Tietosuojakäytäntö

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tietoja sinulta, kun rekisteröidyt sivustollemme, teet tilauksen tai tilaat uutiskirjeemme.

Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua voidaan pyytää antamaan nimesi tai sähköpostiosoitteesi. Voit kuitenkin käydä sivustollamme nimettömästi.

Mihin käytämme tietojasi?

Kaikkia sinulta keräämiämme tietoja voidaan käyttää jollakin seuraavista tavoista:

Käsitellä tapahtumia

Tietojasi, julkisia tai yksityisiä, ei myydä, vaihdeta, siirretä tai luovuteta muille yrityksille mistään syystä, ilman suostumustasi, paitsi nimenomaiseksi tarkoitukseksi toimittaa pyydetty ostettu tuote tai palvelu..

Säännöllisten sähköpostien lähettäminen

Tilausten käsittelyä varten antamaasi sähköpostiosoitetta voidaan käyttää lähettämään sinulle tilaustasi koskevia tietoja ja päivityksiä sekä satunnaisia ​​yritysuutisia, päivityksiä, niihin liittyviä tuote- tai palvelutietoja jne..

Huomaa: Jos haluat milloin tahansa peruuttaa tulevien sähköpostien tilauksen, sisällytämme yksityiskohtaiset tilauksen peruutusohjeet kunkin sähköpostin alaosaan..

Kuinka suojaamme tietojasi?

Toteutamme erilaisia ​​turvatoimenpiteitä henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi, kun teet tilauksen tai annat, lähetät tai käytät henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Tarjoamme suojatun palvelimen käytön. Kaikki toimitetut arkaluontoiset / luottotiedot lähetetään SSL (Secure Socket Layer) -tekniikan kautta ja salataan sitten Payment Gateway Provider -tietokantaan, jotta vain sellaiset henkilöt, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin, voivat käyttää niitä, ja heidän on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Tapahtuman jälkeen yksityisiä tietojasi (luottokortteja, sosiaaliturvatunnuksia, taloustietoja jne.) Ei tallenneta palvelimillemme.

Käytämmekö evästeitä?

Kyllä (evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), jonka avulla sivustot tai palveluntarjoajajärjestelmät voivat tunnistaa selaimesi ja siepata ja muistaa tiettyjä tietoja

Käytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat kohteet sekä ymmärtämään ja tallentamaan asetuksesi tulevia vierailuja varten.

Paljastammeko tietoja ulkopuolisille osapuolille?

Emme myy, vaihda tai muuten välitä ulkopuolisille osapuolille henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tämä ei sisällä luotettavia kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä verkkosivustomme hallinnassa, liiketoiminnassamme tai palveluksessa, kunhan osapuolet sitoutuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Voimme myös luovuttaa tietojasi, kun uskomme, että julkaisu on tarkoituksenmukaista lain noudattamiseksi, sivustokäytäntöjemme noudattamiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi. Henkilökohtaisesti tunnistamatonta vierailijatietoa voidaan kuitenkin antaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Kolmannen osapuolen linkit

Toisinaan voimme harkintamme mukaan sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluja verkkosivustollamme. Näillä kolmansien osapuolien sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Siitä huolimatta pyrimme suojelemaan sivustomme eheyttä ja ottamaan vastaan ​​palautetta näistä sivustoista.

Kalifornian online-tietosuojalain noudattaminen

Koska arvostamme yksityisyyttäsi, olemme toteuttaneet tarvittavat varotoimet Kalifornian online-tietosuojalain noudattamiseksi. Siksi emme jaa henkilötietojasi ulkopuolisille osapuolille ilman suostumustasi.

Osana Kalifornian online-tietosuojalakia kaikki sivustomme käyttäjät voivat tehdä muutoksia tietoihinsa milloin tahansa kirjautumalla ohjauspaneeliinsa ja siirtymällä Muokkaa profiilia -sivulle.

Lasten online-tietosuojalain noudattaminen

Noudatamme COPPA: n (Childrens Online Privacy Protection Act) vaatimuksia, emme kerää tietoja alle 13-vuotiailta. Verkkosivustomme, tuotteemme ja palvelumme on suunnattu vähintään 13-vuotiaille.

Vain online-tietosuojakäytäntö

Tämä online-tietosuojakäytäntö koskee vain verkkosivustomme kautta kerättyjä tietoja, ei offline-tilassa kerättyjä tietoja.

Käyttöehdot

Käy myös Käyttöehtomme-osiossa, jossa määritetään verkkosivustomme käyttöä koskevat käyttöehdot, vastuuvapauslausekkeet ja vastuun rajoitukset osoitteessa https://blockonomi.com/terms-conditions

Suostumuksesi

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt verkkotietosuojakäytäntömme.

GDPR-yhteensopivuus

Noudata uutta GDPR-lait Euroopan talousalueen (ETA) käyttäjille olemme tehneet joitain muutoksia verkkosivustoomme.

Sinulta kysytään, haluatko säilyttää sähköpostiosoitteesi ja nimesi kommentoidessasi. Jos valitset kyllä, eväste tallennetaan tietokoneellesi tunnistamaan itsesi seuraavan kerran, kun kommentoit. Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki seurantakommentit automaattisesti sen sijaan, että pitäisimme niitä moderointijonossa.

Sivustollemme rekisteröityneille käyttäjille (jos sellaisia ​​on) tallennamme myös heidän antamansa henkilötiedot käyttäjäprofiiliinsa. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojaan milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeään). Sivuston järjestelmänvalvojat voivat myös nähdä ja muokata kyseisiä tietoja.

Blockonomi voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on oikeutettujen etujemme mukaista, eikä oikeutesi korvaa sitä
  • Maksujen käsittelyä varten
  • Lain noudattaminen

Tietosuojaoikeudet (GDPR)

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Blockonomi pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja jos haluat, että ne poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, joita meillä on. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojasi suoraan tilisi asetuksissa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota meihin yhteyttä auttaaksemme sinua.
  • Oikaisuoikeus. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistuksi, jos tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistamme strukturoidussa, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun Niche Site Project luottaa suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöämme, päivitämme alla olevan tietosuojakäytännön muutospäivän.

25. toukokuuta 2018: GDPR-vaatimustenmukaisuus lisätty

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

Blockonomi

Kooc Media Oy.

Kansainvälinen talo,

61 Mosley Street, Manchester,

M2 3HZ

Iso-Britannia

[email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me