Kolikkopohja

Coinbase on ollut kyynel viimeisten 12 kuukauden ajan. Jopa Bitcoin-markkinoiden uuvuttavan taantuman aikana yritys, jonka arvo on 8 miljardia dollaria, on jatkanut etenemistä, pitäen nenänsä sananlaskun hiomakivessä. Mutta vihdoin merkittävä startup on kompastunut, vaikkakin melko epätyypillisesti.

Kolikkopohja

Coinbase pudottaa 30 työntekijää

Säästä 10-15 asiakaspalvelun työntekijän puhdistukseen vuoden 2018 lopulla, aiheutti logistisia huolenaiheita eikä taloudellista huonoa hallintaa. henkilökunta joukkona – tähän asti joka tapauksessa.

The Blockin tuoreen tiistaina julkaistun raportin mukaan Piilaakson fintech-kultaseni sulki äskettäin suunnitelmat uuden kaupan vastaavan moottorin käynnistämisestä. Tämän seurauksena Coinbase on irtisanonut 30 työntekijää, mikä on oletettavasti järkyttävää, koska yritys oli kuollut käynnistää uuden tarjouksen, mikä olisi antanut institutionaalisille sijoittajille enemmän joustavuutta ja saavutettavuutta.

On tärkeää huomata, että 30 työntekijää, teollisuusgoljatissa, joka on Coinbase, ei ole aivan liian merkittävä, koska yritys ilmoitti palkkaavan yli 500. Mutta muutos aiheutti järkytyksen lomautetuille, yhdellä entinen työntekijä huomautti, että hän “ei voi uskoa, että näin tapahtuu”.

Tämän lomautuksen myötä myös yrityksen institutionaalinen keskittymä Chicagon toimistossa on sulkeutuva, mikä on huomattavaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että tätä kaupunkia pidetään jonkin verran toisena kotona suurille talouden nimille, nimittäin JP Morganille ja Northern Trustille. Hauskasti, vain viikkoja sitten, Coinbasen Chicagon toimistosta Paul Bauerschmidt huomautti, että hänen osastonsa suunnitteli “julkaisevan jotain myöhemmin tänä vuonna”, mikä teki tästä lomautuksesta täydellisen käännöksen..

Itse Coinbase ei kuitenkaan tunnu olevan fazed. Edustaja kertoi The Blockille:

“Coinbase siirtyy nopeasti rakentamaan uusia tuotteita ja tarjontaa vastaamaan nopeasti kehittyvää salausekosysteemiä. Olemme ylpeitä teloitusnopeudestamme. Olemme kulttuuri, joka on sitoutunut toistettaviin innovaatioihin tietäen hyvin, että kaikki, mitä yritämme, ei onnistu. Kasvamme edelleen institutionaalista tiimiämme ja rakennamme tuotteidemme pohjalle. “

Joten jos yritys aikoo jatkaa institutionaalisen osastonsa rakentamista, mitä tapahtuu tämän avaimen äkillisestä sulkemisesta? Kuten jotkut ehdottavat, sillä voi olla paljon tekemistä yrityksen taloudellisen tilanteen kanssa. Totta, yritys sai 300 miljoonan dollarin vuoden 2018 lopulla kierroksella, jonka arvo oli 8 miljardia dollaria, mutta voitot näyttävät silti olevan asioiden matalalla puolella.

Kuten analyytikko Larry Cermak huomauttaa, Coinbasen liikevaihto oli 520 miljoonaa dollaria vuonna 2018, mikä kuulostaa vaikuttavalta, kunnes otat huomioon, että luku on laskenut 44% edellisvuodesta. Lisäksi yrityksen ennustetaan keräävän 1,3 miljardia dollaria tuloja, mikä tarkoittaa, että todellinen summa on yli 60% pienempi kuin tavoite.

JUST IN: Coinbase toi noin 520 miljoonan dollarin liikevaihdon vuonna 2018, mikä on lähes 44% vähemmän kuin vuosi sitten.https://t.co/ZTB5SeYj6J pic.twitter.com/XQi5KrLFwI

– Larry Cermak (@lawmaster) 18. huhtikuuta 2019

Tavoitteena vahvistaa liiketoimintamallia

Vuoden 2019 talousennusteita ei julkistettu, mutta yritys haluaa lisätä epätoivoisesti liikevaihtoaan. Esimerkiksi aiemmin tässä kuussa yritys toi markkinoille salauksella toimivan Visa-tukisen pankkikortin Isossa-Britanniassa. Tämän uuden järjestelmän avulla asiakkaat voivat ostaa tavaroita myymälässä ja verkossa sekä nostaa käteistä pankkiautomaateista muun muassa Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin kanssa. muita suosittuja digitaalisia resursseja, joita Coinbase tukee alueella.

Vaikka ei ole selvää, kuinka paljon kiinnostusta Coinbase on nähnyt Coinbase Cardia kohtaan vielä, mutta maksukorttialalla on huhuttu olevan erittäin korkeat marginaalit sekä palveluntarjoajalle että liikkeeseenlaskijalle.

Aiheeseen liittyvissä uutisissa Coinbase on jatkanut joukon digitaalisia resursseja tuotevalikoimaansa. Viime kuukausien aikana yritys on lisännyt Stellar Lumensia (XLM), Ripplen XRP: tä, Auguria (REP), EOS: ta ja Makeria (MKR)..

Ja yhtiö avasi äskettäin ovensa talon sisäisille Tezosille, jotka käyttävät huolto-sivuliikettään, mikä antaa instituutioille enemmän kannustimia säilyttää XTZ-alustansa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me