Jack Dorsey Bitcoin

Vaikka toimenpiteet COVID-19: n leviämisen estämiseksi ovat tulleet vieläkin dramaattisemmiksi – kun hallitukset alkavat seurata kansalaisia ​​sovellusten kautta, koputtavat ovia puolueiden hajottamiseksi jne. Ja niin edelleen, taudinpurkaus on vain pahentunut edelleen. mennyt viikko.

Analyysisivuston WorldOMeter viimeaikaisten tietojen mukaan, koronavirustapauksia on nyt yli 1 450 000, ja yli 1 000 000 tapausta on edelleen aktiivinen. Huhtikuun alussa tapausten määrä oli 935 232 ja maaliskuun alussa vain 80 000. On oikeudenmukaista sanoa, että asiat ovat pahentuneet, todella nopeasti.

Pahenevan taudinpurkauksen vuoksi sekä yritykset että yksityishenkilöt ovat mobilisoineet lopettamaan viruksen, joka tuhoaa suuresti maailman ja talouden terveyttä.

Viimeisin taisteluun on liittynyt Jack Dorsey, Amerikan suurimpien yritysten Bitcoin-härkä, sekä fintech-jättiläisen Squaren että Twitterin toimitusjohtaja.

Bitcoin-härkä & Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey varaa miljardin dollarin koronaviruksen pysäyttämiseksi

Eilen, Dorsey ilmoitti Twitter-säikeessä – se on varsin sopiva, minun on sanottava – että hän siirtää “miljardin dollarin neliöpääomastani”, joka väitetään vastaavan noin 28 prosenttia hänen koko varallisuudestaan, LLC: lle nimeltä “Start Small” rahoittamaan maailmanlaajuinen COVID-19-helpotus. ” Start Small oli olemassa ennen tätä tautipesäkettä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun se on nähnyt valtavirran huomion.

Erityisesti SQ on noussut tähän päivään, kerännyt 7%, oletettavasti uutisten perusteella, että Dorsey tekee tämän. Joten miljardi dollaria on itse asiassa 1,058 miljardia dollaria tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan.

Dorsey ei ilmoittanut, mihin aloitteisiin hän aikoo lahjoittaa, mutta on alkanut 100 000 dollarin panoksella ruokapankille Amerikassa.

Siirrän 1 miljardin dollarin neliöpääomastani (~ 28% varallisuudestani) #startsmall LLC rahoittaa maailmanlaajuista COVID-19-helpotusta. Aseriisunnan poistamisen jälkeen painopiste siirtyy tyttöjen terveyteen ja koulutukseen sekä UBI: hen. Se toimii avoimesti, kaikki virrat seurataan täällä: https://t.co/hVkUczDQmz

– jack (@jack) 7. huhtikuuta 2020

Jos rahaa ei käytetä siihen mennessä, kun tämä taudinpurkaus on ohi, Dorsey aikoo kohdistaa loput yleisen perustulon ja tyttöjen terveyden ja koulutuksen edistämiseen kutsumalla molempia asioita kriittisiksi. Erityisesti Dorsey lahjoitti demokraattisen ehdokkaan Andrew Yangin presidenttikampanjalle, joka ajatteli antaa jokaiselle amerikkalaiselle 1000 dollaria kuukaudessa samalla kunnioittaen tekniikkaa, salaus sisälsi. 

Tämän ilmoituksen jälkeen Twitter-maailma on reagoinut voimakkaasti ja kiittänyt Piilaakson yrittäjää tällaisen aloitteen tekemisestä twiittinsä ilmoittaessa lahjoituksesta, joka kerää 240 000 tykkäystä ja kiitosta Yangilta, Cool Quitin toimitusjohtajalta Eugene Gu ja monilta muilta.

Salausyhteisö liittyy Coronavirus-taisteluun

Dorsey ei ole kaukana ainoasta kryptovaluuttayhteisön jäsenestä, joka on osallistunut estämään meneillään olevan kriisin pahenemista.

Kuten Blockonomi aiemmin kertoi, Binance käynnisti sosiaalisen median kampanjan lahjoittaakseen jopa miljoona dollaria lahjoitussumman mukaan riippuen siitä, kuinka monta uudelleentwiittausta ja hashtagin #CryptoAgainstCOVID käyttöä on.

Ripple käynnisti oman kampanjansa, lahjoittamalla satoja tuhansia dollareita paikallisille vastarahastoille koronaviruksen torjumiseksi San Franciscossa, jossa on jonkin verran hotspotia, koska se on matkakeskus.

Siellä on myös ollut parhaiden salausyritysten yhteinen ponnistus, mukaan lukien Brave, Gemini, The Block, Electric Coin Co. ja muut The Giving Blockin # CryptoCOVID19 -kampanjan kautta.

Salausyhtyeen muodostaminen yhdessä muun maailman talouden kanssa on järkevää: virus on myös vaikuttanut voimakkaasti tämän alueen yrityksiin ja yksityishenkilöihin.

Yksilötasolla merkittävä ex-Ethereumin kehittäjä Afri Schoedon, entinen Ripple-toimitusjohtaja Chris Larsen ja monet muut yhteisössä olevat valitettavasti tartuttaneet viruksen, vaikka monet ovat sittemmin parantuneet..

Yritystasolla rahoitustapahtumia on tapahtunut huomattavasti, raporttien mukaan vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä tehtyjen kauppojen määrä oli vain 79 – vähemmän kuin vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä 220 tai ensimmäisellä neljänneksellä 230 2018, lisäksi Bitcoin.com, salauksen kaivosyhtiö Bitfarms ja kaivoslaitteiden valmistaja Bitfury ovat tämän alan yrityksiä, jotka ovat alkaneet lomauttaa henkilöstöä viime viikkojen aikana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me