Japani

Kryptovaluutta-lahjoituksia poliittisella areenalla on virallisesti tehty vihreästi valaistu Japanin Aasian suurvallassa.

Se kertoo maan sisäasiain- ja viestintäministerin Sanae Takaichin 8. lokakuuta pidetystä lehdistötilaisuudesta, jossa konservatiivinen japanilainen poliitikko selvensi julkisesti, että kryptovaluuttoja ei säännelty maan poliittisten rahastojen valvontalainsäädännössä, koska ne eivät olleet “raharahoja”. kuten fiat-valuutat tai arvopaperit.

Japani

Vastaavasti, koska kryptovaluutat eivät kuulu näihin erityisiin luokkiin, Japanin kansalaiset voivat lahjoittaa rajoittamattomia määriä salausta kotimaan poliittisille henkilöille tai syille ilman sääntelyn rajoituksia, mikä ei ole samanlaista mahdollista perinteisille rahoille edellä mainitun pysyvän lainsäädännön nojalla.

Raha-asiat: Kolikoiden ilmoittamista ei tarvita tällä hetkellä

Koska kryptovaluutat eivät kuulu valtion poliittisten varojen valvontalakiin, Takaichi totesi, että vastaanottajien ei tarvitse edes paljastaa saamiensa kryptovaluutta-lahjoitusten määrää.

Nykyisessä muodossaan vaaditun julkistamisen puuttuminen saattaa tuntua porsaanreikältä tai kypsää korruptiolle, mutta on myös todennäköistä, että julkistamissäännöt syntyvät myöhemmin, kun kryptovaluutat otetaan käyttöön yhä enemmän. Lähitulevaisuudessa on kuitenkin vielä nähtävissä, kuinka suosittuja kryptovaluutassa olevat poliittiset lahjoitukset ovat maassa.

Tietysti Japani on viime vuosina osoittautunut johtavaksi globaaliksi kryptovaluutan käytön ja innovaatioiden keskukseksi, joten Aasian voimalaitoksella on kohtuullinen osuus salauksen käyttäjistä. Monet näistä käyttäjistä ovat kuitenkin ennen kaikkea sijoittajia tällä hetkellä, joten he eivät todennäköisesti kuluta kolikoitaan nopeasti. Kuten Japanin Blockchain-konferenssin mediakoordinaattori David Otto kertoi Forbesille aiemmin tänä vuonna:

“[Japanissa] on paljon sijoittajia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia sijoittaa maahan, jossa liittovaltion korot ovat erittäin alhaiset, jopa jopa ajoittain negatiiviset korot. Nämä kaksi tekijää ovat herättäneet kiinnostusta kryptovaluuttoihin ja salausvaroihin, jotta Japani voi muokata salauksen tulevaisuutta. “

Ironista on, että ministeri Takaichin uusien huomautusten mukaan krypto-valuuttoja voidaan laillisesti käyttää lahjoittamaan rahamuodolla Japanin poliittisiin tarkoituksiin, mutta siellä oleva valtion hallitus ei pidä virallisesti varoja rahana ja kotimaiset käyttäjät todennäköisesti eivät haluaa käyttää niitä kuin rahaa.

Liitu se toiseksi paikaksi, jossa salaus on tosiasiallisesti rahaa, mutta ei tällä hetkellä de jure rahaa.

Japani on vaikuttava globaalilla salausvaiheella

Valitettavasti poliittiset kryptovaluutta-lahjoitukset ovat Japanissa virallisesti reilua peliä eteenpäin. Kansakunta liittyy siten Yhdysvaltojen kaltaisiin, joiden kampanjan rahoituksen valvontavirasto – liittovaltion vaalikomissio – hyväksyi ensimmäisen kerran salauslahjoitukset vuonna 2014.

Kaksitoista “G12” -ryhmän jäsenenä molemmat maat ovat erittäin vaikuttavia maailman näyttämöllä, ja osavaltiot ympäri maailmaa tarkkailevat parhaillaan, mitä nämä valtuudet tekevät salausvaluutta-asetusten edessä.

Heidän päätöksensä sallia poliittiset salausluovutukset vaikuttavat epäilemättä muihin maihin ainakin harkitsemaan seuraamista.

Devcon 5: llä on Ethereum Buzzing Japanissa ja muualla

Ethereum-yhteisön sidosryhmät katsovat tällä viikolla Japania, kun älykkään sopimusalustan rakentajat ja kannattajat ovat laskeutuneet Japanin Osakaan Ethereumin vuosittaiseen Devcon-kokoukseen..

Konferenssissa on kymmeniä pääpuhujia rivissä, satoja sivutapahtumia, ”Lightning Talk” -esittäjiä ja käytännön työpajoja. Jotkut innovaatioajattelevan yleissopimuksen päähenkilöistä ovat Ethereumin tekniset tukipylväät, kuten Karl Floersch, Vlad Zamfir ja Vitalik Buterin.

Ja vaikka suuret kysymykset alustan tulevasta herrasta ovat raskaita tämän vuoden Devconissa ennen ensi vuonna alkavaa suurta “Serenity” -päivitystä, ilmapiiri on toistaiseksi ollut innostunut ja jopa kevyt, varsinkin jos Dogecoinin koiran inspiraatio esiintyi juhlissa käyttöaihe.

Hauska hetki Devconissa: valtava joukko ilmestyi ottamaan selfietä alkuperäisen Doge Shiban kanssa. pic.twitter.com/pS7YchZ9VG

– Alex Van de Sande (avsa.eth) (@avsa) 8. lokakuuta 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me