Etelä-Afrikan kryptovaluutta

Cryptos-vaihtoehdot Etelä-Afrikassa ovat nousemassa. Vaikka muut kansakunnat ovat nousseet johtaviksi lohkoketjuteknologian kehityskeskuksiksi, Etelä-Afrikka on nousemassa todellisen salauksen käytön innovoijaksi.

Etelä-Afrikan hallitus näyttää iloisesti päästävän salaustilan kasvamaan, ja salauksen omistus Etelä-Afrikassa on korkein maailmassa.

Salausvaluuttojen käyttöönoton Etelä-Afrikassa ei pitäisi olla yllätys. Vaikka kansakunnan kehitystaso on korkeampi kuin monilla sen Saharan eteläpuolisilla naapureilla, Etelä-Afrikassa on edelleen valtava kotimainen väestö, joka ei ole pankkia, ja suuri kuilu rikkaiden ja köyhien välillä.

Etelä-Afrikan kryptovaluutta

Salausvaluutoilla on kyky muuttaa ihmisten sijoitus-, säästö- ja päivittäistapahtumia. Monet ihmiset Pohjois-Amerikassa ja EU: ssa eivät yksinkertaisesti ole valmiita aloittamaan salauksen hyväksymistä pienyrityksessään, mutta näin ei ole Etelä-Afrikassa.

Salauskäyttö kasvaa Etelä-Afrikassa

Aiemmin tänä vuonna Tito Mboweni, joka on Etelä-Afrikan valtiovarainministeri, kertoi yleisölle, että “On odotettavissa, että laajan teollisuuden kommentin ja osallistumisen jälkeen salausvarojen sääntelytyöryhmä on valmis julkaisemaan lopullisen tutkimuksen aihe vuoden 2019 aikana. “

Vaikka salaussäännöksissä ei ole ollut mitään vankkaa, näyttää siltä, ​​että Etelä-Afrikka saattaa olla yksi ensimmäisistä maista, joka on virallisesti lisännyt salaussäännökset verokoodiinsa.

Mboweni totesi, että salausasetukset lisätään vuoden 2018 verolakien muutoslaskelmaan ja että kryptoja ei pidetä henkilökohtaisen käytön varoina myyntivoittojen verotuksessa. Sen sijaan kryptoja kohdeltaisiin alv-tarkoituksissa rahoituspalveluna.

Etelä-Afrikan hallituksen kanta antaa salauksen käytön kasvaa maassa. Toistaiseksi maa on houkutellut joitain innovatiivisimmista salausyrityksistä ja Etelä-Afrikan välittäjät jotka pyrkivät tekemään kryptoista kannattavan tavan tehdä ostoksia päivittäin.

Kryptot hyväksytään täällä!

Etelä-Afrikan salausvaihto DoshEx on tehnyt yhteistyötä yhden innovatiivisimmista salausmaksuprosessoreista, PundiX. Kumppanuuden tavoitteena on ottaa käyttöön PundiX: n Point-of-Sale PoS -maksujärjestelmä Etelä-Afrikassa. PundiX: n käyttöympäristön avulla tavalliset ihmiset voivat käyttää kryptoja maksuvälineenä, vaikka heillä ei olisi pankkitiliä.

Vaikka PundiX on toteuttanut pilottiohjelmia varakkailla markkinoilla, kuten Hong Kong, tällä ohjelmalla Etelä-Afrikassa on valtava potentiaali. Saharan eteläpuolisessa Afrikassa on yksi maailman suurimmista väestöistä, joilla ei ole pankkitilejä. Rahoituspalveluihin voi olla erittäin vaikea päästä ilman pankkitiliä, ja kryptot ovat täydellinen ratkaisu.

PundiX Labsin toimitusjohtaja Zac Cheah kertoi medialle,

“XPOS on helppo, edullinen salausyhteyspiste tavallisille vähittäismyyjille ja kuluttajille … Nyt salauksella ladattu XPASS-kortti antaa tavallisille ihmisille mahdollisuuden omaksua salaus-tulevaisuus, mukaan lukien miljoonat pankkitonta eteläafrikkalaista.”

Joidenkin arvioiden mukaan yli 60% Saharan eteläpuolisen Afrikan väestöstä on pankkitiliä, mikä tekee alueesta valtavan potentiaalisen markkinan sekä kryptovaluutoille että PundiX: lle..

Etelä-Afrikka voisi olla malli

Vaikka Saharan eteläpuolella on valtava osuus väestö se on pankkitonta, monilla on yksinkertaiset matkapuhelimet. PundiX: n alustaa voidaan käyttää kortilla, mutta on myös muita alustoja, jotka toimivat tekstiviestien välityksellä.

Kryptot pystyvät karsimaan pankit finanssitaloudesta ja antamaan ihmisille mahdollisuuden käyttää rahoituspalveluja hyvin pienillä rahamäärillä. Etelä-Afrikka näyttää rakentavan salakirjoitettavaa talousmallia, joka voitaisiin toteuttaa kaikkialla Afrikassa ja myös muilla kehitysmailla.

Yksi suurimmista asioista, jotka antavat Etelä-Afrikan edetä salauksen kehittämisalueessa, on hallituksen avoimuus salauksille. Intia ja Indonesia ovat muita massiivisia salausmarkkinoita, mutta molempien maiden hallitukset ovat periaatteessa kieltäneet salaukseen perustuvien PoS-järjestelmien toteuttamisen.

Salauskäyttö todennäköisesti kasvaa

Jo olemassa on alustoja, kuten M-Pesa, joka on matkapuhelinpohjainen maksu- ja rahansiirtoalusta. Se on houkutellut yli 30 miljoonaa käyttäjää Afrikassa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Vaikka se ei tue salauksia, M-Pesa osoittaa, kuinka avoin Afrikan mantereella on rahoitusinnovaatioille.

Cryptos-vaihtoehdot Etelä-Afrikassa todennäköisesti laajenevat tulevina vuosina ja saattavat kiihdyttää myös muita maita. Toisin kuin spekulatiivinen salausosto, joka ruokki salausbuumia vuonna 2017, kryptoja käytetään tosiasiallisesti rahana Afrikassa.

Salauskehityksen seuraava vaihe todennäköisesti keskitytään käyttöön, ja Etelä-Afrikka näyttää tältä osin innovaattorilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me