 2017, JP Morgan kehitti blockchain-järjestelmiä. Jotkut JP Morganin blockchain-tekniikan kehittämisessä vaikutusvaltaisista ihmisistä lähtivät vuonna 2016 ja perustivat blockchain-yrityksen nimeltä Kadena.

Kadena juuri julkaistu uusi versio blockchainista, jonka he sanovat olevan peukaloittamaton pääkirjajärjestelmä, joka voi toimia useilla tietokoneilla. Heidän uutta estoketjuaan tarjottiin eilen ilmaiseksi Amazon Web Services (AWS) -palvelussa.

Uusi lohkoketju on nimeltään ScalableBFT, ja Kadenan tiimi sanoo sen olevan parempaa kuin lohkoketjut, joiden kanssa suuremmat yritykset, kuten IBM, työskentelevät. Kadena-perustaja ja entinen JP Morganin työntekijä sanoo, että nykyiset yksityiset lohkoketjut ovat liian hitaita, koska ne eivät voi majoittaa yli 20 käyttäjää todellisessa tilanteessa ja silti ylläpitää nopeuttaan.

Popejoy sanoi, että “Kun lohkoketjuteknologian käyttöönotto lisääntyy monilla toimialoilla, hallituksesta terveydenhuoltoon ja vakuutuksiin, yritykset tarvitsevat oikeita työkaluja turvallisuuden ja skaalautuvuuden käsittelemiseksi”, lausunnossaan sen jälkeen, kun ScalableBFT julkisti AWS.

Iso sininen iskee takaisin

Ei pitäisi olla yllätys, että IBM ei ole onnellinen siitä, että hänet kutsutaan väitetysti riittämätön lohkoketjun käytöstä.

IBM: n tiedottaja sanoi sen,

“Tiedetään hyvin, että kaikki suuret, keskisuuret ja pienet organisaatiot käyttävät aktiivisia verkkoja IBM: n blockchain-alustan ulkopuolella monilla aloilla, kuten elintarviketurvallisuus, kaupan rahoitus, maailmanlaajuiset toimitusketjut ja monet muut. On useita syitä, miksi nämä organisaatiot kääntyvät IBM: n puoleen, kolme parasta ovat siksi, että lähestymistapamme on monipilvi (katso Red Hat), he luottavat kykyymme suorittaa suuria määriä mittakaavassa (paljon yli 20 solmun), ja tuemme molempia julkiset ja yksityiset verkot “

vastauksena tarjolla olevaan uuteen, ilmaiseen blockchainiin.

IBM on työskennellyt lukuisten yritysten kanssa blockchain-alustojen käyttöönotossa. Se on ollut yksi menestyksekkäimmistä blockchain-markkinoiden tulijoista ja käynnistänyt menestyksekkäästi blockchain-pohjaiset seuranta-alustat, kuten Tradelens ja The IBM Food Trust.

Yhteyksien voima

IBM on käyttänyt omaa versiotaan Hyperledger-kankaasta suosituimmille blockchain-alustoilleen. Hyperledger on avoimen lähdekoodin estoketju, jota kuka tahansa voi käyttää. Ottaen huomioon, että IBM: n kanssa työskentelevät yritykset voisivat vain mukauttaa Hyperledgerin tarpeisiinsa, on utelias, että ne päättäisivät maksaa IBM: lle kehittämään omia aluksia avoimen lähdekoodin.

Syy, miksi Walmartin ja Maerskin kaltaiset yritykset päättivät työskennellä IBM: n kanssa, johtuu todennäköisesti IBM: n olemassa olevista suhteista ja niiden laajasta kehittäjäverkostosta. Kuka tahansa voi mukauttaa Hyperledger-projektia, mutta IBM: llä on käytössään valtava määrä ihmisiä. Yhtiöllä on myös suhteita muihin monikansallisiin yrityksiin, mikä auttaa heitä saamaan luottamusta uuteen teknologia-alueeseen.

Nämä edut voivat antaa IBM: n kaltaisille yrityksille etumatkan lukkiessaan esteetön asema lohkoketjutilaan, aivan kuten Microsoft teki käyttöjärjestelmien maailmassa. Vaihtoehtoisesti IBM voisi vain rakentaa luottamusta tekniikkaan, jonka suosio kasvaa, ja avautua pienemmille kehittäjille, jotka voivat helposti tarjota kapealla olevia tuotteita halvemmalla hinnalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me