Ethereum

Marssi kohti todistusta panoksesta (PoS) jatkuu Ethereum-verkon suunnitelman mukaisesti.

Ethereum-säätiön tutkija Justin Drake totesi 2. toukokuuta 17. ETH 2.0 -hankkeen toteuttajien kutsu PoS-siirtymän ensimmäisen vaiheen – “Phase Zero”, koska se on kopioitu – koodimäärittelyn odotettiin valmistuvan 30. kesäkuuta mennessä, mikä on alle kahden kuukauden päässä.

Phase Zero on ensimmäinen kehitysvaiheiden sarjassa, jotka muodostavat tulevan Serenity-päivityksen, jossa Ethereum näkee kolmion skaalautuvista innovaatioista Casper-, Plasma- ja sharding-tekniikoissa..

Ethereum

Phase Zero on vastuussa Serenity-päivityksen perustan luomisesta perustamalla niin sanotun Beacon-ketjun, mikä helpottaa PoS-lohkojen validointia Casperin kautta ja huipulla, joka viimeksi mainittu Serenity-kehitys nostetaan esim. Toisen vaiheen sirpalemekanismi.

Kuten Bitcoin, Ethereum hyödyntää tällä hetkellä työn todistamista (PoW) kaivostoimintaa saavuttaakseen yksimielisyyden ketjustaan. Mutta toisin kuin OG-salausverkko, Ethereumin rakentajat ovat koskaan käyttäneet PoW: tä vain käynnistystarkoituksiin ennen suunniteltua siirtymistään PoS: ään, joka on nyt kuvitteellisesti horisontissa.

“Toisen vaiheen loppuun mennessä se on täydellinen järjestelmä […] Tällä hetkellä Phase Zero on hyvin lähellä valmistumistaan”, Ethereumin yhteisluoja Vitalik Buterin totesi viime kuussa ETHCapetown-konferenssissa..

Edellä mainittu Drake sanoi, että välikausi keskittyy viimeisen silauksen asettamiseen Phase Zero -suunnitteluun:

“Olen jatkanut Phase Zero -kampauksen hienosäätöä valmistautuessamme spesifiointiin, johon tähtäämme 30. kesäkuuta. Olemme edelleen erittäin tiellä […] yksinkertaistuksia on tulossa, mikä on hienoa, ja hienokampausprosessi on myös lopullisten virheiden löytämiseksi. “

Ethereumin kehitysyhteisö julkaisi tammikuussa ensimmäisen kerran Serenity spec -version v0.1-julkaisun, joka isännöi ETH 2.0: n avajaisia ​​malleja. Siitä lähtien buzz on rakentanut projektin kauan odotetun PoS-muutoksen lähestymistä.

Tänään on ensimmäinen ETH2.0-version julkaisu. Onnittelut kaikille! &# 127881; https://t.co/8lh2x0TPyJ

– tchain.eth (@terencechain) 31. tammikuuta 2019

Justin Drake totesi 17. ETH 2.0 -hankkeen toteuttajien kutsu PoS-siirtymän ensimmäisen vaiheen – “Phase Zero”, koska se on kopioitu – koodimäärittelyn odotettiin valmistuvan 30. kesäkuuta mennessä, mikä on alle kahden kuukauden päässä.

“Vaihe 0 v0.1: ssä on suhteellisen täydellinen ja lähestyy vakaa”, v0.1 spec julisti tuolloin.

Ethereum on ollut viime aikoina otsikoissa

Ethereum on nauttinut yrityskaupasta tähän mennessä vuonna 2019.

Helmikuussa pankkijätti JP Morgan ilmoitti julkaisevansa JPM-kolikonsa Quorumiin, Morganin luvalliseen Ethereumin haarukkaan. Viime kuussa ranskalainen suuri pankki SocGen laski liikkeeseen merkityn joukkovelkakirjalainan Ethereumin kautta, ja Samsung ilmoitti aloittaneensa töitä, mikä voi olla estoketjun yksityinen haarukka.

Myös huhtikuussa ”Big Four” kirjanpitovoima EY julkaisi yleisölle Nightfall-protokollansa – ZKP (zero-knowledge proof) -transaktiojärjestelmän, jonka avulla yritykset voivat tehdä yksityisiä liiketoimia julkisessa Ethereum-verkossa.

Jotkut isot peruukit ovat vastaavasti nähneet uteliaisuutensa herättävän. Tällä viikolla Tesla ja SpaceX: n toimitusjohtaja kysyivät Vitalik Buterinilta, mitä Ethereumissa tulisi kehittää, ja Buterinilla oli joukko merkittäviä mahdollisuuksia.

Loitontaminen, yhteisön sidosryhmät ovat keränneet aivonsa siitä, miten kestävyys voidaan parhaiten toteuttaa Ethereumilla työskentelevien avoimen lähdekoodin kehittäjien keskuudessa. Viime viikkoina on keskusteltu esimerkiksi lohkojen liikkeeseenlaskun rahoituksesta, itsenäisistä hajautetuista autonomisista organisaatioista (DAO) ja mikrodonaatioista..

Toinen dynaaminen tekijä, joka on saanut ETH: n kannattajat hiljattain keräämään aivonsa, on ehdotettu ProgPoW-konsensuksen muutos.

Ethereum Cat Herders -ryhmä on varmistanut ASIC-kaivostyöntekijöiden lieventämisen ETH 1.0 PoW -ketjun joutsenlaulupäivinä ProgPoW-koodin tarkastuksen, ja jos kaikki tarkistukset suoritetaan, koodi on tarkoitus panna täytäntöön Ethereumin tuleva Istanbulin ylläpitopäivitys.

Pieni häiriö on aiheutunut myös uudesta päivityksestä ethereum.org verkkosivusto. Monet olivat sanoneet, että sivusto oli kauan myöhässä muutoksen tekemiseksi, mutta kriitikot väittävät, että uudelleensuunnittelu on jättänyt paljon toivomisen varaa. Lisäkorjauksia saattaa olla tulossa luontoissuorituksena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me