Facebook

Viimeisen viikon aikana Bitcoin (BTC) on vihdoin alkanut horjua. Viikkoja kestäneen nousemattoman hintatoiminnan jälkeen, jonka seurauksena kryptovaluutat nousivat 100% kahden kuukauden kuluessa, ostajat ovat alkaneet luopua.

Tämän seurauksena BTC on pudonnut 7650 dollariin – noin 20% pienempi kuin paikallisella huipullaan, 9 100 dollaria. Tästä huolimatta monet analyytikot ovat edelleen ylivoimaisesti nousussa, kiinnittäen huomion siihen, että vahvan perustavanlaatuisen kehityksen pitäisi ohjata kryptovaluutan kysyntää.

Facebook

Kuinka Facebook voi ajaa Bitcoinia korkeammalle

Viimeisten 24 tunnin aikana Bitcoin on menettänyt noin 3%. Jotkut sanovat, että tämä on laskeva merkki, mutta optimisteja on edelleen. Jonkin sisällä tuore Forbes-artikkeli, Naeem Aslam Think Markets U.K: sta kaksinkertaisti ennusteensa siitä, että BTC saattaa pian nousta yli 10 000 dollarin.

Aslam, joka kerran vaati Bitcoinia lopulta saavuttamaan arvon sadoissa tuhansissa dollareissa, selitti, että kesäkuu on historiallisesti ollut hyvä kuukausi kryptovaluutalle.

Viitaten keräämiinsä tietoihin analyytikko totesi, että BTC: n viiden vuoden korkea kasvu kesäkuussa on 25,98%, mikä tarkoittaa, että “Bitcoinin hinta voi nousta jopa 10 712 dollariin”.

Se on kaikki hyvin ja hyvä, mutta mikä ajaa kysyntää? Aslamin mukaan Facebookin digitaalisen omaisuuden lähestyvä lanseeraus tulee olemaan. Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, sosiaalisen median raskaansarjan odotetaan julkaisevan salaisen valuutan valkoisen kirjan, jonka nimi on “Globalcoin” tai “Vaaka”, 18. kesäkuuta.

Vaikka omaisuuden todellisen lanseerauksen on määrä saapua vasta vuoden 2019 lopulla tai vuoden 2020 alussa, monet ovat varmoja, että pelkästään tämä liike vahvistaa Bitcoinin ja digitaalisen omaisuuden maailmanlaajuisesti. Globalcoinin odotetaan olevan vakaa kolikko, jota tukee joukko fiat-valuuttoja, joita voidaan käyttää Facebookin ekosysteemissä digitaalisena vaihtovälineenä. Aslam kirjoittaa, että valkoinen kirja on “katalysaattori” Bitcoinin hinnan nousulle.

Hän ei ole kaukana ainoasta, joka ajattelee niin. Analyytikko ja alan kommentaattori Luke Martin selitti äskettäin, että suurimman osan salauksen historiasta alan tulokkaat aloittivat Bitcoinilla. Bitcoin on tietysti “suurin, tunnetuin, ensimmäinen hajautettu kryptovaluutta”, joka toimii ramppina mihin tahansa muuhun kryptovaluutan ekosysteemiin.

Mutta Facebookin tahdissa Martin ehdottaa, että Globalcoin voi anastaa Bitcoinin aseman kryptovaluuttana. Tämä ei ole postulaatiota, koska Globalcoinin odotetaan ostettavan / hankittavan helposti fyysisten automaattisten laskureiden, säänneltyjen pörssien ja väitetysti Facebook-käyttäjien palkitsemisjärjestelmän kautta. Ja sieltä Globalcoin-käyttöönottajat helpotetaan laajempaan kryptovaluutta-alueeseen.

Uudet salakirjoittajat aloittavat Bitcoinilla.

Suurin, tunnetuin, ensimmäinen hajautettu kryptovaluutta on melutaso melkein jokaiselle muulle salaussarjalle.

Globalcoin (@Facebook kolikko) saattaa muuttaa sitä tuomalla lisää uusia tulokkaita Bitcoiniin kuin mikään muu kolikko historiassa.

– Luke Martin (@VentureCoinist) 6. kesäkuuta 2019

Miltä numerot näyttävät? Saatat kysyä. No, BlockTower Capitalin Ari Paulin mukaan jopa konservatiivinen arvio Facebookin vaikutuksesta kryptovaluuttatilaan näyttää jo hämmästyttävältä.

Twitterissä lanka julkaistiin aiemmin tänä vuonna, Paul selitti, että jos 300 miljoonaa Facebookin kahdesta miljardista käyttäjästä ottaisi käyttöön yrityksen kryptovaluutan, 10% tästä 300 miljoonasta voisi “kompastua” Bitcoiniin.

Tämä “kaksinkertaistaisi Bitcoin-käyttäjien määrän, mikä lisäisi käyttöönottovauhtia, verkon vaikutuksia ja verkon arvoa”. Näistä luvuista ei voida ekstrapoloida hintatavoitetta, mutta tällainen tulovirta johtaisi todennäköisesti suurimpaan ostopaineeseen, jota tämä tila on koskaan nähnyt.

10000 dollarin merkitys

Joten takaisin 10 000 dollarin tavoitteeseen. Kuten Blockonomi aiemmin on ilmoittanut, Fundstrat Global Advisors -yhtiön Tom Lee uskoo, että kun BTC osuu viiteen numeroon, kaikki helvetti irtoaa salausvaluuttamarkkinoilta.

Kuten Lee kirjoitti Twitterissä aiemmin tässä kuussa, “[10 000 dollaria] näkee FOMOn niiden joukosta, jotka ovat nähneet 90 prosentin kaatumisen BTC: ssä … ja niiltä, ​​jotka näkivät Bitcoinin kuolleena ikuisesti.

Hän meni niin pitkälle sanomaan äskettäisessä Binancen talousjohtajan kanssa julkaistussa podcastissa, että kun edellä mainittu taso ylitetään, BTC: llä on selvä mahdollisuus ampua 20 000 ja 40 000 dollariin muutaman kuukauden kuluessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me