Blockchain

Uusi tiedotusvälineiden raportti pistorasiaan HardFork on paljastanut, että korkean profiilin teknologiayritykset ovat edelleen paljon kiinnostuneempia tekoälystä (AI) ja esineiden internetistä (IoT) kuin blockchain-tekniikasta.

Viitaten yritystunnusyrityksen Okta laatimaan raporttiin raportissa todetaan, että blockchain-tekniikka saa tällä hetkellä investointeja 61 prosentilta digitaalialan yrityksistä maailmanlaajuisesti. Raportti, jonka nimi oli “Digital Enterprise Report”, on ensimmäinen laatuaan San Franciscossa sijaitsevalta yrityspalvelujen tarjoajalta, ja siinä tehtiin kysely 1050 IT-, suunnittelu- ja turvallisuusyrityksestä ympäri maailmaa..

Blockchain

Tutkimus tehtiin tammikuun ja helmikuun 2019 välisenä aikana. Tavoitteena oli tarjota tietoa siitä, kuinka nämä yritykset käyttävät aikakauden suurimpia nousevia tekniikoita. Yritykset valittiin huolella, ja Okta meni vain yrityksille, joilla oli vähintään miljardi dollaria arvostusta ja merkittäviä sijoitussalkkuja. Okta otti näkökulmansa erityisesti yritysten “päätöksentekijöiltä”, ihmisiltä, ​​jotka tavalla tai toisella “ovat vastuussa teknologian ostopäätösten tekemisestä”.

Tutkimuksessa havaittiin, että valtaosa päättäjistä sijoittaa mieluummin esineiden internetiin ja tekoälyyn. IoT ja tekoäly saavat tällä hetkellä investointeja 72 prosentilla Okta-kyselyyn vastanneista 68 prosentista vastaajista, kun taas 61 prosenttia investoi blockchain-tekniikkaan.

Vaikka lohkoketju on ehdottomasti mennyt pitkälle vain olemasta salausvaluutan varjossa, näyttää siltä, ​​että konseptilla on vielä pitkä matka ennen kuin siitä voi tulla globaalin digitaalisen muutoksen kasvot.

Tekoälyllä ja esineiden internetillä oli aikaa. Myös blockchain tarvitsee sitä

Tietenkin ajoituksen vuoksi on vain odotettavissa, että tekoäly ja esineiden internet ylittävät lohkoketjun teknologisissa investoinneissa. Kryptovaluutat ovat olleet olemassa vain vuosikymmenen ajan. Blockchain-tekniikan saama suosio on kasvanut vielä lyhyemmässä ajassa. Se vie vähän enemmän aikaa, ennen kuin lohkoketju saavuttaa AI: n ja IoT: n näkyvyyden tason. Kun se tapahtuu, myös investoinnit kasvavat.

Sitä vastoin tekoäly ja esineiden internet ovat vakiintuneita käsitteitä, joiden laajentumismahdollisuuksia monet ihmiset ovat tutkineet aiemmin.

Aikakerroin tulee myös esiin erityisesti esineiden internetissä. IoT-järjestelmä on ytimessä keskitetystä verkkoarkkitehtuurista. Kun miljardeja laitteita on asetettu liittymään maailmanlaajuiseen IoT-verkkoon tulevaisuudessa, on epäilemättä ongelmia nopeudella, verkon turvallisuudella ja skaalautuvuudella.

Toisaalta Blockchain on havainnut tämän jo hajautetun verkostoitumisen ansiosta. Kaikki blockchain-tekniikan tarve on aikaa.

Suurin osa ihmisistä ei edelleenkään tiedä paljon Blockchainista

Sitten myös blockchain-tekniikasta puuttuu tietoja. Salauskauppasivuston eToro kysely paljasti, että amerikkalaisten keskuudessa oli voimakasta kysyntää salaus- ja lohkoketjuopetukselle.

Raportin mukaan salausmarkkinoiden taantuma on saanut ihmiset kiinnostumaan digitaalisen omaisuuden toiminnasta, mutta tämä koulutuksen kysyntä on jätetty tyytymättömäksi, koska asianmukaisesta oppimateriaalista on uskomaton pula..

Horisontissa on kuitenkin toivoa. Viime vuonna salausyritys Blockchain Collective lanseerasi Advanced Diploma of Applied Blockchain Australiassa, mikä merkitsi maan koulutussektorin ensimmäistä haastetta blockchainiksi.

Salausvaikutus

Toinen ensisijainen syy investointivajeelle on oltava digitaalisten valuuttojen leima. Kaiken käyttötarkoituksensa mukaan lohkoketju löydettiin ensin siitä, että se on digitaalisen omaisuuden perustana oleva tekniikka. Vaikka kryptovaluuttoja on ollut olemassa jo vuosikymmenen ajan, monissa maissa niitä ei vieläkään säännellä täysin, ja joillakin alueilla niiden katsotaan olevan laittomia.

Lain mukaan pelaamiseksi turvallisesti monien yritysten on tiedetty välttävän digitaalisten valuuttojen ja muiden niihin liittyvien käsitteiden polkua – mukaan lukien myös blockchain-tekniikka. Jälleen ratkaisu on selkeiden määräysten täytäntöönpano. Salausvarojen sääntelyn selkeys antaa enemmän hyväksyntää, ja tämä etu leviää blockchain-tekniikkaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me