Valmistaja Dai

Koska salaustalous näyttää olevan nousussa seuraavaan noususuhteeseensa, neljän suosituimman DeFi-lainahankkeen tukema salausvakuudellisten lainojen määrä ylitti ensimmäistä kertaa 100 miljoonan dollarin rajan.

Nämä projektit – MakerDAO, Dharma, Compound ja dYdX – ovat kaikki lainausnäytöksiä Ethereumin ekosysteemissä, jotka on suunniteltu omaperäisillä tavoilla luoda automaattisia itselainausprosesseja.

Valmistaja Dai

Maker on osoittautunut areenan tähänastiseksi juggernautiksi, sillä yli 432 miljoonan dollarin eetteri (ETH) on tällä hetkellä lukittu Maker CDP: hen tai vakuudellisilla velkasitoumuksilla, jotta voidaan taata käyttäjien Dai stablecoin -lainat. Kun CDP on maksettu, sen vakuudellinen eetteri vapautetaan ja lainaan liittyvät Dai-merkit poltetaan pysyvästi – dynamiikka, jonka on tarkoitus pitää Dai-tappi 1 dollarissa.

1 / Näyttää siltä, ​​että tänään on ensimmäinen päivä, jolloin lainat ovat avoimessa lähdekoodissa #DeFi pöytäkirjat ylittivät 100 miljoonaa dollaria (100,3 miljoonaa dollaria tällä hetkellä). Lainat maksamatta @MakerDAO = 85,4 miljoonaa dollaria, @Dharma_HQ = 8,3 miljoonaa dollaria, @helsinki = 5,5 miljoonaa dollaria ja @dydxprotocol (ei kuvassa) = 1,1 miljoonaa dollaria. Kaaviot @LoanScan_io pic.twitter.com/37ov863SvQ

– Pellavasovellus (@getLinenApp) 14. toukokuuta 2019

Ethereumin lainatutkimuslaitoksen mukaan LainaScan, Maker CDP: n helpottamat lainat ovat tällä hetkellä 85,4 miljoonaa dollaria. Kaukaisessa toisessa ja kolmannessa ovat Dharma ja Compound, jotka nyt helpottavat lainoja 8,3 miljoonaa dollaria ja 5,5 miljoonaa dollaria. Ei näy LoanScanissa, mikä on alkavan dYdX-alustan 1,1 miljoonan dollarin osuus.

Erityisesti 100 miljoonan dollarin virstanpylväs maksamattomassa DeFi-lainamäärässä osui yhteen DeFi-projekteihin lukittujen arvojen kokonaismäärän kanssa – esim. Bitcoin Lightning Network -verkossa tai eetteri Maker CDP: ssä – ylittäen 500 miljoonan dollarin kynnyksen myös ensimmäistä kertaa.

500 MILJOONAA DOLLARIA DEFI: ssä!!! pic.twitter.com/JbMohVMQtX

– scott lewis DEX.AG &# 127806; (@helsinki) 14. toukokuuta 2019

DeFi-siunaus ei ole yllättävää, kun salausmarkkinat ovat jälleen nousussa, kun bitcoin-hinta on noussut jopa 8000 dollariin ja eetterihinta nousi luontoissuorituksena 220 dollariin. Aktiviteetti on niin sanottua.

Lisäksi useammat käyttäjät hyödyntävät DeFin lainausalustoja “pitkillä” markkinoilla käyttämällä lainojaan ostamaan lisää salausta – dynaaminen tekijä, joka on edistänyt salausmaailman viimeisintä nousutrendiä, vaikka vain osittain.

Suuret kysymykset liittyvät nyt 1) Maker voi säilyttää salauslainan määräävän aseman ja 2) voivatko nykyiset nousevat markkinatilanne kestää ja voittaa vastaavasti uuden kestävien käyttäjien aallon DeFi-projekteille.

Maker yrittää pitää maata

Dai-vakausmaksu (DSF), CDP-omistajien Dai-lainoista perimä korko, on noussut lähes 20 prosenttia, kun MKR-rahakkeen haltijat ovat toistuvasti äänestäneet koron nostamisesta vuoden alusta lähtien..

Miksi? Se on ollut yhteinen pyrkimys palauttaa Dai $ 1 USD -tappiinsa, koska stablecoinin hinta on käynyt kauppaa tämän hinnan alapuolella viime viikkoina. Ajatuksena on, että korkeampi korko saa useammat CDP-omistajat sulkemaan asemansa, mikä polttaa Dai: n tarjouksessa tuoda tunnus takaisin 1 dollariin.

Hyvä uutinen on, että Dai: n hinta on viime päivinä tullut paljon lähemmäksi naulaa, vaikka DSF: n nopea vaellus onkin ollut melko työlästä käyttäjille, jotka eivät ole käyttäneet CDP: itään pitkään salaukseen vaan pikemminkin säännöllisiin ostoksiin.

Kun Dain korko on nyt 19,5 prosenttia, käyttäjien olisi ollut edullisempaa – tai vähiten ennustettavissa – käyttää luottokortteja sen sijaan. Todellakin, Dai-korko on suunniteltu vaihtelemaan muuttuvien olosuhteiden mukaisesti, mutta koska Yhdysvalloissa on viime aikoina käynyt keskustelua noin 15 prosentin korkojen korottamisesta laittomiksi, Maker-yhteisö on nyt mielenkiintoisella harmaalla alueella.

Löydöistä puhuen, aiemmin tässä kuussa MakerDAO-säätiö paljasti, että Maker-äänestyssovelluksen ohjelmistossa oli kriittinen virhe, joka olisi voinut johtaa pysyvään menetykseen käyttäjien varoista. Sen jälkeen hankkeen päivitetty versio oli tarkastettu virheen selvittämiseksi.

Horisontissa Maker-yhteisöllä on välitön käynnistys monen vakuuden Dai (MCD) -järjestelmässä. MCD antaa käyttäjille mahdollisuuden omistaa varoja pelkän eetterin ulkopuolella ottaakseen Dai-lainoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me