Bitcoin $ 150k hinta

Salausmarkkinoilla tapahtuvaa verikylpyä ei ole piilotettu. Melko paljon jokainen kolikko on myyty kuin huomenna ei olisi. Bitcoin on ollut alan standardi arvon suhteen, mutta se teurastetaan. Viimeisen viikon aikana BTC rikkoi tukea ja kävi kauppaa alle 4 000 dollaria. Monet kommentoijat vertaavat kryptoja muihin taloudellisiin kupliin.

Mississippi-kuplaa ja Tulip Maniaa käytetään usein kuvaamaan salaustuotemarkkinoiden hintatoimia viimeisten 18 kuukauden aikana. Muut ihmiset ovat käyttäneet ”dot-com” -romahdusta salauksen analogiana. Yksi tarkastelu kaavioon vahvistaa minkä tahansa näistä vertailuista, mikä todennäköisesti tekee salaushäristä enemmän kuin hieman hermostuneita.

Bitcoinin kaatuminen

Bitcoinin kuolema on ollut suuresti liioiteltu

Muistetaan missä BTC-hinnat olivat vuoden 2017 alkaessa.

Tässä on artikkeli yksityiskohtaisesti kuinka BTC ylitti 1000 dollaria USD 1. tammikuuta 2017, mikä on taso, jonka se oli ensin saavuttanut noin kolme vuotta aiemmin. Toisin kuin vuonna 2014, BTC meni villiin ratsastukseen lähes 20 000 dollariin viime vuoden aikana, mikä johtui selvästi spekulatiivisesta kiinnostuksesta takautuvasti.

ETorossa analyytikkona toimiva Matthew Newton kommentoi sitä,

“Tietysti kommentaattorit ovat tehneet vertailuja nykyisten karumarkkinoiden ja 1990-luvun dot-com-kuplan välillä” ja jatkoivat: “Vaikka tämä on väistämätöntä, uskallan ehdottaa, että se ei ole erityisen hyödyllinen – se on vähän kuin julistaa loppua yksi FTSE 100: n loppuvuodesta 2008 vuoden 2008 lopussa. Yksi karhumarkkinoiden eduista on se, että se karkottaa ihmiset, jotka haluavat tehdä nopeasti rahaa, eivätkä ole kiinnostuneita taustalla olevasta tekniikasta. Niillä, jotka ymmärtävät tekniikan ja näkevät sen edut, on taipumus pysyä kiinni ja lisätä arvoa markkinoille. “

Yksi asia, jonka salauksen upea nousu pystyi saavuttamaan, on laaja julkinen tieto alasta. Aivan kuten Internet-osakkeista vuonna 1999, ihmiset ympäri maailmaa etsivät salauksia voidakseen saada omaisuutensa yön yli.

Bitcoin vs Dot Com-kupla

Lue: Bitcoin vs The Dot Com Bubble

Tietysti “helppo raha” -tarinalla näyttää olevan aina mätä loppu, mikä tuo meidät tähän päivään. BTC: n hinnat ovat edelleen yli 370% korkeammat kuin tammikuussa 2017. Vaikka BTC laskisi 1500 dollariin, se harrastaisi 50 prosentin voittoa alle kahdessa vuodessa.

Vakiintuneilla rahoitusmarkkinoilla tällaista tuottoa on vaikea saada.

Pitkä näkymä näyttää upealta

Salausyhteisössä on lukuisia ihmisiä, jotka ovat pitkällä aikavälillä nousussa alalla. Positiivinen näkemys kuulostaa aina naiivilta karhumarkkinoilla, mutta sonneilla on kaikki syyt olla optimistisia.

Kahden viime vuoden aikana maailma heräsi blockchainin ihmeeseen, ja tänään satoja miljoonia kehitysdollareita on tulossa tekniikkaan, joka oli ollut erittäin hämärä vain vuosi tai kaksi sitten.

Angel Versetti on toimitusjohtaja Ambrosus, ja hän kertoi Itsenäinen että,

“En vertaisi salausmarkkinoiden nykytilaa dot-com-kuplaan” ja, “Vaikka yliarvostettujen uuden teknologian startupien ja todistamattomien tai kestämättömien liiketoimintamallien välillä on yhtäläisyyksiä, jotka olivat jatkuvia sekä dot-comissa että salaus, salaus- ja dot-com-liiketoiminnan pelkkä mittakaava ei ole vertailukelpoinen. En usko, että olemme tai olimme missään lähellä kuplaa, jossa on kryptovaluutta. “

Perustaja ja toimitusjohtaja on hyvä asia, mutta kuten monet salausmaailman ihmiset, hän saattaa olla unohtamatta sitä tosiasiaa, että suuret yritykset eivät aio käyttää sääntelemätöntä tekniikkaa maksujen ja säästöjen kannalta.

Valuutan luomista on aina valvonut hallitus yksinkertaisesta syystä, että se on uskomattoman voimakas sosiaalinen työkalu.

Lohkoketju ja kryptot ovat varmasti luoneet mahdollisuuden valtiottomalle valuutalle, mutta kuten Kiina on osoittanut, vallat, jotka eivät aio hyväksyä rahajärjestelmää, jota he eivät voi hallita (Kiina ei myöskään luota Yhdysvaltain rahajärjestelmään).

Kuka voittaa kilpailun uuteen rahajärjestelmään?

Paljon samalla tavalla kuin useimmat ihmiset eivät osaa rakentaa tai ohjelmoida tietokonetta, on hyvin harvat, jotka todella ymmärtävät rahan luonteen. Useimmat ihmiset eivät välitä, ja haluavat vain pystyä ostamaan markkinoilta litran maitoa tai siruja.

Tällä hetkellä kryptoilla on pitkä tie kuljettavana, ennen kuin ne korvaavat dollareita, ruplaa, euroja tai muita valtion tukemia fiat-valuuttoja, joiden takana on keskuspankki.

Mielenkiintoista on, että on suuria pankkeja, jotka työskentelevät sekä Ethereumin että Bitcoinin kanssa. BBVA käytti Ethereumin estoketjua syndikoidun lainan sulkemiseen, vaikka he eivät käyttäneet ETH: ta osana maksuprosessia. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että useimmat kryptoihin osallistuvat ihmiset eivät pidä niitä arvon säilyttäjinä eivätkä myöskään tapahtumana.

Jos kryptoilla olisi odottavia markkinoita maksuvälineenä tai jos kryptoille olisi laaja tuki tietyllä hintatasolla (nykyisen kaupankäyntialueen yläpuolella), ne eivät olisi vapaassa pudotuksessa. Jossakin vaiheessa kryptien todellinen arvo väittää itsensä, ja markkinat muodostavat pohjan.

Kun tämä pohja tapahtuu, se on todennäköisesti koko elämän ostomahdollisuus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me