Nasdaq

Nasdaq, Inc., maailman toiseksi suurimman osakemarkkinoiden omistajaoperaattorit NASDAQ-osakemarkkinat, on tullut pyytämään salaustietoja, ja cryptocurrency tracker -sivusto CryptoCompare kattaa suurimman yrityksen.

Tämä on tiistain lehdistötiedote CryptoComparelta, joka ilmoitti sivuston olevan yhteistyössä Nasdaqin kanssa – joka toimii myös lukuisilla muilla suurilla alustoilla, kuten Tukholman pörssi, Helsingin pörssi ja Kööpenhaminan pörssi – luoda uusi tuote kryptovaluuttojen arvostamiseen.

Nasdaq

Kyseinen tuote, Nasdaq / CryptoCompare Aggregate Crypto Reference cenas -seuraaja, on tulossa Quandl-alustalle, jonka sen luojat ovat suunnitelleet “ensisijaiseksi lähteeksi taloudellisille, taloudellisille ja vaihtoehtoisille tietojoukoille”.

Reaaliaikainen seurantatuote, joka lasketaan keinona auttaa instituutioita syventymään salaustalouteen, on selkeä askel eteenpäin kohti digitaalisen pääomaisuuden valtavirtaista käyttöönottoa:

“Nasdaq / CryptoCompare Aggregate Crypto Referenssihinnat parantavat kryptovaluuttamarkkinoiden institutionaalisia valmiuksia kaikkialla kaupankäyntistrategiassa, kvantitatiivisessa tutkimuksessa, riskimallinnuksessa, NAV-laskelmissa ja jälkitestauksessa. CryptoComparen yhteenlasketun hakemistotiedoston perusteella tuote tarjoaa hintatiedot minuutti minuutilta kaikkein likvideimmillä kryptovaluuttamarkkinoilla. “

Kumppanuus merkitsee viimeisintä edistystä CryptoComparelle, joka on seurannut tuhansia kryptovaluuttahankkeita vuodesta 2013. Tiedot ovat rahaa markkinoilla, ja Nasdaq on siirtynyt tarjoamaan asiakkailleen kattavimman mahdollisen salaustaloudellisen tiedon. Kuten sivuston toimitusjohtaja Charles Hayter sanoi uutisissa:

“Luotettava data on läpinäkyvien, likvideiden markkinoiden perusta. Kun tuomme korkealaatuisen ja rakeisen tietojoukon globaalille institutionaaliselle asiakaskunnalle Quandl-alustan kautta, annamme kauppiaille ja sijoittajille kilpailuedun.”

Kumppanuuden kannoilla BitMEXin kanssa

Cryptocurrency tracker -sivusto on varmasti liikkeellä tällä viikolla.

Maanantaina CryptoCompare ilmoitti tekevänsä yhteistyötä suosittujen kryptovaluuttajohdannaisten alustan BitMEX: n kanssa. Yhteistyön myötä seurantasivusto toimittaa pörssin kryptovaluutta-futuuritiedot Refinitiv Eikon -markkinatuotepakettiin. Refinitiv on jo CryptoComparen pitkäaikainen kumppani.

Kuten Nasdaq-kauppa, Refinitiv-dataputki on toinen kuvitteellinen silta valtavirran suuntaan, koska Refinitivin Eikon on yleisesti tunnettu yleisen Bloomberg-terminaalin pääkilpailijana..

BitMEXin toimitusjohtaja Arthur Hayes esitti strategisen kumppanuuden pyrkimyksenään saada instituutiot osallistumaan helpommin laajempaan salaustalouteen:

“Olemme tyytyväisiä voidessamme toimittaa institutionaalisille sijoittajille uudenlaisen määrän salausvaluutan futuureja koskevia tietoja, jotka voivat lisätä heidän yleistä luottamustaan ​​päätöksentekoprosessin aikana.”

Nasdaqilla on kasvava kryptovaluutan jalanjälki

Viime aikoina NASDAQ-pörssin omistajaoperaattorit ovat tehneet yhä enemmän yhteyttä kryptovaluuttaekosysteemiin ja siitä kiinnostuneisiin.

Huhtikuussa yritys lisäsi reaaliaikaisen hintaindeksin Ripplen XRP: lle, XRP Liquid Index (XRPLX), konsolidoidulle markkinatietosyötteelleen, Nasdaq Global Index Data ServiceSM: lle – joka tunnetaan myös nimellä GIDS.

Indeksi tulee salauksen tutkimuksen asusta Brave New Coin ja sen jälkeen, kun yritys on jo aloittanut bitcoin (BTC) ja eetteri (ETH) -indeksien tarjoamisen GIDSille helmikuussa.

Tammikuussa Nasdaq Ventures – emoyhtiönsä pääomasijoitusryhmä – johti 20 miljoonan dollarin B-sarjan rahoituskierrosta Symbiontille, joka on blockchain-teknologian käynnistysyritys, joka rakentaa älykästä sopimusalustaa, joka on suunnattu institutionaalisiin sovelluksiin.

Niinpä Nasdaqin ohjelmistosiipi – Nasdaq Financial Framework – suostui sisällyttämään startup-alustan uusien toimintamahdollisuuksien tutkimiseen. Kuten Symbiontin toimitusjohtaja Mark Smith selitti tuolloin:

“Symbiont antaa Nasdaqille mahdollisuuden luoda rahoitusinstrumentti ja älykäs sopimus säilyttää se lohkoketjussa, jotta kaupankäynti voi tapahtua vastaavan moottorin kanssa, jotta valvonta voidaan suorittaa verkon kautta Nasdaq-tekniikkaa käyttäen ja suorittaa sitten selvitys estoketju. “

Sellaisena Nasdaqin salauspäivät voivat olla vasta alkamassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me