Ethereum

Kun suuret yritykset, kuten JP Morgan ja EY, omaksuvat rakentamisen Ethereum-verkon kautta, voisiko seuraava olla sähköautojen valmistaja Tesla?

Ei aivan, ainakaan vielä, mutta Teslan perustaja Elon Musk on nyt kiusannut potentiaalista kiinnostusta Ethereumia kohtaan, lähettämällä salaustalouden akuuttiin buzziin vastaavasti.

Ethereum

29. huhtikuuta Musk, joka myös perusti avaruusliikenneyhtiön SpaceX ja joka kutsuu itseään leikkisästi Twitter-biossaan “Meme Necromanceriksi”, yksinkertaisesti twiittasi sanan “Ethereum”. Se ei ollut hänen ensimmäinen salakirjoituksensa.

Viime syksynä Musk twiitti satunnaisestiHaluatko ostaa bitcoinia?”- siirto, joka sulkenut hänen tilinsä väliaikaisesti, kun Twitterin turvamekanismit merkitsivät sen vaarantuneen. Tämän vuoden huhtikuun typeryspäivänä Teslan ja SpaceX: n toimitusjohtaja sanoi “Dogecoin rulz” ja vitsaili väliaikaisesti, että hän oli Dogecoinin toimitusjohtaja.

Ethereum

– Buff Mage (@elonmusk) 30. huhtikuuta 2019

Siten Muskin viimeisin salaushuuto oli kohti Ethereumia, joka alun perin lähetti Ethereumin kannattajat ja muut salakirjoituksen sympaattiset ryhmät optimistiseen kiihkeyteen.

Jakso lievennettiin, kun epämääräisten ja trollisten Twitter-tapojensa mukaisesti Musk twiitti muutama minuutti myöhemmin “jk”. Ethereumin epäilijät löysivät seurantapiirustuksen yhtä nopeasti, väittäen, että eksentrinen toimitusjohtaja vain huijasi älykkään sopimusalustan yhteisöä.

jk

– Buff Mage (@elonmusk) 30. huhtikuuta 2019

Jotkut salausvaluuttaekosysteemin asiantuntijat ihmettelivät, ovatko Muskin lakimiehet käskeneet häntä kävelemään takaisin alkuperäisen Ethereumin kommentin runsaasta oikeudellisesta varovaisuudesta, joten ei voida ymmärtää, että Musk yritti selvästi pumpata eetterin hintaa (ETH ), “kaasu” ja natiivi salaus.

Silti tuo “jk” -vastaus ei ollut myöskään utelias jakson loppu. Ethereumin kanssaluoja Vitalik Buterin lähetti twiitin Muskin ensimmäiseen kommenttiin sanoen, että toimitusjohtaja olisi tervetullut tulemaan Ethereumin seuraavaan lippukonferenssiin, tämän syksyn Devconiin.

Musk oli aluksi leikkisä jälleen kerran, kehottaen hyväntahtoisesti Buterinia lopettamaan ilmaisen ETH: n luovuttamisen! – viittaus Buterinin Twitter-nimiepiteettiin “Non-giver of Ether” ja aiemmin merkittäviin salaushuijauksiin, joissa käytettiin korkean profiilin ihmisten väärennettyjä profiileja, esim. Buterin ja Musk eetterin pyytämiseksi.

Useita tunteja myöhemmin Musk kuitenkin uteli vakavammin ja kysyi Buterinilta: “Mitä Ethereumille tulisi kehittää?” Retorinen muutos viittasi siihen, että toimitusjohtajan mielenkiinto ei ole saattanut olla loppujen lopuksi kasvot.

Mitä tulisi kehittää Ethereumissa?

– Buff Mage (@elonmusk) 30. huhtikuuta 2019

Ethereumin Vitalik Buterin soi verkoston mahdollisuuksista

Päätettyään tarttua Muskin pyyntökäsitteeseen Buterin lähetti viiden osan Twitter-ketjun, joka luetteloi “parhaat valintansa” parhaista käyttötapauksista, joita kehitetään tai voidaan kehittää Ethereumissa.

https://twitter.com/VitalikButerin/status/1123137677816000519

Ensinnäkin Buterin aloitti kokonaiskuvasta sanoen, että Ethereum pystyy käyttämään “maailmanlaajuisesti saatavilla olevaa rahoitusjärjestelmää” ja luotettavia identiteettiratkaisuja, ts. Jaettuja kirjautumisia varten sosiaalisen median alustoilla. Hän lisäsi myös, että mikromaksut, kokeelliset organisaatiot, kuten DAO: t, ja ketjurekisterit olivat ihanteellisia käyttötapauksia verkolle.

https://twitter.com/VitalikButerin/status/1123138993191702528

Myöhemmissä twiiteissään Buterin huomautti, että Ethereumia voitaisiin käyttää uusien markkinarakenteiden, henkilökohtaisten (ja yksityisten) datamarkkinoiden, julkaisijoiden mikropalkintojen kokeilemiseen ja sosiaalisen verkoston roskapostin lieventämiseen.

Lopuksi Buterin sanoi, että Ethereumia käytetään verkkoverkkojen, vertaisverkkomarkkinoiden tukemiseen Internet-yhteyksille, “DNS-vaihtoehdoille” sekä luotto- ja mainejärjestelmille humanitaarisissa yhteyksissä..

Sen myötä Ethereumin yhteisluojien äänenkorkeusistunto pääsi päätökseen. Musk ei ole sittemmin vastannut mihinkään Buterinin ehdottamaan ideaan, koska Teslan toimitusjohtajalla ei ehkä ole tällä hetkellä mitään muuta lisättävää keskusteluun.

Musk kuitenkin luultavasti luki kaikki Buterinin vastaukset, joten jatkossa hänen pitäisi olla paremmin perehtynyt käyttötapauksiin, joita Ethereum voi toteuttaa.

Tämä todellisuus on vielä kaukana Teslan välittömästä Ethereum-pohjaisten mikromaksujen toteuttamisesta. Mutta Muskilla näyttää olevan kasvava salauksen kutina, ja salaustalouden sidosryhmät ottavat hänet mielellään vastaan, vaikka milloin tahansa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me