DeepBrain-ketju

DeepBrain-ketju on askel lähempänä tekoälyn kehittämis- ja vaihtoalustan käynnistämistä. Heidän suunnittelemansa DeepToken toimii valuutta- ja äänestysmekanismina kauppaneuvostoissa. Siellä kaksi ensimmäistä kauppaneuvostoa auttavat tekoälyhankkeita saamaan taloudellista ja teknistä tukea DeepTokensia omistavilta tukijoilta..

DeepBrain-ketju

Huobi Cloudin isännöimät pörssit ovat keino luoda tekoälyhankkeiden sijoitusympäristö. Toistaiseksi DeepBrain Chain Foundation on antanut tukensa OneGamelle ja EtainPowerille. DeepTokensin kauppaa helpottavat vaihdot auttavat tekoälyyhteisöä löytämään muita tekoälyhankkeita ja kehittymään Voting Mining -menetelmän avulla.

Sen sijaan, että uudet pörssit ja DeepToken saisivat suoraa tukea DeepBrain Chain -säätiöltä, ne sallivat muiden kiinnostuneiden tulla tekoälyn kehittämistilaan. Se auttaa myös pienempiä tekoälyn kehittäjiä hyötymään suuremmista pelaajista, joilla on enemmän rahaa ja kokemusta.

DeepToken kehittää “Voting Mining” -tekniikkaa AI Discoverylle

DeepToken-julkaisun mukaan, DeepTokenin tehtävänä on löytää parhaat uudet projektit tekoälyn alalla. Valkoisessa kirjassa kuvataan heidän ajatustaan ​​seuraavasti:

“Uskomme, että vaihdon ydin on löytää laadukasta digitaalista omaisuutta ja tuoda käyttäjien investoinneille tuottoa. DeepToken ehdottaa innovatiivista “Voting Mining” -mekanismia, tekoälyasiantuntijat ja ammattilaiset tutkivat hankkeita löytääkseen tekoälyteollisuuden erinomaisia ​​digitaalisia resursseja. “

Käytännössä äänestyskaivosjärjestelmän avulla molemmat pörssit voivat luetteloida tekoälyhankkeet ja yritykset kolmen kuukauden välein. Kahden pörssin listautumissäännöt vaihtelevat, ja Institution Trading Board antaa etusijan yhteisöille, joilla on vähintään 100 miljoonaa DeepTokenia.

Tärkeintä on, että äänestyskaivosmekanismi on hyvin osallistava ja antaa DeepToken-haltijoille suoran yhteyden pörssiin listattuihin tekoälyhankkeisiin. Lahjakkuuksien lisäksi Voting Mining -järjestelmä luo ilmapiirin, jossa merkkien haltijoiden on opittava tukemistaan ​​tekoälyhankkeista, jotka voivat toimia toimialojen välisenä markkinointina.

DeepBrain-ketju tukee tekoälyä

Sen ympärillä ei ole mitään keinoa; Tekoälyn kehittäminen on kallista. Ei pitäisi olla yllätys, että jotkut ensimmäisistä tekoälyalustoista, jotka näkivät kaupallistamisen, ovat tulleet sellaisilta yrityksiltä kuin Google ja Amazon. Näillä teollisuuden raskailla on kirjaimellisesti miljardeja dollareita pumpattavaksi tekoälyn kehittämiseen, mikä jättää pienemmät tekoälypelaajat suhteellisen epäedulliseen asemaan.

Blockchain AI

Lue: Tekoäly (AI) & Blockchain: Ajattelemme tietä kirkkaampaan tulevaisuuteen?

Toivottavasti sekä DeepTokenin luoma tuki että rahoitus ovat hyödyllisiä pienemmille tekoälyyrityksille, joilla on ideoita, jotka voivat kasvaa uusille markkinoille. DeepBrain Chain -säätiön sijoitus EtainPoweriin on hyvä esimerkki siitä, miten säätiö lähestyy investointeja ja minkälaista hanketta he pitävät arvokkaana.

EtainPower etsii tapoja käyttää lohkoketjua ja mikrorahoitusta sähköverkossa. Power Ledger työskentelee samanlaisella alustalla, jonka on tarkoitus alkaa toimia Bankokissa lähitulevaisuudessa. Molempien alustojen idea näyttää olevan myyntikelpoinen ja auttaa pienimuotoisia sähköntuottajia käymään kauppaa voimalla mahdollisimman tehokkaasti. Myös muut suuret yritykset työskentelevät saman idean parissa, vaikka pienemmät toimijat näyttävät pystyvän tuomaan toimivat järjestelmät markkinoille nopeammin.

Suuremmat tekoälysovellukset ovat tulossa

DeepBrain Chainin DeepToken-alusta lienee todennäköisesti markkinoilla oikeaan aikaan. He aikovat käynnistää DeepToken-alustan loppuvuoden aikana, ja täydellinen DeepToken / fiat-vaihdettavuus tapahtuu joulukuuhun 2018 mennessä. Alusta on jo alfa-versiossa, mikä auttaa yritystä vianetsinnässä mahdollisesti syntyvissä ongelmissa..

Suuremmilla yrityksillä on paljon menestystä tekoälysovelluksissa, ja asiantuntijoiden mielestä tekoälyllä voi olla tärkeä rooli monilla alueilla. Kaikki terveydenhuollosta kuljetukseen on valmis hyödyntämään tekoälyn vallankumousta, ja DeepToken voisi olla apu pienemmille yrityksille, joilla on hyviä ideoita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me