Gary Cohn Spring Labs

Blockchain-kehitystila houkuttelee joitain suuret nimet. Gary Cohnilla on jatkoa Goldman Sachs, ja viime aikoina hän työskenteli Valkoisessa talossa Trumpin hallinnon taloudellisena avustajana. Nyt hän liittyy neuvonantajiin Spring Labsissa, joka on Los Anglesissa toimiva blockchain-yritys.

Mr. Cohn on ollut matalalla tämän vuoden maaliskuusta lähtien, jolloin hän päätti katkaista suhteensa Trumpin Valkoiseen taloon. Hän oli vastustanut sitä, että presidentti Trumps avasi salvon meneillään olevassa maailmankaupan sodassa, mikä näyttää hänelle hyvältä jälkikäteen. Spring Labs kehittää blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja kulutusluottoihin, jotka voivat olla valtavat markkinat.

Gary Cohn Spring Labs

Spring Labs hänellä on jo useita merkittäviä neuvonantajia, kuten Nigel Morris, joka on Capital One -pankin perustaja, ja Sheila Bair, entinen Federal Deposit Insurance Corp: n (FDIC) johtaja. Kulutusluotto on keskeinen osa Yhdysvaltain taloutta, ja jos Spring Labs pystyy lisäämään arvoa teollisuudelle, se voi olla hieno siirto Gary Cohnille.

Cohn toimi Yhdysvaltain kansallisen talousneuvoston 11. johtajana ja Yhdysvaltain presidentin pääneuvonantajana. Cohn toimi aiemmin Goldman Sachsin toimitusjohtajana, jossa hän työskenteli yli 25 vuotta ja toimi useissa johtotehtävissä yrityksen arvopaperidivisioonassa..

Gary Cohn todennäköisesti näkee kirjoituksen seinällä

Gary Cohn näyttää olevan innoissaan uudesta asemastaan ​​ja lohkoketjutilastaan. Hän sanoi: “Olen ollut kiinnostunut blockchain-tekniikasta useita vuosia, ja Spring Labs kehittää verkkoa, jolla voi olla syvällisiä vaikutuksia muun muassa rahoituspalvelualaan” ja “Olen innoissani voidessani tukea aktiivisesti Spring Labs -tiimi tämän tärkeän liiketoiminnan ja verkoston kehittämisessä ”, lehdistötiedotteella.

Spring Labs vakuutti lähes 15 miljoonan dollarin rahoituksen aiemmin vuonna 2018. Yhtiö näkee blockchainin kyvyn tarjota ylimääräinen tietoturvan taso valtavana etuna kulutusluottomarkkinoille, joihin on tehty lukuisia hakkerointiyrityksiä..

Equifax on samanlainen yritys, josta on vähennetty blockchain-kulma. He menettivät viime vuonna lähes 150 miljoonan ihmisen tiedot, suuressa hakkeroinnissa, josta on ollut kiistoja. Kuluttajaluottotiedot ovat uskomattoman arvokkaita hakkereille, ja Equifaxin kaltaiset yritykset eivät selvästikään pysty puolustamaan arkaluontoisia tietoja huonoilta toimijoilta. Blockchain antaisi pankeille ja luotonantajille suoran yhteyden kulutusluottotietoihin ja poistaa Equifaxin kaltaiset yritykset yhtälöstä.

Blockchain on edelleen hämärässä

Huolimatta siitä, että monet ihmiset, kuten Gary Cohn, Nigel Morris ja Sheila Bair, näkevät arvon blockchainissa, tekniikkaa vastustetaan edelleen äänekkäästi. Nouriel Roubini oli taas viime viikolla, tällä kertaa epävirallisessa kuulemistilaisuudessa, jonka Yhdysvaltain senaatin pankki-, asunto- ja kaupunkiasiain komitea järjesti.

Mielipiteet, jotka herra Roubini ilmaisi, eivät ole muuttuneet paljoakaan, ja hän tuntee edelleen olevan erittäin kielteisiä kaikesta, mikä liittyy blockchainiin tai kryptovaluuttaan. Hän kertoi kuulemistilaisuudessa, että Bitcoin on “kaikkien huijausten äiti” ja että lohkoketju on “kaikkien aikojen hypein tekniikka”. Epäilemättä on huomattava määrä hyppyjä ympäröivää blockchainia, mikä on täysin normaalia innovatiiviselle tekniikalle, joka voi saada aikaan suuria muutoksia monilla tasoilla.

Aina kun tulee uusi tekniikka, jolla on suuri potentiaali, riippumatta siitä, onko kyseessä rautatie, auto vai Internet, jonkinlainen spekulatiivinen kiihkeys näyttää tarttuvan markkinoihin. Kuplia esiintyy yleensä, ja monet ihmiset tukevat alustoja ja yrityksiä, jotka eivät yksinkertaisesti pääse siihen. Todisteet spekulatiivisesta kiihkeydestä ovat todiste todisteista blockchainin potentiaalista, ja monet ihmiset ymmärtävät, että se voi olla uusi tapa tallentaa tietoja riippumatta kyseessä olevasta blockchain-arkkitehtuurista.

Jotkut maailman suurimmista yrityksistä käyttävät blockchainia, mikä on toinen osoitus sen tulevaisuudesta globaalissa liiketoiminnassa. IBM ja Walmart ottavat käyttöön blockchain-pohjaisen ruoanseurantajärjestelmän ensi vuoden aikana, ja monet pankit patentoivat blockchainia käyttäviä ratkaisujärjestelmiä. Suurimmat aasialaiset pankit työskentelevät Hongkongin rahaviranomaisen (HKMA) kanssa vaihtaakseen Ping-Anin suunnitteleman blockchain-pohjaisen kaupan rahoitusalustan, jota käytetään tällä hetkellä Kiinassa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me